Pakkekalender Ideer Til Børn, Teenager & Voksne 2022

Pakkekalender er en sådan en hyggelig tradition. Det er de første tegn på at julen virkelig er på vej og at den hyggelige tid gør sit indtog. Det ville være en stor skam, hvis traditionen kalendergaver skulle forsvinde og derfor er det vigtigt at vi sørger for at holde traditionen i live. Men at finde på 24 små gaver kan blive noget af en udfordring. Det skal jo gerne være en pakkekalender, der er spændende og som gør hver eneste dag til en oplevelse. Der er mange faktorer som man skal være opmærksom på mht., pakkekalender til børn og voksne, så det er noget der kræver en del forberedelse. 

Find pakkekalender til voksne her

Find kalendergaver til voksne her

Heldigvis kan du finde masser af inspiration til kalendergaver til børn såvel som voksne her på siden. Du kan altså få en masse gode ideer hvis du går lidt på jagt. Det man først og fremmest skal overveje er, hvem man skal lave en pakkekalender til. Der er jo stor forskel på om man skal lave gavekalender til et barn eller en voksen. Men selv børn er jo et vidt begreb, da en to-årig og en ti årig ikke ligefrem har samme ønsker. Det er dog også vigtigt at man ikke gør det dyrere end man behøver, for julen ”koster mange penge”, som den gamle sang siger. Især hvis der skal laves flere pakkekalendere kan det gå hen og blive en noget kostbar fornøjelse. 

Vi hjælper dig med at finde ideer, så du kan lave den bedste pakkekalender til teenager, børn og voksne. Drenge, piger, mænd eller kvinder, uanset hvad, så er der masser af gode forslag til pakke kalender, som du kan nyde godt af og som gør det nemmere, og ikke mindst billigere. Så lad os da se lidt nærmere på ideer til pakkekalender til voksne og børn. På den måde kan i alle få den bedst mulige start på julen.

Pakkekalendere Til Børn & Voksne

1. Magisk Sne

Priser fra: 15 kr.
Leder du efter en sød og sjov pakkekalender gave til en, der ønsker sig en hvid jul? Selvom vejret er gråt, og der er langt udsigter til sne, så kan man skabe sit helt eget vinterlandskab indenfor med dette magiske sne. Det er en skøn gave til både børn og barnlige sjæle.

2. HAMA Maxi Perler

Priser fra: 60 kr.
Når sneen fyger udenfor i december måned, er det skønt at sidde indenfor og hygge sig med perler. Disse fine HAMA maxi perler er en skøn pakkekalender gave til børn fra 3 år. Her træner man finmotorikken, mens man kreerer en sej bil i de flotteste blå og gule farver.

3. PIXI Bøger

Priser fra: 12 kr.
PIXI bøger er en klassiker, som du måske kan huske fra din egen barndom. Det er en skøn gave til børn, der holder af at få læst spændende historier op, eller som måske selv lige har lært at læse. Der er en lang række bøger at vælge imellem, så det er en sød pakkekalender gave til både piger og drenge.

4. Mini-Stempel

Priser fra: 15 kr.
Er du på udkig efter en lille pakkekalender gave til det kreative barn? Så er disse mini-stempler en skøn gaveidé til ham eller hende. Det er skønt at personliggøre sine notesbøger med fine stempler i forskellige farver. Man kan også tegne en fin tegning, hvor figurerne fra stemplerne er med.

5. Gurli Gris' Bedste Opgaver

Priser fra: 30 kr.
Denne fine aktivitetsbog er en sjov og lærerig pakkekalender gave. Ventetiden til jul kan kun blive sjovere med disse hyggelige opgaver, malesider og forskellige aktiviteter, som man kan hygge sig med i december. Det er en skøn gaveidé til kreative piger og drenge, der fortjener en sjov gave.

6. Modellervoks Forme

Priser fra: 50 kr.
Modellervoks er en af de ting, som stort set alle børn elsker at lege med. Der er uendelige muligheder for at skabe sjove figurer, landskaber, madvarer og andre kreative ting. Disse fine forme gør legen endnu sjovere, da de både kan bruges til at lave geometriske former og søde figurer. En skøn pakkekalender gave.

7. Læbestift Viskelæder

Priser fra: 20 kr.
Er du på jagt efter en fin pakkekalender gave til pige? Så er dette læbestift viskekalender lige det, du går og leder efter. Viskelæderne er pyntet med fine Top Models, og så ligner de fine læbestifter. Det er en skøn pakkekalender gaveidé, som hun med garanti vil elske at få.

8. Modellervoks

Priser fra: 60 kr.
Sæt gang i kreativiteten med disse fire bøtter modellervoks i fine farver. Det er en herlig pakkekalender gave til piger og drenge fra 2 år og opefter, som kan skabe hygge på en kold december dag. De fire farver kan blandes, så man får helt nye farver. Der er altså ingen grænser for, hvad man kan skabe.

9. Sikkerhedssaks Til Børn

Priser fra: 35 kr.
Skal lillebror eller lillesøster også være med til at klippe julehjerter og kravlenisser? Så er denne sikkerhedssaks til børn en herlig pakkekalender gave til ham eller hende. Saksen kan klippe i papir, men ikke hår eller stof, så den kan trygt overlades til det lille barn fra 2 år.

10. Snip Snap Snude

Priser fra: 12 kr.
Gør december måned endnu hyggeligere med disse skønne børnebøger i pakkekalender gave. Snip Snap Snude bøgerne handler om den søde pige Laura, der bl.a. er til fødselsdag og lærer at cykle. Der er lagt op til en masse skøn højtlæsning, som den lille dreng eller pige med garanti vil elske.

11. Klistermærker

Priser fra: 10 kr.
Det kan være svært at finde en lille pakkekalender gave til barnet, der ikke ønsker sig noget. Men disse skønne klistermærker vil med garanti falde i god jord. De kan f.eks. klistres på skolebøger, sættes ind i notesbøger eller pynte en fin tegning. Kun fantasien sætter grænser.

12. Gurli Gris' Sjoveste Opgaver

Priser fra: 30 kr.
Med denne herlige aktivitetsbog kan december måned kun blive sjov. ”Gurli Gris’ Sjoveste Opgaver” er sprængfyldt med skønne aktiviteter, udfordrende opgaver og fine malesider. Det er både enormt hyggeligt, og så træner bogen også barnets finmotorik, skrivning og logiske sans. En herlig og lærerig pakkekalender gave.

13. Mini Enhjørning Puslespil

Priser fra: 15 kr.
Leder du efter en smuk pakkekalender gave til pige? Så er dette fine mini enhjørning puslespil en sød gaveidé til hende. Når det er mørkt og koldt udenfor, er det altid hyggeligt at sidde indenfor i varmen og lave et puslespil. Hun vil med garanti elske den smukke enhjørning og de fine lyserøde farver.

14. Små Notesbøger

Priser fra: 30 kr.
Små notesbøger er en skøn pakkekalender gave til børn i alle aldre. Notesbogen kan bruges til at tegne fine tegninger, og så kan den bruges til at tage noter i skolen. Disse skønne notesbøger har et smukt design med fine dyr og planter i de flotteste farver.

15. Kuglepen Med Regnbueglitter

Priser fra: 40 kr.
Denne kuglepen med regnbueglitter er en oplagt pakkekalender gave til hende, der elsker at tegne og være kreativ. Kuglepennene har de fineste farver og motiver, som hun med garanti vil elske at tage med i skole eller børnehave. Så kan hun skrive magiske historier eller tegne fine tegninger.

Ide Til Pakkekalender

Har du besluttet dig for igen i år at glæde dem du holder af med pakkekalendere igen i år? Det er måske en helt fast tradition som er blevet holdt i årtier og derfor er der bestemt ingen grund til at ændre på dette. Men en ting er sikkert at uanset hvem du ønsker at glæde med en lille gave hver dag i december helt frem til juleaften så kræver det en god ide til pakkekalender for at overraske modtageren mest muligt. Dette har du måske allerede tænkt over men endnu ikke helt fundet frem til, skulle det være tilfældet kan vi glæde dig med at du er endt det helt rette sted! For denne side er nemlig fyldt med aldeles fremragende ideer til pakkekalendere uanset om det dreje sig om et par søde børn, dine kære forældre eller måske dit livs store kærlighed. Så se dig endelig omkring og læs mere om pakkekalendere samt find ideer til hvad du kan give i dette års pakkekalender.

ide til pakkekalender

Hvad Er En Pakkekalender?

Først og fremmest skal vi nok lige gøre klart hvad en pakkekalender er, hvis nu der skulle være nogen, som ikke kender til traditionen. En pakkekalender er som navnet antyder en julekalender, hvor man hver dag får en lille gave. Det er en god gammel tradition, som vi danskere har dyrket i mange år. De små gaver behøver ikke være noget overvældende, da man trods alt skal give 24 af dem. Så til børn er det måske nogle pebernødder, et par LEGO-klodser eller en Pixibog. Mulighederne er mange og man kan selv vælge, hvordan man vil gøre det. Det der er vigtigt ved en god pakkekalender er, at man gør hver dag til en lille oplevelse, så man rigtigt kan komme i julestemning. 

Det er naturligvis vigtigt at kende til modtagerens smag og præferencer, så man kan sammensætte den bedste pakkekalender. Det er heldigvis noget nemmere med små børn, da de er nemmere at stille tilfredse end f.eks. en teenager eller ens partner. Men hvis man gør sig bare lidt umage, så burde man ret nemt kunne finde på noget. Ellers kan man købe færdige pakkekalendere, hvor alt er forberedt og man ikke skal bekymre sig om indholdet. Men det er jo ikke nær så sjovt som selv at finde på.

Hvad Er En Pakkekalender?

Pakkekalender Eller Adventsgave Dette Bør Du Overveje!

En problemstilling som mange støder på når man nærmer sig den 1. december er hvorvidt man skal give sit barn adventsgaver eller en pakkekalender. Nu kunne man naturligvis give begge dele, men det er de færreste der er lavet af penge og derfor er det sjældent en mulighed. Men hvad skal man så vælge? Det kommer an på det enkelte modtager, ens hverdag og ikke mindst hvor meget tid man er villig til at lægge i det. 

Hvis man har et barn, der er meget ungt, så kan det være en god ide med pakkekalender, da det er uhyre spændende for småbørn at få den lille pakke hver eneste morgen. Det er ikke så svært at finde kalendergaver børn sætter pris på og derfor er det også en relativt nem løsning. Kombineret med en almindelig slik julekalender er lykken gjort. Hvis man har en teenager i huset, er det måske mere passende med en adventsgave, da en teenager måske ikke bliver specielt begejstret over et par pebernødder eller lignende gaver. Så er det mere passende med adventsgaver, der typisk koster noget mere end pakkekalender gaver. Desuden er teenageren nok mere tålmodig og kan sagtens vente til om søndagen med at få gave, hvorimod små børn måske vil have sværere ved det. 

Uanset hvad man vælger, så skal man blot sørge for, at man tænker lidt over det. Det er jo ikke bare en billig julekalender, så det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at finde de bedste ideer til pakkekalender.

pakkekalender

Spar Penge På En Pakkekalender

Som nævnt tidligere, så er december en dyr måned og det kan man altså godt mærke, hvis man skal lave pakkekalender til hele familien. Så det kan være en god ide at forbeholde den slags de yngste børn. Julen er trods alt børnenes fest. De er desuden også de nemmeste at købe kalendergaver til. Hvis man derimod ikke har børn, men blot bor sammen med sin partner, så kan man bedre slå sig en smule løs og lave ganske særlige kalendergaver.

Her på siden kan du finde masser af inspiration og gaveideer, så du kan lave den perfekte julekalender til voksne eller julekalender til teenager. Uanset alder og personlighed, så vil man sætte pris på den personlig og sjov julekalender, der er sammensat med kærlighed og omtanke. Det behøver faktisk slet ikke være så dyrt, hvis man bare sørger for at vær lidt kreativ. Find småting på tilbud eller sørg for at hver sjette gave måske er noget lidt mere specielt, så man kombinerer pakkekalenderen og adventsgaver. 

Den billige julekalender kan jo også være en man selv laver. Det er meget personligt og unikt end noget man køber i en butik. Modtageren vil sætte pris på at man har taget sig tid til at lave den, og det er jo lige præcis det som det hele handler om. At være der for hinanden. 

Så overvej hvordan du bedst kan lave en gavekalender til voksne og børn, uden at du skal ruinere dig selv. Du vil være glad for det når du kigger på din bankkonto.

færdig pakkekalender
Lav En Pakkekalender Til Børnene

Den søde juletid er virkelig noget, der kan få familiens yngste helt op at ringe. De tæller nærmeste minutterne indtil juleaften og dagene op til kan være den rene tortur. Men dette kan man gøre nemmere for dem, hvis man vælger at lave en god julekalender til børn. En adventskalender børn sætter pris på er en kalender, hvor der er masse af små overraskelser og som er med til at bringe den gode julestemning ind i hjemmet. 

Det er naturligvis ikke hver dag at der kommer dyre ting i en pakkekalender, men julekalender slik er i den grad også med til at skabe glæde hos de små. Hvis man gerne vil gøre det til noget specielt, så kan man sørge for at pakkekalenderen indeholder små ting, der passer sammen. På den måde vil barnet nærmest få sig en lille samling, som det kan lege med. Det kunne f.eks. være LEGO eller noget lignende. Der er mange muligheder og det er naturligvis op til det enkelte barn. Så hvis man gerne vil give sit barn den sjove julekalender, så handler det blot om at være opfindsom. 

Det behøver dog ikke kun være slik og legetøj, der er at finde i en pakkekalender. Faktisk kan man enten købe eller lave en sund julekalender, der indeholder gode sager og som stadig er sjov for børnene. Der er naturligvis også forskel på om man laver en julekalender til drenge eller til piger, da de har forskellige smag. I hvert fald når de bliver lidt ældre. Men vi voksne vil jo også gerne have en pakkekalender, så herunder kan du se mere til hvordan man finder de julekalendergaver til voksne.

Pakkekalender Til Børn

Pakkekalender Til Hende

Skal du overraske din partner med en dejlig pakkekalender, så er der naturligvis en del ting man skal være opmærksom på. Der er naturligvis masser af julekalender ideer, men man kan jo ikke regne med at alle kvinder kan lide de samme ting. Men hvis bare du sørger for at gøre dig umage og bruge hjertet, så kan du være sikker på at hun vil elske en pakkekalender fra dig. Hvor langt er i henne i forholdet, for det har naturligvis også en indvirkning på hvad der skal være i en pakkekalender til hende, da det næppe skal være for vovet i et nyt forhold. Har man derimod været sammen i årevis kan man sagtens lade en julekalender voksne være lidt mere fræk og forførende. 

På særlige dage kan man vælge at en pakkekalender til voksne kvinder skal indeholde lidt mere kostbare gaver. Det kunne f.eks. være et smykke eller måske en spadag på et af Danmarks spahoteller. Der vil hun kunne lade sig forkæle og blive rigtigt godt klar til julen. Som giver kan du også være ganske sikker på, at det er noget der giver point på kontoen. 

Der er altså masser af muligheder for at lave en kreativ julekalender til din kæreste eller kone, og hvis du gør dig umage, så kan du gøre julen til noget helt særligt for hende. Det skaber god stemning og gør jer begge glade.

Pakkekalender Til Hende

Pakkekalender Til Ham

Inderst inde er alle mænd bare små drenge, der elsker sjov og ballade. Så hvis du har en kæreste, der er som en stor knægt, så kan du med fordel lave en julekalender til ham. Skal du bruge en god ide til pakkekalender, så er der masser af gode ideer her på siden og en hurtigt googlesøgning kan hjælpe dig yderligere. Hvad kan han lide og er det realistisk at omsætte det til en pakkekalender?

Man kunne naturligvis følge i Stewart Stardusts fodspor og lave en pakkekalender med gode specialøl, men det kan måske blive lidt for meget. Måske det er bedre med små sjove ting til hverdag og så forkæle ham med noget ekstra på adventssøndage. Giv ham f.eks. et gavekort til en ølsmagning eller whiskysmagning. Det er noget, der stensikker vil være en succes i kreativ julekalender til mænd. 

Det gælder blot om at finde den rette balance mellem en god gave og en fornuftig pris, men der findes heldigvis masser af gaver, der ikke koster alverden. Gives gaven ud af kærlighed, så kan man ikke gøre det forkert.

Pakkekalender Til Ham

Pakkekalender Til Par

Et ægtepar eller kærestepar kan godt have brug for at slippe lidt væk fra det hele og blot være der for hinanden. En pakkekalender voksen sætter pris på er en pakkekalender, der indeholder betænksomme gaver, der fungerer som symboler på den kærlighed i føler. Med en romantisk og sjov pakkekalender vil i kunne forkæle hinanden, hvis i f.eks. begge sørger for hver anden gave. På den måde er der masser af overraskelser og i kan jo passende lade gaverne være lidt ekstra sjove. Uanset om det er noget, der kan spises, drikkes eller anvendes i soveværelset, så er der masser af pakkekalender til voksne ideer at finde, hvis man bare gider at lede lidt efter dem. 

Julen er en stressende tid og det er vigtigt at i passer godt på hinanden, så derfor kan i med fordel finde på sjove og originale ideer til jeres fælles pakkekalender. Oplev din partners spænding når i sammen åbner dagens pakke og ser, hvad der er af sjove ting. Det lyder måske ikke af så meget, men det kan virkelig gøre en forskel i hverdagen. 

På specielle dage, f.eks. adventssøndage vil i kunne gøre noget særligt. Forkæl evt. jer selv med et gavekort til en lækker romantisk middag for to eller måske et hyggeligt kroophold, der er endnu hyggeligere i julen end ellers. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis i sørger for at være opfindsomme, så kan i virkelig få en romantisk pakkekalender, der vil skabe en god julestemning i det lille hjem. 

Pakkekalender Til Par
Skab Masser Af God Julestemning Uden Stress

Når man laver til pakkekalender voksne og børn, så er der naturligvis nogle ting som man skal være ekstra opmærksomme på. Det skal jo gerne være en god og positiv oplevelse for alle. Man ser for ofte at forældre gerne vil gøre det så godt for deres barn, men alligevel ender det galt. Men hvorfor er det?

Når man har helt små børn, så kan det godt være svært at forstå, at man ikke bare kan åbne alle de mange pakker på én gang. Det er noget, der kan få gang i gråden og skabe dårlig stemning. Man ønsker jo ikke at det skal være sådan. Derfor kan man med fordel sørge for at alle pakkerne ikke hænger fremme, hvis barnet er for lille til at forstå, at man skal vente. Det giver naturligvis også jer som forældre mere tid til at finde på gaverne, da de kan købes løbende. Så alle oplever mindre stress, hvilket er med til at skabe en meget bedre julestemning.

En pakkekalender er en af de hyggeligste juletraditioner som vi dyrker herhjemme i Danmark. Det er en tradition, der fortjener at blive holdt i live, så kommende generationer også kan få den herlige oplevelse. Man skaber julestemning og dette er med til at gøre julen til den dejligste tid på året. Så vær gode ved hinanden og lade den gode stemning sænke sig over familien. Giv en pakkekalender til dem du holder af og hav en rigtig glædelig jul.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: