Sælsafari: Guide, Med De Bedste Sælsafarier i Danmark & Sverige

Sælsafari lyder måske ikke specielt ophidsende ved første øjekast, men det er faktisk en hel del mere spændende en det lyder. Man får nemlig mulighed for at se de særlige dyr i deres naturlige omgivelser. Et sælsafari kan opleve i det meste af Jylland, så hvorfor ikke benytte muligheden for at få en unik naturoplevelse, som du vil huske i mange år frem. Med et gavekort sælsafari er du godt i gang og det kan desuden være en oplagt gaveide. 

Sælen er et pattedyr, der bruger det meste af deres liv under vandets overflade. Det forstår man som sådan godt, når man ser deres klodsede færden på land. Men når først en sæl kommer under vandet, så suser den afsted i imponerende fart og alt det klodsede er forsvundet som dug for solen. Det er nødvendigt, da sæler ikke er helt så bløde og nuttede som de ser ud. De er rovdyr af natur og kan være drabelige dræbere, når de får en blæksprutte eller lignende i sigte. 

Tag på sælsafari og oplev hvordan sælerne opfører sig i det fri og del oplevelsen med nogen du holder af. Det er en oplagt mulighed for at få en naturoplevelse, som man sjældent tænker over. Men når man først har prøvet det, så glemmer man det aldrig. Det er desuden en oplagt ide til en familieudflugt. 

Sælsafari Oplevelser i Danmark & Sverige
Sælsafari I Vadehavet Med Sort Safari

Sælsafari Vadehavet

Destination ikonVadehavet – Sort Safari
Tid ikon 4 Timers Skøn Sælsafari i Vadehavet
Tjek ikon Fantastik Færgesejlads Rundt i Vadehavet
Personer ikon 1 Person Som Elsker Naturoplevelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Sælsafari
Pris ikon Priser Fra 210,- Pr. Person

Sælsafari Med Jyllandsakvariet

Sælsafari Thyborøn

Destination ikonThyborøn – Jyllands Akvariet
Tid ikon 1 Times Guidet Sælsafari i Åben Speedbåd
Tjek ikon Fortællinger Fra Området & Om Sælerne
Personer ikon 1 Person Som Elsker Naturoplevelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Sælsafari
Pris ikon Priser Fra 189,- Pr. Person

Sælsafari Malmø

Sælsafari Malmø

Destination ikonMalmø – Ram Silwal Adventures
Tid ikon 3 Timers Skøn Sælsafari i Malmø
Tjek ikon Sælsafari i Kajak Omkring Malmø
Personer ikon 1 Person Som Elsker Naturoplevelser
Info ikon Læs Mere Om Denne Sælsafari
Pris ikon Priser Fra 799,- Pr. Person

Sælsafari I Vadehavet Med Sort Safari

Sælsafari Vadehavet Med Sort Safari

Sælsafari i Vadehavet, arrangeret af Sort Safari. Har du lyst til at se det største rovdyr i Vadehavet på aller tætteste hånd? Så skal du tage at bestille denne sælsafari, det er rette en 4 timers udflugt, fyldt med oplevelser. Hele sælsafarien forgår med færgesejlads rundt i Vadehavet, herfra vil i opleve Vadehavets dyreliv. Færgeturen vil blandt andet byde på mini-trawlet efter b.la. rejer, østers, søstjerner & småfisk, som kan ses, røres & smages.
Priser fra 210 DKK

Sælsafari Med Jyllandsakvariet

Sælsafari Thyborøn Med Jyllandsakvariet

Thyborøn danner rammerne for denne sælsafari som er arrangeret af Jyllandsakvariet. Som det ses på billedet vil denne sælsafari ske fra en åben speedbåd, kursen er sat direkte mod de nysgerrig & legesyge sæler. Som oftest ser man en flok sæler der er kravlet op på sandbankerne, for at ligge at varme sig i solens stråler. Men faktisk kan man være heldig at opleve dem i havet, er man heldig er de legesyge som delfiner i stillehavet.
Priser fra 189 DKK

Sælsafari Malmø

Sælsafari Malmø Med Ram Silwal Adventures

Priser fra 799 DKK

Sælen er Danmarks største pattedyr

I de danske farvande kan man som regel opleve to forskellige arter af sæler. Den ene er gråsælen, som man kan være heldig at få øje, hvis man kigger godt efter. Det er dog den spættede sæl, der oftest dukker op. Med sine 130 kilo er det den mindste af de danske sæler. En gråsæl kan til gengæld komme helt op på 300 kg, hvilket giver den fornøjelsen af at være det største pattedyr i Danmark. 

Man kan se forskel på de to sæler ved at kigge på deres snuder. Gråsælen har nemlig en betydeligt spidsere snude end den spættede sæl. Det kan dog stadig være svært at se forskel. Heldigvis er det kun de to arter, vi som danskere skal holde styr på. Det er vigtigt at vi værner om sælerne og passer på dem, for det er ikke mange år siden de nærmede sig udryddelse. Man jagede sæler og forurenede i sådan en grad, at man valgte at frede dem. Dette har givet dem mulighed for at yngle i sikkerhed, og det har resulteret i at sælbestanden er støt stigende. Alene i vadehavet er der omkring 35.000 sæler, så man må sige at det har været effektivt. 

Med et sælsafari Vadehavet vil du få mulighed for at se sælerne med dine egne øjne. De er især glade for at kravle op på de sandede banker, hvor de for alvor kan blive varmet af solens stråler. Det er ren luksus og sælerne døjer da heller ikke med at holde varmen, på grund af det tykke spæklag. Men hvem af os elsker ikke at slikke sol?

sælsafari
sælsafari fanø
sælsafari nysted
sælsafari esbjerg

Sælsafari for dig og dem du holder af

Hvis du har fået lyst til at komme ud se på sæler, så kan du købe et gavekort til sælsafari Fanø eller Sælsafari Nysted her på siden. Det er en ikke alene en oplevelse, som du selv vil nyde, men det er også oplagt at tage venner og familie med på turen. Man får en unik oplevelse med sælsafari Limfjorden eller sælsafari Samsø. 

Har du en ven, der elsker havets sære skabninger, så er sælerne jo en indlysende ting. Giv et gavekort til fødselsdag eller jul. Så kan man selv vælge, hvor man vil tage hen og opleve sælerne. Der er nemlig både sælsafari Esbjerg eller måske sælsafari Mandø. Valget er ens eget og der er garanteret noget for enhver. Det er ikke en dyr oplevelse, så man kan sagtens prøve det igen og igen. Måske kan man endda gøre sælsafari til en lille tradition, hvor man mødes og får en særlig oplevelse. Det er i hvert fald en oplagt ting at tage ens børn med til, da de små vil sætte stor pris på at se de fjollede og sjove dyr i det fri. 

Sælsafari er en hyggelig, spændende og ikke mindst lærerig oplevelse, hvor man kommer helt tæt på de største pattedyr i Danmark. Man får lov at opleve vilde rovdyr i det fri og det er altså noget, som man ikke får lov til hver dag. Book din plads til denne skønne oplevelse allerede i dag og snart kan ud få en oplevelse for livet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu