Puzzle Walk - Gådeguide Med Hints I Hjertet Af Smukke København

Puzzle Walk: Er du til mystik og gåder? Elsker du at sætte hjernen på prøve? Så er en Puzzle walk sikkert noget for dig. Her kommer du nemlig på nærmeste hold tæt på mysterier i, som du skal løse imens du går rundt i et område.  

Puzzle walk er en oplevelse, som du kan give i gave til nogen du holder af. Du kan også købe en puzzle walk sammen med en vennegruppe, hvor i kunne tænke jer at lave noget sjovt og anderledes sammen.  

En puzzle walk varer i omegnen af to timer alt efter, hvilken en du vælger. Men tiden kommer garanteret til at gå lynende hurtigt, da tiden flyver afsted, når man skal løse gåder.  

Måske du ikke kender meget til Puzzle walk, men det kan du komme til, hvis du læser videre på denne side.

Puzzle Walk I Hjertet Af København
Puzzle Walk I Kødbyen

Puzzle Walk Kødbyen

Destination ikonKødbyen, København – Institute of Wonder
Tid ikon 2 Timers Sjov Puzzle Walk I Kødbyen
Tjek ikon Tilgængelig På Både Dansk & Engelsk
Personer ikon 2-4 Personer Som Elsker Gåder Med Hints

Pris ikon Priser Fra 495,- For 2-4 Personer

Puzzle Walk På Assistens Kirkegård

Puzzle Walk Assistens Kirkegård

Destination ikonAssistens Kirkegård – Institute of Wonder
Tid ikon 2 Timers Sjov Puzzle Walk I København
Tjek ikon Tilgængelig På Både Dansk & Engelsk
Personer ikon 2-4 Personer Som Elsker Gåder Med Hints

Pris ikon Priser Fra 495,- For 2-4 Personer

Puzzle Walk Kødbyen

Destination ikon Kødbyen, København – Institute of Wonder

Tid ikon 2 Timers Sjov Puzzle Walk I Kødbyen

Tjek ikon Tilgængelig På Både Dansk & Engelsk

Priser Fra 495 DKK For 2-4 Personer

Puzzle Walk Assistens Kirkegård

Destination ikon Assistens Kirkegård – Institute of Wonder

Tid ikon 2 Timers Sjov Puzzle Walk I Kødbyen

Tjek ikon Tilgængelig På Både Dansk & Engelsk

Priser Fra 495 DKK For 2-4 Personer

Hvad Er Puzzle Walk?

En Puzzle walk er en sjov og anderledes måde at opleve en by på. På en Puzzle walk kommer du rundt i gaderne samtidig med at du skal løse gåder i samarbejde med dem, du er afsted med. Gåderne der skal løses på en puzzle walk tager udgangspunkt i virkelige hændelser, som er sket i området du befinder dig i. Du får udleveret en notesbog og et hæfte, som løbende vil give dig informationer til, hvordan du kan løse brikkerne i gåden. Derudover får du også inden din puzzle walk leveret et kort, som du skal følge på vandringen. Det sikrer nemlig, at i kommer de rette steder hen, så i har mulighed for at løse mysterierne.  

En puzzle walk er sjovt og spændende, og så er det i den grad med til at ryste en gruppe sammen, da i sammen kun har et mål, og det er at løse gåden. Derfor vælger mange kollegagrupper også at tage på en puzzle walk, da det i den grad vil ryste jer samme på kryds og tværs.  

Ordet Puzzle walk betyder brik vandring. Du vandrer altså rundt i et område for at finde brikker til at løse en større sammenhængende gåde. 

En puzzle walk er en god gave! Du har mulighed for at købe forskellige oplevelsesgavekort til puzzle walk, så du kan glæde nogen du holder af med en anderledes gave. En Puzzle walk er ikke specielt dyr, da du betaler en pris for en gruppe. Derfor er i flere om at betale til oplevelsen. 

læs mere om puzzle walk: instituteofwonder.dk

Hvad Er Puzzle Walk

Det Gode Ved Puzzle Walk?

Der er mange gode ting ved en puzzle walk. Udover at du skal løse en spændende gåde, så får du samtidig massere af frisk luft og motion. Det er derfor en sund aktivitet, som vil give ny energi til din hjerne.  

På en Puzzle Walk lærer du også byen at kende fra en helt anden vinkel. Der vil være steder, hvor du skal stoppe op og lægge mærke til ting i bygninger eller på vejen, det vil gøre, at du ser byen fra en helt anden vinkel end du er vant til. Det er der mange som er meget positive overraskede over at opleve. 

Puzzle walken giver dig også et afbræk fra hverdagen. Du bliver nemlig tvunget til at få tankerne hen på noget helt andet. Det kan f.eks. være rigtig rart i stressede tider, at blive tvunget til at tænke på noget helt andet og give hjernen luft på den måde. Du vil garanti få tankerne fuldstændig opslugt af at løse gåderne. Måske tænker du, at det ikke er så meget for dig, og at du fx bare vil gå med din familie rundt og se med fra sidelinjen – men det tror vi ikke på er muligt. Du vil med garanti blive revet med, for du vil også være en del af at løse gåden, når I først er kommet i gang.  

Det gode ved en puzzle walk er også, at det er passende til mange aldersgrupper. Både børn og ældre kan være med på puzzle walk. Børn skal dog ledsages af en voksen. De ældre skal blot være opmærksomme på, at man på en puzzlewalk går rundt i byen, så man skal gerne være okay gående, for at det er en god oplevelse. 

Puzzle Walk
Hvor Kan Man Komme På Puzzle Walk?

Du kan finde muligheden for at komme på en Puzzle Walk flere steder i Danmark. Puzzle Walk København er populært. I København er puzzle walks blevet populære, og flere og flere booker en puzzle walk. Herunder kan du se nogle af de steder, som tilbyder Puzzle Walks.  

Puzzle Walk er både populært blandt københavnere, som vil have en anderledes oplevelse, men det er også et populært valg blandt turister, som gerne vil se byen på en anden måde, og gerne vil prøve noget andet end den klassiske turistfart rundt i København.  

Puzzle walks laves både på engelsk og dansk – derfor er det også oplagt for udenlandske turister, som vil prøve en anderledes oplevelse i København i løbet af deres ferie. Stort set alle synes det er pengene værd, at komme på puzzle walk.

PuzzleWalk
Puzzle Walk Kødbyen

Puzzle walk i kødbyen er populært. Kødbyen er det hippe område i København, hvor der er massere af madboder og liv af unge og ældre mennesker. Kødbyen Puzzle walk er fedt, fordi området har så meget historie og bygningerne i området emmer af mystik og historie, hvilket giver de perfekte rammer til en puzzle walk i Kødbyen København.  

Når du kommer på puzzle walk i Kødbyen kan du jo oplagt kombinere puzzle walken med noget lækker mad fra en af Kødbyens gode restauranter. Der er noget til enhver smag både 10-retters menuer eller take-away.  

Kødbyen er helt klart et besøg værd, og det er en god anledning at kombinere det med en puzzle walk i området. Så er i i hvert fald sikre på, at komme godt og grundigt rundt i Kødbyen, og opleve de mystiske kroge og mest interessante steder.

Puzzle Walk Kødbyen
Puzzle Walk Assistens Kirkegård

Tag på Assistens Kirkegården Puzzle walk og vær sikker på at mysterierne kommer til at føles endnu mere ægte i de anderledes omgivelser. Assistens kirkegården i København er en af byen grønne åndehuller, hvor mange 1000 mennesker vandrer igennem hver dag. Men de ved ikke, hvad der lurer af uopklarede mysterier på stedet. Det finder du ud af på din puzzle walk på Assistens kirkegården. Vi kan afsløre, at det har noget med H.C. Andersen at gøre, som ligger begravet på kirkegården. Eller gør han?  

Forbered dig på mystik i særklasse, og tag ikke din sarte sjæl med på puzzle walk ved Assistens kirkegården.  

Assistens kirkegården ligger ved Nørrebro i København, hvilket også giver dig anledning til at opleve dette område. Her oser det af ungdomsliv, og du finder mange lækre spisesteder, som du kan besøge før eller efter din Puzzle walk i København. 

Puzzle Walk Assistens Kirkegård

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: