Polterabend Ideer: STOR Guide Fyldt Med Sjove Polterabend Aktiviteter

Polterabend ideer er der mange af og når man først slipper gode venner og veninder løs med planlægningen, så er det næsten som et barn i en slikbutik. Det kan meget nemt gå for vidt. Det er vigtigt at alle morer sig på en polterabend og ikke mindst den kommende brud eller brudgom. Naturligvis må man gerne finde på polterabend aktiviteter, der sender dem lidt på glatis, men det er vigtigt at huske på, at det stadig er deres aften. 

Men først og fremmest skal man ud og have det sjovt, hvilket man typisk kan gøre med en af de mange gode oplevelser, som man finder her på siden. Der er et hav af forskellige aktiviteter, som passer sig fremragende til en god polterabend. Man skal blot vælge den oplevelse, der lyder sjovest og som flest muligt vil kunne more sig med. Heldigvis er der noget for enhver smag, så det burde ikke være så svært endda.

Så læs med herunder og vær med til at give den komme brud eller gom den bedst mulige polterabend, hvor i kan slå jer lidt løs og samtidig have en skæg aften.

Ideer Til Polterabend Aktiviteter

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Kør Gokart F1-Style

Priser fra 330 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

RIB Tur På Øresund

Priser fra 499 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Prøv Banecykling

Priser fra 749 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Hvad pokker er en polterabend egentlig?

Jo vi ved nok alle hvad en polterabend er, men hvor mange af os ved egentlig hvor det stammer fra? Lad os starte med navnet: Polterabend. Det betyder i al sin enkelthed ”Buldreaften”. Så hvis man har været til polterabend, kan man i den grad sige, at man har været ude og buldre aftenen før. Traditionen er over 2.000 år gammel og gik ud på at man fejrede det kommende bryllup, mens man smadrede lertøj for at jage de onde ånder væk. Senere, i middelalderen, blev det så til svendegilde, hvor unge mænd dystede i forskellige kappestrid og indtog en masse øl. Kvindernes aftener var noget mere afdæmpede, men stadig utroligt løsslupne for deres tid. 

En polterabend som vi kender dem i dag, er en ret ny tradition, som fik sin storhedstid i 80’erne. Det er en sand fest og for mange, er det næsten en lige så stor begivenhed som selve brylluppet. Sig dog ikke det til bruden, hvis du har livet kært.

polterabend ideer

Polterabend for kvinderne

Når man planlægger en polterabend aktivitet for kvinder, så skal man ikke være bange for at gøre det vildt. Piger er ikke længere små forsigtige lam, der ikke må slå sig læs. Næh nej. I disse ligestillings tider skal der knald på i lige så høj grad som hos mændene, så vær ikke overrasket, hvis der dukker en stripper op undervejs. 

Men det der virkelig gør en polterabend sjov er de aktiviteter i skal prøve. Polterabend ideer kvinder ofte benytter sig af er f.eks. Go High Klatrepark, hvor de kommer ud og prøver kræfter med en udfordrende klatrebane. Men det er også populært med særlige oplevelser som et chokoladekursus. Især, hvis det kan kombineres med en smule lummer humor og et par genstande. Sørg dog for at i drikker med måde til aktiviteterne, da fuldskab ikke er tilladt de fleste steder. Så gem alkoholen til bagefter. 

Vi har naturligvis aktiviteter for enhver smag her på siden, så hvis du mangler ideer til polterabend kvinde, så er du komme til det helt rette sted.

polterabend aktiviteter

Polterabend for mænd

Når gutterne skal fejre at deres gode kammerat snart skal smedes sammen med sin dame, så er det vigtigt at det foregår med maner. Det betyder, at der skal være fuld knald på og det skal gerne gå rigtigt vildt for sig. Unge mænd er om nogen mestre i at buldre, så sørg for at de lever helt op til begrebet polterabend. Heldigvis kan man nemt finder polterabend ideer mænd vil elske. 

Vi har alt hvad i kunne ønske af sjove ideer, så der er noget at lave hele dagen. Start f.eks. med lidt fart og spænding med Djævleræs. Her kan i komme ud og køre om kap i rigtige biler. Ikke noget med gokarts her, næh rigtige mænd kører djævleræs. Skal det være meres eksklusivt, så kan i også vælge en tur i Lamborghini på bane. Uanset hvad, så er fart altid en god start på en polterabend.

Senere når i efterhånden har fået opbygget en rigtig god stemning og man gerne vil se brudgommen på glatis, så kan i lade ham prøve bodyflight i vindtunnel, der virkelig er en herlig oplevelse. 

Find selv på mere, men en god middag eller en rigtig fed ølsmagning kunne være en rigtig god afslutning på dagen, hvorefter i kan have en mere regulær fest.

ideer til polterabend
Planlæg dagen ganske nøje

Når man har fået en god ide til polterabend, så er det vigtigt at man planlægger det hele ganske nøje. Der bliver jo unægtelig sat lidt alkohol til livs til en polterabend, så alle aktiviteter, der involverer motorkøretøjer eller andre farlige ting skal nok lægges tidligt på dagen, hvor ingen er fulde endnu. Det er ikke spor sjovt at dukke op til en planlagt og betalt aktivitet, for så blot at blive afvist på grund af fuldskab. Men til aktiviteter, hvor det ikke er et problem at være lidt bedugget, kan man godt udsætte dem til senere. Faktisk kan det være med til at øge morskaben.

Det er dog også uhyre vigtigt at man vælger aktiviteter, der rent faktisk er sjove for det stakkels ”offer”. Der er naturligvis tradition for, at en polterabend gerne må blive lidt pinlig med bruden eller gommen, men hvis vedkommende døjer med ryggen eller har social angst, så skal man lige huske at være opmærksom. Det er ikke spor sjovt for en med slangefobi at skulle holde en kvælerslange. Ligeledes skal man heller ikke tvinge en med højdeskræk til at prøve et faldskærmsudspring.

polterabend aktivitet
Hold det smagfuldt og sjovt

En perfekt polterabend er en kombination af sjove og lidt lumre indslag. Det skal bare ikke gå over grænsen og blive vulgært eller decideret klamt. Hold stilen og endelig for at hovedpersonen morer sig. Hold lidt igen med alkoholen, da ingen vil takke jer for en brudgom, der står med slemme tømmermænd i kirken næste dag. Derudover skal i endelig have en fed polterabend.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu