Prøv Virtual Reality: Crazy Adrenalinsus Prøv Virtual Reality København & Århus

Prøv Virtual Reality og få en oplevelse, som du slet ikke kan forestille dig før du rent faktisk selv prøver det. Det er noget som mange er vældigt skeptiske over og hvis man kun har oplevet det tilbage i 90’erne, hvor teknologien var meget begrænset, så er det måske ikke så sært. Men nu skriver vi altså 2019 og nu er Virtual Reality blevet en helt almindelig ting, som endda er kommer ind i de danske hjem. Det er utrolige muligheder man har, men det er desværre også meget kostbart at købt et VR-headset. Men heldigvis kan man få en fantastisk Virtual Reality oplevelse uden at skulle ruinere sig selv. 

Overalt i Danmark åbner butikker, hvor man kan komme og prøve Virtual Reality. Det er næsten som de spillehaller vi kendte i gamle dage, men nu er oplevelsen blot mange gange mere interessant. Det findes som sagt i hele landet, uanset om det er Virtual Reality København eller Virtual Reality Århus, så er der masser af muligheder for det. Men før vi kommer så vidt, så sidder du sikkert og spørger dig selv om, hvad der er så specielt ved Virtual Reality. Hvorfor skulle du købe et gavekort til Limitless Virtual Reality? Det skal vi se nærmere på herunder.

3 Crazy Prøv Virtual Reality Lokationer
Prøv Virtual Reality

Prøv Virtual Reality

Destination ikonKøbenhavn / Århus – Limitless / Khora
Tid ikon 25-30 Minutters Virtual Reality Oplevelse
Tjek ikon Prøv De Forskellige VR Film & Spil
Personer ikon 1 Person Som Elsker Virtual Reality
Info ikon Læs Mere Om Prøv Virtual Reality
Pris ikon Priser Fra 175,- Pr. Person

Prøv Virtual Reality Hos Khora

Prøv Virtual Reality Khora

Destination ikonKøbenhavn – Khora
Tid ikon 30 Minutters Virtual Reality Oplevelse
Tjek ikon Prøv De Forskellige VR Film & Spil
Personer ikon 1 Person Som Elsker Virtual Reality
Info ikon Læs Mere Om Prøv Virtual Reality
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Prøv Virtual Reality Hos Limitless

Prøv Virtual Reality Limitless

Destination ikonKøbenhavn / Århus – Limitless
Tid ikon 25 Minutters Virtual Reality Oplevelse
Tjek ikon Prøv De Forskellige VR Film & Spil
Personer ikon 1 Person Som Elsker Virtual Reality
Info ikon Læs Mere Om Prøv Virtual Reality
Pris ikon Priser Fra 175,- Pr. Person

Prøv Virtual Reality

Prøv Virtual Reality København & Århus

Snyd ikke dig selv for den crazy vilde Virtual Reality oplevelse. Kom ind i en helt ny & skør verden hvor alt virker super realistisk men samtidig super skørt. Der er virkelig tale om en ud af kroppen oplevelse når man taler om virtual reality i København & Århus.
Priser fra 175 DKK

Prøv Virtual Reality Hos Khora

Prøv Virtual Reality Hos Khora

Hvis du er fasineret af den virtuelle verden, er dette simpelthen en oplevelse som du ikke må snyde dig selv for. Ved at bestille dette gavekort til prøv virtual reality, får du nemlig en fantastisk 30 minutters oplevelse. Du har mulighed for at prøve forskellige spil & film, i den henrivende virtuelle verden som åbner sig for dig. Inden du får lov at tage brillerne på, vil du få en grundig introduktion til virtual reality.
Priser fra 199 DKK

Prøv Virtual Reality Hos Limitless

Prøv Virtual Reality Hos Limitless

Limitless i Århus & København tilbyder en fantastisk virtual reality oplevelse. Hovedsageligt er der tale om actionpræget spil, som man kan spille sammen op til 5 personer af gangen. Men inden i når så langt vil der være en introduktion til virtual reality. Derefter vil i få lov at spille i 25 minutter, der er mange forskellige spil, så der er noget for en hver smag. Der er fri mulighed for at hænge ud i loungeområdet.
Priser fra 175 DKK

Virtual Reality er fremtiden

Virtual Reality foregår kort sagt ved, at man ifører sig et særligt headset og bliver bragt ind i en digital verden. Det føles uhyggeligt livagtigt, når man ikke bare kigger på en skærm, men rent faktisk selv ”er der”. Det er noget, der giver helt fantastiske muligheder, hvad enten det kommer til film, spil og meget mere. 

Hvis man anvender Virtual Reality til at se film med, så får man en helt unik og vanvittigt interessant oplevelse. Det er næsten som om man selv er en del af filmen, og det er altså noget der kan være både spændende og skræmmende. Forestil dig at stå ansigt til ansigt med en kæmpe stor hvidhaj. De film man anvender til Virtual Reality er naturligvis specielt fremstillede, men oplevelsen fornægter sig ikke. 

At Virtual Reality først og fremmest er til spil kommer næppe bag på nogen. Vi har i mange år kunne spille 3D spil, men det varer ikke længe før det er håbløst forældet, da Virtual Reality tager det til hidtil ukendte højder. Med et oplevelsesgavekort til Khora Virtual Reality kan du selv komme til at prøve og vi lover dig, at du aldrig vil glemme første gang du stiftede bekendtskab med førsteklasses VR.

Udover underholdning kan man med Virtual Reality give oplevelser som hidtil har været umulige. Oplev hvordan der er på månen eller Mars. Måske vil du se en flygtningelejr med dine egne øjne eller måske se mere til verden i gamle dage. Med Virtual Reality går vi ind i en ny tidsalder når det kommer til undervisningsmateriale.

prøv virtual reality
virtual reality oplevelse

Oplev det bedste Virtual Reality i Danmark

Når det kommer til Virtual Reality, så kan det faktisk godt betale sig at være en smule kræsen, for der er så mange forskellige steder at vælge imellem efterhånden, så man skal aldrig lade sig nøje med det næstbedste. Heldigvis for dig har vi her på siden udelukkende gavekort til de bedste steder at prøve VR. Besøg Limitless Århus, hvor du kan få en af de bedste oplevelser med VR Århus overhovedet kan byde på. Limitless VR står bag et af de mest populære VR cafeer i hele landet og findes naturligvis i både Århus og København. Med VR Limitless er der altså lagt op til en herlig dag, hvor man virkelig kan få prøvet nogle af de nyeste spil og det mest moderne VR udstyr. 

Der er naturligvis også andre populære spillere på banen som de suveræne Khora VR, der specialiserer sig i Virtual Reality til erhvervslivet, sundhedssektoren og meget mere. Men det er naturligvis på spilfronten, at det virkelig bliver sjovt og der står de ikke tilbage for nogen. Det er uden sammenligning det bedste Virtual Reality Kødbyen kan byde på og du bør ikke snyde dig selv for en tur derhen. Uanset om du vil spille hektiske spil eller opleve andre fantastiske VR kreationer. Så besøg Khora VR Kødbyen, så er du garanteret en fed oplevelse.

virtual reality københavn
virtual reality århus
Virtual Reality til dig selv eller en du holder af

Et gavekort til Virtual Reality er en gave, der er helt perfekt uanset om man giver det til en. Der står en nær eller om man blot synes at man vil forkæle sig selv en smule. Mulighederne er mange. Men uanset hvad man vælger at gøre, så kan man være sikker på at, det er helt fantastisk at prøve. Virtual Reality er som at springe ind i fremtiden eller en Science Fiction film. Man kan opleve storslåede syn, som man aldrig nogensinde har drømt om eller man kan bare more sig med at duellere med sine venner i en virtuel verden

Du kan finde gavekort til Virtual Reality overalt i landet. Så uanset om du er fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Så er der en Virtual Reality oplevelse i nærheden af dig. Tøv ikke men prøv Virtual Reality.

Se alle vores oplevelser i København & Oplevelser i Århus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0