Pakkekalender til Ham: STOR Guide Til En Hyggelig & Fræk Pakkekalender Til Mænd

Pakkekalender til ham er en af årets sjoveste gaver, for det er her, at man virkelig får lov at vise en man holder af, hvor meget de betyder for en. Pakkekalenderen er en fast del af den danske juletradition og de flest af os har sikkert oplevet at få pakkekalender mindst én gang i vores liv. Det er en af de traditioner, som aldrig bliver kedelig. I hvert fald ikke for modtageren. For den som skal give en pakkekalender, kan det i den grad være en tvivlsom fornøjelse. I hvert fald, hvis man ikke ved, hvad man skal putte i en pakkekalender til mænd. Det er trods alt en ting, som kræver en del forberedelse og ikke mindst kreativitet. 

Pakkekalender er en sådan en hyggelig tradition. Det er det første tegn på at julen virkelig er på vej og at forkæle dem man holder allermest af, er jo altid en ting, som gør en rigtigt glad. Når man så ovenikøbet skal lave en pakkekalender til manden, ja så bliver det kun endnu sjovere, for inderst inde, så er at alle voksne mænd små drenge, der elsker overraskelser og gaver. Så oplev den næsten barnlige glæde ved at lave en personlig julekalender til manden i dit liv. 

Der er naturligvis stor forskel på mænd og deres interesser, så det kan faktisk godt være lidt af en udfordring at finde på den allerbedste pakkekalender til ham. Du vil jo gerne give ham den bedst mulige pakkekalender og derfor skal den altså være noget ud over det sædvanlige. Men det skal jo helst ikke være noget, der ender med at bringe en til tiggerstaven, for julen er jo dyr nok i forvejen. Så benyt vores side og find det bedste til pakkekalenderen til ham du holder af.

Hvorfor giver man pakkekalender?

For mange danskere er det ikke længere nok, at man giver hinanden en lille sjov kalendergave. Det er bare ikke så sjovt at hapse et stykke kedelig chokolade om morgenen, så hvad finder man på i stedet? Jo man giver naturligvis manden i ens liv en rigtig lækker pakkekalender. Måske er det noget du udelukkende gør for at overraske ham og det er helt fint. Men det kan også være, at i har aftalt at forkæle hinanden med en sjov pakkekalender. Uanset hvad, så er en pakkekalender i al sin enkelthed en julekalender, der indeholder en lille pakke hver eneste dag. 

Netop fordi man giver en gave hver dag, så er det altså bare småting man giver. Ingen store og dyre gaver, for det er der simpelthen ingen der har råd til. Men kalendergaver til ham du holder af, kan såmænd også sagtens være en billig fornøjelse, hvis du bare sørger for at tænke dig lidt om og gøre dig umage for at finde det bedste til prisen. Du kan være helt sikker på, at det er noget som vil vække hans indre barn og skabe en hyggelig julestemning, som vil vare hele julen ud. Kan man ønske sig mere?

pakkekalender mand

Er en pakkekalender det rette for jer?

Som de fleste nok er klar over, så er det ikke kun pakkekalendere, der er populære i dagens Danmark. Der er flere og flere, der er begyndt at give flotte adventsgaver, hvilket kombineret med en pakkekalender og julegaver i det hele taget, nemt kan gå hen og blive meget kostbart. Man må altså træffe et valg og der er det op til den enkelte hvad man bedst kan lide. Så skal det være en adventskalender til ham eller måske en pakkekalender til kæresten. Det er op til dig, så tænk dig grundigt om. Det kan jo være, at en lidt dyrere adventsgave er mere populært end en almindelig pakkekalender. 

En løsning som mange anvender, er et fint kompromis. En dagligdags pakkekalender, hvor gaverne er ekstra små. Det kan altså være noget så simpelt som et stykke slik eller lignende, men så får man til gengæld en noget større adventsgave om søndagen. Man får altså det bedste fra begge verdener. Tal med din kæreste/mand om det og find ud af, hvad der passer bedst til jer. Uanset hvad, så kan du finde alt indenfor kalendergaver til ham her på side.

pakkekalender til ham
Lav en rigtig fed pakkekalender til ham du holder af

Som vi fik nævnt tidligere, så er alle mænd inderst inde knægte, der simpelthen ikke kan få nok af skæg og pjank. Derfor er det en rigtig god ide med en julekalender til ham, uanset om det så er en pakkekalender eller om det er noget helt andet. Vi er her for at hjælpe dig med, at finde de helt rette ting til en julekalender mænd vil elske. Vi har alverdens finde ting i vores store udvalg, så det burde ikke være spor svært at finde på ting som han vil elske. 

Er han måske typen, der sætter pris på en lækker øl eller måske noget stærkere, så kunne det være oplagt at give ham et gavekort til f.eks. en Ginsmagning eller en ølsmagning. Det er en kreativ gave, som han vil elske, og hvis den er lige kostbar nok til hverdagsbrug, så giv ham den til advent, hvor man typisk bruger lidt ekstra. En pakkekalender mænd vil blive glad for bør i hvert fald indeholde lidt lækker til ganen. Om det så er øl, chokolade eller noget helt tredje vil vi lade være op til dig. Det er trods alt dig der kender ham bedst.

pakkekalender til mænd
Pakkekalender til ham behøver ikke koste en formue

En af de ting, som afholder en fra at lave en pakkekalender er de høje pris sådan en kan ende ud i. Det er sandt, at det kan blive lidt kostbart, hvis man skal lave en pakkekalender, for det er trods alt 24 gaver man skal finde på og det løber hurtigt op. Men husk nu på, at det er en voksen mand, så man må gerne være mere utraditionel end ved f.eks. et barn. Du kan altså bedre tage nogle chancer og være opfindsom med gaverne i en pakkekalender mand. 

En julekalender til mænd kan altså indeholde alt fra et par pebernødder til en god øl. Det kan sågar også være hjemmelavede ting som et par hjemmestrikkede sokker eller bare et lille sødt brev. Han vil elske det uanset hvad, for det er en gave, som bliver givet med hjertet og det er tanken der tæller. 

Så skån din bankkonto og vær kreativ, når du skal lave julekalender mand, for det kan spare dig for en masse penge, som helt sikker kan bruges på noget bedre.

pakkekalender til kæresten
Lad julefreden sænke sig over landet

Som nævnt tidligere, så er pakkekalenderen en god gammel tradition og det er vigtigt, at vi holder alle disse traditioner i hævd. De er ikke blot hamrende hyggelige, men de er også med til at gøre os til danskere. Hygge, kærlighed og vidunderlige gaver er noget, der hører julen til og man skal aldrig lade en mulighed for at forkæle sin kæreste løbe fra sig. Så brug den tid det tager og lave en rigtig god pakkekalender til ham du holder allermest af. Det kan betale sig, når han skal gengælde det. 

Uanset hvad du finder på, så kan du være helt sikker på, at han vil elske hver eneste lille gave, for det er dig der har givet ham den. Det er noget ganske særligt og bekræfter endnu engang det gamle ord, der siger at tanken tæller. Men derfor kan det stadig være noget så hyggeligt at få sig en lille gave hver dag indtil jul. Så husk at forkæle hinanden i julen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu