Kreative & Hyggelige Ideer Til Din Pakkekalender Til Børn 2021

Pakkekalender til børn er altid et populær indslag når december begynder. Det er en tradition, som de fleste af os kender til og mange af os er vokset op i et hjem, hvor man enten fik en pakkekalender eller adventsgaver. Begge dele er gode, men det er ikke nogen hemmelighed, at det altså er noget mere spændende at få en gave hver dag, frem for kun at få om søndagen. Derfor er det vigtigt, at man ikke dropper traditionen med pakkekalender børn elsker. Det er dog ikke helt uden udfordringer, da man som forælder står med den store opgave at finde på hele 24 små gaver, der ikke er kedelige eller for dyre.

Der er dog ingen grund til panik, for hvis man bare sørger for at være en smule kreativ og tænker sig rigtigt godt om, så kan man nemt finde gode pakkekalender gaver til børn i alle aldre. Her på siden har vi naturligvis også lige det du leder efter, hvis det skal være ekstra nemt, så hvorfor ikke udnytte dette, hvis du døjer med at finde på 24 gaver selv. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det er klart det sjoveste selv at finde på gaverne, og heldigvis er små børn så enkle at give gaver til, at det halve kunne være nok. Det behøver ikke engang at være specielt dyrt.

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme bedst muligt i mål med pakkekalender til børn, så herunder kan du læse en masse tips og gode råd til, hvordan du bedst muligt kan glæde dine børn med en hjemmelavet pakkekalender. Det er en sjov og dejlig tradition, som hele familien holder af. Især de mindste. At det giver en rigtig god julestemning, er jo bare en bonus.

Hyggelige Pakkekalendere Til Børn
Pakkekalender Til Drenge
Pakkekalender Til Dreng
Pakkekalender Til Piger
Pakkekalender Til Pige

1. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 219 kr.
Sæt gang i fantasien med denne skønne LEGO Star Wars julekalender. Det er en herlig pakkekalender til børn, der holder af det spændende univers med lyssværd, rumskibe og fjerne galakser. Ventetiden til jul vil blive en fest med denne herlige julekalender, der indeholder kendte figurer og objekter fra Star Wars universet.

2. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 199 kr.
Leder du efter en sjov pakkekalender til din datter, niece eller måske dit barnebarn? Så bør du glæde hende med denne søde LEGO Friends julekalender. Så kan hun pynte sit LEGO hus og juletræ i løbet af december måned med de fine overraskelser, der gemmer sig bag de 24 låger.

3. LEGO City Julekalender

Priser fra: 200 kr.
Med denne seje LEGO City Julekalender kan man bygge sin helt egen vinterby. Det er skønt at sidde på sit værelse og lege med LEGO, mens det er mørkt og koldt udenfor. Bag lågerne finder man bl.a. seks figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og meget mere. Det er en herlig pakkekalender til børn.

4. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 200 kr.
Gør ventetiden til jul lidt sjovere med denne LEGO Friends julekalender. Det er en herlig pakkekalender gave til børn, og både piger og drenge vil elske at lege med de sjove figurer. Som december måned skrider frem, vil man bl.a. kunne bygge julemandens værksted og skabe det smukkeste vinterlandskab.

5. LEGO Harry Potter Julekalender

Priser fra: 270 kr.
Er du på udkig efter en sjov pakkekalender til barnet, der er helt vild med Harry Potter? Så er denne LEGO Harry Potter julekalender en oplagt gaveidé til ham eller hende. Der er lagt op til en fortryllende december måned på Hogwarts sammen med Harry, Ron, Hermione og de andre venner fra den magiske skole.

6. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 270 kr.
December måned er mørk og kold, men sammen med Yoda, Luke Skywalker og Prinsesse Leia kan man finde lyset i mørket. Den sjove LEGO Star Wars Julekalender er en oplagt pakkekalender gave til ham eller hende, der skal rejse til en fjern, fjern galakse og komme på sit livs eventyr.

7. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 200 kr.
Med vennerne fra Heartlake kan december kun blive sjov. Når man er barn, kan ventetiden til jul være helt ulidelig. Derfor er det skønt at få en LEGO Friends julekalender, der kan få tiden til at gå lidt hurtigere. Det er en herlig pakkekalender, som med garanti vil skabe timevis af hygge.

8. LEGO City Julekalender

Priser fra: 170 kr.
Med denne fede LEGO City julekalender kan man bygge sin helt egen by i december måned. For hver dag, der går, kan man åbne en ny låge, hvor der gemmer sig alt fra juletræer til rumfærger. Der er lagt op til mange timers leg og kreativ udfoldelse, der vil gøre juletiden endnu sjovere.

9. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 180 kr.
Er du på udkig efter en sjov pakkekalender til børn? Uanset om det er til din niece, søster eller barnebarn, så der denne LEGO Friends julekalender en herlig gaveidé. Den lange ventetid til juleaften vil med garanti blive lidt sjovere med de fine figurer fra LEGO Friends universet.

10. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 240 kr.
Når vejret er mørkt og koldt, er det skønt at rejse ind i en verden med fjerne planeter, lyssværd og rumskibe. Denne LEGO Star Wars julekalender er en oplagt pakkekalender til børn, der holder af det galaktiske univers. Rejs til en fjern, fjern galakse, og kom først tilbage, når julemaden står på bordet.

Sådan Finder Du Den Bedste Pakkekalender Til Børnene

Selvom det kan lyde ret besværligt med en pakkekalender til de mindste, så er det faktisk ikke så svært som man umiddelbart kunne forledes til at tro. En pakkekalender til børn er jo relativt enkel, da den blot skal bestå af 24 små gaver, der kan gøre hverdagen i december ekstra hyggelig og sjov. Traditionen er som sagt blevet dyrket i mange år, så hvorfor snyde dine børn for den? Hvis det lyder overvældende, så husk på at en pakkekalendergave kan være noget så enkelt som en pixibog eller måske et par karameller. Mere kræver det altså ikke. Dette giver en som forælder meget frie hænder til at være kreativ og finde på noget rigtigt sjovt. Hver eneste dag bliver en lille juleaften og kan man ønske sig mere end det?

Det er naturligvis nemmest at lave en pakkekalender, hvis man ved hvad modtageren holder allermest af. Så en pakkekalender dreng kunne f.eks. indeholde et par LEGO-klodser eller noget andet, som han holder meget af. En pakkekalender pige kan indeholde noget sødt til hendes dukker eller flotte smykker. Børnene er ligeglade med prisen, så man skal ikke få grå hår over, hvor meget man giver for det. Det kan være så dyrt eller billigt som man ønsker. 

pakkekalender til børn

Pakkekalender Dreng

Har du planer om at glæde din dreng eller drenge med en helt i gennem perfekt pakkekalender i år? Så har du helt sikkert tænkt hvad sådan en bør indholde, særligt fordi en pakkekalender dreng som udgangspunkt består af hele 24 små gaver som hver dag åbnes fra d. 1 december helt frem til juleaften d. 24 december. Det er derfor vigtigt fra starten at genoverveje ens pakkekalender budget, særligt hvis man ikke ønsker at give noget billigt “plastik skrammel” og ej heller er opsat på at give genbrugs gaver eller hjemmelavet gaver som en del af pakkekalenderen. Det kan nemlig hurtigt løbe op i næsten tusinde kroner for en pakkekalender dreng, men så er alle gaverne også i rigtig god kvalitet.

Der findes heldigvis også en lang række ting som du alligevel vil skulle købe i løbet af et år som du så kan gøre til en del af pakkekalenderen til drengen. Dette kunne eksempelvis være noget legetøj eller ting til jeres kommende ferie, ligeledes kan du give ingredienser til julekager som i så sammen kan bage i løbet af december. Der er med andre ord rigtig mange gode ting som du kan give i pakkekalender til dreng.

Pakkekalender Dreng

Pakkekalender Pige

Skulle du have mod på at lave en pakkekalender til pige igen i år? Måske er det endda dit første år hvor du har tænkt dig at kreere en hjemmelavet pakkekalender til pigen i familien. Uanset om du er rutineret i at lave smukke pakkekalendergaver eller ej, kunne du helt sikkert bruge lidt inspiration til hvad dette års pakkekalender skal indholde. Heldigvis er du endt det helt rette sted! For denne side er udelukkende fokuseret på at hjælpe dig med at finde gode ideer til pakkekalendergaver til børn. Så sit dig en en behagelig position og læs nysgerrigt med så du kan lave dette års helt perfekte pakkekalender til pige.

Du har måske allerede taget et kig på vores inspirations-liste ovenover som er fyldt med gode pakkekalendergaver til pigen i familien. Men har du ikke gjort dette endnu vil vi klart anbefale dig at gøre dette da du vil få en masse inspiration samt ideer til hvad din pakkekalender til pigen skal indholde. Lige et sidste lille tips til når du skal finde på gode ideer til dette års pakkekalender til pigen så overvej om ikke der i år skulle være kreative pakker som i sammen kan nyde. Dette kunne eksempelvis være en opskrift på julekager som i så kan lave en af dagene i december.

Pakkekalender Pige

Spar Penge Når Du Laver En Pakkekalender

Julen varer længe, koster mange penge”. Det kan der vist ikke være nogen tvivl om og derfor er det i høj grad værd at overveje, hvordan man kan spare gode penge på gaver og ikke mindst pakkekalender gaver til børn. Skal man lave en pakkekalender til hele familien, så ruinerer man lynhurtigt sig selv, så det er som regel smartest at pakkekalender er forbeholdt de mindst. Det er trods alt også dem, der får mest glæde af en pakkekalender. En helt anden sag er det dog, hvis man ikke har børn, men blot skal lave til sin kæreste eller ægtefælle. Men er der børn, så fokuser på dem.

Der er masser af gode måder at sammensætte en god pakkekalender på, uden at det slår bunden helt ud af ens økonomi. Så længe man sørger for at være kreativ og finde på gode, men billige gaver, så vil en pakkekalender helt sikkert blive tag vel imod. Et godt tip er helt små gaver til hverdag, men med større adventsgaver om søndagen. På den måde kombinerer man to gode traditioner, og med lidt omtanke kan det sagtens gøres billigt. 

Det er altså primært ens egen opgave at gøre en pakkekalender til en økonomisk forsvarlig ting, og hvis man er bare en smule betænksom, så burde det heller ikke være noget større problem.

pakkekalender gaver til børn
Pakkekalenderen Skaber God Julestemning For De Mindste

Det er ikke nogen hemmelighed, at pakkekalenderen virkelig er noget, der kan få de mindst i familie op at køre. Julen nærmer sig og hver dag er en påmindelse om det, når de åbner deres pakkekalender. Man kan altså ikke undervurdere, hvor stor en indflydelse det har på den gode dejlige julestemning. Det er desuden også en rigtig god måde at gøre den lange 24 dage mere udholdelige på, så det ikke bliver alt for længe at vente.

Uanset om du skal lave en pakkekalender pige eller en pakkekalender dreng, så er det vigtigt at man sørger for at gøre pakkekalenderen varieret. Det er ikke noget ved, hvis man får det samme hver eneste dag. Så kunne man jo lige så godt nøjes med en almindelig chokoladekalender fra supermarkedet. Næh en pakkekalender er noget særligt og hvis man gør det ordentligt, så er det virkelig en af julens store oplevelser for børnene. Dyrt eller billigt gør ikke den store forskel for de små, for de har endnu ikke begreb om den slags, og det er lige præcis den slags, der gør at det er besværet værd. Den barnlige glæde. 

Så vis dig fra din kreative side, når du skal lave pakkekalender til børn. Køb små billige ting og husk endelig lidt lækkerier. Det behøver ikke altid være usunde sager, da der også er mange sunde ting at vælge imellem når det kommer til juleguf. Glæd dig til at se dine børns glæde hver morgen, når de åbner pakkekalenderen og oplev den søde julestemning, der spreder sig i hele huset. 

Glædelig jul.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: