Få Dit Livs Prøvedyk I Enten Kattegatcentret, København Eller Århus

Prøvedyk er blevet en meget populær oplevelse, som flere og flere danskere udtrykker ønske om at prøve. Det er i al sin enkelthed en mulighed for at komme ud og dykke. Normalt er det jo ikke noget, som vi almindelige borgere har de store muligheder for at prøve, men med et gavekort til prøve dyk er muligheden der. Det er en oplevelse som man bestemt ikke bør snyde sig selv for, da det kan være begyndelsen på en helt ny hobby.

Man kan komme til prøvedyk overalt i landet, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve det. Det er desuden en oplevelse, der ikke koster ret meget at prøve. Uanset om man vil ud på åbent eller om man foretrækker en pool, så er der noget, som vil passe til ens smag. 

Et prøvedyk Aarhus er desuden en helt fantastisk gaveide, da det ikke alene er en unik gave, men det er også en oplevelse, som man med fordel kan prøve sammen og få herlige minder.

5 Fabelagtige Prøvedyk i Danmark
Prøvedyk Kattegatcentret

Prøvedyk Kattegatcentret

Destination ikonGrenå / Østjylland – Kattegatcentret
Tid ikon 20 Minutters Prøvedyk i Kattegatcentret
Tjek ikon Diplom For Veludført Prøvedyk i Oceanariet
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 12 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Prøvedyk
Pris ikon Priser Fra 800,- Pr. Person

Prøvedyk København

Prøvedyk København

Destination ikonKøbenhavn SV – Kingfish Dive & Travel
Tid ikon 1-2 Timers Prøvedyk i Havet Omkring Kbh.
Tjek ikon Instruktør & Lån Af Udstyr Er Inkluderet
Personer ikon 1 Person Som Elsker At Dykke i Havet
Info ikon Læs Mere Om Dette Prøvedyk i København
Pris ikon Priser Fra 599,- Pr. Person

Prøvedyk Århus

Prøvedyk Århus

Destination ikonÅrhus / Østjylland – Dykkerbutikken
Tid ikon 4 Timers Prøvedyk i Havet Omkring Århus
Tjek ikon Introduktion Til Dykning & Leje Af Udstyr
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 10 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Prøvedyk i Århus
Pris ikon Priser Fra 649,- Pr. Person

Prøvedyk i Pool Århus

Prøvedyk i Pool Århus

Destination ikonÅrhus / Østjylland – Dykkerbutikken
Tid ikon 4 Timers Prøvedyk i Pool Århus
Tjek ikon Lær Om Dykning & Dykkerudstyr
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 10 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Prøvedyk i Århus
Pris ikon Priser Fra 649,- Pr. Person

Big Shark Dive

Big Shark Dive

Destination ikonGrenå / Østjylland – Kattegatcentret
Tid ikon 20 Minutters Prøvedyk i Hajtankens Vand
Tjek ikon Bemærk: Dykket Kræver Dykkercertifikat
Personer ikon 1 Person Som Har Dykkercertifikat
Info ikon Læs Mere Om Dette Prøvedyk
Pris ikon Priser Fra 1455,- Pr. Person

Prøvedyk København

Hvis du er bosat i eller omkring København og har du bare den mindste interesse for dykning, så har vi gode nyheder til dig. Nu kan du nemlig komme ud og få dig et spændende prøvedyk, hvor du kan snuse en smule til om dykning kunne være din fremtidige hobby. Det er et begynder dykkerkursus, hvor man bliver guidet gennem de nødvendige færdigheder, hvor efter man prøver kræfter med selve sporten. Dette kan foregå enten i en pool eller på åbent vand. Du kan få et prøvedyk København både på Frederiksberg, Amager og mange andre steder i vores dejlige hovedstad.

Hvis du vælger et prøvedyk i åbent vand, vil du naturligvis få den mest interessante oplevelser, for her får man virkelig mulighed for at opleve livet under overfladen. København er omgivet af vand, så der er rigeligt med spændende muligheder for at komme ud og dykke, så du skal altså bare vælge det prøvedyk det passer dig bedst og som lever op til dine ønsker. Her hos Gaveavisen har vi naturligvis valgt de bedste arrangører af prøvedyk, så du kan få den bedste dykkeroplevelse i København og omegn.

Du får simpelthen ikke bedre introduktion til dykker sporten og det er en oplevelse, der er som skabt til dig, der gerne vil udvide din horisont eller som leder efter den perfekte gave. Giv et prøvedyk København til en god ven eller et familiemedlem, der har fortjent en spændende oplevelse under vandet.

prøvedyk københavn

Prøvedyk Århus

Danmark er omgivet til alle sider af spændende og smukke farvande, der indeholder masser af liv og smukke syn. Det gælder ikke mindst på den jyske østkyst, hvor man kan opleve masser af spændende ting, hvis man først kommer ned under havoverfladen. Derfor kan vi også kun anbefale at man tager ud og får et prøvedyk Århus, hvilket kan være starten på en ny interesse. Oplev den helt unikke fornemmelse af vægtløshed, som man ikke finder magen til andre steder og kombiner den med evnen til at trække vejret under vandet, og så har du altså en oplevelse for livet. For enhver, der aldrig har prøvet dette er det den ganske ubeskrivelig oplevelse, som man simpelthen skylder sig selv at prøve.

Køb et gavekort allerede i dag få et prøvedyk Århus, hvor du har masser af muligheder for at få den dejligste oplevelse. Du får naturligvis grundig instruktion, så du kan dykke sikkert og snart kan du befinde dig under vandet, hvor du kommer til at opleve ting, du kun har drømt om. Uanset om du vil dykke under de mest kontrollerede forhold i en pool eller om du vil ud og dykke på åbent vand, så har du muligheden med et prøvedyk Århus. Det er en uhyre spændende udfordring for sig selv eller nogen man holder af. Så hvis du gerne vil give den perfekte gave, så kan du bestemt gøre værre ting end at give et prøvedyk Århus. Det er en spændende gave, der giver modtageren mulighed for at dykke ned i en helt ny verden.

prøvedyk aarhus

Prøvedyk Kattegatcentret

Det er tydeligt at både København og Århus har masser at byde på når det kommer til at prøve at dykke, men der er altså bare noget der mangler begge steder: Hajer i massevis. For uanset hvor meget der er at opleve i vandene omkring København og Århus, så er der altså bare ikke ret mange store hajer og det er altså noget af det mest eksotiske man overhovedet kan opleve som dykker. Men heldigvis for dig, kan man nu tage til Kattegatcentret, hvor man kan komme ud og dykke med både kæmpe havål, slethvarrer, rokker og naturligvis 5 forskellige hajarter. Så bliver det altså bare ikke vildere og hvor mange dykkere kan prale af at deres første dyk foregik blandt hajer i et 1,5 millioner liter stort Oceanarium?

Med et prøvedyk Kattegatcentret får du alt hvad hjertet kan begære, så du på den bedste måde kan komme ud og dykke blandt de spændende fisk og hajer i helt unikke omgivelser og under komplet sikre forhold. Du skal altså bare nyde din oplevelse, for du har naturligvis en erfaren dykkerinstruktør ved din side. De kender hajerne og ved hvordan man gebærder sig omkring disse smukke dyr, hvilket man naturligvis også får bliver grundigt instrueret i.

Lyder det som noget, der kunne friste dig eller måske en du kender, så køb et prøvedyk Kattegatcentret allerede i dag og snart kan turen gå ned under vandet og opleve havets store rovdyr i deres rette element. Men på en helt sikker måde. God fornøjelse.

Prøvedyk – En Grundig Introduktion Til Dykning

Hvis du har drømt om at svømme rundt ved havbunden og opleve en verden, der er de færreste forundt, så er dykning virkelig en hobby for dig. Det er helt ubeskriveligt spændende at opleve den unikke verden under vandet. Med et prøvedyk får du rig mulighed for at smage på denne verden og se om det skulle være noget for dig.

Naturligvis er man i trygge hænder, for under hele forløbet er man under kyndig instruktion fra erfarne dykkerinstruktører. Så man kan være helt rolig og blot koncentrere sig om at nyde oplevelsen. Før dykket får man en grundig gennemgang af alt udstyret, samt de forskellige teknikker, der anvendes til dykkerudstyr. Man kan altså være sikker på, at der ikke sker en ulykke. Mange kunder har oplevet at de har fået vækket en lyst til dykning, de aldrig havde kendt og er efterfølgende begyndt at dykke oftere. 

Nogle steder får man endda mulighed for at prøve forskellige typer undervands ”legetøj” og måske endda en UV-scooter, der kan gøre oplevelsen endnu vildere. Så prøvedyk Danmark er altså en oplevelse for enhver, der elsker vand.

prøvedyk
prøve dyk

Prøvedyk Sikkerhed

Når man gerne vil ud at have et prøvedyk, så skal man være helt klar over, at det altså er den ægte vare man skal prøve. Man skal ned under vandet og lære, hvordan man dykker og det er naturligvis noget, der kræver at man bliver grundigt vejledt og at man har styr på sikkerheden. Der stilles desuden en række krav fra udbyderne, så de kan være sikre på, at man er fysisk egnet til at dykke og ikke udsætter sig selv for unødige risici.

Før du kan få et prøvedyk, skal du altså have helt styr på prøvedyk sikkerhed og naturligvis også kunne fremvise en gyldig helbredserklæring. Derudover er det naturligvis en selvfølge at man er i stand til at svømme uden hjælpemidler. Det siger måske sig selv, men det sker alligevel, at nogen tilmelder sig uden at have helt styr på det med at svømme.

Før man får lov at springe i vandet, skal man desuden vejledes i udstyrets brug og hvad man kan forvente, når først man er under overfladen. Det er en meget speciel fornemmelser, der kan komme lidt bag på en og derfor er det vigtigt at være forberedt, mentalt såvel som fysisk. Sikkerheden er dog altid helt i top og man kan være sikker på, at man er i kyndige hænder hos dygtige dykkerinstruktører med flere år på bagen. Så hvis du har mod på det kan vi klart anbefale et prøvedyk, enten til dig selv eller som gave til en du holder af. Det er en oplevelse for livet.

Prøvedyk Sikkerhed
Dykkeroplevelser Er Det Hele Værd

Der er masser af forskellige dykkeroplevelser, så uanset om du er interesseret i et prøvedyk Århus eller dykning København, så er der en oplevelse for dig. Giv det som gave til en du holder af og du kan være helt sikker på, at de får en oplevelse, som de aldrig nogensinde glemmer igen. Vil i gøre det endnu bedre, så køber du også et oplevelsesgavekort til dig selv, så i kan dele oplevelsen. Den slags er med til at knytte stærke bånd bland jer og om ikke andet, så får i en helt unik oplevelse, som i vil kunne snakke om i mange år frem.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: