Gode & Praktiske Rejsegaver Som Vil Gøre Rejsen Nemmere & Sjovere

Rejsegave er et begreb, der hører sammen med at rejse. Det ligger jo i navnet, som enhver kan høre. Desuden er det at rejse blevet mere og mere populært, i takt med at verden er blevet ”mindre”. Det er så billigt et rejse rundt i verden, at flere og flere danskere tager på lange rejser, hvor de er væk lang tid af gangen. Det kan naturligvis være en smule trist, men hvis man gerne vil gøre det lidt mere udholdeligt for alle parter, så kan man give en rigtig god rejsegave. 

Hvis det er en du holder meget af, som skal være væk i meget lang tid, mens de ser verden, så vil det gøre det hele nemmere, hvis du giver dem noget at huske dig med. En lille ting, der er nem at have med, som stadig får modtagere til at tænke på dig med et lille smil. Heldigvis for dig er der masser af gode forslag til, hvad man kan give som rejsegaver og der er noget for enhver smag. 

Ikke alene er det rart for modtageren at få en lille gave, før de rejser ud i verden, men det er også en ting, der vil fungere som et godt minde. Rejsen starter med en god oplevelse og det er i høj grad en god måde at vise en god ven, at man holder dem på. Men hvad skal man dog finde på, når det kommer til at give en rigtig god rejsegave? Det vil vi prøve at finde ud af herunder.

Søde & Praktiske Rejsegaver

Yderst Populær

Vandtæt Mobiletui

Sikker Favorit

TanSafe

Trending Gaveide

Sammenfoldelig Vandflaske

1. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Hvis man skal ud og opleve verden, er det allervigtigste udstyr en god rygsæk. Det er skønt at have en taske i god kvalitet, og så skal den sidde godt, så man ikke får ondt i ryg eller skuldre. Derfor er en lækker backpacker taske en oplagt rejsegave, som vil gøre rejsen endnu federe.

2. Scratch Map Original

Pris: 139 kr.
Leder du efter en fed rejsegave til en, der skal hele jorden rundt? Så er dette scratch map en herlig gaveidé. Her kan man løbende skrabe de lande, man har besøgt, så man har et evigt minde om den fantastiske rejse. Det er en sjov gave, der helt sikkert vil falde i god jord.

3. Vandtæt Mobiletui

Pris: 79 kr.
En mobiltelefon er uundværlig, når man skal på eventyr. Derfor er det også vigtigt at passe på den. Uanset om man skal sole sig på de hvideste sandstrande eller lære vilde tricks på ski, kan et vandtæt mobiletui redde dagen. Det er en helt igennem skøn og praktisk rejsegave.

4. Sammenfoldelig Vandflaske

Pris: 129 kr.
Når man skal rejse med rygsæk, handler det om at optimere den sparsomme plads. Derfor er det surt at slæbe rundt på en tom vandflaske, der fylder det hele. Med en sammenfoldelig vandflaske kan man spare plads i tasken, når tørsten er blevet slukket. Det er en kærkommen rejsegave.

5. TanSafe

Pris: 99 kr.
Som rejsende er man ofte et let offer for tyve, og der er intet værre end at stå uden pas og penge i et fremmed land. Derfor er TanSafe en genial rejsegave, som gemmer ens værdier i en tube, der ligner en solcreme. Så kan man trygt tage sig en lille lur på stranden.

6. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er skøn at have med på lange flyveture eller ved stranden, hvor man hurtigt kan komme til at kede sig en smule. Find en spændende krimi, en digtsamling eller en lærerig fagbog. Uanset hvad er det en oplagt rejsegave, der kan skabe timevis af underholdning.

7. Metaletui Pung

Pris: 69 kr.
Denne pung er en helt perfekt rejsegave, som beskytter og opbevarer kort og kontanter. Det smarte metalitui beskytter kortene mod slitage og mod tyve, der bruger RFID-scannere til at opsnappe dine kortoplysninger. Pungen har et stilrent og kompakt design, og så passer den perfekt i lommen eller håndtasken.

8. Fold Up Toilettaske

Pris: 89 kr.
Er du på jagt efter en rejsegave til en, der aldrig kan finde noget i sin rodede toilettaske? Så er denne fold up toilettaske den perfekte rejsegave til dem. Den smarte toilettaske er enormt rummelig, og det smarte design gør det nemt at få overblik over alle toiletsagerne.

9. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Der er intet skønnere end at kunne høre god musik på farten. Uanset om man sidder i en flyver eller er på vandretur i bjergene, så bliver det kun bedre af at have sin yndlingsplayliste i ørene. Disse Apple AirPods er den perfekte rejsegave til ham eller hende, der fortjener god musik uden irriterende ledninger.

10. Vakuumposer

Pris: 69 kr.
Disse smarte vakuumposer gør det legende let at pakke backpacker rygsækken. Det er en helt perfekt rejsegave, som både sparer plads i tasken og beskytter tøjet mod uvelkomne skadedyr, lugt og fugtskader. De rummelige poser sælges i 4-pak, er nemme at rengøre og kan anvendes igen og igen.

11. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Leder du efter en underholdende rejsegave til en, der elsker Mads og Monopolet? Så er denne bog en skøn gaveidé. Bogen er en samling af de sjoveste, vildeste og mest tåkrummende dilemmaer fra det populære radioprogram, så der er lagt op til mange timers hygge og nye indsigter.

12. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Når man rejser rundt i verden, har man ikke altid adgang til strøm. Derfor er det skønt at have en powerbank med sig, så man aldrig løber tør for strøm på farten. Denne GreyLime Power Owl er altid klar til at redde en døende mobil, og så har den et fint og unikt design.

13. The Scrubba Bærbar Vaskemaskine

Pris: 439 kr.
Når man skal på en længere rejse, kan det være svært at få vasket tøj så ofte, som man plejer. Derfor er denne The Scrubba Bærbar Vaskemaskine en kærkommen rejsegave, som gør det nemt at vaske tøj på farten. Den består af en vandtæt pose med et indbygget vaskebræt, så man hurtigt bliver ren og velduftende igen.

14. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Vil du gerne give en mere luksuriøs rejsegave til en, der fortjener at få noget særligt? Så bør du glæde dem med et lækkert armbåndsur fra Nordgreen. De fine ure er en skøn accessory, og så er det skønt at vide hvad klokken er, når man står på en rismark eller ligger på stranden.

Giv Den Helt Rigtige Rejsegave

Når man sidder og spekulerer på, hvad den bedste rejsegave kunne være er det vigtigt, at man overvejer sit forhold til modtageren. Ens relation har nemlig en hel det at sige, når det kommer til at købe en god rejsegave. Hvis man f.eks. er forældre til modtageren, så er gaven som regel noget større, end hvis man blot skal finde en gave til en god veninde. Det er jo helt naturligt.

Populære rejsegaver fra forældre kan være alt lige fra en lækker rygsæk til kolde kontanter. Det er jo ikke spor billigt at rejse rundt omkring i verden og derfor er det altid lækkert at have en penge reserve fra ens forældre liggende, så an ikke ender med at være helt flad. Det er måske ikke den mest personlige gave, men den er stadig yderst populær og bliver altid tage vel imod. 

En pengegave kan jo også kombinere med smågaver, hvis primære formål er at skabe et godt minde. Men det kan også være noget småt, men praktisk. Hvis det er en rejse, hvor der er megen udendørs aktivitet er et ildstål eller gode vandrestøvler fantastiske rejsegaver.

rejsegave

Rejsegaver Til Ham

Hvis du kender en som længe har gået og planlagt en længere rejse, måske helt om på den anden side af jorden. Så vil det være god stil at give ham en såkaldt rejsegave, dette er en fin lille tradition at give en sød og betænksom rejsegave til ham. Uanset om turen går med tog rundt i Europa eller med van rundt i Australien, er det helt på sin plads at glæde ham med en rejsegave som han kan bruge på rejsen.

Der findes utrolig mange gode rejsegaver til ham derude, som er praktiske at have med ude at rejse. eksempelvis hvis han har planer om at rejse rundt i Asien som backpacker, vil det være dejligt at ting ikke er tunge samt at de ikke fylder synderligt. Det er faktisk muligt at få mange normale hverdagsting i smarte både mindre og lettere variationer. Eksempelvis kan man købe sammenfoldelige vandflasker og håndklæder som intet fylder i rygsækken. Alt sammen noget som vil gøre rejsen lettere, så overvej at rejsegaver til ham som er praktiske. 

rejsegaver til ham

Rejsegaver Til Hende

Er du mere eller mindre tvunget til at sige farvel til din veninde, søster, eller datter for en stund fordi hun gerne vil ud på en længere rejse. Måske endda ønsker hun at rejse helt om på den anden side af jorden og opleve andre og spændende kulture. Så kan det lige pludselig føles som om at ens kære er meget langt hjemmefra. Derfor er traditionen med at give en rejsegave inden afrejse super fin og meget betænksom. Rejsegaver til hende kan med fordel være af en sådan slags at de er nyttige og praktiske at have med på rejsen, så det hele går lidt lettere og at der er mindre at tænke på når man rejser rundt.

Ligeledes kan en rejsegave til hende være en fælles oplevelse som i kan nyde inden hun rejser ud i den store verden for en stund. Derudover kan rejsegaver til hende fint være noget som hun kan glæde sig at komme hjem til igen, eller som hun kan få gavn af på rejsen som eksempelvis et smut ur eller en powerbank. Begge rejsegaver som hun kan have stor gavn af på rejsen og samtidig fortsat bruge når hun igen er hjemme.

rejsegaver til hende

Gode Rejsegaver Der Gør Rejsen Nemmere

Hvis man virkelig har et nær forhold til den rejsende, så kan det være noget af en udfordring at skulle sige farvel til dem. Man kommer ikke til at se hinanden i lang tid og der vil uden tvivl komme et afsavn. Dette kan man dog dulme en smule, hvis man giver en god gave, der desuden fungerer som minde. Så hvis du vil finde på en god rejsegave, som skal kunne få et smil frem hos modtageren, så vær kreativ. 

En aktiv rejse lægger f.eks. ikke altid op til at man slæber rundt på sin smartphone. Så en god rejsegave kunne være et lamineret billede af familien eller af dig selv. Så kan den rejsende altid se dig og få et godt minde. Den slags kan være med til at mindske det savn. Det kan også være noget så sødt, som en stak små breve, der skal åbnes undervejs på rejsen. 

Ideer er der mange af, så hvis du leder efter inspiration til de bedste rejsegaver, så er du kommet til det rette sted. Se hvad vi kan byde på af gode rejsegave. Du kan helt sikkert finde en god gave til en du holder af.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: