Hyggeligt & Yderst Romantisk Ophold På Kragerup Gods I Ruds Vedby

Romantisk Ophold Kragerup Gods: Med et romantisk ophold på Kragerup Gods får man en uforglemmelig oplevelse for livet. Her kan man nyde en dejlig miniferie med kæresten eller ægtefællen, og omgivelserne er helt fantastiske. Godset ligger ikke mere end en times kørsel fra København, og det summer af historie. Man kan nemlig roligt sige, at man her finder et godt stykke Danmarkshistorie. Det er nemlig på dette sted, at Karen Blixen i sin tid holdt mange ferier. Grunden til dette var, at hendes farfar blev født på Kragerup Gods.

Når man ankommer til stedet, er det ikke svært at forestille sig, at det har været det ideelle sted at feriere for Karen Blixen. Omgivelserne er nemlig helt særlige, og der er mange store bygninger på stedet. Bygningerne er omringet af en voldgrav samt grønne skovområder, og det er nemt at mærke det helt særlige eventyr, der findes her. Vælger man at nyde et romantisk ophold på Kragerup Gods, så kan man få del i alle herlighederne. På godset er der i alt 57 værelser, der alle er perfekt indrettede. Man får naturligvis et dobbeltværelse, og man kan både få morgenbuffet og en 2-retters udsøgt middag.

Vil man give sig selv og sin kære en dejlig gave, så er et romantisk ophold på Kragerup Gods helt oplagt. Der er rig mulighed for at få slappet godt af, mens det også er et dejligt område at gå nogle gode ture i. Stedets bygninger kan dateres helt tilbage til 1600-tallet, så stedet byder også på en god omgang historie.

Romantisk Ophold På Kragerup Gods
Romantisk Ophold Kragerup Gods

Romantisk Ophold Kragerup Gods

Destination ikon Ruds Vedby / Kragerup Gods
Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse
Tjek ikon 2-Retters Middag (Køkkenchefens Valg)
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Romantiske Kragerup Gods
Pris ikon Pris 1550,- For En Overnatning 2 Personer

Om Kragerup Gods

Kragerup Gods ligger i byen Ruds Vedby på Vestsjælland. Ejeren hedder Birgitte Dinesen, og hun 8. generation af den familie, som også Karen Blixen kommer fra. På godset drives mere end 1.000 hektar planteavl, mens man også finder 200 hektar skov. Selvom bygningerne kan dateres helt tilbage til begyndelse af 1600-tallet, så er godset meget moderne den dag i dag. Det bærer præg af bæredygtighed, og der drives et aktivt landbrug på stedet. I 2014 modtaget godset miljømærket “Den Grønne Nøgle”. Dette vil blandt andet sige, at godset er Co2-neutralt. Godset har desuden modtaget andre priser, og i 2009 modtog det en innovationspris for at bygge den første klatrepark i Danmark. Denne går under navnet Kragerup Go High.

Foruden romantiske ophold kan man også nyde flere andre ophold på stedet, og der er noget for enhver smag. Der er gode muligheder for at holde sommerferie på godset, og man kan også afholde konferencer, teambuilding og meget andet. Der er også gode muligheder for at få et helt almindeligt hotelophold. Kragerup Gods kan også danne rammer om den perfekte fest, hvis man skulle have lyst til at holde den her.

Romantisk Ophold På Kragerup Gods

Hvad Kan Man Opleve?

Når man vælger at tage på et romantisk ophold på Kragerup Gods, så er der masser af gode tilbud, som man kan benytte sig af. På stedet findes en pool, og denne kan man naturligvis svømme i. Man kan også bare sidde og slappe af ved poolområdet. Når turen er romantisk, så er der heller ikke noget bedre end at gå nogle dejlige ture i parken. Her findes masser af dejlig natur, og man kan med garanti få mulighed for at høre fuglene synge. 

Vil man gerne ud at bruge noget energi, så kan man hoppe på en mountainbike og tage ud på de fede sport, der gemmer sig i skoven. Her kan man hurtigt få et par timer til at gå, og der er altid fart over feltet. Man kan også prøve de populære klatrebaner af, og her er der ingen grænser for, hvad der er muligt i trætoppene. Der er altså rig mulighed for at give sig i kast med nogle spændende aktiviteter, når man er på stedet. Man kommer med andre ord ikke til at kede sig.

Har man været aktiv hele dagen, så er der ikke noget bedre end at få slappe godt af. Det kan man eksempelvis gøre på hotelværelset, hvor der er super hyggeligt at være. Når man er afsted på et romantisk ophold, er det nemlig også vigtigt at tage sig god tid til hinanden. Man kan sidde og hygge sammen og snakke, og man kan også tage et dejligt varmt bad. Derefter er der ikke noget bedre end at sætte sig til bords i godsets restaurant. Den har fået navn efter Blixen og hedder derfor Restaurant Blixen. Her kan man få serveret en dejlig 2-retters menu, og man kan vælge både kød og vegetarisk/vegansk.

Romantisk Ophold Kragerup Gods Ruds Vedby
Hvor Meget Koster Det?

Vælger man et romantisk ophold hos Kragerup Gods, så koster det ikke mere end 1550 kr., når man tager af sted i hverdagene. Er det i weekenden, man ønsker at komme på et romantisk ophold, så vil prisen være lidt højere. Her koster det nemlig 1.950 kr. Men det er virkelig også et ophold, hvor man får noget for pengene, og hvor der rigtig er både tid, plads og mulighed for, at man kan nyde hinanden. Med i denne pris får man en enkelt overnatning, morgenbuffet samt en 2-retters menu. Man bliver indkvarteret på et luksuriøst værelse, og man får både adgang til poolen, der er opvarmet, og en sauna. Man får naturligvis også gratis parkering og internet.

På Kragerup Gods er der plads til alle. Her kan man med andre ord få den perfekte ferie i de skønneste omgivelser.

Kragerup Gods

Hvorfor Er Stedet Romantisk?

Der er meget, der gør Kragerup God til et romantisk sted, og det er naturligvis først og fremmest den historie, der hersker på stedet. Naturen er fortryllende, og værelserne er rigtig dejlige. Omgivelserne er perfekte til at danne de bedste rammer om en god ferie. Har man lyst til at læse mere om den historie, der er bag godset, så kan man finde en masse brugbar information på hjemmesiden. Her vil man også kunne læse om alle de tilbud, der er på stedet. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man tager på et romantisk ophold på Kragerup Gods.

Godsets helt særlige stemning skal opleves, og hvis man kigger nærmere på de anmeldelser, der er af stedet, så vil man se, at de besøgende har været meget begejstrede for et ophold på dette sted. Det er ikke bare romantisk at opholde sig på værelset og i den omkringliggende natur, det er også helt fabelagtigt at spise på den gode restaurant om aftenen. Vælger man kød, så kommer det fra dyr, der er opdrættet på stedet. Maden er også i god kvalitet, og alle sanserne vil blive tilfredsstillet. Vælger man et romantisk ophold på Kragerup Gods, så bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst. Det er også et sted, som de besøgende vender tilbage til igen og igen. Det værner naturligvis om, hvor tilfredse folk egentlig er med at feriere her.

Kunne man tænke sig at vide mere om de faciliteter, der er på stedet, så kan man hente et magasin over dem på godsets hjemmeside. Her vil man kunne finde et samlet overblik over alle de faciliteter, der findes. På stedet findes også flere årlige arrangementer, der kan være spændende at deltage i. Det er altid fortryllende at tage på et ophold på Kragerup Gods.

Kragerup Gods Ruds Vedby
Vælg Et Romantisk Ophold På Kragerup Gods

Er man på udkig efter det helt rigtige romantiske ophold, så kan man med fordel vælge et ophold hos Kragerup Gods. Kvaliteten er helt i top, og man får virkelig noget for pengene. Det er en fornøjelse at være på stedet, lige fra man ankommer, og der er en hel masse forskellige aktiviteter, som man kan give sig i kast med. Uanset om man er ung eller gammel, så er stedet perfekt, og der er også plads til fordybelse.

Hotelværelserne er helt særlige, og stemningen er også her meget romantisk. Man vil føle sig godt modtaget, og man kan gå rundt i de dejlige omgivelser på egen hånd. Det er også skønt at få en god svømmetur i den opvarmede pool, og man kan hænge ud ved den alt det, man vil. Når man er sulten, kan man spise en god middag i restauranten, der serverer den bedst tænkelige mad, og der er tilmed noget for enhver.

Det gode ved Kragerup Gods er, at det hele sker på stedet. Man kan forvente, at man ikke behøver tage andre steder, når man er her. Det er en oplevelse, der kan glæde alle par, og det gælder bare om at få booket opholdet. Trænger man til at komme lidt væk, og ønsker man at nyde hinanden, så kan det være stedet. Der er også rigeligt med plads til, at man kan slappe godt af på værelset, og der behøver ikke ske noget hele tiden.

Efter et veloverstået ophold på Kragerup Gods er der gode chancer for, at man får lyst til at vende tilbage igen. Stedet kan besøges på alle tider af året, og hver årstid har sin charme. Det gode er, at man også kan være aktiv, og der er altid plads til, at man kan dyrke noget motion på stedet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0