RIB Tur Øresund: Crazy Sejltur Med 600 Hestekræfter & 100 km/t

Med en RIB Tur Øresund får man fart over feltet. Her får man spændende oplevelser til vands. Det vil være en tur, man aldrig nogensinde glemmer. Med en fart på hele 100 km/t suser man hen over vandet, mens man samtidig får mulighed for at se på vindmøller, søfarter og meget andet. 

En RIB Tur på Øresund er altid forbundet med spænding og eventyr – og ikke mindst høj fart. Der vil også være plads til masser af action. Bådførerne har altid stor erfaring i at sejle båden, og der vil være den optimale sikkerhed. 

RIB står for Rigid Inflatable Boat og er en gummibåd med enten fast eller stift skrog. Fartøjet er består af en bund i glasfiber, og til at stabilisere bådens fart, når der er høje hastigheder, findes oppustelige pontoner. De anvendte materialer gør, at båden er meget let, og den er desuden nem at manøvrere i alle slags vejr. De RIBs, der er på markedet i dag, er en udvikling af de fartøjer, der blev udviklet til de daværende engelske flåder i 1960’erne. Det oprindelige formål med RIBs var at bestå ved både redningsaktioner og andre operative handlinger på havet.

Crazy RIB Tur På Øresund
RIB Tur Øresund

RIB Tur Øresund

Destination ikonKøbenhavn – RIB Alex
Tid ikon 1 Times Højhastighedssejlads i København
Tjek ikon Sejltur Med 100 km/t & 600 Hestekræfter
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er 160 cm Høj.
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

RIB Tur På Øresund

Destination ikonKøbenhavn – RIB Alex

Tid ikon 1 Times Højhastighedssejlads i København

Tjek ikon Sejltur Med 100 km/t & 600 Hestekræfter

Priser Fra 499 DKK Pr. Person

RIB Tur På Øresund

Har man lyst til en unik oplevelse på vandet, der vil gå over i gemmerne for altid, så skal man på en RIB Tur på Øresund. Forholdene er i orden, og det samme er sikkerheden. Her venter stor action for den, der kan lide at være på bandet. En RIB Tur byder på en helt anderledes oplevelse end det, man er vant til.

På en almindelig RIB Tur kan der være op til 12 passagerer. Båden er lang, helt op til 9.5 meter, og den sejler over 100 km/t. Bådene har dobbelt motorinstallation, og det betyder, at de kan have helt op til 600 HK. Det betyder derfor, at der er potentiale til at komme på op de rigtig høje hastigheder. Med en RIB Tur på Øresund for man en oplevelse, man sent vil glemme.

Vil man opleve den ultimative fart til søs, og et fantastisk eventyr, så er en RIB Tur på Øresund oplagt at tage ud på. Udover at der er fart og action over feltet, så får man også rig mulighed for at se på alt det spændende, som havet har at byde på. En tur på havet er for både store og små, og der er plads til alle. Blandt danskerne er det populært at tage på en highspeed-sejlads på havet på denne måde. Det er ikke uden årsag, at folk er så begejstrede for det, for der er altid spænding i luften.

Når først man er på havet, vil man kunne høre mågerne skræppe i luften. Der vil også være meget andet at opleve, som bestemt ikke er til at forudsige. Man får vind i håret, og det er umuligt ikke at komme til at grine og have det sjovt.

RIB Tur På Øresund

Prøv En RIB Tur København

Med det samme, man ankommer til kajen, vil man kunne fornemme den spænding, der er i luften. Det er nemlig ikke til at forudsige, hvilket unikt eventyr der egentlig venter. Den store spænding, der venter, når man ankommer, skyldes lige præcis RIB’en. Det er nemlig ikke en helt almindelig båd. Har man ikke set sådan en før, så kan man bedst forestille sig den ved at tænke på en gummibåd med to motorer bagved. Disse to motorer sikrer, at båden kan komme op i høj fart. Med en tophastighed på mere end 100 km/t venter der altid et spændende eventyr forude.

Det er en fantastisk fornemmelse at ramme bølgetoppene, og det er samtidig dejligt at kunne se ud over vandet. Bådene suser hen over vandet, og man skal holde godt fast. Der er rig mulighed for at få vind i håret, og det ses også, at folk igen og igen vælger at bevæge sig ud på dette spændende eventyr i København. Her venter spændende hav eventyr for enhver, og det bedste sug i maven får man på en RIB Tur.

RIB Tur København
Køb Et Rib Tur Gavekort

Med et Rib Tur Gavekort bliver det ingen sag at komme ud og opleve de helt store eventyr på havet. Det er en unik og populær oplevelse, og man kan både købe et oplevelsesgavekort til sig selv og til dem, man holder af. Hvis man er klar til vind i håret, kildren i maven og det bedste sus, så gælder det om at komme ud på et rigtigt RIB-eventyr. Man får grundig instruktion og en sejlads fyldt med det vildeste adrenalinsus. Oplevelsen varer som regel 1 time i alt, hvoraf 30 minutter foregår på havet. Der er altid fuld fart over feltet, når man er på RIB Tur på Øresund. Der venter desuden en tryg oplevelse fra start til slut, så man kan roligt stige i båden.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.