Paragliding kursus: Prøv Kræfter Med Paragliding i Danmark Eller Sverige

Paraglidning kursus er liger sagen for dig, der elsker ekstremsport og samtidig går med en barnedrøm om at flyve frit som fuglene. Hvis du gerne selv vil prøve kræfter med denne enormt spændende sportsgren, så kan du heldigvis sagtens komme til det. Der findes nemlig masser af kurser, hvor man kan komme til at opleve paragliding på egen krop. 

Det er en oplevelse, der virkelig får adrenalinen til at pumpe i kroppen og som kræver, at man har is i maven. Men når man først er i luften, så kommer du til at opleve en følelse af stilhed og frihed, som du aldrig har kendt magen til. Der er nemlig ingen motor, men udelukkende den store skærm, der lader dig svæve frit gennem luften blot ved vindens opdrift. Der findes forskellige typer paragliding og forskellige former for start. Men her ser vi specifikt på de første spæde skridt ud i paraglidingens forunderlige verden.

3 Crazy Paragliding Kurser i Danmark
Paragliding Kursus Sjælland

Paragliding Kursus Sjælland

Destination ikonVærløse –  Airwave Paragliding School
Tid ikon 4 Timers Paragliding Kursus På Sjælland
Tjek ikon Kyndig Introduktion Til Udstyret & Sporten
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er 15 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Paragliding Kursus
Pris ikon Priser Fra 800,- Pr. Person

Paragliding Kursus flyv frit som fuglen

Paragliding Kursus Sydsverige

Destination ikonÖsterlen – Sydsverige
Tid ikon 15 Minutters Paragliding i Luften
Tjek ikon Flyv Frit Som Fuglen & Mærk Vinden
Personer ikon 1 Person Som Er Klar På Eventyr
Info ikon Læs Mere Om Dette Paragliding Kursus
Pris ikon Priser Fra 950,- Pr. Person

Prøv Tandem Paragliding

Tandem Paragliding Kursus

Destination ikonVærløse –  Airwave Paragliding School
Tid ikon 10-30 Minutters Paragliding Flyvning
Tjek ikon Flyvning Med En Professionel Instruktør
Personer ikon 1 Person Som Elsker Eventyr
Info ikon Læs Mere Om Dette Paragliding Kursus
Pris ikon Priser Fra 950,- Pr. Person

Paragliding Kursus Sjælland

Paragliding Kursus Sjælland

De fleste har som barn drømt om at kunne flyve, nogle forsøgte endda at flyve ved at løbe & hoppe så langt som muligt. Hurtigt fandt man ud af at dette ikke rigtig virkede, men der er nogle som tog skridet videre da de blev voksne & opfandt paragliding. Deltag i dette paragliding kursus & lad din barndomsdrøm gå i opfyldelse.
Priser fra 800 DKK

Paragliding Kursus

Paragliding Kursus Sverige

Du har som barn helt sikkert drømt om at kunne flyve frit som fuglen, denne barndomsdrøm kan du nu som voksen få til at gå i opfyldelse. Alt du skal gøre er at bestille dette paragliding kursus i Sydsverige. De dygtige paraglidepiloter er blandt de bedste i Sverige, sammen vil i nå helt op i cirka 100 meters højde.
Priser fra 950 DKK

Prøv Tandem Paragliding

Prøv Tandem Paragliding

Priser fra 950 DKK

Kom i gang med paragliding

Med et gavekort til paragliding kan du snuse lidt til sportsgrene og måske se om det er noget, du kunne tænke dig at dyrke mere af. Det er naturligvis med en vis risiko, at man flyver høj op i luften, i hvert fald hvis man ikke ved hvad man laver. Heldigvis bliver man grundigt instrueret, hvorefter man vil få mulighed for at prøve flyvninger i lav højde. Man har naturligvis altid kyndige instruktører, der guider en gennem hele forløbet. Så man er i sikre hænder. 

Man kan naturligvis også prøve et paragliding kursus, hvis man ikke selv har mod på at flyve. Der findes kurser, hvor man laver en tandemflyvning, hvor man er spændt sammen med en erfaren pilot. På denne måde kan man altså opleve den smukke udsigt og al spændingen, men uden at skulle tage hele uddannelsen først. Det er en fantastisk oplevelse, som man bestemt ikke bør snyde sig selv for. 

Der adskillige paragliding klubber omkring i landet, så det burde bestemt være muligt at finde en i nærheden af dig. Men du kan naturligvis også bare købe et gavekort her, og så kan du være sikker på, at du finder nogle af de bedste steder at prøve paragliding. Hvis ikke paragliding Danmark er nok for dig, så kan du også komme en tur til Sydsverige og opleve den smukke natur for oven. Der er altså muligheder nok, hvis man har en vovehals i maven og gerne vil opleve den ultimative fornemmelse af frihed. 

paragliding kursus
paragliding
paragliding danmark

Paragliding som gave

Hvis man har en god ven, som man elsker at lave vilde ting sammen med, så er det da oplagt at man tager et paragliding kursus sammen. Det er altid mange gange sjovere at dyrke den slags ting i godt selskab. Så hvis du alligevel er i gang med at købe et kursus til dig selv, så kan du lige så godt overraske din ven med en lille gave. Det er heldigvis ikke specielt dyrt at prøve paragliding. Så det kunne være en oplagt fødselsdagsgave. 

Når adrenalinen pumper og dødsforagten sætter ind. Så er det vidunderligt at kunne dele det med en man holder af. Det er en gaveide, som man kan give til de fleste og som altid vil blive tage velimod. Man kan i hvert fald altid sige, at det er en original gave. Som de færreste har fået før. Så kan man jo altid drille modtagere med om de tør. Det skal dog siges, at det er fuldstændigt sikkert at paraglide. For man er altid under kyndig vejledning fra erfarne instruktører. 

Så overrask en god ven eller et kær familiemedlem med et gavekort til et paragliding kursus. Køb et til dig selv også, og så kan i være godt på vej til at skabe et vidunderligt minde. Det kan jo også være. At det inspirerer jer til at tage et certifikat og selv blive paragliding piloter. Der er i hvert fald et oplagt første skridt på vejen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0