Crazy Adrenalinsus Prøv Virtual Reality København & Århus

Prøv Virtual Reality og få en oplevelse, som du slet ikke kan forestille dig før du rent faktisk selv prøver det. Det er noget som mange er vældigt skeptiske over og hvis man kun har oplevet det tilbage i 90’erne, hvor teknologien var meget begrænset, så er det måske ikke så sært. Men nu skriver vi altså 2019 og nu er Virtual Reality blevet en helt almindelig ting, som endda er kommer ind i de danske hjem. Det er utrolige muligheder man har, men det er desværre også meget kostbart at købt et VR-headset. Men heldigvis kan man få en fantastisk Virtual Reality oplevelse uden at skulle ruinere sig selv. 

Overalt i Danmark åbner butikker, hvor man kan komme og prøve Virtual Reality. Det er næsten som de spillehaller vi kendte i gamle dage, men nu er oplevelsen blot mange gange mere interessant. Det findes som sagt i hele landet, uanset om det er Virtual Reality København eller Virtual Reality Århus, så er der masser af muligheder for det. Men før vi kommer så vidt, så sidder du sikkert og spørger dig selv om, hvad der er så specielt ved Virtual Reality. Hvorfor skulle du købe et gavekort til Limitless Virtual Reality? Det skal vi se nærmere på herunder.

Crazy Prøv Virtual Reality
Prøv Virtual Reality Hos Khora

Virtual Reality - Khora

Destination ikonKøbenhavn – Khora
Tid ikon 30 Minutters Virtual Reality Oplevelse
Tjek ikon Prøv De Forskellige VR Film & Spil
Personer ikon 1 Person Som Elsker Virtual Reality
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Prøv Virtual Reality Hos Limitless

Virtual Reality - Limitless

Destination ikonKøbenhavn / Århus – Limitless
Tid ikon 25 Minutters Virtual Reality Oplevelse
Tjek ikon Prøv De Forskellige VR Film & Spil
Personer ikon 1 Person Som Elsker Virtual Reality
Pris ikon Priser Fra 175,- Pr. Person

Prøv Virtual Reality Hos Khora

Destination ikon København – Khora

Hvis du er fasineret af den virtuelle verden, er dette simpelthen en oplevelse som du ikke må snyde dig selv for. Ved at bestille dette gavekort til prøv virtual reality, får du nemlig en fantastisk 30 minutters oplevelse. Du har mulighed for at prøve forskellige spil & film, i den henrivende virtuelle verden som åbner sig for dig. Inden du får lov at tage brillerne på, vil du få en grundig introduktion til virtual reality.

Priser Fra 199 DKK Pr. Person

Prøv Virtual Reality Hos Limitless

Destination ikon København / Århus – Limitless

Limitless i Århus & København tilbyder en fantastisk virtual reality oplevelse. Hovedsageligt er der tale om actionpræget spil, som man kan spille sammen op til 5 personer af gangen. Men inden i når så langt vil der være en introduktion til virtual reality. Derefter vil i få lov at spille i 25 minutter, der er mange forskellige spil, så der er noget for en hver smag. Der er fri mulighed for at hænge ud i loungeområdet.

Priser Fra 175 DKK Pr. Person

Prøv Virtual Reality

Når man så har bestilt sit gavekort og er kommet afsted, hvordan kommer selve dagen så til at foregå? Det er naturligvis noget, der afhænger af stedet man tager hen og hvad deres services omfatter. Nogle steder prøver man vare virtual reality og tager afsted igen, og andre steder kan man hænge ud i et hyggeligt loungeområde og se andre spille. Der er dog oftest en rigtig hyggelig og spændende stemning på en VR-cafe og det flinke personale vil altid gerne besvare dine spørgsmål og fortælle mere om teknologien.

Fordi så mange VR-cafeer har så forskellige ting at tilbyde kan det være svært at sige præcis, hvad du kommer til at opleve. F.eks. kan du hos Khora komme til at prøve alt fra spændende spil til særlige virtuelle udstillinger. Det gør virtual reality til en meget alsidig og spændende ting, som man ikke bør snyde sig selv for.

Men hvis man blot kommer for at spille, vil man typisk blive budt velkommen af personalet, få en introduktion til hvordan man skal gøre og derefter går det løs. Så nemt er det.

Prøv virtual reality og få en moderne oplevelse, der giver et lille indblik i fremtidens underholdning og se hvad vi kan forvente i de kommende år. Det er spændende, det er sjovt og det er noget enhver vil kunne nyde. Tag afsted alene eller tag venner med, så det bliver endnu sjovere.

Gaveavisen har alt hvad hjertet kunne begære, så tag et kig i vores katalog og se om ikke der skulle være noget, der kunne lokke dig.

prøv virtual reality

Virtual Reality København

Virtual reality er for alvor landet i det danske og det betyder, at vi nemmer end nogensinde før kan komme på fantastiske rejser ind i fremmede verdener. Vi kan opleve steder, som vi ellers aldrig ville komme i nærheden af og det er en unik oplevelse, som man absolut ikke bør snyde sig selv for. Vil du ned og se havbunden på 11 kilometers dybde? Eller vil du opleve overfladen på fremmede planeter? Eller vil du gerne plaffe zombier ned under en apokalyptisk katastrofe? Alt dette er muligt takket være virtual reality.

København er Danmarks hovedstad og derfor har byen naturligvis også det absolut største udvalg når det kommer til virtual reality. Virtual reality København er for dig, der gerne vil prøve det ypperste indenfor for spilteknologi enten alene eller sammen med en flok gode venner.

Virtual reality er en utroligt sjov oplevelse, der nemt kan få en til at glemme alt om hvor man er og at man befinder sig ganske trygt i det centrale København. Når først det går løs er man altså mentalt transporteret til en fremmed verden for sig selv. Det er med andre ord enormt livagtigt. Hos gaveavisen kan du købe gavekort til alle de bedste VR oplevelser i København, så hvis du er interesseret, har vi helt sikkert noget, det kan friste dig. Det er en også en glimrende gaveide, da Virtual reality København er noget, der vil kunne interessere de fleste, unge som gamle. Så hvad venter du på? Bestil gavekortet allerede i dag.

virtual reality københavn

Virtual Reality Kødbyen

Hvad er det der gør at Virtual reality er blevet så populært? Er det den banebrydende grafik, som man kan opleve i de forskellige spil og oplevelser? Er det den helt fantastiske lyd, der får en til at føle, at man står lige midt i det hele? Er det fornemmelsen af at være et helt andet sted? Nej det er en kombination af alle tingene, der gør at man rives ud af virkeligheden og kastes direkte ned i en virtuel af slagsen. Det er simpelthen så populært fordi det er nyt og fordi man aldrig har oplevet noget så overbevisende som moderne virtual reality. Men hvor får man så den bedste oplevelse med virtual reality? Det gør man med virtual reality Kødbyen.

I hjertet af København finder man Kødbyen og her kan man sikre sig en vidunderlig oplevelse med virtual reality hos Khora. Det er stedet, hvor man med fordel kan medbringe sine bedste kammerater og få en vild oplevelse med noget af det bedste indenfor virtual reality i hele landet. Det er banebrydende, hypermoderne og vanvittigt sjovt.

Uanset om i skal slås med zombier, dykke med de farlige hajer eller springe ud af skyskrabere, så er i sikret en vil oplevelse, som man helt sikkert ikke glemmer lige med det samme. Få en uforglemmelig dag med virtual reality Kødbyen. Spil op til 8 sammen på én gang og oplev virtual reality sammen med dine bedste venner. De der ikke spiller, kan følge med i det hele fra skærmene i det behagelig loungeområde, hvor man naturligvis kan nyde noget kold at drikke imens. Bedre bliver det bare ikke.

Virtual Reality Kødbyen

Virtual Reality Århus

Virtual reality teknologien er i rivende udvikling og det er noget, der for alvor kan mærkes, selv herhjemme i lille Danmark. Overalt i landet dukker der virtual reality cafeer op, hvor man kan prøve kræfter med det selv. Lige som netcaféer havde deres storhedstid tilbage i de tidlige 2000’er, er virtual reality blevet utroligt populært og hvis man vil have en fed oplevelse ud over det sædvanlige, så skal man tage at prøve. Men hvor finder man så det bedste virtual reality Århus kan tilbyde? Der er et godt spørgsmål, for en by på den størrelse har naturligvis et ganske stort udvalg af muligheder.

Limitless er blandt de mest moderne, avancerede og spændende steder at opleve Virtual reality i Århus, så det er et oplagt sted at besøge. Oplev en masse af de nyeste tiltag og innovative ideer indenfor VR og du kan være helt sikker på, at du går tilfreds derfra. Bliv hevet ind i en ny og spændende verden, hvor du får oplevelsen af selv at være i spillet. Kombineret med de avancerede treadmills bliver oplevelsen virkelig realistisk, for nu kan ud rent faktisk selv ”gå” rundt i den fantastiske virtuelle verden.

Hvis du er interesseret i virtual reality Århus, så bør du ikke tøve men bestille et gavekort her hos Gaveavisen, så du snarest muligt kan komme afsted og få dig en vild oplevelse. Du kan naturligvis også forære end du holder af et gavekort og give dem en tur de aldrig nogensinde glemmer igen.

virtual reality århus

Khora Virtual Reality

Hvis du gerne vil have en af de ypperste oplevelser inden for virtual reality, så skal du besøge Khora virtual reality i København, for her er der virkelig smæk for skillingen. Faktisk er de blandt de mest innovative og moderne når det kommer til virtual reality og det er noget som man virkelig kan nyde godt af som gæst. Khora har flere gange hen over de seneste år gjort sig heldigt bemærkede med en række VR-produktioner, der i høj grad har været med til at flytte grænserne for hvad der er muligt. Blandt andet står de bag en succesfuld VR-forlystelse i Tivoli og VR Space Safari, der er Ørsteds VR tur ud i verdensrummet. Med andre ord er Khora noget af det vildeste Danmark kan byde på indenfor Virtual reality.

Tag dine venner med på en vidunderlig oplevelse hos Khora, hvor i kan komme til at opleve de mest fantastiske ting. Uanset om i vil svømme med hajerne i verdenshavene eller om i vil slås med zombier, så er der en oplevelse til jer hos Khora. Oplev skræmmende realistiske interaktioner med de mange forskellige spil og få en bid af fremtiden i det første Virtual Reality Lab i hele landet.

Et gavekort til Khora Virtual reality er en perfekt gave til en 18 fødselsdag eller som en gave til manden der har alt. Uanset hvor meget man har oplevet, så har man med garanti aldrig oplevet noget lignende Khora virtual reality. Fremtiden er her og den er virtuel.

Khora Virtual Reality

Limitless Århus

Det er dog ikke kun i København og hos Khora at man komme til at opleve fremragende Virtual Reality. Faktisk er der flere og flere steder i landet, der er begyndt at tilbyde denne unikke oplevelse. Det gælder naturligvis også for landets næststørste by, Århus. Her kan man i høj grad få stillet sin VR-lyst hos en af de mange udbydere. Den bedste af sin slags i Århus er uden tvivl Limitless Virtual Reality. Men hvem er de egentlig?

Limitless Virtual Reality er den mest moderne og nyskabende virksomhed inden for Virtual Reality i Århus. Her kan man brænde mange timer af mens man slås med zombier, kører ræs i vilde sportsvogne eller noget helt tredje. Men det der er med til at gøre Limitless til noget ganske særligt er, at det ikke kun er synssansen, der kommer på arbejde. Nej man træder også afsted på en avanceret Treadmill, så man rent faktisk får fornemmelsen af at gå rundt i den virtuelle verden. Samtidig reagerer spillet på ens tilstedeværelse, så man hurtigt glemmer at man står i Århus og ikke på en fremmed planet omringe af blodtørstige zombier. Limitless er det første i landet, der tilbyder en så unik og virkelighedstro oplevelse med treadmills, førsteklasses lyd og interaktive verdener, som man aldrig havde drømt om.

Et gavekort til Limitless Virtual reality er perfekt til fødselsdag, polterabend og firmature. Du kan spille mod maskinen eller od dine venner, så det er en oplevelse man både kan forkæle sig selv med, eller man kan tage en flok gode venner med og få en endnu federe oplevelse. Valget er dit.

Limitless Århus

Virtual Reality Er Fremtiden

Virtual Reality foregår kort sagt ved, at man ifører sig et særligt headset og bliver bragt ind i en digital verden. Det føles uhyggeligt livagtigt, når man ikke bare kigger på en skærm, men rent faktisk selv ”er der”. Det er noget, der giver helt fantastiske muligheder, hvad enten det kommer til film, spil og meget mere. 

Hvis man anvender Virtual Reality til at se film med, så får man en helt unik og vanvittigt interessant oplevelse. Det er næsten som om man selv er en del af filmen, og det er altså noget der kan være både spændende og skræmmende. Forestil dig at stå ansigt til ansigt med en kæmpe stor hvidhaj. De film man anvender til Virtual Reality er naturligvis specielt fremstillede, men oplevelsen fornægter sig ikke. 

At Virtual Reality først og fremmest er til spil kommer næppe bag på nogen. Vi har i mange år kunne spille 3D spil, men det varer ikke længe før det er håbløst forældet, da Virtual Reality tager det til hidtil ukendte højder. Med et oplevelsesgavekort til Khora Virtual Reality kan du selv komme til at prøve og vi lover dig, at du aldrig vil glemme første gang du stiftede bekendtskab med førsteklasses VR.

Udover underholdning kan man med Virtual Reality give oplevelser som hidtil har været umulige. Oplev hvordan der er på månen eller Mars. Måske vil du se en flygtningelejr med dine egne øjne eller måske se mere til verden i gamle dage. Med Virtual Reality går vi ind i en ny tidsalder når det kommer til undervisningsmateriale.

Oplev Det Bedste Virtual Reality I Danmark

Når det kommer til Virtual Reality, så kan det faktisk godt betale sig at være en smule kræsen, for der er så mange forskellige steder at vælge imellem efterhånden, så man skal aldrig lade sig nøje med det næstbedste. Heldigvis for dig har vi her på siden udelukkende gavekort til de bedste steder at prøve VR. Besøg Limitless Århus, hvor du kan få en af de bedste oplevelser med VR Århus overhovedet kan byde på. Limitless VR står bag et af de mest populære VR cafeer i hele landet og findes naturligvis i både Århus og København. Med VR Limitless er der altså lagt op til en herlig dag, hvor man virkelig kan få prøvet nogle af de nyeste spil og det mest moderne VR udstyr. 

Der er naturligvis også andre populære spillere på banen som de suveræne Khora VR, der specialiserer sig i Virtual Reality til erhvervslivet, sundhedssektoren og meget mere. Men det er naturligvis på spilfronten, at det virkelig bliver sjovt og der står de ikke tilbage for nogen. Det er uden sammenligning det bedste Virtual Reality Kødbyen kan byde på og du bør ikke snyde dig selv for en tur derhen. Uanset om du vil spille hektiske spil eller opleve andre fantastiske VR kreationer. Så besøg Khora VR Kødbyen, så er du garanteret en fed oplevelse.

virtual reality oplevelse
Virtual Reality Til Dig Selv Eller En Du Holder Af

Et gavekort til Virtual Reality er en gave, der er helt perfekt uanset om man giver det til en. Der står en nær eller om man blot synes at man vil forkæle sig selv en smule. Mulighederne er mange. Men uanset hvad man vælger at gøre, så kan man være sikker på at, det er helt fantastisk at prøve. Virtual Reality er som at springe ind i fremtiden eller en Science Fiction film. Man kan opleve storslåede syn, som man aldrig nogensinde har drømt om eller man kan bare more sig med at duellere med sine venner i en virtuel verden

Du kan finde gavekort til Virtual Reality overalt i landet. Så uanset om du er fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Så er der en Virtual Reality oplevelse i nærheden af dig. Tøv ikke men prøv Virtual Reality.

Se alle vores oplevelser i København & Oplevelser i Århus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: