Nyd En Vidunderlig Portvinssmagning I Smukke Danmark

Portvinssmagning er der perfekte til enhver, der holder af lækker portvin og som gerne vil lære mere. Det er en oplagt mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med den særlige vintype, som er ved at blive rigtig populær i Danmark. Med et gavekort til portvinssmagning kan du selv stifte bekendtskab med portvin og ikke mindst den interessante fortælling om, hvad der gør portvin til noget helt særligt. 

For mange er portvin noget, der ikke ligefrem vækker rare minder. Det kan være, at du har oplevet den som dessertvin til en kvalmende sød dessert. Måske har vinen være for varm, hvilket kan få den til at virke direkte vammel. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så bør du i høj grad prøve en portvinssmagning, for det er på ingen måde sådan at portvin skal nydes. Portvin er en utroligt lækker og velsmagende form for vin, der vil få en smagssanser til at juble. Det er blot vigtigt at man sætter sig ind i, hvordan den skal serveres.

Vil du gerne have mere viden om portvin og samtidig smage forskellige portvine, så er en portvinssmagning København eller portvinssmagning Odense et rigtigt godt valg. Her får man ikke alene et interessant foredrag, men man kommer til at smage forskellige vine.

Skøn Portvinssmagning I Aalborg
Portvinssmagning Hos Douro Wine Bar

Portvinssmagning Aalborg

Destination ikonAalborg – Douro Wine Bar
Tid ikon 2 Timers Portvinssmagning i Aalborg
Tjek ikon Smag 10 Skønne & Forskellige Portvine
Personer ikon 1 Person Som Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Portvinssmagning
Pris ikon Priser Fra 349,- Pr. Person

Portvinssmagning Hos Douro Wine Bar

Portvinssmagning Aalborg hos Douro Wine Bar. Har du interesse for gode portvine? Eller er du på jagt efter et hyggeligt arrangement som du kan invitere venner eller kollegaer med til? Så er en portvinssmagning hos Douro Wine Bar i Aalborg helt oplagt. De byder nemlig alle velkommen til en 2 timers lang portvinssmagning, i vil blive præsenteret for intet mindre en 10 forskellige portvine.
Priser fra 349 DKK

Portvinssmagning Gavekort

Portvin er en herlig drik, som virkelig kan få smilet frem på ens læber og derfor er du også kommet til det helt rette sted. Hvis du interesserer dig for lækker portvin og gerne vil dele den glæde med andre, så kan Gaveavisen nu tilbyde dig et eksklusivt gavekort til portvinssmagning. Den perfekte gave til enhver entusiast, der elsker god portvin. Det kan også være, at du selv planlægger at tage til en portvinssmagning, men ikke gider at gøre det alene. Så kan man med fordel overraske en god ven eller et familiemedlem med et portvinssmagning gavekort. I kan være helt sikre på at få en dejlig oplevelse, hvor der bliver smagt på masser af god portvin og så er det samtidig en lærerig oplevelse. Så hvad mere kan man ønske sig?

Et portvinssmagning gavekort er også en perfekt gave til dig selv, hvis du ikke har den store viden om portvin. Det er en oplagt mulighed for at få smagt på en masse lækre portvine og få svar på alle dine spørgsmål. Arrangørerne er entusiaster, der ved en masse om emnet og som gerne øser ud af deres viden. Når du først prøver det, er der en god mulighed for, at du bliver hooked og for alvor bliver entusiastisk omkring portvin. Portvin er en hyggelig og velsmagende vin, som man bør nyde i godt selskab med mennesker man holder af. Overvej et portvinssmagning gavekort næste gang du mangler den perfekte gave til en i din omgangskreds. Det er en af de der gaver, som aldrig bliver returneret, for hvem vil ikke gerne ud at drikke lidt gratis portvin?

portvinssmagning gavekort

Portvinssmagning København

Hvis du er bosat i Danmarks smukke hovedstad og har oplevet trangen til et lækkert glas portvin melde sig, så er du ingenlunde alene. Heldigvis er du som nævnt bosat i København, hvor der er masser af muligheder for at finde en god portvinssmagning og dermed for at få stillet sin portvins-tørst. Portvin er en vidunderlig lille drik, som man i den grad bør sætte sig mere ind i og det er der rig mulighed for med en portvinssmagning København. Så du kan altså både smage en masse lækker portvin, men samtidig blive klogere på drikken. Så bliver det ikke meget bedre.

Når du deltager i en portvinssmagning København, så er du garanteret en vidunderlig oplevelse, hvor du får mulighed for at smage på en række lækre portvine fra hele verden. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet med kærlighed og omtanke, så man får den bedst mulige oplevelse, når man nyder dem. De dygtige og entusiastiske arrangører af portvinssmagningerne har sørget for at importere en lang række af de bedste og mest interessante portvine her til landet. Det smager man hurtigt, når selve smagningen går i gang. Da København er landets største by, så er det også klart at en lang række af de bedste portvinssmagninger finder sted her.

Tag en god ven med eller måske din bedre halvdel. Så kan i have en rigtig hyggelig og velsmagende oplevelse med et udvalg af de bedste portvine på det danske marked. Så køb et gavekort her hos Gaveavisen og inviter en du holder af med til en portvinssmagning København.

Portvinssmagning København

Portvinssmagning Århus

Hvis der er noget, der kan lokket smilet frem hos de mange borgere, der er bosat i Smilets By, så er det de mange muligheder, der byder sig til hver eneste gang de går en tur ud i byen. Der er nemlig nok at smile af hvis man bor i Århus og gerne vil opleve en dejlig portvinssmagning. Ja, Århus er meget mere end Aros, Moesgaard og alle de andre kulturelle oplevelser. Det er også en by, hvor man elsker at nyde det unikke byliv og hertil kommer de mange muligheder for at smage på spændende og lækre portvine fra hele verden. Lyder det spændende og som noget for dig? Så læs endelig med.

Århus har en masse forskellige værtshuse, bryggerier og andre interessante steder, hvor man kan komme ind og smage på forskellige typer alkohol. Det betyder naturligvis også, at der er rigeligt med steder at smage portvin og det er noget, som man ikke skal snyde sig selv for, da portvin er noget helt særligt. Besøg en portvinssmagning Århus og oplev selv hvorfor det er blevet så populært. Portvin er jo en ganske vidunderlig drik, som kan bringe mennesker sammen og gøre alt mere hyggeligt.

Portvinssmagninger arrangeres af folk, der elsker portvin og som har en masse spændende ting at fortælle om den unikke type vin. De vil kunne besvare dine spørgsmål og give dig en masse gode råd til, hvordan du finder din helt personlige favorit. Med andre ord er en portvinssmagning Århus en ting, som du ikke må snyde dig selv for. Køb dit gavekort hos Gaveavisen allerede i dag.

Portvinssmagning Århus

Portvinssmagning Odense

Selvom Odense ofte bliver overset når det København og Århus begynder at konkurrere, så er det bestemt ikke en by som man skal negligere, for når det kommer til udvalget af portvinssmagninger, så er der virkelig noget at kommer efter. Faktisk har Odense generelt meget at byde på for enhver, der holder af at tage til forskellige smagninger, uanset om det så drejer sig om spiritus, vin eller øl. Så hvis du bor i Odense eller nærved, så kan du gøre mange dummere ting end at tage til en portvinssmagning hvor der virkelig bliver kræset om tingene. Du kan smag lækker portvin fra hele verden og det betyder at der altid er en rig mulighed for at opleve noget nyt og spændende.

Hvis du interesserer dig bare det mindste for portvin, så er Odense din by for her er masser af muligheder for ikke alene at smage portvine, men også for at lære en masse om dem. Det hele arrangeres at engagere mennesker, der elsker portvin og som med glæde øser ud af deres viden. På den måde kan man være sikker på, at man får den bedst mulige oplevelse med en portvinssmagning Odense. En ting er nemlig at smage på lækker portvin, men der skal også gerne noget viden bag og det er man i hvert fald sikker på at få på til en god portvinssmagning. Så bestil dit gavekort allerede i dag her hos Gaveavisen og snart kan du komme ud og smage en masse god portvin. Så bliver livet bare ikke meget bedre.

Portvinssmagning Odense

Portvinssmagning Aalborg

I Nordens Paris er der altid fest og glade dage. Øllet flyder i stride strømme og uanset hvad man leder efter, så kan man finde der i Danmarks største festgade: Jomfru Ane Gade. Dertil strømmer folk i tusindvis for at feste som man kun kan det i Aalborg. Men hvordan står det så egentlig til med markedet for god portvin? Er det også noget man kan få fingrene i når man kommer til det aalborgensiske? Ja det kan man.

Aalborg har et stort udvalg af forskellige vinhandler, værtshuse og andre steder, hvor man kan komme ind og nyde alkoholiske drikke af forskellig art. Der er portvin i den grad også repræsenteret. Så hvis man gerne vil have en god oplevelse i det Nordjyske, så bestil en portvinssmagning Aalborg lige her hos Gaveavisen. Det er stensikkert en oplevelse, som du ikke kommer til at fortryde igen. Du kommer nemlig ikke bare til at smage på en masse dejlig portvin. Næh, du får også en masse spændende information om de enkelte vine. Hvor de kommer fra, hvad der gør dem specielle og meget mere. Alt sammen bliver arrangeret af de bedste folk i branchen, der vil gøre alt for at du får en herlige portvinssmagnings oplevelse.

Så hold dig endelig ikke tilbage, men bestil et gavekort til en portvinssmagning Aalborg allerede i dag. Køb et til en god ven også, så i sammen kan komme afsted og få en herlig oplevelse, som I vil kunne snakke om længe efter. Nu og da skal man bare unde sig selv en god oplevelse. Det her er en af de bedste.

Portvinssmagning Aalborg
Hvor Kommer Portvinen Fra?

De druer, som man anvender til fremstillingen af portvin, kommer som regel fra den portugisiske Douro-dal. Her finder man Douro-floden, som med sin e 900 km er en ganske imponerende flod. 200 km af floden ligger på portugisisk jord og det er denne flod der skaber de optimale forhold til dyrkning af druerne til portvin. Når man ser ud over den smukke dal med de mange vinstokke, så kan man blive helt opslugt. 

Det unikke område med de mange terrasser er resultatet af mange års hårdt arbejde, da det primært er klippegrund. Det er dog et arbejde som er hele besværet værd, da det betyder at man kan få den lækre portugisiske portvin. Desuden er område så unikt i sit udtryk, at det siden 2001 har været beskyttet af Unesco. Så der kan blive dyrket druer til portvin i mange år endnu.

Del Portvinssmagningen Med En Du Holder Af

At tage til portvinssmagning Esbjerg eller portvinssmagning Århus kan såmænd være ganske hyggeligt alene. Man får jo den interessant fortælling om vinen og mulighed for at smage forskellige varianter. Men som enhver ved, så bliver den slags oplevelser altid sjovere, når man er flere om den. Så inviter venner eller familie med til portvinssmagning Jylland, hvor i sammen kan få udvidet jeres horisont 

Det er desuden en oplagt gaveide og et portvinssmagning gavekort er det helt rette til manden der har alt. Han vil sikkert sætte pris på at få en oplevelse, der ikke alene har en spændende historie, men hvor man også kommer til at drikke dejlig vin. Hvad mere kan man ønske sig?

Portvin er kommet for at blive og danskerne drikke det mere og mere. Så hvis du gerne vil med på vognen, så book et portvinssmagning Aarhus allerede i dag og se hvornår der næste gang afholdes et arrangement. Selv hvis du normalt ikke kan lide portvin, så bør du ikke snyde dig selv for denne mulighed. Det kan jo være, at du blot har fået en dårlig portvin eller måske er den blevet serveret helt forkert. Så tag chancen og prøv en portvinssmagning. Det er næppe noget du vil fortryde når du først har prøvet det.

Måske du kunne have interesse i en vinsmagning eller ølsmagning.

Portvinssmagning
Det Helt Særlige Ved Portvin

I og for sig minder fremstillingen af portvin en del om almindelig rødvinsproduktion. Man samler drueskaller, kerner og druesaft i kæmpestore beholdere, hvor det skal have lov at gære sammen i omkring et døgn. Når det er sket, så skal man have stoppet gæringen, således at alkoholprocenten bliver på 6-7%. Dette kan man opnå ved at tilføre brandy eller druesprit med en høj alkoholprocent. Hvornår man tilsætter denne brandy eller sprit afgør om man får en sød eller tør portvin. Jo tidligere det tilsættes, des mere sukker er der i vinen og dermed får den en sødere smag. Venter man, så bliver det en tør portvin. 

Dernæst overføres saften til de store træfade, hvor vinen skal lagre og blive til den gode portvin. Der er også her at man kan afgøre, hvilken type portvin man vil have. Det kan nemlig både blive til Ruby eller Tawny portvin. Det er måske ikke udtryk du kender, men med en portvinssmagning får du hurtigt styr på de udtryk. Men kort fortalt, så har en Ruby portvin en frugtagtig smag, hvorimod en Tawny vil bære tydeligere præg af nødder og karamel. Det er naturligvis en smagssag, hvad man foretrækker. Men man kan være sikker på at stifte bekendtskab med dem til en portvinssmagning.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: