Sjove gaver som vil sikre smil og glade dage i modtagerens øjne

Sjove Gaver – Hvorfor skal det altid være så svært at give gode gaver? Gaver, der er gennemtænkte, passer til modtageren og som er passede til begivenheden. Hvorfor skulle man ikke lade de sædvanlige gaveideer ligge og i stedet fokusere på de sjove gaver? Gaven til mor behøver ikke være den obligatoriske buket blomster og gaven til far skal ikke nødvendigvis være et par nye sokker. Det kunne lige så vel være en sjov og fjollet gave, der får et smil frem på læben og får folk til at grine.

Det er så meget sjover at få mærkelige gaver end at få kedelige og forudsigelige gaver, og derfor kan man med fordel ose lidt i vores shop, hvor man naturligvis kan finde et stort udvalg af sjove ting og skøre gaver.

Sjove gaver til enhver anledning

Yderst Populær

Mini Donut Maker

Trending Gaveide

Minikøleskab

Sikker Favorit

Smart Notesbog

1. Sammenfoldeligt Badekar

Priser fra: 1399 kr.
Dette sammenfoldelige badekar er den perfekte gave til ham eller hende, der er træt af kedelige brusebade. Karet er nemt at folde ud, og det rummer både en nakkestøtte og et sæde, der gør morgenbadet til det rene wellness. Bagefter kan karret hurtigt foldes sammen, så det ikke fylder på badeværelset.

2. Kropspude

Priser fra: 499 kr.
Få den perfekte nattesøvn med en blød og behagelig kropspude. Det er en skøn gave til din ven, der altid klager over at sove dårligt om natten. Den store, u-formede pude giver perfekt støtte til nakke, ryg og ben, så man kan sove behageligt og være mere frisk i hverdagen.

3. Mini Donut Maker

Priser fra: 199 kr.
Leder du efter en sjov gave til ham eller hende, der elsker donuts? Så er denne mini donut maker en helt oplagt gaveidé. Man skal blot lave dejen selv, og så klarer donut makeren resten. Det bliver simpelthen ikke nemmere at lave lækre donuts til sig selv og vennerne.

4. Kugledyne

Priser fra: 699 kr.
Der er intet værre end at føle sig som en zombie, fordi man har ligget søvnløs hele natten. Hvis man har svært ved at sove, kan en kugledyne fra Zenkuru være løsningen. De tunge perler skaber et blødt tryk, som hjælper kroppen med at slappe af. En skøn gave til den søvnløse.

5. Personliggjort Toblerone

Priser fra: 129 kr.
Chokolade er en af de gaver, som stort set alle elsker at få. Men hvis du gerne vil give noget sjovt og unikt, så er denne personliggjorte Toblerone en genial gaveidé. Skriv din modtagerens kælenavn, “tillykke med fødselsdagen”, “god jul” eller noget helt fjerde, som kommer til at stå på indpakningen.

6. Boksebold Til Skrivebordet

Priser fra: 129 kr.
Slip frustrationerne løs med denne boksebold til skrivebordet. Det er en sjov gave til din kollega, der har brug for at komme ud med sin vrede uden at råbe og skrige. Bolden passer perfekt på skrivebordet, så man hurtigt kan afreagere efter et dårligt møde eller en frustrerende samtale med en sur kunde.

7. Smart Notesbog

Priser fra: 279 kr.
Kender du en, der elsker at tage noter i hånden? Det er både godt for hjernen og finmotorikken at skrive i hånden, men det kan være svært at holde styr på alle de håndskrevne sider. Med en smart notesbog bliver de analoge noter gemt digitalt, så man nemt kan dele, gemme og organisere sine noter. En brugbar og sjov gave.

8. Omelet Maker

Priser fra: 239 kr.
Det kan virke som raketvidenskab at lave den perfekte omelet. Ofte ender man med en omgang rodede røræg, som man ikke ville servere for sin værste fjende. Med en omelet maker er det let som en leg at lave den perfekte omelet. Det er en sjov gave, der med garanti vil blive brugt flittigt.

9. Supergigantisk Bamse

Priser fra: 1449 kr.
Giv en supergigantisk bamse i gave til din single ven, der savner en at putte med. Den bløde bamse er altid frisk på et kram, og så er den så stor, at den kan bruges som en blød siddeplads. Så har man altid en, man kan se sin yndlingsserie sammen med.

10. Bryg Din Egen Øl

Priser fra: 279 kr.
Glæd ølelskeren med denne Brewbarrel fra Coolstuff, så han eller hun kan brygge sin helt egen øl derhjemme. Det er en sjov gave, som man kan få mange timers underholdning ud af. Og når man så har brygget sin første øl, kan man forkæle vennerne med den velsmagende kreation.

11. Coca-Cola Minikøleskab

Priser fra: 1199 kr.
Leder du efter en sjov gave til hende eller ham, der lever af Coca-Cola? Så er dette minikøleskab en oplagt gaveidé. Minikøleskabet er formet som en gigantisk Coca-Cola-dåse, så man for alvor kan hylde sin yndlingsdrik. Og så har man altid friske forsyninger af kold Coca-Cola når man bliver tørstig.

12. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Børn er kreative sjæle, der kan producere massevis af tegninger hver eneste dag. Som forælder vil man gerne vise de små kunstværker frem, men det kan være svært at holde styr på den voksende bunke af børnetegninger. Giv en frustreret forælder en Lil Davinci Tegningeramme i gave – så er det nemt at opbevare og udstille tegningerne på én gang.

13. Smart Æggekoger

Priser fra: 219 kr.
Det kan være overraskende svært at koge det helt perfekte æg. Et enkelt minuts forskel kan gøre den blødeste blomme stenhård, og så er morgenmaden ødelagt. Denne smarte æggekoger gør det hårde arbejde for dig, så du aldrig mere skal stresse over æg. Det er en sjov gave til alle, der elsker æg.

14. Money Maze

Priser fra: 79 kr.
Leder du efter en sjov gave til en, der kun ønsker sig penge? Så gør din pengegave lidt mere udfordrende med denne Money Maze. Her skal modtageren først løse et labyrintpuslespil for at få adgang til pengene. Og så slipper du også for at give en kedelig og flad pakke.

15. Minikøleskab

Priser fra: 529 kr.
Vil du gerne glæde din kollega med kolde drikkevarer på arbejdspladsen, eller give din gamer-ven let adgang til kolde sodavand på værelset? Med dette fine minikøleskab har man altid kolde forfriskninger ved hånden. Det kan også bruges som et varmeskab, så man altid kan nyde en varm kanelsnegl ved skrivebordet.

16. Helautomatisk Vinpumpe

Priser fra: 259 kr.
Kender du en, der elsker at drikke et godt glas vin til maden? Det er skønt at koble af med noget godt til ganen, men det kan også være svært at få drukket en hel flaske vin, inden den bliver dårlig. Derfor er en helautomatisk vinpumpe en genial gave, der holder vinen frisk i lang tid.

17. Deluxe Tæppe Med Ærmer

Priser fra: 249 kr.
Dette deluxe tæppe med ærmer er en sjov gave til frossenpinden. Det er skønt at pakke sig ind i et varmt tæppe, mens man læser en god bog . Men tæpper har det med at glide ned, og det er enormt irriterende at trække det op hvert halve minut. Dette tæppe har ærmer, så det aldrig falder ned.

18. Saltlampe Fra Himalaya

Priser fra: 239 kr.
Spred hygge med en fin saltlampe fra Himalaya. Disse lamper er blevet enormt populære, og det er der mange grunde til. De spreder et behageligt og blødt lys ud i rummet, og så pynter de på bordet. Det er en skøn gave, som helt sikkert vil falde i god jord.

19. Bubble Waffle Jern

Priser fra: 289 kr.
Giv et bubble waffle jern i gave til din ven med en sød tand. De luftige vafler er endnu mere lækre end klassiske vafler, og så kan de serveres med alt fra is til søde bær. Vaffeljernet er nemt at betjene, så man hurtigt kan servere en lækker dessert for sig selv eller sine venner.

20. Knæpude

Priser fra: 239 kr.
Hvis man sover på siden, kan ryggen komme i en uhensigtsmæssig stilling, der kan give smerter og spændinger. Denne ergonomiske knæpude stabiliserer knæene og aflaster ryggen, så man slipper for irriterende smerter. Det er altså en sød og sjov gave til ham eller hende, der fortjener en god nats søvn.

21. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Denne digitale fotoramme er den perfekte gave til bedstemor, der ikke kan få nok billeder af børnebørnene. Det er nemt at dele billeder fra ferien, fødselsdagen eller første dag i børnehaven, som hurtigt sendes fra din smartphone og direkte til fotorammen. Så kan bedstemor altid hygge sig med at kigge på de fine billeder.

Sjove gaver til alle personligheder

De fleste har nok oplevet at sidde til en kedelig familiefødselsdag, med boller og lagkage, kedelige og forudsigelige gaver, der er plukket direkte fra fødselarens ønskeseddel. Hvad sjovt er det ved det? Ikke meget. Så hvorfor ikke vende det hele lidt på hovedet og give en totalt uventet gave, som ingen havde set komme? Der er jo ingen der siger, at man ikke kan give en gave, der både er sjov og praktisk. Man skal jo ikke give skrammel, som modtageren ikke får glæde af. Men hvis man kan finde den gave, der både er uventet, sjov og nyttig, så har man virkelig ramt plet og modtageren vil være utroligt glad.

Men der behøver jo ikke nødvendigvis være nogen anledning til at give en sjov gave. Det kan være at man kender nogen, der trænger til at blive muntret lidt op. En som bærer alverdens byrder på sine skuldre. Så kan man som en god ven eller familiemedlem give en sjov gave, der kan få smilet frem og skubbe de mørke skyer lidt på afstand igen. Sjove gadgets og mærkelige gaver er altid en populær ting, hvis man giver den på det rette tidspunkt, og hvis man vel at mærke kender modtageren rigtigt godt.

Sjove Gaver

Sjove gaver til ham

Skulle du være så heldig at have modtaget en invitation til en festlig begivenhed fra ham? Så er det naturligvis helt på sin plads at du finder en sjov gave til ham, som du kan glæde ham med, hvad end det måtte være hans fødselsdag eller på anden vis en anledning hvortil en sjov gave passer strålende. Men hvad er det nu lige en sjov gave til ham kunne være har du sikkert tænkt, og det kommer i alt sin enkelhed rigtig meget an på hans alder. For der er naturligvis stor forskel på om du skal ud at finde en sjov gave til en 6 årig dreng eller en fuldvoksen mand. Men bare rolig for vi er heldigvis her for at hjælpe dig.

Hvis du endnu ikke har fået taget et kig på vores liste ovenover som er fyldt med sjove gaver, vil vi klart anbefale dig at gøre dette. For her er der nemlig stor chance for at du vil finde en sjov gave til ligenetop ham du forsøger at finde en gave til, og hvis dette ikke skulle være tilfældet, vil du i hvertfald finde en masse inspiration som du kan tage med dig videre.

sjove gaver til ham

Sjove gaver til hende

Hvis du er så heldig at skulle til en fødselsdagsfest eller ligende hos en af dine rigtig gode veninder eller måske et familiemedlem. Så er det bare med at se at få fundet en sjov gave til hende i en fandens fart, for hvorfor vente til sidste øjeblik? Det kan jo på ingen måde betale sig! Men hvad skal du så finde på at give hende af sjove gaver? For du er helt sikkert endt på denne side fordi du har svært ved at finde en sjov gave til hende, som du er sikker på at hun vil blive utrolig glad for. Men bare rolig der er heldigvis rigtig meget hjælp og ikke mindst inspiration at finde lige her på siden.

