Pizza Kursus: Deltag i Et Skønt Pizza Kursus Meyers, København, Århus, Odense

Pizza kursus er lige det der skal til for de af jer, der gang på gang har eksperimentere med en hjemmelavet pizza, men har måttet se sig slået. Det kan være bunden, der bare ikke vil blive sprød eller måske har du døjet med den rette sammensætning af fyld. Med et pizzakursus kan du lære alt hvad du kunne ønske om pizza, og ikke mindst hvordan du laver dem selv. Prøv et pizza kursus Jylland eller Pizza kursus Fyn, du vælger helt selv.

Et pizza kursus er en absolut herlig ting at forkæle sig selv med, for man får ikke alene mulighed for at lære fra nogle af de dygtigste pizzabagere i landet, men man får også muligheden for at suge masser af inspiration til sig fra andre håbefulde pizza kursister. At man så også får et hyggeligt måltid i godt selskab oveni, er jo bare ren bonus. Der er naturligvis en masse muligheder for pizza kursus København, så du skal blot vælge det du helt vil have. Det samme gælder for et pizza kursus Aarhus.

4 Fabelagtige Pizza Kurser i Danmark
Pizzakursus Hos Meyers Madhus

Pizza Kursus Meyers

Destination ikonKøbenhavn – Meyers Madhus
Tid ikon 2 Timers Pizza Kursus Hos Meyers 
Tjek ikon Lær At Bage Forrygende Pizzaer 
Personer ikon 1 Person Som Elsker Gode Pizzaer
Info ikon Læs Mere Om Dette Pizza Kursus
Pris ikon Priser Fra 600,- Pr. Person

Pizza Kursus Hos Birks Køkken

Pizza Kursus Birks Køkken

Destination ikonÅrhus – Birks Køkken
Tid ikon 2½ Times Pizza Kursus Hos Birks Køkken
Tjek ikon Lær At Håndtere Den Skønne Pizzadej
Personer ikon 1 Person Som Elsker At Bage Pizzaer
Info ikon Læs Mere Om Dette Pizza Kursus
Pris ikon Priser Fra 396,- Pr. Person

Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Pizza Kursus Odense

Destination ikonOdense – Alfred & Kamilla
Tid ikon 3 Timers Pizza Kursus i Odense
Tjek ikon Tip & Tricks Til At Bage Pizzaer i Egen Ovn
Personer ikon 1 Person Som Er Tosset Med Pizzaer
Info ikon Læs Mere Om Dette Pizza Kursus
Pris ikon Priser Fra 295,- Pr. Person

Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Italienske Klassikere

Destination ikonÅrhus / Valby – Timm Vladimirs Køkken
Tid ikon 4 Timer i Det Italienske Køkken
Tjek ikon Lær At Lave De Store Italienske Klassikere
Personer ikon 1 Person Som Elsker Italiensk Mad
Info ikon Læs Mere Om Italienske Klassikere
Pris ikon Priser Fra 945,- Pr. Person

Pizza Kursus Hos Meyers Madhus

Pizza Kursus hos Meyers Madhus er et af de absolut mest eftertragtet pizzakurser i Danmark. Dette er bestemt ikke uden god grund. Dette kursus bliver afholdt over 2 timer, & byder samtidig på en lækker middag tilsat god vin. Du vil på dette kursus lære at lave tynde samt sprøde pizzabunde & oven i hatten at sammensætte pizzafyld så din pizza ender med at smage vidunderligt.
Priser fra 599 DKK

Pizza Kursus Hos Birks Køkken

Lær at lave sprøde pizzabunde & sammensætte pizzafyld, så pizzaen får lige netop den smag du synes er helt perfekt. Alt dette & meget mere kan du lære på dette Pizzakursus i Århus. Udover at få nogle fantastiske timer sammen med nogle skønne mennesker får du en masse ny viden om hvordan man laver lækre pizzaer. Bestil et pizza kursus hos Birks Køkken i dag. Husk at invitere nogle med som du holder utrolig meget af.
Priser fra 396 DKK

Italienske Klassikere Hos Timm Vladimirs Køkken

Pizza Kursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. Dette er et fantastisk event som byder på langt mere end blot et pizzakursus. For udover at lave en pizza med mozzarella, grøn pesto, ravioli mede ricotta, spinat & brunet salviesmør. Vil der i løbet af dette kursus blive serveret, Aperitif samt øl, vin, vand, limonade, kaffe & te. Med dig hjem fra dette pizzakursus får du det “berømte” Timm Vladimirs Køkken forklæde.
Priser fra 945 DKK

Lær pizzabagningens gamle håndværk

Pizzabagning er en gastronomisk kunstart, der strækker sig over to tusinde år tilbage i tiden. Man ved fra historiske kilder, at de gamle romere rent faktisk lavede pizza og spise det med velbehag. Men en pizza er jo også et enestående begreb, hvor man simpelthen har en bund af brød, der fungerer som platform for en masse interessant og velsmagende fyld. Siden de gamle romere er der dog sket en masse og moderne pizzaer er et sandt eventyr af forskellige typer fyld og meget mere.

På et pizzakursus får man et par timer masser af information, historie, tips og tricks, og ikke mindst et herligt måltid. Det er en oplevelse, som ikke alene er lærerig, men også uhyre interessant. Man lærer alt fra hvordan dejen skal laves, til hvordan den æltes og udrulles, og bages. Man får inspiration til fyld, som man måske ikke have overvejet og dette kan give en nyt mod på at prøve pizzabagning derhjemme. Prøv et pizzakursus for alene eller endnu bedre, tag en god ven med. Det er altid sjovere at være flere.

Hvis du bare elsker at lave dejlig mad sammen med skønne mennesker, er et madlavningskursus lige ledes helt oplagt.

Pizza Kursus

Del oplevelsen med andre

Pizza kursus for børn er lige det helt rette, hvis man sidder hjemme og trænger til en særlig oplevelse med sine små poder. Ungerne får mulighed for at hjælpe til med en sjov og lærerig form for madlavning. Man skal ikke være bange for at få snavset tøj, for man låner naturligvis et forklæde til kurset. Pizza kursus Italien er måske en lige lovlig ambitiøs drøm, men så er det godt at man nemt og billigt kan opleve det herhjemme.

Giv et gavekort til pizza kursus Odense eller end af de andre byer som gave og se modtageren lyse op i et stort smil. Det er ikke alene en yderst kreativ gaveide, men det er også en, der giver jeg mulighed for at få en herlig oplevelse sammen. Så tøv ikke, men køb et gavekort til Gorms pizzakursus her hos Gaveavisen og prøv noget nyt.

Du lærer at lave lækre pizzaer, der vil gøre venner og familie grønne af misundelse. Slut med at bruge penge på pizzeriaet, for du vil selv kunne lave pizzaer, der er mindst lige så gode og sikkert også noget billigere.

Hvis du elsker god mad & drikke, så bør du ligeledes overvej at deltage i et kaffekursus, baristakursus, kagekursus, bagekursus, sushikursus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu