Ravsafari: Deltag I Jagten Efter "Nordens Guld" Med JyllandsAkvariet Thyborøn

Ravsafari er en helt særlig oplevelse for alle, der er vilde med storslåede eventyr i naturen. Langt de fleste mennesker har prøvet en form for Ravsafari på egen hånd, når de går rundt langs strandene og kigger. Her er blikket nemlig ikke altid rette ud over havet, mod himlen eller på bølgerne. Nej, vi mennesker går for det meste og retter blikket nedad og kigger på de smukke sten, der findes overalt. Her kan man rent faktisk være så heldig at finde rav – det, der også kaldes for Nordens guld. Det ligger nemlig ofte skjult i både sandet, muslingeskaller og hulsten.

Men det færreste er også så heldige at finde rav. For det kræver en sand kender, der ved, hvor det er, man skal lede, men også hvorfor. Har man lyst til at få muligheden for at komme ud og finde rigtigt rav, så skal man tage på en Ravsafari. De bliver arrangeret rundt om i landet, og her vil man blive ført på vej af en, der ved, hvor guldet gemmer sig. Særligt ved Vesterhavet og i Søndervig har man gennem flere generationer samlet rav, og her findes mange lokale eksperter.

Ravsafari I Thyborøn
Ravsafari

Ravsafari JyllandsAkvariet

Destination ikonThyborøn – JyllandsAkvariet
Tid ikon 1½-2 Timeres Ravsafari I Thyborøn
Tjek ikon Se Om I Har Evnerne Til At Finde Rav
Personer ikon 1 Person Som Elsker Skattejagt I Naturen
Pris ikon Priser Fra 79,- Pr. Person

Ravsafari Med JyllandsAkvariet

Destination ikon Thyborøn – JyllandsAkvariet

Tid ikon 1½-2 Timeres Ravsafari I Thyborøn

Priser Fra 79 DKK Pr. Person

Deltag I En Ravsafari Med JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan man komme med på en rigtig ravsafari. Akvariet ligger i Thyborøn, og det er nemt at komme hertil med både bil og offentlige transportmidler Her man kan selv lære at finde rav, og det er for børn og voksne i alle aldre. Der er ikke noget mere spændende end at grave Nordens gulv frem, og når man først bliver ekspert i det, kan man også gøre det på egen hånd.

I selskab med JyllandsAkvariet kan man få nogle uforglemmelige timer og en ganske stor oplevelse. Hele året bliver der arrangeret Ravsafari til stranden, og her medfølger en guide. Man vil som deltager blive uddannet til ravjæger. Det betyder, at man vil få den viden, og de værktøjer, der skal til, for at man selv efterfølgende kan finde rav. Deltager man i en Ravsafari hos JyllandsAkvariet, giver de såkaldt Rav Garanti. Det vil sige, at hvis man ingenting finder ved stranden, så får man selv lov til at finde rav i de rigtige omgivelser. 

En Ravsafari varer 1,5 – 2 timer, og man skal huske at have sko med, der egner sig til en strandtur. Man skal også have påklædning på, der passer til vejret, så det hverken bliver for koldt eller for varmt. Man møder blot op i receptionen på dagen, og man kan godt medbringe hunde. Hvis man samtidig ønsker éntre til selve JyllandsAkvariet, så får man rabat efter at have deltage i en Ravsafari.

Sådan Forløber En Ravsafari

En Ravsafari kan foregå på flere forskellige måder. Uanset hvor man tager hen, vil den bestå af en kompetent og professionel guide. En tur vil de fleste steder vare 1.5 – 2 timer, og man vil lære, hvor og hvornår man kan finde rav. Man vil som regel også få en introduktion til ravets historie.

En Ravsafari foregår altid på en strand, og ofte vil der være et andet mødested, hvorfra man sammen går til stranden. Mens man går vil der være en god snak om ravets historie, og man vil få tips og tricks til at finde rav. På de fleste ture er der såkaldt Rav Garanti, og det betyder, at man er helt sikker på at få noget rav med sig hjem.

Vil man have en uforglemmelig, inspirerende og fantastisk tur i naturen, hvor man samtidig går guld med hjem, så er en Ravsafari et godt og oplagt valg. Det er også en oplevelse, der er super dejlig at dele med dem, man kender. Man kan også være så heldig, at der er lidt til ganen undervejs. Man skal altid huske at have tøj med, der passer til vejret.

På stranden vil man blive guidet i, hvordan man kan finde rav, og så er det ellers bare at kaste sig ud i det ud fra de instruktioner, man har fået. Har man brug for hjælp undervejs, kan man altid rette henvendelse til den eller de guider, der er med på turen.

Ravsafari Thyborøn

Kan Man Finde Rav På En Ravsafari?

Tager man på en Ravsafari, så er der rigtig gode muligheder for at finde rav. Med på turen er professionelle guides, der er eksperter inden for rav, og de ved lige præcis, hvor man kan finde det. Men man kan naturligvis også være så uheldig, at man ikke finder noget rav. Men så er der heldigvis Rav Garanti på langt de fleste ture, og det betyder, at man med garanti får rav med sig hjem.

Det gode er også, at man lærer alle de tips og tricks, der skal til, for at man efterfølgende selv kan finde rav også. Det er nemlig væsentligt at få viden om, hvor og hvornår man kan finde det. Så kan man nemlig altid selv begive sig en tur ud til de danske strande for at se, hvad man kan finde.

Rav har altid fascineret mennesker, og der findes endda også mange samlere af det. Det er en stor oplevelse selv at kunne finde rav – og at få det med hjem. Er det ikke noget, man har prøvet endnu, så er det en stor oplevelse, der også kan blive til en helt ny hobby. Alle mennesker fortjener en dejlig tur i naturen, og at tage på Ravsafari vil være en uforglemmelig oplevelse, som man også kan bruge bagefter.

Overvej ligeledes en sælsafari når i befinder jer på de kanter.

Ravsafari JyllandsAkvariet

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: