Ideer Til Dig Der Ønsker At Give En Pengegave Til Ham Eller Hende

Pengegaver er ofte ikke en type gave, som man forbinder med noget særligt spændende. Det er ofte bare en konvolut med kontanter, som man får stukket i hånden til især konfirmationer og bryllupper. Man kan ikke ligefrem kalde det for en kreativ gave og i nogle tilfælde kan det endda være en ret kedelig gave. Det lugter langt væk af at giveren ikke har kunnet finde en interessant gave og derfor tager den nemme løsning. Og det bliver altså ikke ret meget nemmere end en pengegave. Men behøver det virkelig være sådan? Behøver en pengegave at være kedelig og uinspirerende? Det mener vi ikke og derfor vil vi gerne lære dig hvordan du bedst muligt giver sjove pengegaver. 

Der findes en masse forskellige måder at give en pengegave på, som ikke er spor kedelig eller uinspireret. Faktisk kan de være lige så personlige og sjove som enhver anden type gave. Så hvis du gerne vil give penge i gave på en sjov måde, så har vi en række forskellige forslag til hvordan du bedst gøre det. Ofte er det en sjov indpakning eller et andet kreativt tiltag, der er afgørende for en sjov pengegave. 

En af de allerbedste ting ved en pengegave er, at den passer til alle lejligheder og derfor er den i høj grad relevant uanset om det er jul eller til et bryllup. Se vores udvalg af ideer til pengegave indpakning, så du kan give den bedst mulige pengegave til en du holder af. Det er nemt, det er sjovt og det kan i den grad være personligt.

Sjove & Kreative Pengegaver

Yderst Populær

Money Maze

Sikker Favorit

Make It Rain Cash Cannon

Trending Gaveide

IQ-Box Gaveæske

1. Money Maze

Priser fra: 79 kr.
Hvis du gerne vil finde en lidt sjovere måder at give penge på, er en money maze perfekt. Du kan lægge pengene ind i labyrinten bag puslespillet. Så må modtageren løse udfordringen, før de kan komme ind og få de penge, du har givet dem i gave.

2. IQ-Box Gaveæske

Priser fra: 69 kr.
Vil du give nogen en udfordring, før de kan få de penge, du gerne vil give dem? Så kan du vælge en IQ-Box Gaveæske. Den sjove box ser ud som om, den ikke kan åbnes, men den åbner, ved at løse puslespillet. Du kan se dem prøve at løse gåden.

3. Cash Capsule

Priser fra: 39 kr.
Vælg en cash capsule, hvis du vil have en lille og fin måde at give pengene på. Der kan være mange sedler rullet sammen i den lille capsule. Den sidder endda på en nøglering, så modtageren senere kan bruge den til at transportere penge rundt med sig.

4. Make It Rain Cash Cannon

Priser fra: 139 kr.
Giv nogle penge i gave, på et stilet og fjollet måde med en make it rain cash cannon. Den gør det muligt at lægge pengene ind i den er og skyde dem ud af cash kanonen. Så kan modtageren føle at de er med i en gangsterfilm eller sej musikvideo.

5. Sparebøsse Med Kløer

Priser fra: 149 kr.
Gør det lidt sjovere at give én du holder af penge, med en sparebøsse med kløer. I den er der gemt en lille sød bamse, som prøver at lukke kassen hver gang den åbnes. Det er den perfekte måde for modtageren at spare penge op uden bare at bruge dem.

6. 3D Puslespil Pengeskab

Priser fra: 429 kr.
Kender du én, som elsker sjove og udfordrende puslespil og gåder? Så kan du give dem et sjovt 3D puslespil pengeskab i gave. Her skal de løse flere forskellige puslespil for at kunne åbne pengeskabet og komme ind til pengene indeni. Det vil virkelig teste deres evner i puslespil!

7. Vagaborn Magisk Pung

Priser fra: 139 kr.
En Vagaborn magisk pung er en hyggelig måde at give pengegaver på. Konceptet med pungen er så simpelt, men det smarte design kan stadig snyde selv den skarpe. Den kan nemlig vendes rundt på mange leder, så det ser ud som om at pengene flytter sig i pungen.

Gode Ideer Til Pengegave

Har du besluttet dig for at glæde fødselaren, konfirmanten, brudeparret eller nogle helt fjerde med en helt i gennem fantastisk pengegave? Men har du brug for inspiration til at kunne finde på gode ideer til pengegave? Så er du heldigvis endt det helt rette sted, for hele denne side omhandler nemlig intet andet end pengegaver og går faktisk helt i dybden med hvordan du kan finde gode ideer til pengegaver og prøver at vise dig hvad en god pengegave kunne være uanset hvad end anledningen måtte være. 

Så har du ikke allerede taget et kig på listen ovenover hvor vi har samlet en god håndfuld pengegave ideer, som du har mulighed for at købe allerede i dag, vil vi klart anbefale dig at gøre dette! Her vil du nemlig nemt og hurtigt kunne finde en ualmindelig god pengegave til dem du holder af. Hvis du læser med her i selve artiklen, vil du ligeledes kunne finde en masse inspiration og derved den helt perfekte ide til pengegaver.

ideer til pengegave

Kreative Pengegaver

Når det kommer til kreative pengegaver er der kun en ting der for alvor tæller, nemlig det at være kreativ. Det handler simpelthen om at komme op med en ide som aldrig før er set og som alle vil beundre og spørge ind til under hele festen! Okay der var måske “best case” men i hvertfald er det vigtigt at være kreativ og komme op med en sjov ide til hvordan man kan pimpe en ellers kedelig pengegave op til noget som faktisk er sjovt at modtage hvad en anledningen måtte være.

Der findes allerede en del kreative pengegaver der ude tag blot et kig på pengetræet eller den frosne pengegave hvor man har frosset mynter inde som så kun kan komme ud ved enten at vente på at isen smelter eller simpelthen smadre isen og derved tage mynterne. Ligeledes har vi samlet en god håndfuld kreative pengegaver ovenover som du ligeledes fint kan glæde modtageren med. 

Kreative Pengegaver

Pengegaver Indpakning

Når det kommet til pengegaver er der ingen tvivl om at det hurtigt kan blive en ret kedelig form for gave! Særligt hvis pengene blot er inde i et kort i selvskab med en lille hilsen. Nej der skal sku mere til for at sejle en kedelig pengegave lidt op, og netop derfor vil vi i dette afsnit “pengegaver indpakning” give dig vores bedste tips & tricks til hvordan du kan indpakke pengegaver så de i stedet bliver verdens sjoveste gaver.

Vi kender alle pengetræet! Den er til stede ved hver eneste rundefødselsdag, så den vil vi faktisk anbefale dig lige at tænke en eksta gang over hvis du overvejer at lave et pengetræ. Trods det faktisk er en rigtig fin pengegave! Overvej i stedet at være en anelse mere original og find på din egen pengegave indpakning. Vi er helt sikre på at du har det i dig, tænk ud af boksen og overrask modtageren med en smuk pengegave indpakning. 

Pengegaver Indpakning

Ideer Til Sjove Pengegaver

Løsningen på en pengegave er altså bare at man skal gøre den personlig og sjov. Det er naturligvis nemmere sagt end gjort og derfor vil vi gerne give dig en hjælpende hånd, så du kan glæde dem du holder af med en god pengegave. Vi giver dig en række gode ideer til pengegaver og du kan naturligvis selv vælge om du vil tilføje noget ekstra, hvilket jo altid bliver taget godt imod. 

Først og fremmest kan man jo vælge at gøre selve indpakningen interessant og sjov. Man behøver jo ikke bare være en af de kedelige mennesker, der kommer med en hvid konvolut. Hvis man gerne vil gøre en pengegave mere interessant, så kan vi anbefale at man finder en sjov æske til pengene. Heldigvis har vi et fint udvalg af gode ideer, så måske skulle du overveje en Money Maze hvor man simpelthen ikke kan få fat i pengene, for man har ledt en lille metalkugle gennem en labyrint. Det er sjovt og ikke mindst kreativ. Hvis man ikke er til labyrinter, så man også give penge i en IQ-box, som også kræver at man bruger hovedet.

sjove pengegaver

Det Klassiske Pengetræ

En anden favorit blandt de kreative pengegaver er den klassiske pengetræ gave. Det er en klassiker, som er blevet brugt tusinder af gange, men som alligevel ikke bliver kedelig. Man kan lave sit helt eget pengetræ eller vælge at købe et. Det er dog klart det sjoveste at lave et selv, så det vil vi gerne fortælle dig hvordan du gør. 

Først og fremmest kan man gå en tur i en blomsterhandel eller plantecenter, hvor man køber en flot plante. Sørg for at hæve gavebeløbet i halvtredsere, så der er mange flere af dem. Nu skal du folde pengene som sommerfugle, som du derefter hænger på træet med snor. Det er nemt og sjovt. Men husk at man skal kunne få pengene af træet igen uden at ødelægge sedlerne. Er man ikke interesseret i at skulle købe en plante, så kan man naturligvis også bare finde en fin gren, som man sætter i en potte. Bind derefter pengene på ”træet”. Er man rigtigt kreativ, så kan man lave et pengetræ med ståltråd, som man fæstner mønter på. Her fungerer især femmere godt og det ser rigtigt flot ud. Der er altså rigeligt med muligheder for at lave et fint pengetræ.

Det Klassiske Pengetræ
Vær Opmærksom På Reglerne Vedr. Pengegaver

Der er desværre en ting, som man skal være meget opmærksom på, når man leder efter ideer til pengegaver. Der er nemlig en øvre grænse for hvor meget man må giver i pengegaver. Denne grænse varierer en del og afhænger i høj grad af ens relation til modtageren. F.eks. må man ifølge loven om afgift af dødsboer og gaver giver pengegaver på op til 65.700 kroner om året. Giver man mere skal det pludselig betales afgift, hvilket man naturligvis ikke er interesseret i. Dog må begge forældre give dette beløb til deres barn, så man kan i realiteten modtage over 130.000 kroner om året i pengegave. 

Hvis man giver pengegaver til en fjern slægtning eller måske endda kolleger og venner, så er der helt andre beløb, men det kan man alt sammen læse om, hvis man laver en hurtig google søgning. Men uanset hvad, så vær sikker på, at du tjekker reglerne, da det ikke ligefrem er staten man ønsker at give en pengegave til.

pengegaver
Pengegaver Kan Være Sjove & Personlige

Som du kan se, er der masser af gode forslag til hvordan man får mest muligt ud af en pengegave. Enhver vil gerne gøre modtageren glad og derfor er det vigtigt at man sørger for at være kreativ. Den bedste måde at ordne det på er finde på gode pengegave ideer. Dette skal man naturligvis sørge for at supplere med god pengegaver indpakning. 

Du er nu klædt rigtigt godt på til at give en du holder af den bedste mulige pengegave. Du kan give den til alle lejligheder og hvis bare du sørger for at gøre det ordentligt, så kan det blive en gave som modtageren elsker lige så meget som alle de andre gaver. 

Suppler eventuelt pengegaven med et lille brev med en sød hilsen eller måske endda et digt. Det kommer igen an på hvilken relation man har til modtageren, men uanset hvad, så kan du altså gøre pengegaven sjov. Se blot på vores udvalg af sjove æsker og så skulle den sidde lige i skabet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: