You are currently viewing Sådan indretter du et godt kontor
Sådan indretter du et godt kontor

Sådan indretter du et godt kontor

Sådan indretter du et godt kontor: Om du skal indrette et hjemmekontor eller et større kontor som skal huse flere medarbejdere, er det vigtigt, at du overvejer hvordan du kan gøre dit kontor funktionelt og godt. Et godt kontor bidrager nemlig til et godt arbejdsmiljø og gør det nemmere for dig, og dine medarbejder at være effektive i løbet af hele arbejdsdagen. 

Nogle tilføjelser er store i form af lokaletype og møbler, mens andre sagtens kan være små tilføjelser som skaber en hyggelig og behagelig atmosfære. Når det nye kontor skal skabes, er der dog mange som kan komme i tvivl angående hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er vigtigt. Med andre ord kan det være udfordrende at vide hvor man skal starte og netop hvor man bør lægge sine penge, hvilket vi vil komme inde på nedenfor. 

Funktionelle kontorstole- og borde

Det meste kontorarbejde kræver, at man sidder på en stol i de fleste af dagens timer og derfor er det særlig vigtigt, at man sidder ved nogle ordentlige møbler. Med dette menes ikke æstetiske stole og borde, men derimod funktionelle. Først og fremmest kan det være en god idé at investere i behagelige kontorstole som er særligt skånsomme. Ergonomisk kontorstol fra Kulik kan være et godt eksempel på en kontorstol som giver ekstra god støtte og siddeposition. Dertil bør man også investere i gode hæve-sænke borde, da de gør det muligt at justere højden, så den bliver optimal for den enkelte. Dertil kan man også hæve bordet helt op og arbejde stående, hvilket kan være en god idé senere på dagen. 

Godt køkkenudstyr 

Om dit kommende kontor har et køkken eller ikke, er det en god idé at have noget fundamentalt køkkenudstyr, så dine kollegaer altid kan få en lille bid mad eller drikke. På de fleste arbejdspladser starter dagen ikke, før hele kontoret har fået en kop kaffe og derfor er en kaffemaskine et godt sted at starte. Kaffemaskiner fra Kitchenone er et godt eksempel på kvalitetskaffemaskiner som kan lave god kaffe af alle typer, hvilken alle dine kollegaer vil sætte stor pris på. Derudover bør der på et kontor altid være et køleskab, så man kan have mælk osv. på køl. Et køleskab gør det også muligt for dine medarbejdere at have mad med hjemmefra og opbevare det i kolde omgivelserne inden frokosttid. 

Dekoration 

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at skabe en stemning, hvilket nemt kan gøres ved at tilføje forskellig dekoration. Dette kan eksempelvis være fine og farverige plakater som kan pifte kedelige hvide vægge lidt op. Smart med plakater er, at du altid kan skifte dem ud, hvis de ikke længere passer ind i indretningen. Derudover er det altid godt med lidt grønt, hvorfor du bør overveje at købe forskellige planter og blomster til at pynte indendørs. Her er udvalget stort, og du kan vælge planter til et hvert indeklima.

Sider du ligeledes vil synes om: Gaver til kollegaGaver til chefen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.