Pølsekursus: Guide Til Populære Pølsekurser Hos Meyers Samt i København & Århus

Pølsekursus er ikke ligefrem noget de fleste har prøvet, men hvis man virkelig gerne vil have en sjov og lærerig oplevelse, så er der ikke noget bedre. Især ikke når sommeren står for døren og man skal have gang i grillen. Det kan godt være, at der skal koteletter på, men ingen grillaften uden et par store pøler også, og hvad kunne være mere overskudsagtigt end hvis man havde lavet dem selv?

Et pølsekursus er en gave, som absolut burde give sig selv, så man kan slippe for de sølle røde djævle, som man kender det fra køledisken. En rigtig pølse skal indeholde saft, kraft og masser af smag, og det er lige netop den slags man lærer om på et pølsekursus. Der er masser af muligheder for at opleve det selv, da der er pølsekursus Nordjylland og pølsekursus København at vælge imellem. Ja man kan sågar vælge pølsekursus Fyn, hvis man ligger midt imellem. Hvis du er elsker at lave lækker mad vil vi ligeledes anbefale dig et madlavningskursus.

Lærerige & Hyggelige Pølsekurser i Danmark
Pølsekursus Hos Meyers Madhus

Pølsekursus Meyers Madhus

Destination ikonKøbenhavn – Meyers Madhus
Tid ikon 5 Timers Lærerigt Pølsekursus Hos Meyers
Tjek ikon Undervisning i Kunsten At Lave Pølser
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Lave Pølser
Info ikon Læs Mere Om Dette Pølsekursus
Pris ikon Priser Fra 1295,- Pr. Person

Pølsekursus Hos Folkets Madhus

Pølsekursus Folkets Madhus

Destination ikonKøbenhavn – Folkets Madhus
Tid ikon 4 Timers Hyggeligt & Lærerigt Pølsekursus
Tjek ikon Undervisning i Hvordan Man Stopper Pølser
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Lave Pølser
Info ikon Læs Mere Om Dette Pølsekursus
Pris ikon Priser Fra 595,- Pr. Person

Pølsekursus Hos Troldgården

Pølsekursus Troldgården

Destination ikonHovedgård / Østjylland – Troldgården
Tid ikon 2 Timers Pølsekursus Hos Troldgården
Tjek ikon Lær At Lave Fars Til Økologiske Grillpølser
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Lave Pølser
Info ikon Læs Mere Om Dette Pølsekursus
Pris ikon Priser Fra 595,- Pr. Person

Pølsekursus Hos Meyers Madhus

Pølsekursus Hos Meyers Madhus

Meyers pølsekursus er muligvis det mest populære pølsekursus ikke blot i København men i hele Danmark. Dette er bestemt ikke blot tilfældighed, for som med alt andet hos Meyers Madhus er kvalitet & oplevelse i højsædet. Du kan være helt sikker på at lære en masse om håndværket at lave pølser. For i løbet af de 5 timer pølsekurset varer, vil du lære at mestre forholdet mellem kryderi & fars. Inden dette kursus slutter vil der blive serveret pølser med grov sennep, ketchup & en dejlig kold fadøl.
Priser fra 1295 DKK

Pølsekursus Hos Folkets Madhus

Pølsekursus Hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus, en aften i selskab med slagterne fra Folkets Madhus. Her vil du lære grundteknikkerne så du kan komme i gang med at lave hjemmelavet pølser i privaten. Hos Folkets Madhus, er kvaliteten af råvarer & det endelige produkt vigtigt, derfor tilsættes der ej heller e-numre i pølserne. Dette kursus varer 4 timer, du vil med respekt for det gamle håndværk, økologi & bæredygtighed lære at lave perfekte pølser. Inden kurset slutter vil der være fællesspisning med pølser, øl eller vin.
Priser fra 595 DKK

Pølsekursus Hos Troldgården

Pølsekursus Hos Troldgården

Troldgaarden er et lille økologisk landbrug som ligger centralt mellem Horsens & Århus, udover at opdrætte grise afholder de blandt andet et pølsekursus. Her vil du lære at lave velsmagende pølser samt få fortællinger om grisens anatomi, udskæringer & fedttyper. Ved at deltage i dette kursus lærer du at lave en fars til økologisk medister & grillpølser. Ikke nok med det vil du lære at stoppe & efterbehandle pølser.
Priser fra 595 DKK

Meyers Pølsekursus

Et pølsekursus er en ting, som man bør prøve mindst én gang i sit liv, for det er en overraskende sjov oplevelse, der ovenikøbet giver en reel evne, som man kan anvende fremover. Hvad mere kan man ønske sig? Så måske skulle du selv overveje at bestille en plads på et af landets bedste pølsekurser, nemlig Meyers Pølsekursus. Det er uden sammenligning et af de mest populære pølsekursus og det er bestemt ikke uden grund.

Men hvad er der sås specielt ved Meyers Pølsekursus og hvad er det for noget? Det er ganske enkelt det mest omfattende og grundige pølsekursus, hvor man lærer alle de teknikker, der skal til for at lave de mest velsmagende pølser hjemme i køkkenet. Du lærer at sammensætte ingredienser og krydderier, så smagen går op i en højere enhed. På kurset lærer man både at lave jægerpølse, Chorizo og lammepølser. Disse kan man så personliggøre med forskellige krydderier, så man får det lige præcis som man gerne vil have det. Det er med andre ord et grundigt kursus, hvor man udover de grundlæggende principper også får en masse gode råd, så man kan tage sit pølsemageri til uanede højder. Du vil aldrig ønske at købe en færdiglavet pølse igen. Ikke når du selv kan lave dem så gode, som de gourmetpølser man får hos slagteren.

Meyers Pølsekursus afsluttes med en lille middag, hvor man naturligvis skal smage på sine hjemmelavede pølser. Det er sjovt og spændende, og så er det altid interessant at høre hvad andre mener om ens kreation. Lyder det som noget for dig, så bestil en plads på Meyers Madhus.

Pølsekursus København

Når man er bosat i København, så kan man slet ikke undgå at se alle de mange lækre muligheder der er for underholdning. Man kan tage til koncerter, på cafeer og meget mere, men hvis man gerne vil lære noget praktisk, hvad gør man så? Jo det kommer helt an på, hvad det er man gerne vil lære. F.eks. kan du lære hvordan man laver lækre pølser helt fra bunden i København. Det er en spændende og interessant oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for. Et pølsekursus København er en oplevelse, som ikke alene er ganske interessant i sig selv, men den er også lærerig, så du får helt nye evner med hjem.

Men finder man så det bedste pølsekursus København kan tilbyde? Man vil jo gerne lære fra de bedste i branchen og det forstår vi godt. Derfor har vi et par gode forslag til, hvor man kan tage på pølsekursus.

Først og fremmest kan man vælge at deltage i et pølsekursus hos Meyers Madhus. Det er som altid garant for god kvalitet og det mærker man da også fra første færd. Man bliver grundigt instrueret i de forskellige teknikker og lærer en masse om pølsemageri.  Det er et solidt valg, hvis du skal til dig første pølsekursus og det er som altid sjovest, hvis man har en god ven med.

Du kan dog også vælge et pølsekursus hos Folkets Madhus, hvor man ligesom hos Meyers bliver guidet gennem hele processen som pølsemager. Man kan fornemme kvaliteten og hvor meget de brænder for deres fag, så det er en sand fornøjelse at deltage i pølsekursus hos Folkets Madhus.

pølsekursus københavn

Pølsekursus Århus

Blot fordi København har så meget at tilbyde er der ingen, der siger, at man ikke også kan finde lignende tilbud i Jylland. Faktisk kan man i Århus finde masser af gode tilbud, hvis man er interesseret i at lære mere om hvordan man fremstiller delikate pølser. Der er trods alt masser af steder i Jylland, hvor man har gamle og stolte traditioner for at lave velsmagende pølser og nu kan du altså lære, hvordan du selv laver dem. Så hvad venter du på?

For at finde et rigtigt godt pølsekursus Århus, skal man ikke lede længe for der er rigeligt med muligheder. Det er ligegyldigt om man har prøvet det før eller om det er første gang, man skal prøve kræfter med at lave pølser, for man får en grundig gennemgang, uanset hvor man vælger at deltage i et kursus. Så hvor finder man det bedste pølsekursus Århus kan byde på? Jo det gør man hos Troldgaarden.

Troldgaarden har i årevis glæde deres kunder med sin hyggelige beliggenhed og ikke mindst deres fantastiske Troldgaarden gårdbutik, hvor man kan finde alskens lækre ting. Men nu kan man også komme til at deltage i et førsteklasses pølsekursus hos Troldgaarden og det er altså uden sammenligning det bedste pølsekursus i og omkring Århus. Man bliver, som på alle pølsekurser, grundigt instrueret af en instruktør, der virkelig elsker faget. Det kan man fornemme undervejs på kurset, hvor man lærer om grisens anatomi og selv rører sig en perfekt pølsefars. Man får med andre ord en viden, som man vil få stor glæde af resten at livet.

pølsekursus århus

Lær de grundlæggende teknikker om pølseproduktion

Kurserne varierer en del, men fælles for dem er at man får en langt større forståelse for, hvad der skal til for at fremstille en delikat pølse. Man lærer om de forskellige tarmtyper, der benyttes til pølserne og hvordan man forbereder en velsmagende fars, der kan give pølsen smag. Desuden gennemgår man krydring og fyldning, så pølsen ikke bliver tør eller sprækker under tilberedning.

Det er en gammel kunstart og det er ikke noget, som man kommer sovende til. Men med et pølsekursus kan man i det mindste lære de grundlæggende ting og så småt begynde at lege med pølsemagerens kunst derhjemme i dit eget køkken.

Kurserne ledes af dygtige slagtere, der ved alt om pølsemager arbejdet og hvis man vil have godt tips er det vigtigt at man hører efter. Det vil mange af stederne også være muligt at købe det rette udstyr, så man kan komme i gang så snart man kommer hjem.

Men det er ikke det hele, for man bliver også undervist i hvordan pølser skal modnes og hvordan man efterbehandler dem, så man får mest muligt ud af dem. Med andre ord er der ikke mangel på information. Derfor er er pølsekurser også af en varighed på 4-5 timer, hvor man naturligvis nyder et lækkert måltid bagefter, og menuen kan man nok selv gætte.

Pølsekursus
pølsekursus

Giv et pølsekursus gavekort til en du holder af

Vil du ikke afsted alene eller har du blot brug for en sjov gave, så er det oplagt at købe et pølsekursus til en man kender og som godt kunne trænge til at lære mere om pølsernes vidunderlige verden. Det kunne f.eks. være et gavekort til Meyers Pølsekursus, som du kan se her på siden. Vælg blot om det skal være et pølsekursus Århus eller pølsekursus Roskilde, så kan du bestille som du vil. Der er lagt op til en herlig oplevelse, hvor man ikke alene lærer en masse, men man får også lov at smage på sagerne.

Få en herlig og delikat oplevelse med et familiemedlem eller en rigtig god ven. Det er sjovt og i vil helt sikker have noget at snakke om bagefter. Måske går der ligefrem konkurrence i at se, hvem der kan lave de bedste pølser fremover. Så mulighederne er mange med Meyer Pølsekursus eller et af de andre pølsekurser på vores liste.

Lær hvordan man laver de lækreste pølser ved at bestille et pølsekursus gavekort.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: