Prøv Kræfter Med Banecykling i Ballerup Super Arena

Prøv banecykling og være med til en aktivitet, som langt de færreste nogensinde har overvejet at prøve. Dette er dog ikke fordi det er en kedelig oplevelse. Tværtimod, så er banecykling en virkelig interessant og spændende oplevelse, hvor man får muligheden for at presse sig selv og konkurrere mod andre på en sjov måde.

Vi kender alle de karakteristiske cykelbaner fra 6-dagesløbet og dets lige. Det ser vanvittigt flot ud, når rytterne kommer susende ned langs siderne i en fart, man sjældent oplever på cykel. Men det er jo fordi en cykelbane er det optimale sted at komme op i høj fart og dermed har man de optimale betingelser. 

Vil du gerne selv prøve banecykling, så har du nu en unik mulighed. Du kan nemlig købe et gavekort til banecykling og komme ud og køre cykel på 6-dagesbanen i Ballerup. Det er en fed mulighed og man kommer til at føle sig som en professionel cykelrytter, når man drøner ned ad langsiden.

Prøv Banecykling i Ballerup Super Arena
Prøv Banecykling I Ballerup Super Arena

Prøv Banecykling

Destination ikonKøbenhavn – Ballerup Super Arena
Tid ikon 2 Timers Prøv Selv Banecykling
Tjek ikon Konkurrencer i Klassiske Banediscipliner
Personer ikon 1 Person Som Er Fyldt 15 År
Pris ikon Priser Fra 749,- Pr. Person

Prøv Banecykling

Destination ikon København – Ballerup Super Arena

Prøv Banecykling i Ballerup Super Arena, netop den indendørs cykelbane som par nummer 7 i årtier har cyklet utallige tusinde runder i. For at det ikke skal være løgn vil i få instruktion fra det tidligere ”Par nr. 7” Michael Sandstød & Jimmi Madsen hvis i deltager til dette event “prøv banecykling”. Dette arrangement varer 2 timer & bresser jeg blandt andet ud i forskellige konkurrencer i de klassiske banediscipliner.

Priser Fra 749 DKK Pr. Person

Prøv Banecykling

Hvis du nu skulle have fået en smule interesse for at prøve kræfter med banecykling, så er du kommet til det helt rette sted, for Gaveavisen kan opfylde den drøm for dig. Den er god nok, du kan helt selv komme ud og suse afsted på de kendte baner, hvor nogle af landets bedste cykelryttere normalt slår deres folder. Det er en oplevelse for livet, hvis man virkelig går op i cykelsport og hvilken ægte dansker gør ikke det?

Der er mange fordele ved at prøve banecykling, for ikke alene får man en virkelig fed oplevelse, som man vil kunne se tilbage på med stor glæde. Nej man får også muligheden for at teste sig selv og få målt sin tid, samtidig med at man får gode råd fra tidligere professionelle ryttere. Det er en drøm der bliver til virkelighed for mange. Har man en god ven med kan man cykle mod hinanden og så bliver det jo kun endnu sjovere. Konkurrence presser og til at yde vores bedste. 

Ballerup har faktisk den eneste indendørs cykelbane i landet, så hvis du har lyst til at prøve det, skal du altså en tur til Sjælland. Men der er ingen tvivl om at det er hver en krone værd. Det er en komplet unik og meget speciel oplevelse, som ægte cykelentusiaster vil elske. Står du og mangler en gave til manden der har alt, bør du overveje at give ham et gavekort til prøv banecykling. Han vil helt sikkert takke dig for det.

Prøv Banecykling

Sådan Forløber Dagen

Når nu interessen er blevet vakt og man for alvor overvejer at prøve banecykling, så vil man naturligvis også gerne vide lidt mere om, hvad der egentlig kommer til at ske på dagen. Det er jo ikke helt irrelevant at vide, hvordan og hvorledes tingene kommer til at foregå. Så lad os da se lidt nærmere på det. 

Først og fremmest skal det siges, at man kommer i det absolut bedste selskab man kan forestille sig. For ikke alene får man lov at cykle på selveste banen hvor der afholdes 6-dagesløb, men man bliver instrueret af selveste Jimmi Madsen. Ja, DEN Jimmi Madsen, der har vundet 6-dagesløbet hele ni gange. Som repræsenterede Danmark ved OL og bragte bronze hjem. Den Jimmi Madsen, der har tre gange guld i EM i banecykling i bagagen. Det er med andre ord en sand legende og nu kan du helt selv lære af hans mangeårige erfaring og nyde det gode selskab, når han deler ud af sin kærlighed til cykelsporten. Så bliver det bare ikke bedre. 

Man bliver grundigt instrueret i hvordan man cykler på en indendørs cykelbane, for det er ikke helt det samme som udendørs cykling. Derefter får man mulighed for at konkurrere i forskellige bane discipliner, hvilket er en utroligt spændende oplevelse. Cyklen man låner, er en ægte banecykel, som man ser det hos de professionelle og det er nemt at leve sig ind i rollen. 

Selve oplevelsen inkluderer 2 timers banecykling, hvor man naturligvis kan låne alt det nødvendige udstyr. Man må dog gerne medbringe sit eget grej, hvis man foretrækker dette.

Banecykling Sådan Forløber Dagen

Giv Dem Baghjul På Ballerup Cykelbane

Når man har gode kammerater, så ved man også hvor herligt det kan være at konkurrere. Det er noget, der bare altid sker på et tidspunkt blandt venner. Man skal se hvem der er bedst til noget, og den der er bedst vinder naturligvis håneretten og sine kammeraters respekt. Men hvad skal man så vælge at konkurrere i? Der er jo nok at vælge imellem, men hvis man virkelig gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, så skal man da give sine venner baghjul på Ballerup Cykelbane, hvor hundredvis af professionelle cykelløb i tidens løb har fundet sted. 

Hvis i vælger at booke et par timers cykling på Ballerup cykelbane, så vil i ikke alene få mulighed for at blive instrueret af selveste legenden Jimmi Madsen, men i vil også kunne konkurrere mod hinanden i en række populære banecykling discipliner. Alting bliver sjovere, når man har nogen at konkurrere imod, så derfor kan du med fordel forære en du holder af et gavekort til banecykling, så I kan komme afsted sammen. Hvis I er en hel flok, så bliver det naturligvis endnu sjovere. I sætter naturligvis selv tempoet, men mon ikke I hurtigt ender med at suse afsted i jagten på håneretten og den personlige sejr?

Prøv banecykling, da det er den perfekte oplevelse at dele med gode venner, kolleger på firmatur, til en polterabend eller noget helt fjerde. Det er en oplevelse for alle, der elsker cykling og ikke mindst en lille smule konkurrence.

Prøv Banecykling I Ballerup

Sjov Cykeloplevelse Med Vennerne

Hvis man gerne vil prøv banecykling, så er der jo ingen tvivl om at det er en nichesport. Det betyder dog ikke at det ikke er populært, men når man siger cykelsport, så tænker de fleste nok på Tour de France og dets lige. Men på en bane kan man få en helt anden oplevelse end man gør på landevejen og det er lige præcis det, der gør det så unikt.

Hvis du og dine venner tager ud for at prøve banecykling, så vil i først og fremmest blive modtaget af jeres instruktører. Disse instruktører er ikke bare hvem som helst, for det er ingen mindre end det tidligere ”Par nummer syv”: Michael Sandstød og Jimmi Madsen. De er levende legender indenfor dansk cykelsport og for fans er det en enestående mulighed for at lære fra to af de bedste. 

Man får en grundig instruktion i hvordan man cykler på bane, for det er ikke helt som at cykle ude på vejen. Men når man først er kommet i gang, så vil man hurtigt opdage, at det slet ikke er så farligt endda. Man kan komme op i høje hastigheder og da det er indendørs, er der ingen modvind. Kan det blive bedre?

Konkurrer med dine kammerat i en række af de klassiske banediscipliner. Hvor i kan blive presset til det yderste og få en herlig oplevelse. Konkurrence mellem venner er noget af det sjoveste. Så den af jer der vinder har naturligvis hånerettet og kan glæde sig over sejren.

Prøv Banecykling Med Vennerne
Ballerup Super Arena

Nu har vi efterhånden nævnt Ballerup Super arena en del gange som om det var et helt specielt og forjættet sted. Men er det ikke bare et sportscenter som så mange andre? Er det virkelig noget ud over det sædvanlige? Det korte svar er ja. Det lange svar er, at Ballerup super arena er en af de mest specielle sports centre i hele landet og naturligvis hjemsted for det berømte 6-dagesløb. Med et areal på over 15.000m2 er det ikke et helt lille sted og det er faktisk det eneste sted i landet, hvor man kan komme til at prøve indendørs banecykling. 

Arenaen gik tidligere under navnet Siemens arena og den blev indviet i december 2001. Uheldigvis skulle der vente arenaen noget af en katastrofe, da taget i 2003 kollapsede på grund af en tragisk beregningsfejl. Der var heldigvis ingen tilskadekomne og arenaen blev genopbygget. 

Ballerup Super arena har huset en masse spændende arrangementer, koncerter og meget mere. Alt lige fra VM i badminton, VM i banecykling og meget mere. Der er et stort og velfungerende netværk af entusiaster, der elsker al sport og når man lejer arenaen, er man samtidig med til at støtte den lokale sport i Ballerup. 

Så Ballerup Super arena er virkelig et super sted, hvor man ikke alene kan prøve banecykling, men man kan også være med til at opleve en kærlighed til alverdens sportsgrene. Det er en ganske særlig oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for og hvis du er interesseret, så bør du benytte Gaveavisen og købe et gavekort allerede i dag.

Ballerup Super Arena
En Komplet Oplevelse For Cykelentusiaster

Banecykling er en spændende disciplin og man får naturligvis stillet alt hvad man skal bruge til rådighed. Man kommer altså op på en professionel cykel og kan også låne det nødvendige udstyr. Man skal blot selv huske at medbringe en drikkedunk, håndklæde og ikke mindst masser af godt humør. Ens konkurrencegen må også gerne medbringes, da det er svært ikke at blive grebet af stemningen.

Det er en oplagt gaveide til enhver, der elsker cykelsport og følger det på tv. Man får ikke alene muligheden for at cykle på banen, hvor VM i 2010 fandt sted. Men man får også en mulighed for at blive instrueret af to cykellegender. Så bliver det bare ikke mere blæret. 

Så hvis du søger en oplevelse, der er noget helt ud over det sædvanlige og som desuden er rigtigt sjov. Så skal du prøv banecykling sammen med dine venner. Det er en god oplevelse og det er noget, der kan give jer rigtigt gode minder. Så bestil dit gavekort allerede i dag og spring op i sadlen. Banen venter forude.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: