Peter Beier chokoladesmagning: Nyd Den Dejligste Chokolade Til En Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Peter Beier chokoladesmagning er en oplevelse for enhver, der tager sin kærlighed til chokolade serøst. Det er oplevelsen for de af jer, der udmærket ved at chokolade ikke bare er en Snickers eller en flad plade mælkechokolade. Glem alt om vin-, whisky- eller ølsmagning, for når du først har prøvet en chokoladesmagning, så vil dine smagsløg aldrig stille sig tilfredse med mindre. En chokolade smagning er altså skræddersyet til dig, der elsker at blive pirret og udfordret på smagssanserne og desuden gerne vil lære noget spændende om chokolade. 

Med en chokoladesmagning hos Peter Beier kommer du til at opleve fantastisk håndværk, der er resultatet af mange års træning og kærlighed til råvarerne. Alt er håndlavet og der er i en grad kælet for detaljerne, så du kan være ganske sikker på, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Hvis du vil have endnu mere ud af det, så tag en ven eller et familiemedlem med til at chokoladesmagning. Det er en herlig oplevelse, som i vil nyde at kunne dele. Desuden er det næppe særligt svært at lokke folk med ud at spise chokolade.

Nyd En Peter Beier Chokoladesmagning
Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Chokoladesmagning

Destination ikonKøbenhavn – Peter Beier Chokolade
Tid ikon 1½ Gourmet Chokoladesmagning
Tjek ikon Få Indsigt i ”Jord-Til-Bord-Konceptet”
Personer ikon 1 Person Som Er Fyldt 10 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Chokoladesmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Peter Beier er kendt for at lave chokolader af absolut høj kvalitet. Du har helt sikkert smagt noget af hans chokolade tidligere, men du har måske aldrig været til en chokoladesmagning hos Peter Beier. Men det kan du straks få lavet om ved at bestille dette gavekort, til dig & din skønne kæreste, ven eller veninde.
Priser fra 299 DKK

Peter Beier: Hvad Er Det For Noget?

Navnet Peter Beier er måske ikke noget, der får en masse klokker til at ringe hos dig. Men hvis du har sat dig en smule ind hvad der rør sig i chokoladens verden og går lidt op i at kende til forskellige chocolatiers, så bør Peter Beier bestemt ikke være et ukendt navn. Peter Beier er uddannet inden for chokolade i Danmark, England, Frankrig, Belgien og Spanien. I den unge alder af 22 år blev han udnævnt til chef for Magasin du Nord’s produktion af chokolade. Det er vanvittigt stort og helt uhørt i så ung en alder, men Peter Beiers talent var ikke til at tage fejl af. I 1996 startede han sin egen virksomhed, der specialiserer sig i håndlavet chokolade i verdensklasse. Det er den virksomhed, der i dag trives og som byder dig indenfor i chokoladens velsmagende verden.

Det er en familievirksomhed, der arbejder efter præmissen ”bæredygtighed” og fra jord til bord. Det vil sige at al chokoladen man arbejder med hos Peter Beier er 100% håndlavet og man anstrenger sig for så vidt muligt, at anvende økologiske chokolade fra Beiers egen plantage i Caribien. Det er noget man kan fornemme når man får et stykke chokolade fra Peter Beier, så se frem til en lækker chokoladesmagning hos Peter Beier. Det er en chokoladeoplevelse, som du med garanti aldrig har oplevet magen til før. Kvalitet og bæredygtighed er i højsædet og det er med til at løfte oplevelsen til nye højder. En oplagt gaveide eller blot til sig selv, hvis man elsker god chokolade.

peter beier chokoladesmagning

Hvad Er En chokoladesmagning?

Vi kender alle til vinsmagninger og ølsmagninger, men de falmer alle i lyset fra en god chokoladesmagning. Men hvad er en chokoladesmagning egentlig? Det er intet mindre end chokolade-nirvana, hvor man får lov at mæske sig med alverdens lækre chokolader, der er fremstillet af dygtige chocolatiers, der elsker deres håndværk. Man betaler for oplevelsen og får til gengæld et par af de mest dekadente og velsmagende timer i en ens liv. Der er mange forskellige chokoladesmagninger i landet og nogle af dem handler ikke blot om at smage på chokoladen, men også om hvordan man selv lærer at lave den. Der er med andre ord rigelige med variation og forskellige muligheder til en god chokoladesmagning. Men hvorfor er chokoladesmagninger blevet så ufatteligt populære? Svaret er faktisk ret indlysende.

Chokolade er uden sammenligning danskernes yndlingsslik. I gennemsnit fortærer hver dansker 8,6 kilo chokolade om året. Det placerer os på en fjerdeplads over chokoladeelskende lande og det er da ikke så dårlige. Vi elsker tilsyneladende det søde liv og det får man rig mulighed for at dyrke til en chokoladesmagning. Der vil man kunne smage en masse forskellige chokolade, der er lavet på mange forskellige måder. Man vil blive overrasket over hvor alsidigt chokolade er og det lige præcis derfor man skal unde sig selv en tur til chokoladesmagning.

Her på siden har vi samlet en række af de bedste chokoladesmagninger i landet, så uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er der noget for dig. Du behøver blot at vælge den, der tiltaler dig mest. 

chokoladesmagning peter beier

Chokoladesmagning København Hos Peter Beier

Vi kender alle sammen til vinsmagninger, ølsmagninger og alverdens andre oplevelser, hvor man bliver inviteret ind og smager på forskellige produkter af høj kvalitet. Men hvad med chokolade? Er chokolade ikke noget af det mest velsmagende og varierede, der findes når det kommer til lækre oplevelser? Er chokolade ikke et produkt der i gamle dage, var forbeholdt de stenrige? Hvorfor skulle man så ikke arrangere chokoladesmagning, hvor man selv kan komme til at opleve, hvad ægte eksperter kan udrette med det søde produkt. Tag til chokoladesmagning København og få en smagsoplevelse, som du aldrig havde troet mulig. Dygtige chocolatiers står klar med deres kreationer, så du kan smage chokolade som aldrig før.

I København er det især Peter Beier, der er det helt store lokkepunkt, og er du bare det mindste chokoladeafhængig, så skylder du dig selv denne oplevelse. I løbet af 1,5 time får du mulighed for at komme i chokoladehimmelen, hvor ingredienserne går op i en højere enhed og hvor du vil opleve smagsindtryk du aldrig havde drømt om. Det er virkelig kræs for ganen og du vil aldrig have lyst til at spise billig chokolade igen. Det er dekadent på alle måder og man føler sig næsten hensat til en anden verden. En verden, hvor velsmag og høj kvalitet er en selvfølge og hvor chokolade er det ypperste.

Så er du interesseret i at prøve den bedste chokolade du nogensinde har smage, så tag til en eksklusiv Chokoladesmagning København. Det er det hele værd.

chokoladesmagning hos peter beier
Lær At Tage Chokoladen Seriøst

Når man ser på den spændende historie bag chokolade, så kan man blive forbløffet over, at mange ikke kan tage det ”seriøst”. Det bliver ofte blot set som noget for børn og barnlige sjæle. Men det er noget pjat, for chokolade kan udfordre ens smagssanser i lige så høj grad som nogen vin eller fin ost. Der er chokolade med forskellige krydderier eller forskellige typer fyld. Alt dette er med til at definere smagen og give en unik smagsoplevelse. 

Med en chokoladesmagning Peter Beier bliver man ført dybere ind i chokoladens spændende verden. Man kan altså være sikker på, at der er noget spændende for både smagsløgene. Men også for dem, der sætter pris på en spændende fortælling. Man får bl.a. hele historien om Peter Beier chokolade og den caribiske chokoladeplantage. Det er et spændende foredrag. Hvor man sættes ind i kakaohøsten og hvordan den bruges til at fremstille den vidunderlige chokolade.  

Oplev det gode håndværk med den eksklusive chokoladesmagning. Hvor i både får lov at stifte bekendtskab med gamle kendinge. Men også nogle af de nyeste smagskombinationer på markedet. Det er en oplevelse man ikke vil snyde sig selv for.

Peter Beder Chokoladesmagning: Den Søde Gave

Hvis du gerne vil have en god oplevelse sammen med en du holder af. Så er er chokoladesmagning hos Peter Beier det oplagte valg. Man nyder altid gode oplevelser mere. Hvis man har en god ven at dele dem med. Peter Beier chokoladesmagning er i den grad en af de oplevelser man gerne vil dele. Det er nemlig lærerigt. Interessant og naturligvis ufatteligt velsmagende.  

Det er altså den perfekte gaveide, især hvis modtageren har en sød tand og sætter pris på de finere ting i livet. Så giv et gavekort til en chokoladesmagning Peter Beier og køb et til dig selv også. Så kan du og en ven få en oplevelse i aldrig glemmer igen.

Det vil være helt oplagt at nyde en ølsmagning København, vinsmagning København eller en Ginsmagning København efter et besøg hos Peter Beier.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: