Pølsekursus: Guide Til Populære Pølsekurser Hos Meyers Samt i København & Århus

Pølsekursus er ikke ligefrem noget de fleste har prøvet, men hvis man virkelig gerne vil have en sjov og lærerig oplevelse, så er der ikke noget bedre. Især ikke når sommeren står for døren og man skal have gang i grillen. Det kan godt være, at der skal koteletter på, men ingen grillaften uden et par store pøler også, og hvad kunne være mere overskudsagtigt end hvis man havde lavet dem selv?

Et pølsekursus er en gave, som absolut burde give sig selv, så man kan slippe for de sølle røde djævle, som man kender det fra køledisken. En rigtig pølse skal indeholde saft, kraft og masser af smag, og det er lige netop den slags man lærer om på et pølsekursus. Der er masser af muligheder for at opleve det selv, da der er pølsekursus Nordjylland og pølsekursus København at vælge imellem. Ja man kan sågar vælge pølsekursus Fyn, hvis man ligger midt imellem. Hvis du er elsker at lave lækker mad vil vi ligeledes anbefale dig et madlavningskursus.

Lærerige & Hyggelige Pølsekurser i Danmark
Pølsekursus Hos Meyers Madhus

Pølsekursus Meyers Madhus

Destination ikonKøbenhavn – Meyers Madhus
Tid ikon 5 Timers Lærerigt Pølsekursus Hos Meyers
Tjek ikon Undervisning i Kunsten At Lave Pølser
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Lave Pølser
Info ikon Læs Mere Om Dette Pølsekursus
Pris ikon Priser Fra 1295,- Pr. Person

Pølsekursus Hos Folkets Madhus

Pølsekursus Folkets Madhus

Destination ikonKøbenhavn – Folkets Madhus
Tid ikon 4 Timers Hyggeligt & Lærerigt Pølsekursus
Tjek ikon Undervisning i Hvordan Man Stopper Pølser
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Lave Pølser
Info ikon Læs Mere Om Dette Pølsekursus
Pris ikon Priser Fra 595,- Pr. Person

Pølsekursus Hos Troldgården

Pølsekursus Troldgården

Destination ikonHovedgård / Østjylland – Troldgården
Tid ikon 2 Timers Pølsekursus Hos Troldgården
Tjek ikon Lær At Lave Fars Til Økologiske Grillpølser
Personer ikon 1 Person Som Ønsker At Lave Pølser
Info ikon Læs Mere Om Dette Pølsekursus
Pris ikon Priser Fra 595,- Pr. Person

Pølsekursus Hos Meyers Madhus

Pølsekursus Hos Meyers Madhus

Meyers pølsekursus er muligvis det mest populære pølsekursus ikke blot i København men i hele Danmark. Dette er bestemt ikke blot tilfældighed, for som med alt andet hos Meyers Madhus er kvalitet & oplevelse i højsædet. Du kan være helt sikker på at lære en masse om håndværket at lave pølser. For i løbet af de 5 timer pølsekurset varer, vil du lære at mestre forholdet mellem kryderi & fars. Inden dette kursus slutter vil der blive serveret pølser med grov sennep, ketchup & en dejlig kold fadøl.
Priser fra 1295 DKK

Pølsekursus Hos Folkets Madhus

Pølsekursus Hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus, en aften i selskab med slagterne fra Folkets Madhus. Her vil du lære grundteknikkerne så du kan komme i gang med at lave hjemmelavet pølser i privaten. Hos Folkets Madhus, er kvaliteten af råvarer & det endelige produkt vigtigt, derfor tilsættes der ej heller e-numre i pølserne. Dette kursus varer 4 timer, du vil med respekt for det gamle håndværk, økologi & bæredygtighed lære at lave perfekte pølser. Inden kurset slutter vil der være fællesspisning med pølser, øl eller vin.
Priser fra 595 DKK

Pølsekursus Hos Troldgården

Pølsekursus Hos Troldgården

Troldgaarden er et lille økologisk landbrug som ligger centralt mellem Horsens & Århus, udover at opdrætte grise afholder de blandt andet et pølsekursus. Her vil du lære at lave velsmagende pølser samt få fortællinger om grisens anatomi, udskæringer & fedttyper. Ved at deltage i dette kursus lærer du at lave en fars til økologisk medister & grillpølser. Ikke nok med det vil du lære at stoppe & efterbehandle pølser.
Priser fra 595 DKK

Lær de grundlæggende teknikker om pølseproduktion

Kurserne varierer en del, men fælles for dem er at man får en langt større forståelse for, hvad der skal til for at fremstille en delikat pølse. Man lærer om de forskellige tarmtyper, der benyttes til pølserne og hvordan man forbereder en velsmagende fars, der kan give pølsen smag. Desuden gennemgår man krydring og fyldning, så pølsen ikke bliver tør eller sprækker under tilberedning.

Det er en gammel kunstart og det er ikke noget, som man kommer sovende til. Men med et pølsekursus kan man i det mindste lære de grundlæggende ting og så småt begynde at lege med pølsemagerens kunst derhjemme i dit eget køkken.

Kurserne ledes af dygtige slagtere, der ved alt om pølsemager arbejdet og hvis man vil have godt tips er det vigtigt at man hører efter. Det vil mange af stederne også være muligt at købe det rette udstyr, så man kan komme i gang så snart man kommer hjem.

Men det er ikke det hele, for man bliver også undervist i hvordan pølser skal modnes og hvordan man efterbehandler dem, så man får mest muligt ud af dem. Med andre ord er der ikke mangel på information. Derfor er er pølsekurser også af en varighed på 4-5 timer, hvor man naturligvis nyder et lækkert måltid bagefter, og menuen kan man nok selv gætte.

pølsekursus jylland
pølsekursus århus
pølsekursus københavn
Pølsekursus
pølsekursus

Giv et pølsekursus gavekort til en du holder af

Vil du ikke afsted alene eller har du blot brug for en sjov gave, så er det oplagt at købe et pølsekursus til en man kender og som godt kunne trænge til at lære mere om pølsernes vidunderlige verden. Det kunne f.eks. være et gavekort til Meyers Pølsekursus, som du kan se her på siden. Vælg blot om det skal være et pølsekursus Århus eller pølsekursus Roskilde, så kan du bestille som du vil. Der er lagt op til en herlig oplevelse, hvor man ikke alene lærer en masse, men man får også lov at smage på sagerne.

Få en herlig og delikat oplevelse med et familiemedlem eller en rigtig god ven. Det er sjovt og i vil helt sikker have noget at snakke om bagefter. Måske går der ligefrem konkurrence i at se, hvem der kan lave de bedste pølser fremover. Så mulighederne er mange med Meyer Pølsekursus eller et af de andre pølsekurser på vores liste.

Lær hvordan man laver de lækreste pølser ved at bestille et pølsekursus gavekort.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu