Romantiske Perlebryllup Gaver Til Det Lykkelige Ægtepar

Har du og din partner snart været ægtefolk i 30 år? Så er der ikke længe forinden i bør fejre jeres perlebryllup med en god middag eller et vidunderligt weekendophold. Ligeledes bør i fejre jeres mange års lykkelige kærlighed med en romantisk Perlebryllup gave, som i sammen kan nyde. Ligeledes hvis du er blevet inviteret til et perlebryllup bør du glæde parret med en vidunderlig perlebryllup gave. Du har måske endnu ikke en ide om hvad du skal give i gave til perlebryllup, men bare rolig for det kan vi heldigvis hjælpe dig med at finde frem til. Tag blot et kig på listen nedenfor, her finder du nemlig vores bedste bud på en fremragende perlebryllup gave til ægteparret du holder af.

Gode Gaver Til Perlebryllup

Yderst Populær

Ginsmagning

Sikker Favorit

Tillykke Buket

Trending Gaveide

Ballonflyvning

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Med bridgewalking Lillebælt kan man give det vordende perlebryllupspar en dejlig og unik gave. En gave, der passer til de fleste og som byder på en utroligt smuk udsigt fra den gamle Lillebæltsbro. En rigtig god gave til dem, der elsker at vandre og nyde smukke udsigter.

2. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Vil du gerne give en gave til et perlebryllup, men ved ikke helt hvad der passer sig, så kan du altid give en smuk buket blomster. Blomster er en evig klassiker, der aldrig går af mode og som vil pynte i ethvert hjem. Der er mange varianter at vælge imellem.

3. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Uanset om man er berejst og har besøgt en masse museer eller om man bare synes godt om at have smukke ting på sine vægge, så er museums plakater en god gaveide. Den vil pynte på væggen hjemme hos perlebryllupsparret og er en kreativ gave som de fleste vil elske.

4. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Med Dinner in the Dark får modtagerne en helt unik og særlig oplevelse. Her spiser man en lækker middag i komplet mørke, men blinde tjenere serverer maden. Det er en helt fantastisk og interessant kulinarisk oplevelse, der egner sig virkelig godt som gave til et perlebryllup.

5. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Efter 30 års ægteskab har perlebrudeparret sikkert haft deres kampe om nøglerne og oplevet forvirring ved at tage den andens nøglebundt. Med en smuk og elegant personlig nøglering kan man altid sikre sig, at det er de rigtige nøgler man får fat i. En praktisk gaveide.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Selvom man har været gift i hele 30 år, så er det stadig vigtigt at man sørger for at tilbringe tid sammen. Derfor er en spændende vinsmagning en rigtig god gave, som giver dem mulighed for at udvide deres vinhorisont. Gavekortet kan naturligvis anvendes over hele landet.

7. Ægteskab Definition

Priser fra: 199 kr.
Det er vigtigt med god humor, så hverdagen ikke bliver alt for kedelig. Derfor kan du overveje at forære parret til et perlebryllup en sjov plakat med ægteskabs definitionen. Det er en gaveide, der kan lokke smilet frem og minde parret om hvorfor de elsker hinanden.

8. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god gammel gaveide, der aldrig nogensinde går af mode er gode bøger. Der kommer konstant nye og spændende bøger på markedet, så hvis du kender et par bogorme, der snart kan fejre perlebryllup, er gode bøger et oplagt gaveforslag. Vælg mellem en masse forskellige gener og forfattere.

9. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Hvis en eller begge parter i perlebryllupsparret er kreative sjæle, der elsker at nørkle, så er garn & strikkeudstyr en rigtig god gave ide. Vælg en fin opskrift og forær parret alt hvad de skal bruge for at komme i gang. En gave, der bliver ved med at give.

10. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Det er vigtigt at holde romantikken i live. Især efter at man har været gift i 30 år. Derfor kan man sikkert godt trænge til at komme væk fra det hele. En 3 dages miniferie på Comwell Hotels er en fantastisk gaveide til et perlebryllup og lader parret få kvalitetstid.

11. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Når man ikke kan finde på andre gaver, så er en lækker gavekurv altid en velkommen gave. En gavekurv indeholder en masse gode sager, som passer til enhver lejlighed, også til et perlebryllup. Se udvalget af lækre gavekurve og find den helt rette til perlebrudeparret.

12. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Hvis du gerne vil give en perlebryllup gave, som får modtagerne til at spærre øjnene op, så er et gavekort til en ballonflyvning lige sagen. Det er en af de gaver, som ingen forventer, men som altid bliver modtaget med et smil. En fantastisk og unik gaveide.

13. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Når der skal være fest, så skal der flages og hvad kunne være hyggeligere end sin egen Kay Bojesen fanebærer, der altid står klar til at svinge dannebrog? Figuren har det klassiske design, der kendetegner Kay Bojesen og vil være en perfekt gaveide til et perlebryllup.

14. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Efter at have været gift i 30 år og kan fejre sit perlebryllup er det måske på tide at få opfrisket sine kundskaber i et køkken. Eller måske vil man bare gerne have en hyggelig oplevelse sammen. Uanset hvad er et gavekort til et madkursus en fantastisk gave til parret.

15. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Når man har været gift i 30 år, kan man sikkert til tider føle sig omgivet af hundehoveder, hængerøve og lusede amatører. Man forstår Egon Olsen og vil sikkert trække på smilebåndet over at modtage en sjov citatplakat. Der findes flere varianter, men Olsenbanden er altid en favorit.

16. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En dejlig kold gin og tonic er en drink, som hele Danmark har taget til sig med kyshånd. Hvis det også gælder for perlebrudeparret, så kan et gavekort til en dejlig ginsmagning være en god gaveide. Her får de mulighed for at udvide deres horisont og smage en masse dejlig gin.

17. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Smukke genstande til hjemmet er altid en velkommen gaveide og hvis man samtidig er lidt en hyggeperson, så vil en klassisk uldplaid være et godt forslag. En klassisk uldplaid er ikke alene dejlig varm, men den ser også godt ud på sofaen eller hen over en stol.

18. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Hvis man holder af en iskold øl, så vil man uden tvivl blive glad for et gavekort til en ølsmagning. Her bliver man ført rundt i øllets verden af en ekspert, der ved en hel masse. Det er en rigtig god perlebryllup gave, som passer til både mænd og kvinder.

19. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Hvis man er blevet lidt kuldskær og gerne vil sidde lidt lunere i det, så er et smukt lammeskind den helt rette gave. Lammeskind fås i flere farver og er en populær gaveide, som passer glimrende til et perlebryllup for dem man holder af.

20. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
30 års ægteskab er virkelig noget, der kan give selv den mest tålmodige rynker før tid. Derfor kan du glæde perlebrudeparret med et gavekort til luksus ansigtsbehandling. Her bliver man forkælet og behandlet efter alle kunstens regler. En fantastisk gaveide som altid bliver taget imod med kyshånd.

Personlige Perlebryllup Gaver

Det er noget ganske særligt ved at kunne fejre sine særlige bryllupsdage. Hvad mange ikke ved er, at der findes meget andet end bare kobber-, sølv- og guldbryllupper. Faktisk findes der et navn for mere eller mindre hver eneste bryllupsdag og det er da en glimrende anledning til at fejre. Når man har holdt sammen i tykt og tyndt i 20 år, så kan man fejre sit perlebryllup og det er da noget, der virkelige fortjener en gave. Men hvad giver man hvis man gerne vil give gode og personlige perlebryllup gaver? Jo man går selvfølge ind på Gaveavisen og ser hvad vi har i vores udvalg af personlige perlebryllup gaver til dem du holder af.

Hvad enten du leder efter noget til parrets hjem, dem selv personligt eller måske en oplevelsesgave, så har Gaveavisen lige det du står og mangler. En personlig gave til perlebrylluppet vil virkelig vise det glade par, at du holder af dem og virkelig går op i deres bryllupsdag. Hvis du så ovenikøbet skriver en lille sang eller bare en sød hilsen, så bliver det så meget mere desto bedre. Så gør lidt ekstra ud af det og giv dem en ganske uforglemmelig perlebryllupsdag.

Personlige Perlebryllup Gaver

Hyggelige Gaver Til Perlebryllup

Det sidste du har lyst til, er at komme med den ringeste gave til et perlebryllup. Det betyder dog ikke, at man behøver at ruinere sig selv. Vi danskere elsker at feste og fejre ting, så derfor skal noget så specielt som et perlebryllup da heller ikke gå stille for sig. Snak med de andre gæster og familiemedlemmer, så i bedre kan finde et passende gavebudget. Man kan heldigvis finde en masse skønne gaveideer her hos Gaveavisen, så man nemt og billigt kan give hyggelige gaver til perlebryllup. Overvej hvilket gaver brudeparret vil sætte mest pris på og som passer bedst til deres interesser. På den måde kan du være sikker på, at du kommer med en gave, som bliver taget rigtigt godt imod.

En virkelig hyggelig gaveide kan f.eks. være et gavekort til en dejlig middag eller måske endda et hotelophold, hvor de kan blive forkælet efter alle kunstens regler. Det kan dog også være noget vildere, som f.eks. et tandemspring eller en tur i svæveflyver. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis du bare tænker dig lidt om, så kan du nemt finde hyggelige gaver til perlebryllup.

Hyggelige Gaver Til Perlebryllup

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: