Skab God Julestemning Med Søde Pakkekalendere Til Hende

Pakkekalender til hende du holder af, er altid lidt af en udfordring, men det er også en dejlig ting at købe. Ikke alene får man lov at gøre noget rart for en person, der betyder uendeligt meget for en, men det er også en lille indikator på, at den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Hvem elsker ikke julen, med smuk julepynt, sange og gaver? Der er noget magisk ved det og hvis man virkelig sætter pris på det, så vil man naturligvis også dele det med andre. Det er altså her, at en julekalender til hende kommer ind i billedet. 

Find pakkekalender til voksne her

Find kalendergaver til voksne her

Uanset om det er en pakkekalender til ens kæreste, kone, mor eller datter, så skal man sørge for, at man virkelig tænker sig grundigt om og ikke bare køber noget skrammel. Det skal jo gerne være en sand fornøjelse at vågne op til en lille sød gave hver eneste morgen i december. Heldigvis for dig kan vi hjælpe dig med at sammensætte en pakkekalender, som hun aldrig nogensinde glemmer. Julen er hjerternes fest og uanset hvem, der skal have en pakkekalender, så skal man altså gøre sig umage, så man giver den bedst mulige gave. 

Herunder finder du vores forslag til hvordan du finder den bedste pakkekalender eller hvordan du med lidt kreativitet selv kan lave en enestående adventskalender til hende. Valget er helt op til dig selv, men hvis du sørger for at være grundig og gøre dig umage, så kan du være helt sikker på at du bliver meget populær. At det så endda kan gøres uden at man ruinerer sig selv er blot en yderligere fordel. 

Hyggelige Pakkekalendere Til Hende

Trending Gaveide

Rom Julekalender

Yderst Populær

English Tea Shop Julekalender

Sikker Favorit

Whisky Julekalender

1. English Tea Shop Julekalender

Priser fra: 149 kr.
Gør december måned lidt varmere med denne skønne English Tea Shop julekalender. Bag de 24 fine låger finder du et bredt udvalg af forskellige slags økologisk te. Det er en skøn pakkekalender til hende, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra i den kolde juletid.

2. Gin Julekalender

Priser fra: 599 kr.
Gin er måske ikke det første, du tænker på, når det kommer til julekalendere. Men hvis man ikke er til tør chokolade, så er en gin julekalender et herligt bud på en pakkekalender til hende. Her får man lov at smage på 24 forskellige eksklusive gin varianter, der er nøje udvalgt.

3. Whisky Julekalender

Priser fra: 549 kr.
En anden alternativ julekalender er denne herlige whisky julekalender. Den har et moderne design med sjove citater, som med garanti vil pynte på køkkenbordet. Bag lågerne gemmer der sig 24 velsmagende slags whisky og en guide til, hvordan de forskellige varianter bør nydes. En skøn pakkekalender til hende.

4. Rom Julekalender

Priser fra: 599 kr.
Vil du gerne glæde din kæreste, mor eller gode veninde med en helt særlig pakkekalender til hende? Så vil denne rom julekalender med garanti gøre december måned til en fornøjelse. Her får man forkælet smagsløgene med 24 forskellige slags rom, og måske får man en ny favorit.

5. Te Julekalender

Priser fra: 289 kr.
Leder du efter en hyggelig pakkekalender til hende, der holder af en god kop te? Så bør du udvide hendes horisont med denne fine te julekalender. Her får du 24 forskellige slags velsmagende te hver dag op til jul, som med garanti vil gøre den kolde juletid en smule varmere.

6. Rom Julekalender

Priser fra: 549 kr.
Glæd din søde kæreste eller svigermor med en eksklusiv rom julekalender fra Mac Y. Her er der sammensat 24 forskellige slags rom fra hele verden, så der er garanti for en masse spændende smagsoplevelser i december måned. Det er en flot og velsmagende pakkekalender til hende, der holder af god rom.

7. Gin Adventskalender

Priser fra: 350 kr.
Er du på udkig efter en skøn adventskalender til hende, der ikke ønsker sig noget? Hvis hun holder af en god gin & tonic, så vil hun helt sikkert elske at få denne fine gin adventskalender. Bag lågerne finder du fire forskellige slags gin med dertilhørende tonic, der vil gøre de fire søndage i december lidt hyggeligere.

8. Te Julekalender

Priser fra: 299 kr.
Når sneen daler ned udenfor, så er det herligt at sidde indenfor med et varmt tæppe og drikke en varm kop te. Forkæl en, du holder af, med denne herlige te julekalender. Det er en skøn pakkekalender gave til hende, der skal nyde 24 forskellige slags te i kolde december.

9. Rom Julekalender

Priser fra: 449 kr.
24 Days Of Rum er en skøn rom julekalender fyldt med spændende smagsoplevelser. Det er en skøn pakkekalender til hende, der fortjener noget bedre end billig chokolade. Her får hun 24 små flasker med eksklusiv rom, der er nøje udvalgt fra hele verden. Så kan december kun blive en herlig måned.

Pakkekalender Til Hende Ideer

December nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder at det er på tide at få styr på alle gaverne til hendes pakkekalender. Dette kræver naturligvis først og fremmest at du har en masse gode pakkekalender til hende ideer, for uden gode ideer, bliver det en svær opgave. Det er måske ikke din kreativitet der er noget galt med, men måske snarre dit overskud hvilket er helt forståeligt, for det kræver en hel del arbejde at lave en pakkekalender til hende helt fra bunden. Netop derfor kunne det være en glimrende ide simpelthen at købe en færdiglavet pakkekalender til hende. Dette ville spare dig for en masse bøvl, med at finde gaver og ikke minde med at pakke dem ind.

Men hvis du ønsker selv at lave pakkekalenderen til hende men blot mangler nogle gode ideer, vil vi klart anbefale dig at tage et kig på listen ovenover, den er nemlig fyldt med gode pakkekalender til hende ideer. Her vil du helt sikkert kunne finde mange gode ideer til hendes pakkekalender.

pakkekalender til hende ideer

Bedste Pakkekalender Til Kvinder

Når det kommer til at finde den bedste pakkekalender til kvinder, er der en hel del ting at tage højde for her i blandt særligt hendes alder, for dette vil have stor indflydelse på hvad den bedste pakkekalender til hende vil være. For der er naturligvis stor forskel på en pakkekalender til børn en pakkekalender til kæresten. Men dette er måske ikke den største udfordring ved at lave en pakkekalender til kvinder, den helt store udfordring ligger formentlig i antallet af gaver det kræver at lave en pakkekalender. For det at finde 24 små gaver til kvinder er sku ikke altid lige nemt. Det kan hurtigt g hen at tage utrolig lang tid at finde så mange gaver, uanset hvor godt man end måtte kende hende.

Men bare roligt for når det kommer til at finde gode ideer til den bedste pakkekalender til kvinder, kan vi naturligvis hjælpe dig. Vi har nemlig lavet en lang liste med fremragende ideer til hvad du kan pakke ind i pakkekalenderen til hende. Så giv endelig listen et kig, og bliv inspireret!

pakkekalender til kvinder

Hvem Vil Få Glæde Af En Pakkekalender?

Pakkekalenderen er et levn fra vores barndom, hvor det var noget, som vores forældre og bedsteforældre lavede til os. Det kunne gøre hver eneste dag i december til en lille fest, for der var altid noget at være spændt over. Den samme glæde vil man kunne opleve som voksen, hvis man får en personlig pakkekalender, der er fyldt med små og betænksomme gaver fra en man holder rigtigt meget af. 

Det kan naturligvis også være at man gerne vil gengælde de mange pakkekalendere man fik i sin barndom. Måske er tiden inde til at ens mor eller mormor oplever fornøjelsen ved en pakkekalender, der er sammensat med kærlighed og masser af omtanke. Det vil med garanti skabe god julestemning og modtageren vil elske at få den.

I og med, at det typisk er en ting til børn, så kan du være helt sikker på, at modtageren næppe forventer det. Så det er ikke alene en sjov og dejlig måde, at vise nogen at man holder af dem på. Men det er også, en ting, de helt sikkert ikke forventer. Det gør det jo blot endnu sjovere for alle parter. Se her på siden hvordan du bedst laver den rette pakkekalender til kvinder, som du holder meget af.

pakkekalender til hende

Gode Pakkekalendere, Der Ikke Koster En Formue

Når du gerne vil overraske en som du holder af med en julekalender til kvinder, så er der mange forskellige måder at gøre det på. Først og fremmest er det din relation til hende, der afgør hvordan man sammensætter pakkekalenderen. En bedstemor giver måske ikke det samme som en søster eller sågar en kæreste. Derfor er det vigtigt at have gode pakkekalender til hende ideer inden man går i gang.

Vi har nogle gode forslag til hvad man kan give hende i pakkekalendere, som viser at man holder af hende. Det er ikke noget, der behøver at koste en formue, så alle kan være med. Man vil jo gerne undgå, at der skal komme røde tal på kontoen allerede inden julen for alvor, er kommet i gang. Det er dog ingen sag at finde en masse små gaver i prisklassen 10-20 kroner, hvis man bar kigger sig godt om. Det kan være alt fra et lille stykke chokolade til en betænksom genstand, som hun mangler. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan finde på, hvis man er bare en smule kreativ. Så spar penge ved at tænke dig om og led efter gaverne i god tid. Så slipper du for både stress og røde tal på bundlinjen.

pakkekalender kvinder
Hjemmelavet Eller Færdiglavet?

Ja det helt store spørgsmål når du skal finde kalendergaver til hende du holder af er, om det skal være en pakkekalender, som man selv laver eller om det skal være en nemmere løsning. Begge dele har sine fordele og ulemper, som vi hurtigt vil gennemgå. 

En hjemmelavet pakkekalender er noget helt specielt, for den er fyldt til randen personlig omtanke og kærlighed. Den viser at man har tænkt over tingene og lavet en pakkekalender, hvor hver eneste gave er udvalgt specielt til hende. Men det er også en svær en at lave. At finde på 24 gode gaver kan virkelig være svært og tage meget lang tid.

Den færdiglavede pakkekalender er måske mindre personlig, men den har bestemt sine fordele. Den kan f.eks. have et tema, der udfolder sig løbende i december. Det er spændende at følge med i og så er det naturligvis også en noget nemmere løsning. Så der er absolut ingen skam i at give hende du elsker en færdiglavet pakkekalender.

Adventskalender Til Hende
Skru Op For Varmen I Den Kolde Vinter

Hvis du skal købe en pakkekalender kvinder kan lide til din kæreste, så kan du med fordel lade dig inspirere af tusinde andre og købe en fræk julekalender. Hvis man vælger en lækker og fræk pakkekalender, så kan man lade december blive kærlighedens og samlivets måned, hvor der hver dag kommer en ny og fræk lille gave. Det kan være alt fra små stykke sexlegetøj, til små udfordringer og lignende, som kan få varmet op under jer.

Det er naturligvis klogest at kende sin kærest godt, før man overrasker hende med en sexet pakkekalender. Men hvis i begge elsker den slags, så kan det være den helt perfekte kalendergave til hende du holder allermest af.

Kalendergaver Til Hende
Kombiner Pakkekalenderen Med Adventsgaver

Hvis du skal lave en julekalender kvinder kan lide, så kan du med fordel kombinere det med den klassiske adventsgave. Det betyder at du på de fire søndage i advent giver en noget større gave og dermed gør det hele noget mere spændende. Der er jo ingen tvivl om, at det kan blive noget små til hverdag, men så er der virkelig noget at glæde sig til i weekenden.

Det er kun din fantasi der sætter grænser, men hvis det kniber, så kan du f.eks. give hende et spa ophold på et lækkert hotel eller måske invitere hende på en luksus brunch for to. Det er gave, der går lidt udover det sædvanlige, men som vil passe helt perfekt til adventssøndagene. 

Uanset hvad, så bliver hun glad hvis du giver hende en pakkekalender. Det viser at du holder af hende og det er noget, som man kan give til kæreste, mødre, søstre og bedstemødre. Så find ud af hvem der fortjener at få en pakkekalender fra dig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: