Romantisk Ophold På Benniksgaard Hotel (Sønderjylland)

Et romantisk ophold på Benniksgaard hotel er helt klart en oplevelse i topklasse og en yderst romantisk oplevelse, da Hoteller ligger i det helt rette oplevelser, og kun indbyder til afslapning og kvalitetstid sammen. Et romantisk ophold på Benniksgaard hotellet byder på lækker mad, lækre lokale specialiteter, afslapning, wellness og bare hygge for to.   

Et Benniksgaard romantisk hotelophold for to er en perfekt gave, at give til din partner, hvis du skal give noget særligt. Måske har i bryllupsdag? Eller måske har din kæreste, mand, eller kone fødselsdag? Et romantisk Benniksgaard hotelophold er også oplagt at give i bryllupsgave til det nygifte par, som helt sikkert vil sætte pris på et ophold for to, hvor de kan nyde deres nye tid som ægtepar. Lige meget hvad, så er vi sikre på, at det romantiske ophold på Benniksgaard hotel vil falde i god jord.  

Du har mulighed for at købe et gavekort til et romantisk ophold på Benniksgaard Hotel, hvis du skal give opholdet i gave. Du kan enten vælge at købe et gavekort til et specifikt ophold, fx et romantisk ophold for to, men du kan også vælge at købe gavekortet på et bestemt beløb, og så kan dem, du giver gaven til, selv bestemme hvilket slags ophold de kunne tænke sig på Benniksgaard Hotel. Man kan også købe separate gavekort til Benniksgaard Hotels restaurant.  

Benniksgaard Hotel er ikke bare et almindeligt hotel. Nej, det er et helt særligt fristed i noget af det flotteste natur. Så når du booker en romantisk overnatning på Benniksgaard Hotel, så er du sikker på, at få en speciel oplevelse, væk fra hverdagen stress og jag. Og måske bogstavelig talt også langt væk, hvis du kommer fra København eller Nordjylland.  

I kan både få et romantisk ophold på Benniksgaard Hotel med én overnatning eller et romantisk ophold på Benniksgaard hotel med to overnatninger eller flere. Bestem jer for, hvor mange dage, i gerne vil være afsted. Vi lover jer for, at i bestemt ikke vil fortryde, hvis i booker flere overnatninger på hotellet. Så får i blot endnu længere tid til at koble helt af og nyde romantikken på Benniksgaard Hotel I Sønderjylland.    

Det er muligt at købe mange forskellige ekstra ting til jeres romantiske ophold. Vil i fx gerne have champagen og chokolade på værelse, for at give jer selv lidt ekstra forkælelse, så er det også en mulighed. 

Hotel benniksgaard byder på forskellige former for værelser, også her kan i vælge det, som passer bedst til jer. Værelser findes i både guld, sølv og bronze – så find det, der passer bedst til jeres romantiske ophold på Benniksgaard hotel. Faktisk er det også muligt at booke en ferielejlighed på Benniksgaard, så vil i fx gerne bo på hotellet i mange dage og gøre det til en helt lille ferie, så er der også mulighed for det. 

Romantisk Ophold På Benniksgaard Hotel
Romantisk Ophold Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel

Destination ikon Gråsten – Benniksgaard Hotel
Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse
Tjek ikon Vidunderlig Mad & Vandsengsmassage
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Pris ikon Pris 2598,- 1 Overnatning, 2 Personer

Romantisk Ophold Benniksgaard Hotel

Destination ikon Gråsten – Benniksgaard Hotel

Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse

Tjek ikon Vidunderlig Mad & Vandsengsmassage

Priser Fra 2598 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Hvor Ligger Benniksgaard Hotel?

Benniksgaard Hotel ligger i sønderjylland tæt på både Als, Aabenraa og grænsen til Tyskland. Så kommer på Romantisk ophold på Benniksgaard, så kommer du til at opleve den sydlige del af Danmarks på nært hold.  

Benniksgaard Hotel ligger desuden i et flot naturområde lige ved Flensborg Fjord. I et bakket landskab, hvor man kan få en fantastisk flot udsigt ud over fjorden, hvor der om sommeren er meget aktivitet. 

Har du lyst til at opleve sønderjylland, så er det en perfekt anledning at kombinere det med et romantisk ophold ved benniksgaard Hotel. Placeringen giver også en oplagt mulighed for at kombinere opholdet med en tur til Als eller ned over grænsen til Tyskland.  

Mange vælger at køre en tur til Als, som også er et så smukt sted. Og også et område, hvor mange måske ikke har været før?  

Nogle kunne tænke at Benniksgaard ligger langt væk, og det gør det også, hvis du kommer fra København eller Nordjylland, men omvendt, så kommer I til at opleve et hjørne af Danmark, som i måske ikke har været i før – og vi lover, at området er et besøg værd og et oplagt sted at tage på et roligt og idyllisk romantisk ophold. 

Romantisk Ophold På Benniksgaard Hotel

Dette Kan I Opleve På Jeres Romantisk Ophold På Benniksgaard Hotel

Med et romantisk ophold på Benniksgaard vil i først og fremmest opleve afslapning i romantiske omgivelser. I får et romantisk værelse, hvor I kan vælge at bruge meget tid, men også området omkring Benniksgaard byder på romantiske vandreture eller aktive romantiske oplevelser.  

Under jeres romantiske ophold på Benniksgaard hotel vil i også blive forkælet kulinarisk. Både i hotellets panorama frokostrestaurant og i den hyggelige aftenrestaurant, pejsestuen. Her kan I få 2, 3 og 4, retters menu til overkommelige priser alt efter, hvad I kunne tænke jer under jeres romantiske ophold på Benniksgaard Hotel. Restaurantens kokke vil gøre deres ypperste for at give jer en lækker middag, hvor i virkelig kan nyde jeres romantiske ophold for to på dejlige benniksgaard.  Også lækker kaffe og kage kan købes i hotellets restauranter.  

Udover lækker mad byder jeres romantiske ophold på Benniksgaard hotel også på mulighed for wellness forkælelse, hvor i kan få massage og andre dejlige welnessoplevelser, hvor i får udleveret badetøfler og morgenkåber. Fx kan i få vandsengsmassage, som er en behagelig og anderledes oplevelse.  

Er i mere til at være aktive på jeres romantisk ophold på Benniksgaard hotel, så er der også rig mulighed for at spille golf på områdets store og gode golfbaner. Her kan i dyste mod hinanden, og få en oplevelse sammen, hvor i både kan få grinet og konkurreret sammen. I kan også være aktive ved at komme på en kano eller kajaktur på Flensborg Fjord, hvis i er til det. Det kan være alletiders at lave noget aktivt sammen, da det vil give jer en masse at snakke om, og en god oplevelse sammen, som I kan vende tilbage til og snakke om i lang tid, når i husker tilbage på det romantiske ophold på Hotel Benniksgaard.  

Ved siden af Benniksgaard Hotel ligger også Benniksgaard gårdbutik hvor i under jeres romantiske ophold kan købe lækre varer og tage med hjem. Der er lækre lokale og sønderjyske varer, som er sjove at tage med hjem eller købe som gaver.  

Benniksgaard rummer så mange ting, som i kan gøre og prøve under jeres romantisk på Benniksgaard hotel tæt på Als i sønderjylland.  

Opholder fås i forskellige prisklasser, så det vil passe til de flestes budgetter. 

Romantisk Ophold Benniksgård Hotel
Det Gode Ved Et Romantisk Ophold På Benniksgaard Hotel

Et romantisk ophold på Benniksgaard hotel I syddanmark har så mange fordele. Opholdet giver jer tid sammen, hvor i kan forsvinde væk fra alt travlheden stress og jag. Specielt de smukke naturomgivelser, vil give jer følelsen af, at i er et helt andet sted, og virkelig kan lukke hverdagen ude og bare være jer.   

På det romantiske ophold på Benniksgaard Hotel, får i rammerne til at kunne slappe fuldstændig af. På den måde får i massere tid til bare at slappe af og snakke sammen. Det er noget mange savner i hverdagen, så det er med at udnytte disse rammer til det. Personalet på benniksgaard Hotel er der kun for at sikre, at under jeres romantiske hotelophold i Sønderjylland ved Benniksgaard for en skøn oplevelse, hvor I ikke selv skal tænke på noget ud over at gøre lige det i har lyst til.  

Når i er på et romantisk hotelophold benniksgaard hotel kan i forberede jer på ultimativ afslapning. Først og fremmest kan i sove lige så længe i vil og for det andet, så er der ingen der siger til jer, at i skal noget. I bestemmer selv, hvornår i vil stå op, hvornår i vil spise, hvad i vil lave og om i vil blive på hotellet eller om i vil på en udflugt og nyde området omkring benniksgaard.  

Når I har været på et romantisk ophold på hotel Benniksgaard, så vil i vende hjem med fornyet energi og vil være opladet til at arbejde og komme ind i hverdagen igen. Alle kan trænge til sådan et lille afbræk, for at få ny energi.  

Et romantisk ophold på Benniksgaard hotel er blevet et populært valg blandt mange gæster. En meget stor grund til det er de hyggeligt og meget romantiske og idylliske omgivelser, der er. Derudover er det populært for mange, som gerne vil opleve den sydlige del af Danmark. Det er blevet populært at tage ud og besøge de danske perler, og det kan du bestemt gøre her i Sønderjylland. 

Romantisk Ophold Benniksgaard Hotel Gråsten

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: