Paragliding kursus: Prøv Kræfter Med Paragliding i Danmark Eller Sverige

Paraglidning kursus er liger sagen for dig, der elsker ekstremsport og samtidig går med en barnedrøm om at flyve frit som fuglene. Hvis du gerne selv vil prøve kræfter med denne enormt spændende sportsgren, så kan du heldigvis sagtens komme til det. Der findes nemlig masser af kurser, hvor man kan komme til at opleve paragliding på egen krop. 

Det er en oplevelse, der virkelig får adrenalinen til at pumpe i kroppen og som kræver, at man har is i maven. Men når man først er i luften, så kommer du til at opleve en følelse af stilhed og frihed, som du aldrig har kendt magen til. Der er nemlig ingen motor, men udelukkende den store skærm, der lader dig svæve frit gennem luften blot ved vindens opdrift. Der findes forskellige typer paragliding og forskellige former for start. Men her ser vi specifikt på de første spæde skridt ud i paraglidingens forunderlige verden.

3 Crazy Paragliding Kurser i Danmark
Paragliding Kursus Sjælland

Paragliding Kursus Sjælland

Destination ikonVærløse –  Airwave Paragliding School
Tid ikon 4 Timers Paragliding Kursus På Sjælland
Tjek ikon Kyndig Introduktion Til Udstyret & Sporten
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er 15 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Paragliding Kursus
Pris ikon Priser Fra 800,- Pr. Person

Paragliding Kursus flyv frit som fuglen

Paragliding Kursus Sydsverige

Destination ikonÖsterlen – Sydsverige
Tid ikon 15 Minutters Paragliding i Luften
Tjek ikon Flyv Frit Som Fuglen & Mærk Vinden
Personer ikon 1 Person Som Er Klar På Eventyr
Info ikon Læs Mere Om Dette Paragliding Kursus
Pris ikon Priser Fra 950,- Pr. Person

Prøv Tandem Paragliding

Tandem Paragliding Kursus

Destination ikonVærløse –  Airwave Paragliding School
Tid ikon 10-30 Minutters Paragliding Flyvning
Tjek ikon Flyvning Med En Professionel Instruktør
Personer ikon 1 Person Som Elsker Eventyr
Info ikon Læs Mere Om Dette Paragliding Kursus
Pris ikon Priser Fra 950,- Pr. Person

Paragliding Kursus Sjælland

Paragliding Kursus Sjælland

De fleste har som barn drømt om at kunne flyve, nogle forsøgte endda at flyve ved at løbe & hoppe så langt som muligt. Hurtigt fandt man ud af at dette ikke rigtig virkede, men der er nogle som tog skridet videre da de blev voksne & opfandt paragliding. Deltag i dette paragliding kursus & lad din barndomsdrøm gå i opfyldelse.
Priser fra 800 DKK

Paragliding Kursus

Paragliding Kursus Sverige

Du har som barn helt sikkert drømt om at kunne flyve frit som fuglen, denne barndomsdrøm kan du nu som voksen få til at gå i opfyldelse. Alt du skal gøre er at bestille dette paragliding kursus i Sydsverige. De dygtige paraglidepiloter er blandt de bedste i Sverige, sammen vil i nå helt op i cirka 100 meters højde.
Priser fra 950 DKK

Prøv Tandem Paragliding

Prøv Tandem Paragliding

Priser fra 950 DKK

Paragliding Kursus Jylland

I Jylland finder man de absolut største åbne arealer i hele Danmark og derfor er det også naturligt, at det er den mest populær landsdel at dyrke paragliding i. Med et paragliding kursus Jylland får du nu selv muligheden for at komme højt op at flyve over det jyske. Der findes et utal af klubber, der giver dig mulighed for at snuse lidt til sporten og se om det skulle være noget for dig. Det kunne jo være, at du blev grebet af det og gerne ville dyrke det mere seriøst. Men måske vil du hellere bare nyde en lækker svævetur over den jyske natur og få en udsigt, som du aldrig nogensinde har set magen til. Uanset hvad kan du være sikker på, at et paragliding kursus Jylland giver dig fuld valuta for pengene og en spændende oplevelse, som du aldrig nogensinde glemmer igen.

En af de største klubber har til huse i Brande i Midtjylland og det er et perfekt sted at starte sit eventyr med paragliding, for det er også her man finder noget af landets smukkeste natur. Der er ikke langt til havet, men man kan også flyve ved skove og søer, så der er virkelig noget at se på og dette gør det til et perfekt sted at starte. Så hvis du er interesseret i et Paragliding kursus Jylland, så kan du med fordel købe et gavekort og komme godt i gang. Du vil ikke fortryde det.

Paragliding Kursus Jylland

Paragliding Kursus Sjælland

Der er ingen tvivl om at der nok er mest at se på i Jylland, men det betyder dog ikke at man helt skal afskrive Sjælland. For selvom Sjælland ikke er så stor, så er der altså stadig helt enormt smukt og det bliver altså kun endnu smukkere, hvis man ser det hele højt oppe fra. Her kan man nemlig få en udsigt, som ellers er forbeholdt fugle og piloter. Se vores skønne land fra oven og mærk suset, når du glider hen over himmelen, kun holdt oppe af vinden og den oppustelige vinge. Du er med andre ord så fri som en fugl.

Hvis dette lyder fristende for dig, så kan vi varmt anbefale at du prøver et paragliding kursus Sjælland. Det er den perfekte start for alle, der er interesserede i at prøve paragliding, men som måske ikke helt føler sig klar til at tilmelde sig en klub eller forening. Et gavekort til et paragliding kursus Sjælland er uforpligtende og når du er færdig, kan du selv vælge om det var en éngangsting eller om det er noget man vil prøve igen. Uanset hvad er der rigeligt med muligheder for få en vidunderlig oplevelse, som man aldrig glemmer igen.

Et paragliding kursus Sjælland er desuden også den perfekte gaveide til eventyrlystne sjæle, der trænger til at se hele verden fra et nyt perspektiv. Så hvis du eller nogen du kender kunne have glæde af at prøve kræfter med paragliding, skal du ikke tøve længere, men bestille et gavekort allerede i dag. Den blå himmel venter bare på dig.

Paragliding Kursus Sjælland

Paragliding Kursus Sverige

Her i Danmark har vi en stolt tradition for at give svenskerne en masse røg og når det kommer til fodbold, er Sverige da også arvefjenden. Men det er alt sammen bare god humor og i virkeligheden er Sverige et vidunderligt sted, der har en natur, der på mange måder minder om vores egen, men samtidig er helt unik. Det er noget man hurtigt vil opdage med et paragliding kursus Sverige, hvor man vil kunne se noget af den smukkeste sydsvenske natur i Österlen. Österlen ligger i Skåne og byder på et helt utroligt smukt og unik sletteland, der ser helt fantastisk ud fra oven. Hvis du køber et paragliding kursus Sverige vil du selv kunne glide langsomt og elegant hen over dette vidunderlige landskab samtidig med, at du har en udsigt, som ellers er forbeholdt fuglelivet.

Et paragliding kursus Sverige er oplevelsen for dig der gerne vil prøve paragliding for første gang, men som også gerne vil se noget andet end det vi er vant til herhjemme. Det betyder at man tager springet og besøger vores naboer mod øst, hvor man vil blive instrueret af nogle af de dygtigste paragliding piloter Sverige overhovedet kan byde på. Dette sikrer at du får en fantastisk oplevelse og at det hele foregår under trygge omstændigheder.

Vil du forkæle dig selv eller overraske en du holder af, så findes der flere ideer end at købe et gavekort til et paragliding kursus Sverige og du kan være helt sikker på, at det er hver en krone værd. Så hvad venter du på?

Paragliding Kursus Sverige

Kom Godt I Gang Med Paragliding

Med et gavekort til paragliding kan du snuse lidt til sportsgrene og måske se om det er noget, du kunne tænke dig at dyrke mere af. Det er naturligvis med en vis risiko, at man flyver høj op i luften, i hvert fald hvis man ikke ved hvad man laver. Heldigvis bliver man grundigt instrueret, hvorefter man vil få mulighed for at prøve flyvninger i lav højde. Man har naturligvis altid kyndige instruktører, der guider en gennem hele forløbet. Så man er i sikre hænder. 

Man kan naturligvis også prøve et paragliding kursus, hvis man ikke selv har mod på at flyve. Der findes kurser, hvor man laver en tandemflyvning, hvor man er spændt sammen med en erfaren pilot. På denne måde kan man altså opleve den smukke udsigt og al spændingen, men uden at skulle tage hele uddannelsen først. Det er en fantastisk oplevelse, som man bestemt ikke bør snyde sig selv for. 

Der adskillige paragliding klubber omkring i landet, så det burde bestemt være muligt at finde en i nærheden af dig. Men du kan naturligvis også bare købe et gavekort her, og så kan du være sikker på, at du finder nogle af de bedste steder at prøve paragliding. Hvis ikke paragliding Danmark er nok for dig, så kan du også komme en tur til Sydsverige og opleve den smukke natur for oven. Der er altså muligheder nok, hvis man har en vovehals i maven og gerne vil opleve den ultimative fornemmelse af frihed. 

paragliding kursus

Sådan Forløber Et Paragliding Kursus

Nu har vi kigget lidt på selve konceptet paragliding kurser og gennemgået nogle af de bedste steder at prøve denne vidunderlige sport. Men der mangler naturligvis et svar på et meget oplagt spørgsmål: Hvordan forløber et paragliding kursus? Dette vil vi forsøge at give et godt svar på herunder, men det er naturligvis vigtigt at påpege, at nøjagtigt hvad der kommer til at foregå, varierer fra kursus til kursus. Der er ikke alle klubber der gør tingene ens, men overordnet minder de om hinanden.  

Først og fremmest vil man blive præsenteret for ens instruktører, der skal lede en gennem processen og vejlede en, så man får den bedste og mest trygge oplevelse. Før man kommer op at flyve skal man naturligvis gennemgå en del teori, så man ved hvad man skal forvente og ikke mindst, hvordan man skal gebærde sig. Det er trods alt en flyvetur uden motorer, hvor man er underlagt naturens luner. Så derfor gennemgår man alt udstyret grundigt og lærer lidt om vindforhold, samt de forskellige procedurer.

Derefter skal man op at flyve og hvor længe dette varer afhænger af vejret og den enkelte klub. Men typisk vil ens først flyvetur vare omkring 15 minutter, hvilket er rigeligt til at man får set en masse. Det er en utroligt smuk oplevelse, der simpelthen skal opleves. Så se hvad de forskellige klubber her hos Gaveavisen kan tilbyde og vælg den der passer dig bedst. Du kan godt regne med at få dit livs oplevelse og når du har prøvet det, vil du ønske at få mere. God fornøjelse.

paragliding
Paragliding Kursus Som Overraskende Gaveide

Hvis man har en god ven, som man elsker at lave vilde ting sammen med, så er det da oplagt at man tager et paragliding kursus sammen. Det er altid mange gange sjovere at dyrke den slags ting i godt selskab. Så hvis du alligevel er i gang med at købe et kursus til dig selv, så kan du lige så godt overraske din ven med en lille gave. Det er heldigvis ikke specielt dyrt at prøve paragliding. Så det kunne være en oplagt fødselsdagsgave. 

Når adrenalinen pumper og dødsforagten sætter ind. Så er det vidunderligt at kunne dele det med en man holder af. Det er en gaveide, som man kan give til de fleste og som altid vil blive tage velimod. Man kan i hvert fald altid sige, at det er en original gave. Som de færreste har fået før. Så kan man jo altid drille modtagere med om de tør. Det skal dog siges, at det er fuldstændigt sikkert at paraglide. For man er altid under kyndig vejledning fra erfarne instruktører. 

Så overrask en god ven eller et kær familiemedlem med et gavekort til et paragliding kursus. Køb et til dig selv også, og så kan i være godt på vej til at skabe et vidunderligt minde. Det kan jo også være. At det inspirerer jer til at tage et certifikat og selv blive paragliding piloter. Der er i hvert fald et oplagt første skridt på vejen.

paragliding danmark

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: