Sælsafari: Guide, Med De Bedste Sælsafarier i Danmark & Sverige

Sælsafari lyder måske ikke specielt ophidsende ved første øjekast, men det er faktisk en hel del mere spændende en det lyder. Man får nemlig mulighed for at se de særlige dyr i deres naturlige omgivelser. Et sælsafari kan opleve i det meste af Jylland, så hvorfor ikke benytte muligheden for at få en unik naturoplevelse, som du vil huske i mange år frem. Med et gavekort sælsafari er du godt i gang og det kan desuden være en oplagt gaveide. 

Sælen er et pattedyr, der bruger det meste af deres liv under vandets overflade. Det forstår man som sådan godt, når man ser deres klodsede færden på land. Men når først en sæl kommer under vandet, så suser den afsted i imponerende fart og alt det klodsede er forsvundet som dug for solen. Det er nødvendigt, da sæler ikke er helt så bløde og nuttede som de ser ud. De er rovdyr af natur og kan være drabelige dræbere, når de får en blæksprutte eller lignende i sigte. 

Tag på sælsafari og oplev hvordan sælerne opfører sig i det fri og del oplevelsen med nogen du holder af. Det er en oplagt mulighed for at få en naturoplevelse, som man sjældent tænker over. Men når man først har prøvet det, så glemmer man det aldrig. Det er desuden en oplagt ide til en familieudflugt. 

Sælsafari Oplevelser i Danmark & Sverige
Sælsafari I Vadehavet Med Sort Safari

Sælsafari Vadehavet

Destination ikonVadehavet / Rømø – Sort Safari
Tid ikon 4 Timers Skøn Sælsafari i Vadehavet
Tjek ikon Fantastik Færgesejlads Rundt i Vadehavet
Personer ikon 1 Person Som Elsker Naturoplevelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Sælsafari
Pris ikon Priser Fra 210,- Pr. Person

Sælsafari Med Jyllandsakvariet

Sælsafari Thyborøn

Destination ikonThyborøn – Jyllands Akvariet
Tid ikon 1 Times Guidet Sælsafari i Åben Speedbåd
Tjek ikon Fortællinger Fra Området & Om Sælerne
Personer ikon 1 Person Som Elsker Naturoplevelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Sælsafari
Pris ikon Priser Fra 189,- Pr. Person

Sælsafari Malmø

Sælsafari Malmø

Destination ikonMalmø – Ram Silwal Adventures
Tid ikon 3 Timers Skøn Sælsafari i Malmø
Tjek ikon Sælsafari i Kajak Omkring Malmø
Personer ikon 1 Person Som Elsker Naturoplevelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Sælsafari
Pris ikon Priser Fra 799,- Pr. Person

Sælsafari Thyborøn

Man kan komme til at opleve sælsafari flere steder i landet, for sælerne okkuperer i høj grad de danske farvande. Så der er sikkert en god mulighed for at opleve sælerne, næsten uanset hvor i landet du befinder dig. Men der er bare nogen steder, der er bedre end andre og Sælsafari Thyborøn er noget af det bedste man kan opleve, hvis man er interesseret i at se nogle af landets største pattedyr i fri dressur. Sammen med erfarne guides, der kender farvandet omkring Thyborøn som deres egne bukselommer, bliver man sejlet gennem en veritabel labyrint af sejlrender og sandbanker, hvor du kan komme helt tæt på sælerne.

På turen kommer du til at se to forskellige sælarter og den allermest spændende er naturligvis gråsælen, der med en vægt på op mod 300 kg er det suverænt største og tungeste rovdyr i Danmark. Han er farvandets konge og han er ikke bange eller nervøs. Det betyder også at sælerne kan være nysgerrige, da de ikke frygter mennesker som mange andre dyr gør. Så hvis i er heldige vil i opleve at sælerne kommer helt tæt på for at se, hvad det er for en flok mennesker, der er sejlet ud for at kigge.

Sælsafari Thyborøn er en utroligt spændende oplevelse og man får masser af interessant viden om livet ved Vesterhavet og ikke mindst det spændende dyreliv. En oplevelse for enhver, der elsker den vilde jyske natur. Så giv et gavekort til sælsafari Thyborøn til en du holder af eller forkæl dig selv med en naturoplevelse, der er alle pengene værd.

Thyborøn danner rammerne for denne sælsafari som er arrangeret af Jyllandsakvariet. Som det ses på billedet vil denne sælsafari ske fra en åben speedbåd, kursen er sat direkte mod de nysgerrig & legesyge sæler. Som oftest ser man en flok sæler der er kravlet op på sandbankerne, for at ligge at varme sig i solens stråler. Men faktisk kan man være heldig at opleve dem i havet, er man heldig er de legesyge som delfiner i stillehavet.

Sælsafari Thyborøn

Sælsafari Rømø

Hvis du gerne vil opleve den helt unikke Nationalpark Vadehavet på nærmeste hold og se sælerne, der lever deres liv, ja så skal du bestille et gavekort til sælsafari Rømø allerede i dag og snart kan det være dig, der tager med ud og får en naturoplevelse for livet. Nationalpark Vadehavet er solidt placeret på UNESCOs liste over verdensnaturarv og det betyder, at det er et stykke ugeneret natur, hvor flora og fauna får lov at være i fred, så vidt det overhovedet er muligt. Man må gerne tage ud og se det, men det er på naturens præmisser. Sådan fungerer det da også, når man sejler med kutteren Rosa Paluka ud mellem de mange sandbanker i Vadehavet. Her vil man kunne se især den spættede sæl i sit rette element og det er en fornøjelse at opleve.

Fordi Rosa Paluka kun har en dybdegang på 1,4 meter vil man kunne sejle helt tæt på og det giver en helt speciel mulighed for at opleve sælerne tæt på og kombineret med sælernes naturlige nysgerrighed, vil der være rig mulighed for at få en helt unik naturoplevelse. Sælsafari Rømø er altså en helt fantastisk oplevelse for hele familien og man får masser at spændende ting at se. Faktisk kan man være så heldig at se Marsvin og naturligvis en masse vilde havfugle. Lyder det som noget for dig og din familie, så bestil et gavekort til sælsafari Rømø allerede i dag. Det bliver en oplevelse du aldrig glemmer.

Sælsafari Rømø

Sælsafari I Båd

At komme helt tæt på de vilde sæler er ikke noget, som man oplever hver eneste dag og derfor er det i den grad en speciel oplevelse at komme med på et sælsafari. Der er noget magisk ved at opleve vilde dyr i deres naturlige element og når de vilde dyr endda er nysgerrige, så bliver det bare endnu sjovere. Når man sejler ud og ser de dejlige sæler på nært hold, så vil man opdage, at de ikke alene er søde at se på, men de er også meget nysgerrige. Så selvom man sejler helt tæt på dem, så vil de ikke holde sig væk, men derimod ofte svømme tættere på for at se nærmere på båden og ikke mindst de mennesker der er ombord.

På en sælsafari i båd kan man komme meget tæt på de mange sæler, der ligger på sandbankerne og klipperne og nyder vejret. Men fordi det hele foregår med respekt for naturen, så generer man naturligvis ikke sælerne og der bliver taget et enormt hensyn, for det er trodsalt deres enemærker man bevæger sig ind på. Så hvis du er bekymret for om man invaderer sælernes levesteder, så kan du med ro i sjælen deltage i et sælsafari, hvor man kommer helt tæt på, men uden at genere dyrene. Der er naturligvis ingen garantier, så det anbefales, at man medbringer en kikkert, så man i det mindste kan se sælerne på afstand. Det er en smuk og unik oplevelse uanset hvad.

Sælen Er Danmarks Største Pattedyr

I de danske farvande kan man som regel opleve to forskellige arter af sæler. Den ene er gråsælen, som man kan være heldig at få øje, hvis man kigger godt efter. Det er dog den spættede sæl, der oftest dukker op. Med sine 130 kilo er det den mindste af de danske sæler. En gråsæl kan til gengæld komme helt op på 300 kg, hvilket giver den fornøjelsen af at være det største pattedyr i Danmark. 

Man kan se forskel på de to sæler ved at kigge på deres snuder. Gråsælen har nemlig en betydeligt spidsere snude end den spættede sæl. Det kan dog stadig være svært at se forskel. Heldigvis er det kun de to arter, vi som danskere skal holde styr på. Det er vigtigt at vi værner om sælerne og passer på dem, for det er ikke mange år siden de nærmede sig udryddelse. Man jagede sæler og forurenede i sådan en grad, at man valgte at frede dem. Dette har givet dem mulighed for at yngle i sikkerhed, og det har resulteret i at sælbestanden er støt stigende. Alene i vadehavet er der omkring 35.000 sæler, så man må sige at det har været effektivt. 

Med et sælsafari Vadehavet vil du få mulighed for at se sælerne med dine egne øjne. De er især glade for at kravle op på de sandede banker, hvor de for alvor kan blive varmet af solens stråler. Det er ren luksus og sælerne døjer da heller ikke med at holde varmen, på grund af det tykke spæklag. Men hvem af os elsker ikke at slikke sol?

Sælsafari
Sælsafari For Dig & Dem Du Holder Af

Hvis du har fået lyst til at komme ud se på sæler, så kan du købe et gavekort til sælsafari Fanø eller Sælsafari Nysted her på siden. Det er en ikke alene en oplevelse, som du selv vil nyde, men det er også oplagt at tage venner og familie med på turen. Man får en unik oplevelse med sælsafari Limfjorden eller sælsafari Samsø. 

Har du en ven, der elsker havets sære skabninger, så er sælerne jo en indlysende ting. Giv et gavekort til fødselsdag eller jul. Så kan man selv vælge, hvor man vil tage hen og opleve sælerne. Der er nemlig både sælsafari Esbjerg eller måske sælsafari Mandø. Valget er ens eget og der er garanteret noget for enhver. Det er ikke en dyr oplevelse, så man kan sagtens prøve det igen og igen. Måske kan man endda gøre sælsafari til en lille tradition, hvor man mødes og får en særlig oplevelse. Det er i hvert fald en oplagt ting at tage ens børn med til, da de små vil sætte stor pris på at se de fjollede og sjove dyr i det fri. 

Sælsafari er en hyggelig, spændende og ikke mindst lærerig oplevelse, hvor man kommer helt tæt på de største pattedyr i Danmark. Man får lov at opleve vilde rovdyr i det fri og det er altså noget, som man ikke får lov til hver dag. Book din plads til denne skønne oplevelse allerede i dag og snart kan ud få en oplevelse for livet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: