Prøv Banecykling: Prøv Kræfter Med Banecykling i Ballerup Super Arena

Prøv banecykling og være med til en aktivitet, som langt de færreste nogensinde har overvejet at prøve. Dette er dog ikke fordi det er en kedelig oplevelse. Tværtimod, så er banecykling en virkelig interessant og spændende oplevelse, hvor man får muligheden for at presse sig selv og konkurrere mod andre på en sjov måde.

Vi kender alle de karakteristiske cykelbaner fra 6-dagesløbet og dets lige. Det ser vanvittigt flot ud, når rytterne kommer susende ned langs siderne i en fart, man sjældent oplever på cykel. Men det er jo fordi en cykelbane er det optimale sted at komme op i høj fart og dermed har man de optimale betingelser. 

Vil du gerne selv prøve banecykling, så har du nu en unik mulighed. Du kan nemlig købe et gavekort til banecykling og komme ud og køre cykel på 6-dagesbanen i Ballerup. Det er en fed mulighed og man kommer til at føle sig som en professionel cykelrytter, når man drøner ned ad langsiden.

Prøv Banecykling i Ballerup Super Arena
Prøv Banecykling I Ballerup Super Arena

Prøv Banecykling

Destination ikonKøbenhavn – Ballerup Super Arena
Tid ikon 2 Timers Prøv Selv Banecykling
Tjek ikon Konkurrencer i Klassiske Banediscipliner
Personer ikon 1 Person Som Er Fyldt 15 År
Info ikon Læs Mere Om Prøv Banecykling
Pris ikon Priser Fra 749,- Pr. Person

Prøv Banecykling i Ballerup Super Arena

Prøv Banecykling i Ballerup Super Arena, netop den indendørs cykelbane som par nummer 7 i årtier har cyklet utallige tusinde runder i. For at det ikke skal være løgn vil i få instruktion fra det tidligere ”Par nr. 7” Michael Sandstød & Jimmi Madsen hvis i deltager til dette event “prøv banecykling”. Dette arrangement varer 2 timer & bresser jeg blandt andet ud i forskellige konkurrencer i de klassiske banediscipliner.
Priser fra 749 DKK

Sjov cykeloplevelse med vennerne

Hvis man gerne vil prøv banecykling, så er der jo ingen tvivl om at det er en nichesport. Det betyder dog ikke at det ikke er populært, men når man siger cykelsport, så tænker de fleste nok på Tour de France og dets lige. Men på en bane kan man få en helt anden oplevelse end man gør på landevejen og det er lige præcis det, der gør det så unikt.

Hvis du og dine venner tager ud for at prøve banecykling, så vil i først og fremmest blive modtaget af jeres instruktører. Disse instruktører er ikke bare hvem som helst, for det er ingen mindre end det tidligere ”Par nummer syv”: Michael Sandstød og Jimmi Madsen. De er levende legender indenfor dansk cykelsport og for fans er det en enestående mulighed for at lære fra to af de bedste. 

Man får en grundig instruktion i hvordan man cykler på bane, for det er ikke helt som at cykle ude på vejen. Men når man først er kommet i gang, så vil man hurtigt opdage, at det slet ikke er så farligt endda. Man kan komme op i høje hastigheder og da det er indendørs, er der ingen modvind. Kan det blive bedre?

Konkurrer med dine kammerat i en række af de klassiske banediscipliner. Hvor i kan blive presset til det yderste og få en herlig oplevelse. Konkurrence mellem venner er noget af det sjoveste. Så den af jer der vinder har naturligvis hånerettet og kan glæde sig over sejren.

Prøv Banecykling

En komplet oplevelse

Banecykling er en spændende disciplin og man får naturligvis stillet alt hvad man skal bruge til rådighed. Man kommer altså op på en professionel cykel og kan også låne det nødvendige udstyr. Man skal blot selv huske at medbringe en drikkedunk, håndklæde og ikke mindst masser af godt humør. Ens konkurrencegen må også gerne medbringes, da det er svært ikke at blive grebet af stemningen.

Det er en oplagt gaveide til enhver, der elsker cykelsport og følger det på tv. Man får ikke alene muligheden for at cykle på banen, hvor VM i 2010 fandt sted. Men man får også en mulighed for at blive instrueret af to cykellegender. Så bliver det bare ikke mere blæret. 

Så hvis du søger en oplevelse, der er noget helt ud over det sædvanlige og som desuden er rigtigt sjov. Så skal du prøv banecykling sammen med dine venner. Det er en god oplevelse og det er noget, der kan give jer rigtigt gode minder. Så bestil dit gavekort allerede i dag og spring op i sadlen. Banen venter forude.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1