Autentisk & Romantisk Ophold På Hotel Amerika I Hobro

Et romantisk ophold på Hotel Amerika for par er en romantisk oplevelse, da Hoteller ligger i det helt rette oplevelser, og kun indbyder til afslapning og kvalitetstid sammen.  

Et Hotel Amerika romantisk hotelophold for to er en perfekt gave, at give til din partner, hvis du skal give noget særligt. Måske har i bryllupsdag? Eller måske har din kæreste, mand, eller kone fødselsdag? Et romantisk Hotel Amerika ophold er også oplagt at give i bryllupsgave til det nygifte par, som helt sikkert vil sætte pris på et ophold for to, hvor de kan nyde deres nye tid som ægtepar. Lige meget hvad, så er vi sikre på, at det romantisk ophold på Hotel Amerika vil falde i god jord.  

Du har mulighed for at købe et gavekort til et romantisk ophold på Hotel Amerika, hvis du skal give opholdet i gave. Du kan enten vælge at købe et gavekort til et specifikt ophold, fx et romantisk ophold for to, men du kan også vælge at købe gavekortet på et bestemt beløb, og så kan dem, du giver gaven til, selv bestemme hvilket slags ophold de kunne tænke sig på Hotel Amerika. Man kan også købe separate gavekort til Hotel Amerikas restaurant.  

Hotel Amerika er ikke bare et almindeligt hotel. Nej, det er et helt særligt fristed i noget af Danmarks flotteste natur. Så når du booker en romantisk overnatning på Hotel Amerika, så er du sikker på, at få en speciel oplevelse, væk fra hverdagen stress og jag.  

Værelserne på Hotel Amerika passer også lige til et romantisk ophold for to. Hoteller byder på 68 smukke værelser. De er nemlig indrettet i en smuk, romantisk stil i røde farver og med smukke træudskæringer i møblerne. Værelserne er unikke, og i vil helt sikkert føle jer godt tilpas på værelset. Værelserne er hyggeligt og har gode senge og et godt lækkert badeværelse i ny stil.  

I kan både på et romantisk ophold på Hotel Amerika med en overnatning eller et romantisk ophold på Hotel Amerika med to overnatninger eller flere. Bestem jer for, hvor mange dage, i gerne vil være afsted. Vi lover jer for, at i bestemt ikke vil fortryde, hvis i booker flere overnatninger på hotellet. Så får i blot endnu længere tid til at koble helt af og nyde romantikken på Hotel Amerika.   

På et romantisk ophold hos Hotel Amerika kan du opleve mange ting i de rolige og idylliske rammer. Længere nede på siden, kan du læse om, hvad du kan opleve i den lille perle i skoven. 

Romantisk Ophold På Hotel Amerika
Romantisk Ophold På Hotel Amerika

Romantisk Ophold Hotel Amerika

Destination ikon Hobro – Hotel Amerika
Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse
Tjek ikon Morgenbuffet Med Frisk Frugt + Middag
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Skønne Hotel Amerika
Pris ikon Pris 2298,- 1 Overnatning 2 Personer

Hvor Ligger Hotel Amerika

Hotel Amerika finder ved Hobro i Midtjylland lige i nærheden af Mariagerfjord. Her er der fantastisk smukke omgivelser til et romantisk ophold på Hotel Amerika. Hotellet ligger midt i Østerskoven blandt store smukke bøgetræer. Området er helt fantastisk at gå tur i, og få en dejlig naturoplevelse. Også Mariager fjord som ligger lige i nærheden, er idyllisk og smuk, og på fjorden er der rig mulighed for en flot sejltur. 

Det er let at komme hen til jeres romantiske ophold på Hotel Amerika, hvad enten i har bil eller kommer med offentlig transport. Adressen finder i på Hotel Amerikas hjemmeside og kommer i med offentlig transport.

Romantisk Ophold Hotel Amerika

Det Gode Ved Et Romantisk Ophold På Hotel Amerika

Et romantisk weekendophold på Hotel Amerika har så mange fordele. Opholdet giver jer tid sammen, hvor i kan forsvinde væk fra alt travlheden stress og jag. Specielt de smukke naturomgivelser, vil give jer følelsen af, at i er et helt andet sted, og virkelig kan lukke hverdagen uden og bare være jer.   

På det romantiske ophold på Hotel Amerika, får i rammerne til at kunne slappe fuldstændig af. På den måde får i massere tid til bare at slappe af og snakke sammen. Det er noget mange savner i hverdagen, så det er med at udnytte disse rammer til det.  

Når i er på et romantisk hotelophold på Hotel Amerika ved Hobro kan i forberede jer på ultimativ afslapning. Først og fremmest kan i sove lige så længe i vil og for det andet, så er der ingen der siger til jer, at i skal noget. I bestemmer selv, hvornår i vil stå op, hvornår i vil spise, hvad i vil lave og om i vil blive på hotellet eller om i vil på en udflugt og nyde området omkring Hotel Amerika.  

Når I har været på et romantisk ophold på Hotellet Amerika, så vil i vende hjem med fornyet energi og vil være opladet til at arbejde og komme ind i hverdagen igen. Alle kan trænge til sådan et lille afbræk, for at få ny energi.  

Hotel Amerikas romantisk ophold er populært for mange at tage på, fordi de rummer så megen afslapning og utrolig smukke omgivelser. Det har altså stor betydning, hvilke omgivelser der er ved det hotel, som man skal på romantisk ophold på. Der er jo fx ikke meget romantisk ved et hotel, som ligger lige klods op af en motorvej for eksempel. Bor man til dagligt i byen, hvor der er larm, bilos, biler, busser og dytten konstant, så vil man opleve et romantisk ophold på Amerika Hotel som helt unikt og anderledes.  

Selvom I måske bor i København, så er hele køreturen til Hotel Amerika helt sikkert det værd. Og i kan jo kombinere jeres romantiske hotelophold på Hotel Amerika med andre dejlige oplevelser i det midtjyske. I kan fx nemt tage til både Aalborg og Aarhus, og nyde de to store jyske byer, som også byder på lækker mad og oplevelser, ligesom det romantiske ophold på Hotel Amerika gør.  

Romantisk Ophold Hotel Amerika Hobro
Dette Kan Du Opleve På Et Romantisk Ophold På Hotel Amerika

Ud over, at du få et romantisk ophold på Hotel Amerika kan nyde de fantastisk smukke og idylliske naturomgivelser, så byder hotellet også på mange skønne oplevelser.   

Hotel Amerika byder deres gæster velkommen på deres Restaurant Uafhængig. Her kan i under jeres romantiske hotelophold for to på Hotel Amerika nyde en lækker middag og morgenmad. Restauranten byder på en menu sammensat af lækre råvarer fra naturen omkring Mariager Fjord. En Middag på restauranten skaber de helt rette omgivelser til jeres romantiske ophold på Hotel Amerika. Under middagen får i ud over lækker gourmetmad en behagelig betjening og romantiske omgivelser, så det eneste i skal tænke på, er jer selv. I restauranten er der udsigt til skoven, som vil give jer en helt særlig stemning, mens i spiser. Restauranten byder på al a carte.   

Udover lækker mad byder jeres romantiske ophold på Hotel Amerika også på mulighed for forkælelse i hotellets wellness-område. Her vil i kunne få en hyggelig stund i spaen med stearinlys, romantisk musik, frugt og udsigt til skoven. Det er den ultimative romantiske oplevelse, når i er på romantisk ophold på Hotel Amerika. I spaen kan i virkelig slappe af og bare være jer selv. Det er helt sikker noget, som jeres kroppe vil trænge til og være jer taknemmelige for. En spa-oplevelse vil sætte prikken over I’et på et romantisk ophold på Hotel Amerika. Og det vil i den grad få romantikken til at blomstre, fordi det bare er ren forkælelse og afslapning og bare helt og aldeles alene tid til jer som par.  

 Er i mere til at være aktive på jeres romantisk ophold på Hotel Amerika, så er der også rig mulighed for at spille golf på områdets store og gode golfbaner. Her kan i dyste mod hinanden, og få en oplevelse sammen, hvor i både kan få grinet og konkurreret sammen. Det kan være alletiders at lave noget aktivt sammen, da det vil give jer en masse at snakke om, og en god oplevelse sammen, som I kan vende tilbage til og snakke om i lang tid, når i husker tilbage på det romantiske ophold på Hotel Amerika.  

På Hotel Amerika er det også muligt, at leje cykler, så i kan cykle rundt i de smukke oplevelser. En cykeltur i naturen passer perfekt til et romantisk ophold på Hotel Amerika. Her kommer i ud og ser området sammen, men er samtidig helt tæt på naturen, og kan gøre lige hvad i har lyst til. I kan bestille mad med på cykelturen og finde et sted i det fri og nye en lækker frokost eller eftermiddagskaffen i fred og ro. Når I kommer hjem fra jeres cykeltur, så står restauranten klar med en lækker romantisk middag. 

Romantisk Ophold Hos Hotel Amerika

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0