Kærlige & Personlige Papirbryllup Gaver Til Ham & Hende

Papirbryllup gave er måske ikke ligefrem noget man går og tænker over til hverdag. Faktisk er der rigtigt mange, der ikke engang er klar over, hvad papirbryllup betyder. Men det er faktisk en virkelig speciel dag, for det er nemlig årsdagen for jeres bryllup. Ligesom vi kender kobber- og sølvbryllupper, så anvendes begrebet papirbryllup altså om et-årsdagen for ens bryllup, og det skal det fejres. Og så skal man naturligvis give sin ægtefælle en gave til papirbryllup. 

Det er langtfra alle, der har tradition for at gøre noget specielt ud af papirbryllup, men vi er af den mening, at man skal gribe enhver mulighed for at holde en fest. Livet kan blive så kedeligt og monotont, hvis ikke vi finder ting at fejre og glædes over, og ens bryllupsdag er da om noget en ting, der skal fejre. Så find en masse gode papir bryllup gaver her på siden og overrask din ægtefælle på dagen.

Søde & Kærlige Papirbryllup Gaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Forældre

Priser fra: 249 kr.
Hvis I har fået børn sammen, er denne citatplakat en perfekt gave til papirbryllup. Dialægt er kendt for deres sjove citater, og I vil helt sikkert kunne nikke genkendende til klassiske mor- og far-citater som: ”Dengang far var dreng”, ”Det fikser far lige” og ”Tag nu noget mere tøj på”.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Når man har været ægtefæller i et år, skal det fejres med stil. Overrask din skønne kone eller mand med en smuk buket blomster, der viser, hvor meget du holder af ham eller hende. Skriv også et kort til med et par søde ord. En skøn papirbryllup gave, man aldrig går galt i byen med.

3. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Leder du efter en helt unik og personlig papirbryllup gave til din elskede ægtefælle? Så er denne personlige nøglering en herlig gaveidé. Skriv datoen for jeres bryllupsdag, et særligt kælenavn eller noget helt tredje på den fine nøglering. En eftertænksom og anderledes gave, som modtageren helt sikkert vil få meget glæde af.

4. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Forkæl din elskede med en lækker gavekurv i gave til papirbryllup. Man går aldrig helt forkert med noget godt til ganen, og du kan nemt finde en kurv med din udkårnes livretter. Vælg en fin gavekasse med sødt og grønt eller en hyggekurv med blomster og chokolade. Uanset hvad er det et sikkert hit.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Har du svært ved at finde den helt perfekte papirbryllup gave til din ægtefælle, der ikke ønsker sig noget? Så inviter din elskede med på en romantisk, hyggelig og lærerig vinsmagning. Her lærer I både om vinens historie og får smagt en masse lækker vin, mens I nyder hinandens selskab.

6. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Glæd læsehesten med en god bog, som kan skabe mange timers underholdning og fordybelse. Der er nemlig intet skønnere end at forsvinde ind i en anden verden med en spændende bog. Uanset om din ægtefælle er til krimier, kærlighedsromaner eller lærerige fagbøger, kan du helt sikkert finde den perfekte bog i papirbryllup gave.

7. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Kay Bojesens figurer pynter i mange danske hjem, og det er ikke uden grund. De fine figurer har nemlig alle et smukt og tidløst design, så de aldrig går af mode. Derfor er denne fanebærer en perfekt papirbryllup gave, som kan pynte flot på bordet på denne særlige dag og ved andre festlige lejligheder.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Vil du gerne glæde din udkårne med en helt særlig og uforglemmelig oplevelse? Så tag sammen op i den syvende himmel på en romantisk ballonflyvning. Her er der garanti for en smuk udsigt og ekstra hurtige hjerteslag. Det er en helt perfekt papirbryllup gave, som I vil huske tilbage på med et smil. 

9. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Leder du efter en sød og anderledes papirbryllup gave til din ægtefælle, der ikke ønsker sig noget? Så er denne bog et sikkert hit. Den er en samling af de allerbedste dilemmaer fra det populære radioprogram Mads og Monopolet. Der er altså både masser af underholdning og stof til eftertanke.

10. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis man skal lave god mad, skal man gøre det med stil. Forkæl din madglade partner med disse smukke japanske køkkenknive i højeste kvalitet, der vil gøre det til en leg at skære og snitte hvad som helst. Det er en skøn papirbryllup gave, som både er praktisk og dekorativ.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Brug jeres papirbryllupsdag på at lave noget hyggeligt sammen. På et madkursus får man både skøn kvalitetstid sammen, og så lærer man at lave lækker mad. Det er altså en helt perfekt gave til papirbryllup, som I begge vil få glæde af. Og så kan I imponere vennerne med hjemmelavet tapas eller sushi bagefter.

12. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Ønsker din ægtefælle sig noget, der kan pynte flot på væggen? Så er denne eller en af de andre flotte museums plakater en herlig gaveidé til papirbryllup. Med et elegant motiv i flotte farver vil den bringe god stil med ind i stuen eller et hvilket som helst andet rum.

13. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Det kan være svært at finde den helt perfekte papirbryllup gave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget. Men en æske dejlig chokolade er altid en sikker vinder, for hvem elsker ikke chokolade? Hos Bloomit finder du flere forskellige slags fyldt chokolade, som vil forkæle din udkårnes smagsløg.

14. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Nyder du og din partner at drikke en kold gin & tonic efter en lang dag? Så er en skøn ginsmagning den helt perfekte papirbryllup gave. Her lærer man meget mere om den skønne drik, og så får man lov at smage på en masse forskellige varianter. Det kan kun blive en herlig dag.

15. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Mange elsker en god øl, og derfor er ølsmagninger også enormt populære. Inviter din ægtefælle med på en skøn ølsmagning, hvor I lærer om øllens historie og får smagt på en masse lækker øl. Det er den perfekte kombination af kvalitetstid sammen og forkælelse af smagsløgene. En skøn papirbryllup gave.

16. Dialægt Citatplakat Ham

Priser fra: 187 kr.
Leder du efter en sød og sjov papirbryllup gave til din mand, der kan give ham et smil på læben? Så er denne citatplakat en herlig gaveidé til ham. Plakaten er lavet af danske Dialægt, og den er fuld af klassiske citater, som han helt sikkert vil kunne nikke genkendende til.

17. Dialægt Citatplakat Hende

Priser fra: 187 kr.
Hvis du er på jagt efter en sjov papirbryllup gave til hende, så bør du give hende denne fine citatplakat fra Dialægt. På plakaten finder du klassiske citater og deres underliggende betydning. Plakaten rammer plet, og de fleste kvinder vil kunne nikke genkendende til citaterne og grine af sig selv.

18. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En blød uldplaid kan gøre selv den koldeste vinteraften varm og hyggelig. Derfor vil din partner med garanti blive glad for at få en klassisk uldplaid i gave ti papirbryllup. Vælg en fin farve, der passer til sofaen eller lænestolen. Så går du med garanti ikke helt galt i byen.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Inviter din udkårne på en anderledes date, hvor I spiser en lækker middag i bælgravende mørke. På en Dinner in the dark må man sætte sin lid til sine andre sanser, hvilket er både sjovt og udfordrende. Det er altså en anderledes papirbryllup gave, som I sent vil glemme.

20. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Forkæl din partner med denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare. Det er altid skønt at pleje sin hud med lækre produkter, og denne creme er bestemt ingen undtagelse. Cremen indeholder den naturlige ingrediens tea tree oil, som har en helbredende virkning, der gør huden sundere og smukkere at se på.

21. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Fortjener dit hjertes udkårne at få den ultimative forkælelse? Så er denne luksus ansigtsbehandling den helt perfekte gave til papirbryllup. Når først man har lagt sig på briksen, glemmer man hurtigt hverdagens stress og jag. Behandlingen er en skøn blanding af massage og behandling med lækre produkter, som får huden til at stråle.

22. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Den populære Kay Bojesen Abe er designet helt tilbage i 1951, men den er aldrig gået af mode. Den er håndlavet i Danmark, og der er kælet for selv den mindste detalje. Derfor er den en helt perfekt papirbryllup gave, som stort set alle vil blive glade for at få.

23. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Hos lammeskindet.dk finder du et stort udvalg af smukke og bløde lammeskind i alverdens farver. Det er en skøn papirbryllup gave, som kan gøre enhver stol til en drøm at sidde på. Lammeskind er populære i den skandinaviske indretning, da de får varmen og hyggen ind i hjemmet på en stilfuld måde.

24. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Bring din partners rødder ind i hjemmet med en smuk og nostalgisk byplakat. Det er enormt populært at hylde sin hjemby med en fin byplakat, der både vækker minder og pynter på væggen. Derfor er det en perfekt papirbryllup gave til ham eller hende, der har et særligt forhold til en bestemt by.

25. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
En papirbryllupsdag er en helt særlig dag, som skal fejres med stil. Forkæl dine og din partners smagsløg med en herlig chokoladebrunch hos Peter Beier. Her kan I smage alt fra chokoladedyppede jordbær og chokolade spread til hjemmebagt brød og ost, mens I nyder hinandens selskab. Det er en skøn papirbryllup gave.

26. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Vil du gerne overraske din partner med noget flot til hjemmet? Så er en fin plakat fra Citatplakat.dk en genial gaveidé til papirbryllup. Det danske firma producerer et hav plakater med de smukkeste motiver, og citater. Det er en gave, der med garanti vil falde i god jord.

27. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Kom væk fra det hele med en tredages miniferie på Comwell Hotels. Her får I tid til hinanden, mens I kan gå ture i den smukke natur, spise lækker mad og komme helt ned i gear. Det er en helt fantastisk papirbryllup gave, som din udkårne kun kan blive glad for.

28. Ægteskab Definition

Priser fra: 199 kr.
Når man har været gift i et år, vil denne fine plakat helt sikkert få et smil frem på læben. Det er en sjov gave til papirbryllup parret, som med garanti vil kunne genkende sig selv i plakaten. Dens fine og minimalistiske design gør, at den passer ind i ethvert hjem.

Ideer Til Papirbryllup Gaver

Nu hvor i er gift, så kan man nok gå ud fra, at i har et rimeligt stort kendskab til hinandens smag og interesser. Det skal komme jer rigtigt godt til hjælp, når i skal ud og skaffe en papirbryllup gave, for man vil jo gerne give noget specielt, som modtageren husker længe efter.

Det er jo ikke alle, der er interesseret i at få en buket blomster eller en æske chokolade, for det er gaver, der forsvinder og som man nemt glemmer. Desuden er den en type gave man får så tit, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af sagerne? Det er trods alt jeres mest specielle årsdag.

Her på siden har vi et stort udvalg af lækre og smarte papirbryllup gave ideer, som passer perfekt til papir bryllup. Der er alt lige fra lamper og nipsting til weekendophold og andre lækre oplevelser. Du skal altså blot finde den gave, som du tror din mand eller kone vil blive mest glad for. Et hyggeligt weekendophold er ikke alene mindeværdigt, men det er også en gave som i kan nyde sammen, hvilket jo er utroligt passende til lige netop denne situation.

Læs ligeledes om: Gaver til kobberbryllup & Gaver til diamantbryllup.

papirbryllup gave

Papirbryllup Gaver Til Ham

Kan I snart fejre et års bryllupsdag (papirbryllup)? Så er det bare med at se at få købt papirbryllup gaver til ham i en hulens fart. For du skulle gerne have en gave at glæde din kære mand og livs kærlighed med, hvis ikke fra morgenstunden så i hvert fald i løbet af dagen. Glæd ham med en personlig papirbryllup gave, som viser at du kender ham bedre end nogen anden og at du har gjort di umage med at finde papirbryllup gaven til ham. 

Men hvordan er det nu lige at man finder papirbryllup gaver til ham, tænker du helt sikkert fordi du ikke har så meget erfaring med nettop dette. Men der er gud ske tak og lov hjælp at hinde her på siden, ikke mindst i form af dette lille skriv men snarre vores gaveinspirations-liste ovenover. Denne liste er nemlig fyldt med gode papirbryllup gaver, som du fint kan glæde ham med når i sammen skal fejre jeres 1 års bryllupsdag.

Papirbryllup Gave Til Ham

Papirbryllup Gaver Til Hende

Har du og din skønne hustru snart været gift i et helt år og kan derfor snart fejre papirbryllup sammen? Så skal du naturligvis ikke blot nøjes med at give hende et kys på kinden som du så ofte gør, nej den skal sku have en over armen. Gerne i form af en personlig papirbryllup gaver til hende som fortæller hende at du elsker hende over månen og at du kender hende rigtig godt. Glæd hende med denne dejlige gave allerede fra morgenstunden og inviter hende ud at spise om aftenen,  på en dejlig restaurant eller kreer en romantisk middag til hende hjemme hos jer selv. 

Men hvad skal du lige stille op med din papirbryllup gave til hende! For hvor pokker finder man lige sådan en og hvad er en god papirbryllup gave til hende enlig tænker du sikkert. Her kan vi heldigvis være meget behjælpelige, for vi har nemlig kreeret en gaveinspirations-liste, til dig der godt kunne bruge lidt inspiration til at finde din papirbryllup gave til hende. Du finder listen i toppen af denne side.

papirbryllup gave til hende

Din Gave Til Papirbryllup Behøver Ikke Koste En Formue

Nu kan det naturligvis hurtigt gå hen og blive en meget kostbar affære, hvis man skal finde på noget ekstravagant hvert eneste pr, så det er altså ikke nødvendigt at gøre noget vildt dyrt. Men det er samtidig vigtigt, at din ægtefælle føler at de bliver sat pris på. Så det må heller ikke bare være en gave, som man finder i sidste øjebliks panik. 

Find den perfekte papirbryllup gave til hende og ham her på siden. Så kan i snart få en dejlig dag, hvor i nyder hinandens selskab og styrke det kærlige bånd, som i knyttede året før, da i gav hinanden jeres ja. Det behøver som sagt ikke være noget, der koster en formue, for det er altså tanken der tæller. Hvis du giver en papirbryllup gave af hjertet, så vil din ægtefælle elske den mere end nogen dyr nipsting. 

Men hvorfor ikke udnytte muligheden og finde en sjov oplevelse, som i kan dele og som vil skabe gode minder om jeres første år som gifte folk. Det er altså sjovt at prøve noget nyt og det kan virkelig være med til at bringe jer endnu tættere sammen, samt give jer et langt og lykkeligt ægteskab.

Læs ligeledes om: Gaver til sølvbryllup & Gaver til guldbryllup.

papirbryllup gave ideer

FAQ om gaver til papirbryllup

Hvor meget koster en gave til papirbryllup?

En god gave til papirbryllup koster 250-750 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde parret med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til parret.

Hvad er en god gave til papirbryllup?

Der findes utrolig mange gode gaver til papirbryllup, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til parrets interesser og måske endda også har stået på parrets ønskeliste.

Hvorfor give en gave til papirbryllup?

Der er rigtig mange gode grunde til at give en gave til papirbryllup, eksempelvis kunne det være at du har en nær relation til parret enten som nabo, nært stående familiemedlem eller noget helt tredje.

gave til papirbryllup

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: