Sjove & Originale Pakkelegsgaver Som Alle Om Bordet Vil Elske At Vinde

Pakkelegsgaver er altid sjove at finde, for der er så meget forskelligt at vælge imellem at ingen to gaver behøver være ens. Der er naturligvis nogle uopfindsomme sjæle, der altid dukker op med den samme pakke Kattetunger eller Toffifee. Det kan såmænd være hyggeligt nok, men det er bare ikke særligt spændende og de pakker kan man altid spotte på en mils afstand. Det er lige præcis derfor, at vi gerne vil hjælpe dig med at finde og medbringe de bedste gaver til pakkeleg. Så skal du i hvert fald ikke bekymre dig om at komme med en kedelig gave. 

Hvis man bare gider at tænke sig en lille smule om, så er det virkelig ikke ret svært at finde gode og ikke mindst sjove pakkeleg gaver. Gaver som rent faktisk vil være overraskende for dem der åbner dem. Der er noget for enhver smag, uanset om det skal være fjollede gaver man kan grine af, eller om det rent faktisk skal være en dejlig pakkegave som man kan få rigtig glæde af. Valget er dit, men det kan da kun anbefales, at man finder en gave, der kombinerer det sjove med det rent praktiske. Det bliver som regel de mest populære pakkespil gaver.

Pakkelegen er en sjov tradition, som man i den grad bør holde i hævd og derfor skal den også fortsætte med at være sjov. Derfor kan det virkelig godt betale sig at tænke lidt ud af boksen, når man skal vælge en sjov gave til spillet. Se med herunder, hvor vi giver nogle ideer til gode pakkelegsgaver.

Hyggelige & Sjove Pakkelegsgaver

1. Supporterhånd Skumgummihånd

Priser fra: 39 kr.

2. Karamelliserede Popcorn Med Chokolade

Priser fra: 39 kr.

3. Pop-A-Cob Gourmet-Popcorn

Priser fra: 49 kr.

4. Metalpuslespil

Priser fra: 29 kr.

6. Miniventilator

Priser fra: 29 kr.

7. Khom Loy Svævende Lygte

Priser fra: 29 kr.

8. Børste Til Hårbundsmassage

Priser fra: 39 kr.

9. The Snaffling Pig Flæskesvær

Priser fra: 39 kr.

10. Guinness Pint Chokolade

Priser fra: 49 kr.

Gode Pakkelegsgaver

Har du et hyggeligt familie arrangement eller en middag med et vennepar liggende lige rundt om hjørnet hvor I har aftalt at lege pakkeleg? Så har du ligesiden formentlig været på udkig efter gode pakkelegsgaver, som du kunne tage med til dette hyggelige arrangement. Du har måske endda fundet en enkel eller to gode pakkelegsgaver men mangler endnu et par stykker da det vil give et bedre flow i spillet. Uanset hvad kan vi i hvert fald hjælpe dig, for vi har nemlig lavet et langt skriv omkring pakkelegsgaver på denne side.

Ligeledes har vi kreeret en liste ovenover som består af en lang række ualmindelig gode pakkelegsgaver! Du kan her frit finde inspiration, samt ligeledes måske endda finde lige netop den eller de pakkelegsgaver, som du tænker at tage med til et godt spil pakkeleg. 

Gode Pakkelegsgaver

Sjove Pakkelegsgaver

Når det kommer til at finde sjove gaver til pakkeleg, så er det naturligvis vigtigt at man kender sin målgruppe ordentligt. For der er stor forskel på de gaver, der gives til pakkeleg med børn og så de gaver, man finder til pakkeleg uden børn. Alkohol og frække ting er nok ikke ligefrem passende, hvis de små også skal være med til legen. Samtidig er det måske ikke så sjovt for de voksne, hvis alle gaver skal være legetøj eller børnevenlig chokolade. Så vær opmærksom på, hvem der skal deltage i pakkelegen og køb en gave ud fra dette. 

Sjove pakkelegsgaver til voksne har vi en masse af her på siden og derfor kan du nemt finde noget til en voksen julefrokost, hvor det ryger lidt alkohol ned. En af de populære pakkegaver er Brewbarrel, hvor man kan brygge sit eget øl. Det er en virkelig fed gave at få i et pakkespil, da man kan lære at lave sin egen lækre øl. Hvem ville ikke elske det? Skal det være lidt mere lummert, kan man f.eks. vælge et Ram tissemanden-spil, der er et frækt twist på det klassiske ringspil. Det er en rigtig sjov gave, som for alvor kan få latteren frem og det er jo lige præcis det, der er pointen med det hele. Det skal være sjovt.

pakkelegsgaver

Billige Pakkelegsgaver

Hvis du har fået til opgave at købe en eller flere pakkelegsgaver til dette års traditionsrige pakkeleg spil, så kunne du formentlig godt bruge lidt inspiration til hvad gode billige pakkelegsgaver. Heldigvis for dig er dette lige akkurat hvad du finde hjælp til her på siden, vi har nemlig lavet et langt skriv med inspiration til hvordan du kan finde billige pakkelegsgaver samt kreeret en lang liste med vores absolut bedste bud på dette års billige pakkelegsgaver. På denne liste kan du finde alt lige fra gode snacks til små sjove gadgets, med andre ord noget alle om bordet vil kunne få glæde af at vinde.

Billige Pakkelegsgaver

Julehygge For Hele Familien

Langt de fleste pakkespil foregår i familiens skød og derfor kan man godt regne med, at der er børn til stede. Sådan skal det være og der skal naturligvis være plads til gaver, som børnene vil elske. Heldigvis kan man nemt finde gaver, som vil glæde børn såvel som voksne, og her på siden har vi et stort udvalg af disse gaver til pakkespil. Det kan f.eks. være at man medbringer en Nutella-spand, der indeholde intet mindre en 3kg af det fantastiske smørepålæg. Det kan dog også bruges som dessert hvis man finder en ske frem, bare sørg for at passe på, for det er i den grad afhængighedsdannende. Mums.   

En pooping Unicorn slikautomat er en af de sjove gaver til pakkeleg, som alle vil kunne grine af, for den er simpelthen så absurd og fjollet. Hvem vil ikke nyde at have den stående på sit bord? Så giv den i gave til pakkespillet og vær klar til en masse latter, når den bliver pakket ud. Det er en sikker vinder.

gaver til pakkeleg

God Stemning Er Det Vigtigste Til Pakkeleg

Når man skal spille pakkespil, så er det vigtigt at man husker på, at det egentlig ikke er pakkespils gaver, der er det vigtigste. Det vigtigste er det gode samvær og hyggen. Det er der nogen der kan glemme i kampens hede, og måske især de mindste kan have lidt svært ved at forstå at man må stjæle deres gaver. Men det er en sund lektie og hvis man gør det ordentligt, så er der jo ikke nogen, der bliver snydt. Det skal som sagt helst være sjovt for alle.

Uanset hvad, så kan du her på siden finde alverdens sjove og billige pakkelegsgaver, så du kan give dit bidrag til den gode stemning. Uanset om det skal være til firmajulefrokosten eller til den mere børnevenlige juleaften, så er der helt sikker noget du kan bruge.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: