Hyggeligt & Romantisk Ophold På Skrøbelev Gods I Rudkøbing

Romantisk Ophold Skrøbelev Gods: Er blandt danskernes favoritter. Stedet er kendt for sine smukke omgivelser, og det er det perfekte sted at få et romantisk ophold sammen med kæresten eller ægtefællen. Naturen er helt fantastisk her, og den er skøn at opleve på alle tider af døgnet. Skrøbelev ligger ude på landet ved Rudkøbing, og her er plads til at slappe godt af.

Når man vælger et romantisk ophold på Skrøbelev Gods, så får man en enkelt overnatning for 2 personer. Man bliver indkvarteret i et lækkert dobbeltværelse. Om aftenen vil man kunne nyde en middag på stedets restaurant, hvor man kan få en hovedret. Det er med i prisen. Hvis man ønsker flere retter eller noget at drikke til, så kan det tilkøbes. Efter en veloverstået aften, venter en skøn morgen, hvor man kan få en stor morgenbuffet. Her finder man også frisk frugt.

Med i prisen for et romantisk ophold får man også en rundvisning på godset. Det er super spændende at opleve stedet, der summer af en helt masse historie. Man må også frit benytte de områder, der er i vinkælderen, hvor der også er en tilstødende rustik pejsestue.

På stedet er der naturligvis gratis internet, som man frit kan benytte sig af. Man har også mulighed for at parkere gratis, hvis man kommer i bil. Det er også muligt at komme hertil med offentlige transportmidler.

Et romantisk ophold på Skrøbelev Gods er for både unge og gamle, og man kan booke opholdet allerede i dag.

Romantisk Ophold På Skrøbelev Gods
Romantisk Ophold Skrøbelev Gods

Romantisk Ophold Skrøbelev Gods

Destination ikon Rudkøbing / Skrøbelev Gods
Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse
Tjek ikon Morgenbuffet Med Frisk Frugt + Middag
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Romantiske Skrøbelev Gods
Pris ikon Pris 1292,- For En Overnatning 2 Personer

Om Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods befinder sig på landet midt ude i naturen, og man kan rolig sige, at det er det perfekte sted at nyde et romantisk ophold. Her har man nemlig god tid til at nyde både hinanden og stedet.

Godset blev opført i 1669, og det ligger i udkanten af Ringkøbing. Meget er dog sket siden da, da stedet blandt andet har gennemgået en stor restaurering. Bygningerne er naturligvis gamle, men det er ikke svært at mærke den rustikke charme, der toner frem i de smukke bygninger. På stedet finder man også omkringliggende udearealer, der er de perfekte rammer til et romantisk ophold. Her kan man nemlig gå nogle dejlige ture, og der er masser af ro. Man kan også få en dejlig afslappende stund under de store træer, der befinder sig i haven. I haven finder man blandt andet også Danmarks ældste kastanjetræ med spiselige kastanjer. Det stammer nemlig helt tilbage fra år 1669.

Når man vågner efter en dejlig nat på værelser, kan man høre fuglene synge, mens morgensolen står op. Der er ikke noget mere skønt end at se dejlige solstråler strække sig mod jorden. Haven har også mange skønne blomster, som man kan kigge på fra værelset. Man kan naturligvis også nyde dem direkte, når man enten opretter sig i haven eller går en tur her.

Der er rigeligt med tid til at vågne efter en god nat, når man er på et romantisk ophold. Det gælder derfor også om at tage sig sin tid. Der er også god tid til at spise, og det er god tid til at tage ud i naturen og få alt det bedste med her fra godset. Det skønne er, at alting går meget langsomt her, og det er selvfølgelig prikken over i’et for det romantiske ophold.

Romantisk Ophold På Skrøbelev Gods

Nyd Et Romantisk Ophold Skrøbelev Gods

Har man lyst til at prøve et romantisk ophold hos Skrøbelev Gods, så kan man gøre det på alle tider af året. Kompetent personale står klar til at byde en velkommen, og faciliteterne er perfekte til, at man både kan slappe af og nyde hinanden. Man bestemmer helt selv, hvad man laver, mens man er her, og det mest oplagte er naturligvis, at man vælger at slappe godt af sammen.

Maden er desuden udsøgt, og man kan få den skønneste romantiske aften i restauranten på stedet. Her hersker også ro, og der er plads til, at man kan få en god snak med hinanden.

Godset er gennem de seneste år blevet fuldstændig renoveret, og det betyder blandt andet, at man også kan få et romantisk ophold med jacuzzi. Det er intet mindre end særdeles luksuriøst at vælge et ophold på dette sted. 

Skrøbelev Gods ligger lige ved det sydfynske øhav, og her finder man de bedste ingredienser til en weekend oplevelse, der helt bestemt er ud over det sædvanlige. Stemningen er helt magisk, og man får naturligvis også en både gastronomisk og kulinarisk oplevelse, der bidrager til stor nydelse. Har man lyst til at prøve en dejlig vin, så kan man også få det på stedet. Her findes mange udsøgte vine, og man kan enten vælge at nyde en god vin til middagen om aftenen, eller man kan sætte sig i den hyggelige pejsestue, der ligger i forbindelse med vinkælderen.

Der er ingen tvivl om, at alle fem sanser vil blive aktiveret, når man vælger et romantisk ophold her. Der bydes både på fantastiske smage, dufte, lyde, syn og følelser. Her venter intet mindre end en usædvanlig dejlig oplevelse, der gør et stort indtryk på alle besøgende.

Romantisk Ophold Hos Skrøbelev Gods
Romantisk Hotelværelse

Når man tjekker ind på et værelse hos Skrøbelev Gods, så vil man med det samme blive mødt af en særdeles romantisk stemning. Værelserne er hyggeligt indrettede, og det vil være lidt ligesom at føle sig hjemme – måske endda bare lige med lidt mere luksus. Hvis man har lyst til at se billeder af værelserne, så kan man tjekke ind på godsets hjemmeside. Man kan under alle omstændigheder forvente, at der absolut ikke mangler noget, og at man får noget for alle pengene. Her kan man rigtig hygge sig sammen med den, man holder af.

Der er ikke nogen tvivl om, at både Langeland og Fyn er et af de mest foretrukne områder at feriere i for de kræsne gæster, og her finder man denne fine perle.

Skrøbelev Gods

Book Dit Ophold I Dag

Har man lyst til at nyde et fantastisk ophold, så gælder det bare om at få det booket. Man kan også købe et gavekort til det, og det kan man enten give sig selv eller en, man holder af. Godset er super romantisk, og det er det perfekte sted for par, der ønsker en god tid sammen. Det betyder ikke noget, om man har kendt hinanden i kort tid eller i mange år – man kan roligt tage her hen og blive bragt endnu tættere sammen.

Godset er stort og prægtigt, og man kan tydeligt mærke, at det har gennemgået en stor renovering, der gør, at det fremstår helt perfekt her mere end 300 år siden, at det oprindeligt blev opført. Stedet er særdeles luksuriøst, men det er heldigvis ikke alt for dyrt at få et romantisk ophold på stedet. Når først man er der, så vil man kunne mærke den magi, der hersker på stedet. Det er heller ikke usædvanligt, at folk igen og igen vender tilbage hertil. Man kan sagtens få brug for et romantisk ophold på Skrøbelev Gods flere gange om året. Det er nemlig et perfekt sted at nyde hinanden og samtidig mærke den skønneste natur. Her er der plads til alle, og det gælder bare om at komme af sted. Det sydfynske øhav er for alle.

Skrøbelev Gods Rudkøbing

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0