Du har måske allerede taget et kig på vores liste ovenover som er fyldt med aldeles sjove gaver til hende, hvis ikke dette er tilfældet, vil vi dog klart anbefale dig at gøre dette! Hvis vi lige skal komme et enkelt tip til dig der er på gavejagt efter sjove gaver til hende, så er det at holde et ekstra skarpt øje med oplevelsesgaver! Denne type gave giver jer nemlig mulighed for at tilbringe ekstra tid sammen og samtid gøre noget som i begge vil elske og synes kunne være sjovt.

sjove gaver til hende

Vær kreativ og original når det kommer til sjove gaver

Når man skal give en sjov gave, så er det som nævn ovenfor en fordel, hvis man kender modtageren rigtigt godt og ved alt om deres humor. For ellers kan en sjov gave godt blive lidt for skør og så falder det hele bare til jorden. Men når det så er sagt, så er det vigtigt at man har masser af sjov i hverdagen og sjove gaver til ham og hende er en af de ting, der altid kan få et smil frem.

Det er dog vigtigt at huske på, at humor er forskellig fra person til person og derfor er sjove gaver til teenager, måske ikke det samme som en sjov gave til sin bedstemor. Så vær opmærksom på at du bruger din sunde fornuft og omtanke når du skal købe anderledes gaver eller sjove 1 års fødselsdagsgaver.

Sjove Gaver som er kreative

Sjove gaver til alle anledninger

En sjov gave kan som nævnt gives når som helst, så det behøves ikke kun være til fødselsdage eller jul. Men når det så er sagt, så er der naturligvis tidspunkter, hvor gaver er mere naturligt end andre. Det kan som sagt være til jul, hvor der skal spilles pakkespil. Pakkespils gaver er næsten altid sjove, hvis man da lige ser bort fra den næsten obligatoriske pakke Toffifee, der hjemsøger ethvert pakkespil. Men udover de hyggelige lækkerier er en pakkeleg altid fyldt med fjollede, sjove og ikke mindst fede gaver. Når man skal vælge sjove gaver til pakkespil, så bør man vælge noget som alle vil kunne bruge. Hvis det er en raflegave, der virker ekstraspændende, så kan man i høj grad få alle ved bordet til at kæmpe om den og så er den jo allerede sjov før den overhovedet bliver åbnet. Gaveavisen har naturligvis masser af gode ideer til pakkegaver, så tag endelig et kig på udvalget.

Anledninger:

Ønsker du i stedet at få sjove oplevelser eller at lave sjove aktiviteter med personen, som du vil give en gave, så finder du her ideer til sjove oplevelsesgaver og sjove aktiviteter.

Sjove Gaver Til Alle Anledninger

Gode ideer til sjove gaver

Da ikke to mennesker er ens, så er det også naturligt at sjove gaver til hende måske ikke er det samme som en sjov gave til ham. Folk er forskellige og ofte vil de unge mænd sætte mere pris på ture i sportsvogne og faldskærmsudspring, hvorimod kvinderne elsker wellness ophold og lækre skønhedsbehandlinger. Disse gaver kan også være rigtigt sjove, selvom de også er praktiske. Så være ikke bange for at få sjove gaveideer, der måske kan virke lidt fjollede, for hvis du kender modtageren godt, så vil gaven helt sikker blive modtaget med kyshånd.

Så uanset om du skal bruge sjove julegaver eller sjove 18 års gaver, så kan du finde det helt rette hos Gaveavisen. Vi har masser af sjove oplevelser og andre gaver, der vil gøre enhver glad og tilfreds. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find sjove gaver.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: