Ideer Til Dig Der Ønsker At Give En Pengegave Til Ham Eller Hende

Pengegaver er ofte ikke en type gave, som man forbinder med noget særligt spændende. Det er ofte bare en konvolut med kontanter, som man får stukket i hånden til især konfirmationer og bryllupper. Man kan ikke ligefrem kalde det for en kreativ gave og i nogle tilfælde kan det endda være en ret kedelig gave. Det lugter langt væk af at giveren ikke har kunnet finde en interessant gave og derfor tager den nemme løsning. Og det bliver altså ikke ret meget nemmere end en pengegave. Men behøver det virkelig være sådan? Behøver en pengegave at være kedelig og uinspirerende? Det mener vi ikke og derfor vil vi gerne lære dig hvordan du bedst muligt giver sjove pengegaver. 

Der findes en masse forskellige måder at give en pengegave på, som ikke er spor kedelig eller uinspireret. Faktisk kan de være lige så personlige og sjove som enhver anden type gave. Så hvis du gerne vil give penge i gave på en sjov måde, så har vi en række forskellige forslag til hvordan du bedst gøre det. Ofte er det en sjov indpakning eller et andet kreativt tiltag, der er afgørende for en sjov pengegave. 

En af de allerbedste ting ved en pengegave er, at den passer til alle lejligheder og derfor er den i høj grad relevant uanset om det er jul eller til et bryllup. Se vores udvalg af ideer til pengegave indpakning, så du kan give den bedst mulige pengegave til en du holder af. Det er nemt, det er sjovt og det kan i den grad være personligt.

Sjove & Kreative Pengegaver

1. Money Maze

Priser fra: 79 kr.

2. IQ-Box Gaveæske

Priser fra: 69 kr.

3. Cash Capsule

Priser fra: 39 kr.

4. Cash Capsule

Priser fra: 139 kr.

5. Sparebøsse Med Kløer

Priser fra: 149 kr.

6. 3D Puslespil Pengeskab

Priser fra: 429 kr.

7. Vagaborn Magisk Pung

Priser fra: 139 kr.

Gode Ideer Til Pengegave

ideer til pengegave

ideer til pengegave

Kreative Pengegaver

kreative pengegaver

Kreative Pengegaver

Pengegaver Indpakning

pengegaver indpakning

Pengegaver Indpakning

Ideer Til Sjove Pengegaver

Løsningen på en pengegave er altså bare at man skal gøre den personlig og sjov. Det er naturligvis nemmere sagt end gjort og derfor vil vi gerne give dig en hjælpende hånd, så du kan glæde dem du holder af med en god pengegave. Vi giver dig en række gode ideer til pengegaver og du kan naturligvis selv vælge om du vil tilføje noget ekstra, hvilket jo altid bliver taget godt imod. 

Først og fremmest kan man jo vælge at gøre selve indpakningen interessant og sjov. Man behøver jo ikke bare være en af de kedelige mennesker, der kommer med en hvid konvolut. Hvis man gerne vil gøre en pengegave mere interessant, så kan vi anbefale at man finder en sjov æske til pengene. Heldigvis har vi et fint udvalg af gode ideer, så måske skulle du overveje en Money Maze hvor man simpelthen ikke kan få fat i pengene, for man har ledt en lille metalkugle gennem en labyrint. Det er sjovt og ikke mindst kreativ. Hvis man ikke er til labyrinter, så man også give penge i en IQ-box, som også kræver at man bruger hovedet.

sjove pengegaver

Det Klassiske Pengetræ

En anden favorit blandt de kreative pengegaver er den klassiske pengetræ gave. Det er en klassiker, som er blevet brugt tusinder af gange, men som alligevel ikke bliver kedelig. Man kan lave sit helt eget pengetræ eller vælge at købe et. Det er dog klart det sjoveste at lave et selv, så det vil vi gerne fortælle dig hvordan du gør. 

Først og fremmest kan man gå en tur i en blomsterhandel eller plantecenter, hvor man køber en flot plante. Sørg for at hæve gavebeløbet i halvtredsere, så der er mange flere af dem. Nu skal du folde pengene som sommerfugle, som du derefter hænger på træet med snor. Det er nemt og sjovt. Men husk at man skal kunne få pengene af træet igen uden at ødelægge sedlerne. Er man ikke interesseret i at skulle købe en plante, så kan man naturligvis også bare finde en fin gren, som man sætter i en potte. Bind derefter pengene på ”træet”. Er man rigtigt kreativ, så kan man lave et pengetræ med ståltråd, som man fæstner mønter på. Her fungerer især femmere godt og det ser rigtigt flot ud. Der er altså rigeligt med muligheder for at lave et fint pengetræ.

Det Klassiske Pengetræ
Vær Opmærksom På Reglerne Vedr. Pengegaver

Der er desværre en ting, som man skal være meget opmærksom på, når man leder efter ideer til pengegaver. Der er nemlig en øvre grænse for hvor meget man må giver i pengegaver. Denne grænse varierer en del og afhænger i høj grad af ens relation til modtageren. F.eks. må man ifølge loven om afgift af dødsboer og gaver giver pengegaver på op til 65.700 kroner om året. Giver man mere skal det pludselig betales afgift, hvilket man naturligvis ikke er interesseret i. Dog må begge forældre give dette beløb til deres barn, så man kan i realiteten modtage over 130.000 kroner om året i pengegave. 

Hvis man giver pengegaver til en fjern slægtning eller måske endda kolleger og venner, så er der helt andre beløb, men det kan man alt sammen læse om, hvis man laver en hurtig google søgning. Men uanset hvad, så vær sikker på, at du tjekker reglerne, da det ikke ligefrem er staten man ønsker at give en pengegave til.

pengegaver
Pengegaver Kan Være Sjove & Personlige

Som du kan se, er der masser af gode forslag til hvordan man får mest muligt ud af en pengegave. Enhver vil gerne gøre modtageren glad og derfor er det vigtigt at man sørger for at være kreativ. Den bedste måde at ordne det på er finde på gode pengegave ideer. Dette skal man naturligvis sørge for at supplere med god pengegaver indpakning. 

Du er nu klædt rigtigt godt på til at give en du holder af den bedste mulige pengegave. Du kan give den til alle lejligheder og hvis bare du sørger for at gøre det ordentligt, så kan det blive en gave som modtageren elsker lige så meget som alle de andre gaver. 

Suppler eventuelt pengegaven med et lille brev med en sød hilsen eller måske endda et digt. Det kommer igen an på hvilken relation man har til modtageren, men uanset hvad, så kan du altså gøre pengegaven sjov. Se blot på vores udvalg af sjove æsker og så skulle den sidde lige i skabet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0