Søde Pakkekalendere Til Kæresten Ham & Hende 2021

Pakkekalender til kæresten er en af de ting, som man skal forberede sig på i lang tid, for man vil jo gerne give den bedste man overhovedet kan. Ens kæreste er jo end hjertes udkårne og derfor fortjener de kun de bedste. Heldigvis er det ikke så pokker svært at finde på en rigtig god pakkekalender, hvis man bare sørger for at være opfindsom og ikke mindst tager udgangspunkt i de ting som modtageren kan lide. 

Find pakkekalender til voksne her

Find kalendergaver til voksne her

Der findes mange måder at gribe opgaven med en adventskalender til kæresten an på. Som nævnt før, så er det vigtigt at man tager udgangspunkt i modtageren og vedkommendes smag. Hvis man har en kæreste, der virkelig går meget op i gaver og ikke bare lader sig stille tilfreds af hvad som helst, så kan det være lidt skræmmende at finde på en god julekalender til kæresten. For man vil jo ikke skuffe den man holder af, men på den anden side kan man jo heller ikke trylle. Så det kan altså være noget af en udfordring med den helt perfekte pakkekalender til kæresten.

Men alt er ikke tabt endnu, for vi vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig og din kæreste. Så kig med på vores gode forslag til pakkekalendere, som helt sikkert vil kunne interessere din kæreste. Der er noget for enhver smag og naturligvis også for enhver økonomi. Julen er såmænd dyr nok i forvejen, uden at man skal ruinere sig selv på en pakkekalender.

Hyggelige Pakkekalendere Til Kæresten

Trending Gaveide

Rom Julekalender

Yderst Populær

English Tea Shop Julekalender

Sikker Favorit

Whisky Julekalender

1. English Tea Shop Julekalender

Priser fra: 149 kr.

2. Gin Julekalender

Priser fra: 599 kr.

3. Whisky Julekalender

Priser fra: 549 kr.

4. Rom Julekalender

Priser fra: 599 kr.

5. Te Julekalender

Priser fra: 289 kr.

6. Rom Julekalender

Priser fra: 549 kr.

7. Gin Adventskalender

Priser fra: 350 kr.

8. Te Julekalender

Priser fra: 299 kr.

9. Rom Julekalender

Priser fra: 449 kr.

Hjemmelavet Pakkekalender Til Kæresten

At lave en hjemmelavet pakkekalender til kæresten er noget, som de fleste kan finde ud af og så er det faktisk noget billigere end at købe alle gaverne. For den høje pris er nemlig den ting, der kan skræmme de flest fra at dyrke den hyggelige tradition som en pakkekalender er. Det er trods alt hele 24 forskellige gaver, som man skal lave og det er noget, der hurtigt kan blive en kostbar affære. Køber man en færdig pakkekalender til sin kæreste, så kan man nemt komme af med mange hundrede eller ligefrem tusinder af kroner og det endda i en måned, der er rigeligt dyr i forvejen. Så kast dig ud i den hjemmelavede pakkekalender og se din partner blive lykkelig fordi du viser din kærlighed sammen med dine kreative sider.

Til et barn vil man ofte gå med de helt sikre gaver, som koster en masse penge, men ved en voksen er det mere selve tanken der tæller og derfor kan man slippe afsted med små ting, som f.eks. nogle pebernødder eller klejner, en lækker øl eller noget helt tredje. Hvis du nørkler med håndarbejde, kan et par hjemmestrikkede sokker bringe lykke. Mulighederne er uendelige og det er altså kun din egen kreativitet og fantasi, der sætter grænser.

Læg små søde beskeder sammen med pakkerne i pakkekalenderen og du kan være sikker på, at din kæreste vil føle sig værdsat og elsket. Der kan spare jer for en masse penge i december, hvilket man oftest gerne vil. Husk at julen varer længe, og koster mange penge.

hjemmelavet pakkekalender til kæresten

Fræk Pakkekalender Til Kæresten

Når julen nærmer sig, er vejret som regel rigtigt koldt og derfor er det også vigtigt, at I sørger for at holde varmen. Det kan man heldigvis gøre på flere måder. Man kan skrue op for varmen og pakke sig ned under varme tæpper. Man kan tage en sweater og tykke sokker på. Men man kan også smide tøjet og varme hinanden, og der er ingen tvivl om hvad der er den sjoveste metode. Så hvis du skal lave en lille fræk pakkekalender til kæresten, så er du kommet til det rette sted, for vi har masser af forslag til dig.

Først og fremmest kan man med fordel gøre hele december til en fræk og sexet måned, hvor i forkæler og overrasker hinanden med små frække overraskelser. Men hvis man sørger for at det kommer i en pakkekalender, så bliver det bare endnu frækkere. Det kan f.eks. være et lille gavekort til en seksuel ydelse. Måske et kondom med smag, der vinder om at der skal ske noget frækt senere. Det kan også være en lille fræk pisk eller paddle. Måske er det bare en lille ide til et frækt rollespil. Mulighederne er uendelige, så længe i sørger for at være opfindsomme og ikke er bange for at være frække. Nu skal man naturligvis være artig til jul, for ellers får slemme nissepiger måske smæk af julemanden.

Når det kommer til en fræk pakkekalender til kæresten, så er det altså kun jeres egen fantasi, der sætter grænserne og hvis man gør det godt, så bliver der rigeligt med fantasier, der skal udleves.

fræk pakkekalender til kæresten

Pakkekalender Til Kæresten Hende

En pakkekalender er noget ganske særligt, især når den skal givet til en man holder meget af. Derfor kan det også være lidt udfordrende at finde på en god og personlig pakkekalender til kvinden i ens liv. Har du en kæreste, som elsker at blive forkælet og få gaver, så er noget af det bedste du kan gøre at give hende en lækker pakke kalender. Selvom det er udfordrende, så skal det nok gå, for du er kommet til det helt rette sted. Gaveavisen er som du nok ved specialister i gaver og gavekort, og derfor kan vi også hjælpe dig med at lave den bedste pakkekalender til kæreste, hendes bedste nogensinde.

Du skal først og fremmest tænke dig grundigt om, så du ikke bare køber en masse småting, der hurtigt bliver glemt eller smidt væk. Det at få en pakkekalendergave skal gerne være en af dagens højdepunkter for hende og derfor skal du sørge for, at det er dejlige små gaver hun vågner op til.

Du kan med fordel tænke over et tema til pakkekalenderen. Jul er naturligvis oplagt, men man kan også finde på andre ting. Har hun en specifik hobby eller interesse kan det være temaet for pakkekalenderen. Naturligvis kan en pakkekalender også bare være en masse små gaver og det er også fint nok, så længe man tænker lidt over hver enkelt gave.

Er du dog helt på herrens mark, så kan du gøre det nemt for dig selv og købe en færdiglavet pakkekalender til hende. Der er ingen skam ved en nem løsning, hvis bare kvaliteten er i orden.

Pakkekalender Til Kæresten Hende

Pakkekalender Til Kæresten Ham

Noget af det der er allersjovest ved at give pakkekalender er, at man kan give en masse forskellige gaver og det er altså noget sjovere end at få én enkelt gave. Især hvis man har et legebarn af en kæreste, der elsker at få sjove gaver. Så hvis du er ved at finde på en pakkekalender til manden i dit liv, så er der heldigvis masser af gode ideer til, hvordan man finder de bedste gaveideer. Pakkekalenderen er en fast del af den danske juletradition og derfor skal din fyr da heller ikke undvære. Det er aldrig kedeligt og det er altså en sand fryd at vågne op og starte dagen med en lille gave fra sit livs kærlighed.

At skulle lave en pakkekalender til sin fyr er dog ofte noget mindre fornøjeligt, for hvordan finder man på 24 perfekte små gaver? Skal det være sjove gaver? Praktiske gaver? Frække gaver? Det er aldrig nemt at være kreativ i så høj grad og derfor kan man heldigvis finde hjælpe her hos Gaveavisen. Her kan du finde alt indenfor gode gaver til kæresten eller hvis det er besværligt, så kan du endda købe en færdig pakkekalender. Valget er dit men en ting er sikker: En pakkekalender er en fantastisk gave og hvis du finder på den bedste til ham, så vil han være meget taknemmelig.

Alle mænd er bare store drenge inderst inde og derfor er det vigtigt at man husker på, at en sjov gave altid er det bedste. Noget der kan få ham til at smile og blive påmindet om, hvorfor i elsker hinanden. Så er den søde julestemning sikret.

Pakkekalender Til Kæresten Ham

Den Nemme Pakkekalender Til Kæresten Løsning

Hvis man virkelig ikke er typen, der kan finde ud af at være opfindsom og lave en unik pakkekalender med 24 gaver, så er der heldigvis masser af gode alternativer. Faktisk kan disse alternativer være mindst lige så gode som dem man laver selv. Så vær ikke ked af det, hvis du vælger at give din kæreste en kæreste julekalender, som du har købt færdiglavet. Det er som regel en kalender af høj kvalitet, som indeholder gaver indenfor et specifikt tema eller lignende. 

Det kan f.eks. være at din kæreste er glad for god øl, så derfor kan man i bedste Stewart Stardust stil købe en pakkekalender, der indeholder 24 forskellige øl. Så kan man for alvor kommer i julestemning og være klar til den søde højtid. 

Man kan naturligvis også få færdige pakkekalendere uden alkohol. Faktisk findes der rigtigt mange gode versioner, så det er bare med at finde den, der passer bedst til dig og din kæreste. Det kan være alt fra noget sødt til ganen til noget frækt og sexet. Valget er helt dit eget.

pakkekalender til kæresten

Den Klassiske Pakkekalender Til Kæresten

Når det kommer til at være romantisk, så er en hjemmelavet pakkekalender til kæresten en gave, som simpelthen ikke kan overgås. Det viser ham eller hende, at du virkelig har gjort en stor indsats og at du virkelig går op i at skabe den bedste julestemning. Hvem ville ikke elske dette?

Det er naturligvis en omfattende ting at skulle finde på hele 24 gaver, men på den anden side er det også sjovt. For man får virkelig mulighed for at være kreativ og forkæle den man holder af med de dejligste gaver. En pakkekalender er med til at gøre hver eneste dag i december til noget helt specielt. Det er simpelthen så hyggeligt at stå op på en mørk og kold dag, for så at skulle åbne sin lille gave. Det er betænksomt, det skaber julestemning og det holder liv i romantikken.

Så hvis du har gode ideer til den perfekte kalendergave til kæresten, så sørg for at lave en pakkekalender i god tid, så du er klar til den 1. december. Din kæreste vil elske det og hvis du er heldig, så har han/hun også en pakkekalender til dig.

Den Klassiske Pakkekalender Til Kæresten
Den Alternative Løsning

Den alternative løsning når det kommer til en pakkekalender til kæresten kan være flere forskellige ting. For hvorfor skal man altid følge de gamle traditioner slavisk og uden nye indspark? Er det ikke lige præcis nye ideer og originale påfund, der gør livet så meget sjovere? Jo og det gælder også når det kommer til gode pakkekalendergaver.

Hvorfor ikke lave en fræk pakkekalender til kæresten? En pakkekalender, der indeholder masser af små frække ting eller beskeder. Måske indeholder hver pakke et lille sexet scenarie eller en fantasi, som i skal nyde sammen. Det er originalt og i den grad noget, der kan få romantikken til at blomstre. Uanset om det er en sexet pakkekalender til kæresten hende eller ham, så er det kun fantasien der sætter grænserne. 

Men en alternativ pakkekalender til kæresten ham eller hende vil elske kunne også være noget helt andet. Det kan f.eks. være en kombination af pakkekalender og adventskalender. En kalender, hvor man til hverdag får bitte små gaver og så om søndagen får noget ud over det sædvanlige. Det er i høj grad en original løsning, som vil gøre modtageren rigtigt glad.

Alternativ Pakkekalender Til Kæresten
Husk At Det Er Tanken Der Tæller

Uanset hvad du går hen og finder på, så er det vigtigt at du husker på, at det det er allervigtigst når det kommer til en pakkekalender, er at den bliver givet med hjertet på rette sted. Det skal altså være en pakkekalender til kæresten som man giver, fordi man virkelig har lyst og fordi man elsker modtageren så uendeligt højt. Fordi man gere vil gøre hver eneste dag til en fest og skabe den bedst mulige julestemning.

Her på siden har vi en masse gode ideer til julegaver, pakkekalendergaver og ikke mindst adventsgaver. Så du er altså klædt rigtigt godt på til at kunne forkæle dit hjertes udkårne i december. Se selv hvad du kan finde og overvej så om du vil vælge den nemme løsning, den klassiske eller måske den alternative. Husk på at valget et dit, men det er vigtigt, at huske på kærestens præferencer. Så kan det ikke gå helt galt. 

Kom godt i gang med jule og giv den hyggeligste pakkekalender til kæresten. Det er noget, der betaler sig. Rigtig glædelig jul.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: