Nyd En Hyggelig & Autentisk Romsmagning i Århus

Romsmagning Århus ligger højt på listen over danskernes favorit oplevelser. Man behøver ikke være velbevandret i rommens verden for at få en stor oplevelse ud af en smagning. Romsmagninger er nemlig både for begyndere i rommens verden og mere erfarne romkendere.

Til en romsmagning vil man uundgåeligt komme til at lære meget mere om rom. Man vil også finde ud af, hvad der adskiller den gode rom fra den mindre gode. En romsmagning i Århus kan være både unik og underholdende, og det er både sjovt og hyggeligt at deltage. Det er meget forskelligt, hvor mange romsmagninger der kommer på bordet, men man kan som udgangspunkt regne med helt op til 5 eller 6 forskellige slags.

Når man er til en romsmagning, vil man også få mange sjove og spændende facts fra rommens verden. Man vil uden tvivl også blive inspireret til at prøve flere forskellige slags rom på egen hånd. Måske får man endda æren af at finde en helt ny favorit.

Oplevelserne er store, når der kommer rom på bordet, og med kompetent personale, bliver det ingen sag at blive ført ind i rommens unikke verden. Man kan også være heldig at få historien bag produktionen af rom, og man vil opleve, hvor stor variationen er fra rom til rom. Som med mange andre ting, så er en rom nemlig ikke bare en rom, og de enkelte rom har vidt forskellige karaktertræk. Man kan også være så heldig, at der kommer romcocktails på bordet under smagningen. 

Autentiske & Hyggelige Romsmagninger i Århus
Romsmagning hos Smagførst

Romsmagning Smagførst

Destination ikonÅrhus – Smagførst
Tid ikon 2 Timers Romsmagning i Smukke Århus
Tjek ikon 6 Forskellige Rom & En Overraskelse
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År

Info ikon Læs Mere Om Denne Romsmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Romsmagning hos Highlanders Bar

Romsmagning Highlanders Bar

Destination ikonÅrhus – Highlanders Bar
Tid ikon 2 Timers Romsmagning i Smilets By
Tjek ikon Smag 5 Rom Fra Deres Udvalg i Århus
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År

Info ikon Læs Mere Om Denne Romsmagning
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Romsmagning Smagførst Århus

Smagførst ligger i Jægergårdsgade i Århus, og her kan man komme til en skøn romsmagning. En smagning varer en time, og i løbet af denne tid, vil der blive bragt 6 forskellige slags rom på bordet, som man får lov til at smage på. Der er stor variation i disse, og man kan derfor smage stor forskel. Romsmagningen indebærer også gode og indsigtsfulde fortællinger fra rommens verden, og man hører om både historien bag, kendetegn ved rom, og hvordan den produceres.

En romsmagning hos Smagførst er både for helt nye romdrikkere, der kommer stort set uden kendskab, og også for de mere rutinerede, der har mange år på bagen inden for området. Uanset hvilket niveau, man befinder sig på, venter der en stor oplevelse, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg. Selv hvis man aldrig rigtig har drukket spiritus, kan man sagtens deltage i en romsmagning og få rigtig meget ud af oplevelsen. Der er derfor ikke nogen grund til at lade sig afskrække, hvis ikke man har så meget erfaring.

Under en romsmagning hos Smagførst vil man komme vidt omkring. Både når det drejer sig om de forskellige slags rom, der skal smages på, men også rent geografisk i de fortællinger, der bliver bragt. Der er ingen tvivl om, at man her kommer til at smage nogle af verdens bedste rom. 

Ønsker man at deltage i en romsmagning hos Smagførst, så foregår det på hverdage fra kl. 19 til 20. Man kan dog også komme til en smagning hver lørdag mellem kl. 16 og 17. Man kan tilmed også få Smagførst til at komme og afholde en smagning i ens private hjem. Er det noget, man kunne tænke sig, skal man ringe til dem for at høre om mulighederne og prisen på den private romsmagning.

Romsmagning Smagførst Århus

Romsmagning Highlanders Bar Århus

Hos Highlanders Bar i Århus har man også rig mulighed for at tage til en romsmagning. Der bydes her på en autentisk smagning i unikke omgivelser, hvor rommen naturligvis er i fokus. Smagningen varer mellem 1.5 – 2 timer, og man kommer til at smage på hele 5 forskellige slags rom. Som en del af smagningen får man også historien bag rommen og dens særpræg samt oprindelsen. Highlanders Bar er kendt for at have et kæmpestort udvalg af rom, og de 5 forskellige slags rom, som man får lov at smage på, bliver særligt udvalgt herfra.

Hvis man efter en endt smagning har mod på at smage mere, så kan man naturligvis blive i baren. Det er et populært sted at hænge ud, og så kan man købe alt det, som hjertet begærer. Så kan man naturligvis også give sig selv muligheden for at smage på andet end bare rom, såfremt man har lyst altså. Man kan også kigge nærmere på deres store udvalg af rom og se, om der er noget, man finder fristende.

Highlanders Bar befinder sig lige i hjertet af Århus, og selvom stedet ikke har så mange år på bagen, så er det allerede velbesøgt. Stedet er kendt for at have mere end 100 forskellige slags rom, 200 slags whisky og 100 forskellige slags øl. Her kan man altid kigge forbi, når man trænger til noget godt til ganen. Man vil derfor heller ikke blive skuffet, når man kommer her. På stedet hersker en unik stemning, og den minder mest af alt om den stemning, der hersker i de engelske pubs. Det er ejerne, der målrettet har sørget for denne stemning på stedet. Kunne man tænke sig en romsmagning hos Highlanders Bar, så skal man sørge for at få bestilt tid til det.

Romsmagning Highlanders Bar Århus

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0