Hyggelige & Frække Pakkekalender til Ham Du Elsker

Pakkekalender til ham er en af årets sjoveste gaver, for det er her, at man virkelig får lov at vise en man holder af, hvor meget de betyder for en. Pakkekalenderen er en fast del af den danske juletradition og de flest af os har sikkert oplevet at få pakkekalender mindst én gang i vores liv. Det er en af de traditioner, som aldrig bliver kedelig. I hvert fald ikke for modtageren. For den som skal give en pakkekalender, kan det i den grad være en tvivlsom fornøjelse. I hvert fald, hvis man ikke ved, hvad man skal putte i en pakkekalender til mænd. Det er trods alt en ting, som kræver en del forberedelse og ikke mindst kreativitet.

Find pakkekalender til voksne her

Find kalendergaver til voksne her

Pakkekalender er en sådan en hyggelig tradition. Det er det første tegn på at julen virkelig er på vej og at forkæle dem man holder allermest af, er jo altid en ting, som gør en rigtigt glad. Når man så ovenikøbet skal lave en pakkekalender til manden, ja så bliver det kun endnu sjovere, for inderst inde, så er at alle voksne mænd små drenge, der elsker overraskelser og gaver. Så oplev den næsten barnlige glæde ved at lave en personlig julekalender til manden i dit liv. 

Der er naturligvis stor forskel på mænd og deres interesser, så det kan faktisk godt være lidt af en udfordring at finde på den allerbedste pakkekalender til ham. Du vil jo gerne give ham den bedst mulige pakkekalender og derfor skal den altså være noget ud over det sædvanlige. Men det skal jo helst ikke være noget, der ender med at bringe en til tiggerstaven, for julen er jo dyr nok i forvejen. Så benyt vores side og find det bedste til pakkekalenderen til ham du holder af.

Hyggelige Pakkekalendere Til Ham

Trending Gaveide

Rom Julekalender

Yderst Populær

English Tea Shop Julekalender

Sikker Favorit

Whisky Julekalender

1. English Tea Shop Julekalender

Priser fra: 149 kr.
Er du på udkig efter en bæredygtig pakkekalender til ham, der holder af en god kop te? Så bør du glæde ham med denne skønne English Tea Shop julekalender. Her får han 24 forskellige økologiske tebreve, som er produceret på små plantager med fokus på bæredygtige dyrkningsmetoder.

2. Gin Julekalender

Priser fra: 599 kr.
Er du træt af at give kedelige chokoladekalendere i december? Så bør du glæde en, du holder af, med en skøn gin julekalender. Det er en herlig pakkekalender gave til ham, der holder af en god gin & tonic efter en lang dag. Han vil med garanti elske denne julekalender, og måske får han et par nye favoritter.

3. Whisky Julekalender

Priser fra: 549 kr.
Hvis man er mere til whisky, så er denne whisky julekalender et godt bud på en pakkekalender gave til ham. Kalenderen har et skønt design, der gør den oplagt at vise frem på køkkenbordet eller i stuen. Og så får man hele 24 forskellige varianter af eksklusiv whisky, der vil få smagsløgene til at synge.

4. Rom Julekalender

Priser fra: 599 kr.
Glæd din kæreste eller svigerfar med denne skønne rom julekalender. Det er en fed pakkekalender gave til ham, der skal udleve sin indre pirat i december måned. Bag lågerne gemmer der sig hele 24 forskellige slags velsmagende rom, som med garanti vil varme i den kolde juletid.

5. Te Julekalender

Priser fra: 289 kr.
Te er en herlig drik, som kan fås i mange forskellige lækre varianter. Glæd te-elskeren med denne skønne te julekalender, der indeholder 24 forskellige slags velsmagende te. Det er en skøn pakkekalender til ham, der fortjener at hygge sig med en varm kop te, når vejret er mørkt og koldt udenfor.

6. Rom Julekalender

Priser fra: 549 kr.
Denne eksklusive rom julekalender er en skøn pakkekalender gave til ham, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra i december måned. Med hele 24 forskellige slags rom er der garanti for spændende smagsoplevelser, og måske får han en helt ny favorit. Den vil helt sikkert falde i god jord.

7. Gin Adventskalender

Priser fra: 350 kr.
Gin er en spændende drik, der er blevet mere og mere populær i de seneste år. Så hvis du leder efter en skøn pakkekalender til ham, der er træt af tør chokolade, så bør du glæde ham med denne gin adventskalender. Her får man fire forskellige slags gin med tilhørende tonic.

8. Te Julekalender

Priser fra: 299 kr.
Skab varme og hygge i den kolde juletid med denne skønne te julekalender. Det er en skøn pakkekalender gave til ham, der fortjener at sidde i sofaen med et varmt tæppe på, mens han nyder en ny te-variant hver dag i december. Den vil han helt sikkert blive glad for.

9. Rom Julekalender

Priser fra: 449 kr.
Er du på udkig efter en helt særlig pakkekalender til ham, der holder af god rom? Så bør du glæde ham med denne smukke rom julekalender. Han vil komme på en skøn rejse med nye smagsoplevelser hver dag i december, og de flotte flasker kan bruges til pynt, når rommen er drukket.

Bedste Pakkekalender Til Mænd

Hvis du har tænkt dig at glæde en vidunderlig mand med en pakkekalender i år, så er der lige et par ting at tage højde for når jagten på de bedste pakkekalender til mænd går i gang. For det at finde en god pakkekalender til mænd er ikke bare lige sådan fordi der netop findes mange forskellige typer mænd i denne verden. Du kender formentlig manden du ønsker at glæde med en pakkekalender utrolig godt så her er det særligt dig der skal på banen når stilen for pakkekalenderen skal ligges.

Du har formentlig taget et kig på vores absolut bedste bud på de bedste pakkekalendere til mænd ovenover, men skulle dette nu ikke være tilfældet vil vi klart anbefale dig at gøre dette da vi her har samlet en god bunke pakkekalendere som egner sig særlig godt til mænd. For som rigtig man kan det godt blive lidt trivielt med en klassisk chokolade julekalender! Nej så hellere få en lidt festligere pakkekalender som hver dag indholdet en ny lækker whisky smagsprøve eller hvad med rom?

Bedste Pakkekalender Til Mænd

Derfor Giver Man Pakkekalendere I December

For mange danskere er det ikke længere nok, at man giver hinanden en lille sjov kalendergave. Det er bare ikke så sjovt at hapse et stykke kedelig chokolade om morgenen, så hvad finder man på i stedet? Jo man giver naturligvis manden i ens liv en rigtig lækker pakkekalender. Måske er det noget du udelukkende gør for at overraske ham og det er helt fint. Men det kan også være, at i har aftalt at forkæle hinanden med en sjov pakkekalender. Uanset hvad, så er en pakkekalender i al sin enkelthed en julekalender, der indeholder en lille pakke hver eneste dag. 

Netop fordi man giver en gave hver dag, så er det altså bare småting man giver. Ingen store og dyre gaver, for det er der simpelthen ingen der har råd til. Men kalendergaver til ham du holder af, kan såmænd også sagtens være en billig fornøjelse, hvis du bare sørger for at tænke dig lidt om og gøre dig umage for at finde det bedste til prisen. Du kan være helt sikker på, at det er noget som vil vække hans indre barn og skabe en hyggelig julestemning, som vil vare hele julen ud. Kan man ønske sig mere?

pakkekalender mand

Er En Pakkekalender Det Rette For Jer?

Som de fleste nok er klar over, så er det ikke kun pakkekalendere, der er populære i dagens Danmark. Der er flere og flere, der er begyndt at give flotte adventsgaver, hvilket kombineret med en pakkekalender og julegaver i det hele taget, nemt kan gå hen og blive meget kostbart. Man må altså træffe et valg og der er det op til den enkelte hvad man bedst kan lide. Så skal det være en adventskalender til ham eller måske en pakkekalender til kæresten. Det er op til dig, så tænk dig grundigt om. Det kan jo være, at en lidt dyrere adventsgave er mere populært end en almindelig pakkekalender. 

En løsning som mange anvender, er et fint kompromis. En dagligdags pakkekalender, hvor gaverne er ekstra små. Det kan altså være noget så simpelt som et stykke slik eller lignende, men så får man til gengæld en noget større adventsgave om søndagen. Man får altså det bedste fra begge verdener. Tal med din kæreste/mand om det og find ud af, hvad der passer bedst til jer. Uanset hvad, så kan du finde alt indenfor kalendergaver til ham her på side.

pakkekalender til ham

Pakkekalender Til Ham Du Holder Af

Som vi fik nævnt tidligere, så er alle mænd inderst inde knægte, der simpelthen ikke kan få nok af skæg og pjank. Derfor er det en rigtig god ide med en julekalender til ham, uanset om det så er en pakkekalender eller om det er noget helt andet. Vi er her for at hjælpe dig med, at finde de helt rette ting til en julekalender mænd vil elske. Vi har alverdens finde ting i vores store udvalg, så det burde ikke være spor svært at finde på ting som han vil elske. 

Er han måske typen, der sætter pris på en lækker øl eller måske noget stærkere, så kunne det være oplagt at give ham et gavekort til f.eks. en Ginsmagning eller en ølsmagning. Det er en kreativ gave, som han vil elske, og hvis den er lige kostbar nok til hverdagsbrug, så giv ham den til advent, hvor man typisk bruger lidt ekstra. En pakkekalender mænd vil blive glad for bør i hvert fald indeholde lidt lækker til ganen. Om det så er øl, chokolade eller noget helt tredje vil vi lade være op til dig. Det er trods alt dig der kender ham bedst.

pakkekalender til mænd
Pakkekalender Til Ham Behøver Ikke Koste En Formue

En af de ting, som afholder en fra at lave en pakkekalender er de høje pris sådan en kan ende ud i. Det er sandt, at det kan blive lidt kostbart, hvis man skal lave en pakkekalender, for det er trods alt 24 gaver man skal finde på og det løber hurtigt op. Men husk nu på, at det er en voksen mand, så man må gerne være mere utraditionel end ved f.eks. et barn. Du kan altså bedre tage nogle chancer og være opfindsom med gaverne i en pakkekalender mand. 

En julekalender til mænd kan altså indeholde alt fra et par pebernødder til en god øl. Det kan sågar også være hjemmelavede ting som et par hjemmestrikkede sokker eller bare et lille sødt brev. Han vil elske det uanset hvad, for det er en gave, som bliver givet med hjertet og det er tanken der tæller. 

Så skån din bankkonto og vær kreativ, når du skal lave julekalender mand, for det kan spare dig for en masse penge, som helt sikker kan bruges på noget bedre.

pakkekalender til kæresten
Lad Julefreden Sænke Sig Over Landet

Som nævnt tidligere, så er pakkekalenderen en god gammel tradition og det er vigtigt, at vi holder alle disse traditioner i hævd. De er ikke blot hamrende hyggelige, men de er også med til at gøre os til danskere. Hygge, kærlighed og vidunderlige gaver er noget, der hører julen til og man skal aldrig lade en mulighed for at forkæle sin kæreste løbe fra sig. Så brug den tid det tager og lave en rigtig god pakkekalender til ham du holder allermest af. Det kan betale sig, når han skal gengælde det. 

Uanset hvad du finder på, så kan du være helt sikker på, at han vil elske hver eneste lille gave, for det er dig der har givet ham den. Det er noget ganske særligt og bekræfter endnu engang det gamle ord, der siger at tanken tæller. Men derfor kan det stadig være noget så hyggeligt at få sig en lille gave hver dag indtil jul. Så husk at forkæle hinanden i julen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: