Pistolskydning: Crazy Prøv At Skyde Med En Vaskeægte Pistol

Pistolskydning er slet ikke så kriminelt som det umiddelbart lyder, for faktisk er pistolskydning en official sport under DGI. Så hvis du har en lille drøm om at skyde med en vaskeægte pistol, kan du tilmelde dig en pistol skydning nedenfor & plaffe løs på en autentisk skydebane et sted nær dig. 

Pistolskydning er en meget målrettet sport & dit mål er ofte ganske lille samt langt væk, så du vil virkelig få trænet at bevare roen & have fuldt fokus. Skulle det ikke lykkes dig at ramme skydeskiven i første forsøg, kan du glæde dig over at du alt efter valg af pistolskydning har mellem 25 – 100 skud. Du vil helt sikkert opleve at blive bedre til at bevare fokus & blot fokusere på skydeskiven for hvert skud du affyrer med pistolen.

Glæd dig selv eller en du holder af med et gavekort til pistolskydning, en oplevelse du sent vil glemme.

Prøv Pistolskydning På En Skydebane
Prøv Pistolskydning Hos Gunsport

Pistolskydning København

Destination ikonKøbenhavn – Gunsport
Tid ikon 2 Timers Pistolskydning i København
Tjek ikon Mindst 25 Skud Med En Pistol pr. Deltager
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År
Pris ikon Priser Fra 890,- Pr. Person

Pistolskydning Hos Hunters Game

Pistolskydning Sjælland

Destination ikonAlbertslund – Hunters Game
Tid ikon 1 Times Pistolskydning i Albertslund
Tjek ikon Skyd Mellem 50-100 skud Med En Pistol
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 799,- Pr. Person

Pistolskydning Hos Skydebaneforeningen Danmark

Pistolskydning Jylland

Destination ikonBredsten – Skydebaneforeningen Danmark
Tid ikon 1 Times Pistolskydning i Jylland
Tjek ikon Mindst 25 Skud Med En Pistol pr. Deltager
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År
Pris ikon Priser Fra 549,- Pr. Person

Pistolskydning Hos Gunsport

Destination ikonKøbenhavn – Gunsport

Tid ikon 2 Timers Pistolskydning i København

Priser Fra 790 DKK Pr. Person

Pistolskydning Hos Hunters Game

Destination ikon Albertslund – Hunters Game

Tid ikon 1 Times Pistolskydning i Albertslund

Priser Fra 799 DKK Pr. Person

Pistolskydning Hos Skydebaneforeningen Danmark

Destination ikonBredsten – Skydebaneforeningen Danmark

Tid ikon 1 Times Pistolskydning i Jylland

Priser Fra 549 DKK Pr. Person

Pistolskydning København

Leder du efter en pistolskydning i København? Så er der kun et sted at søge hen & det er Gunsport. Denne skydning varer 2 timer & giver dig mulighed for både at skyde med pistol & revolver. Du vil få lov at affyre 25 skud mod et faldmål hvis blot du påfører dig høreværn & briller. Du vil få lov at skyde med en kal. 0.22″ pistol 0.38″ revolver & 9 mm pistol. Men inden i bliver sluppet løs på skydebanen, skal i lige igennem den obligatoriske gennemgang af sikkerhed & skydeteknik. 

Hvis i ønsker at konkurrer mod hinanden vil det være at afvikle pistolskydningen som en konkurrence. Så i en gang for alle kan for afgjort hvem der er bedst til at håndtere en pistol. Gunsport i København har mere end 15 års erfaring i at afvikle pistolskydninger i København, så de kan sagtens lege overdommere hvis i vil sikre jer at ingen snyder i konkurrencen. 

Populære lokationer for pistolskydning i København:

 1. Kjøbenhavns Skytteforening: Selinevej 5, 2300 København, Danmark
 2. Akademisk Skytteforening København: Ingerslevsgade, 1704 København, Danmark
 3. Københavns Skyttecenter: Selinevej 5, 2300 København, Danmark
Pistolskydning København

Pistolskydning Århus

Pistolskydning i Århus er en oplevelse ud over det sædvanlige, her vil du få lov til at skyde på en såkaldt skydebane. Hvis du er begejstret for actionfilm hvor skuddueller med pistol er hovedelementet, så er pistol skydning sikkert lige noget for dig. Her vil du nemlig få lov til at affyre utallige skud efter et stillestående mål på skydebanen. Derudover vil det være muligt at prøve forskellige pistoler i løbet af pistolskydningen i Århus.

Der findes 3 skytteforeninger i Århus hvor du vil få lov til at skyde med pistol. Men hvis vi blot skal nævne en lokation for dig, vil det klart blive Århus Pistolklub deres adresse er: Tilst Vestervej 14, 8381 Tilst, Danmark. Her vil du evt. kunne blive medlem af klubben, men det vil også være muligt at prøve at skyde med pistol på deres flotte skydebane.

Hvis du hellere vil prøve at skyde med pistol hos en af de lidt større skytteforeninger i Århus Kan vi nævne følgende:

 1. Akademisk Skytteforening Århus: Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Aarhus, Danmark
 2. Skytteklubben DSB/ASF: Gøteborg Allé 7g, 8200 Aarhus, Danmark
 3. Skydebaneforeningen Vestereng: Vesterengvej 26, 8200 Aarhus, Danmark
Pistolskydning Århus

Pistolskydning Sjælland

Hvis du ønsker at prøve pistolskydning & er bosiddende på Sjælland, ja så vil det være helt oplagt at lede efter en pistolskydning Sjælland. Heldigvis er det ganske nemt at finde, for der er en hel del skytteforeninger på Sjælland som giver dig mulighed for at prøve at skyde med forskellige typer pistoler. Et eksempel kunne være Gunsport, de arrangerer nemlig pistolskydning på Sjælland. Her får du lov til at skude mellem 50-100 skud med en pistol i løbet af den time som arrangementet varer. Det er dog vigtigt lige at nævne at du som minimum skal være fyldt 18 år for at deltage i denne pistol skydning.

Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, men utrolig gerne vil prøve at skyde med pistol på en Sjællandsk skydebane. Så er der heldigvis mulighed for dette hos Gunsport her skal du nemlig blot være fyldt minimum 16 år for at få mulighed for at skyde med en 9mm pistol. Du vil få lov til at affyre 25 skud på deres skydebane i København hvis du har en ren straffeattest.

Udvalgte lokationer for pistolskydning Sjælland:

 1. Ringsted Skytteforening: Tværalle 8, 4100 Ringsted, Danmark
 2. Hillerød Skytteforening: Teglværksvej 19, 3400 Hillerød, Danmark
 3. Slagelse Skytteforening: Rosenkildevej 88, 4200 Slagelse, Danmark
Pistolskydning Sjælland

Pistolskydning Jylland

Kunne du tænke dig at deltage i en pistolskydning Jylland? Så kan vi glæde dig med at der er rig mulighed for dette, også selv om du måske er bosiddende lidt ude på landet. For faktisk er det næsten muligt at finde en skytteforening i hver enkelt Jyske provinsby & landsby. Der er selvfølgelig nogle steder som er bedre egnet som din første pistol skydning lokation, men det fleste klubber som tilbyder pistol skydning vil give dig en rigtig god oplevelse & en forståelse for hvad det kræver at ramme et lille mål med en pistol.

Hvis vi skal anbefale dig en rigtig god lokation for din første pistolskydning Jylland, så bliver det Skydebaneforeningen Danmark som holder til i Bredsten. De arrangerer en række pistolskydninger alle af en times varighed, her vil du få en instruktion til hvordan pistolen fungere & hvad du skal være opmærksom & fokuseret på når du skyder med pistol. Du vil få lov til at affyre 25 skud med en ægte pistol, du skal dog være fyldt minimum 16 år for at deltage.

Populære steder at prøve pistolskydning i Jylland:

 1. Vejle Skytteforening: Nørremarksvej 157, 7120 Vejle, Danmark
 2. Galten Skytteforening: Røddikvej 20, 8464 Galten, Danmark
 3. Viborg Skytteforening: Kirkebækvej 92, 8800 Viborg, Danmark
Pistolskydning Jylland
Pistolskydning Regler

Som vi alle ved kan pistoler være utrolig farlige hvis de kommer i de forkertes hænder eller hvis de ikke håndteres korrekt. Derfor er der også en lang række pistolskydning regler som samtlige danske skytteforeninger skal overholde til punkt & prikke. Disse regler er lavet for at gøre pistol skydning til en sikker sport & for at forbygge eventuelle ulykker. Der er en lang række regler men vi vil her blot nævne nogle af de vigtigste punkter, hvis du ønsker at læse samtlige regler, kan du klikke på linket ovenover.

Skytten skal skyde på anvist standplads – Skydningen starter & slutter på banekommandørens kommando ”START/STOP” – Prøveskud skal være afviklet, inden de gældende serier påbegyndes – Gældende skiver skal skydes i nummerrækkefølge med laveste nummer først – Efter endt skydning efterlader skytten alle skiverne på standpladsen – Først når banekommandøren har efterset våbnet, må dette fjernes fra standpladsen – Skytten afhjælper selv funktioneringsfejl 

Pistolskydning Regler
Pistolskydning DM

Når det kommer til DM i pistolskydning, findes der 2 forskellige konkurrencer nemlig DM 15m pistol & DM 25m pistol. Den eneste forskel på disse 2 discipliner er altså afstanden til skiven & det er tråd salt nemmer at ramme på 15 meters afstand frem for 25 meters afstand. Derfor vil men også opleve at DM-skytterne rammer mere præcis på 15 meters disciplinen. Dermed ikke samt at der er ikke bliver affyret sikre & præcise skud efter skiverne på 25 meters afstand, for det gør der helt bestem. 

Normalt afvikles pistolskydning DM over 2 weekender, stævnet arrangeres af DGI hvert år med stor succes.

Hvis du føler at du har roen & fokus til at kunne ramme i midten af skiven selv på 25 meters afstand, så skal du da bare have tilmeldt dig DM. Start med at blive medlem af en skytteforening nær din bopæl & stil derefter op til DM & skyd mod nogle af Danmarks bedste pistolskytter over et par weekender.

Find mere inspiration til sjove oplevelser ved at læse: HerreturDjævleræsGokart ÅrhusBig SwingØlbrygning kursus

Pistolskydning DM
Se Denne Video Om Pistolskydning

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: