Kreative & Hyggelige Ideer Til Din Pakkekalender Til Børn 2020

Pakkekalender til børn er altid et populær indslag når december begynder. Det er en tradition, som de fleste af os kender til og mange af os er vokset op i et hjem, hvor man enten fik en pakkekalender eller adventsgaver. Begge dele er gode, men det er ikke nogen hemmelighed, at det altså er noget mere spændende at få en gave hver dag, frem for kun at få om søndagen. Derfor er det vigtigt, at man ikke dropper traditionen med pakkekalender børn elsker. Det er dog ikke helt uden udfordringer, da man som forælder står med den store opgave at finde på hele 24 små gaver, der ikke er kedelige eller for dyre.

Der er dog ingen grund til panik, for hvis man bare sørger for at være en smule kreativ og tænker sig rigtigt godt om, så kan man nemt finde gode pakkekalender gaver til børn i alle aldre. Her på siden har vi naturligvis også lige det du leder efter, hvis det skal være ekstra nemt, så hvorfor ikke udnytte dette, hvis du døjer med at finde på 24 gaver selv. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det er klart det sjoveste selv at finde på gaverne, og heldigvis er små børn så enkle at give gaver til, at det halve kunne være nok. Det behøver ikke engang at være specielt dyrt.

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme bedst muligt i mål med pakkekalender til børn, så herunder kan du læse en masse tips og gode råd til, hvordan du bedst muligt kan glæde dine børn med en hjemmelavet pakkekalender. Det er en sjov og dejlig tradition, som hele familien holder af. Især de mindste. At det giver en rigtig god julestemning, er jo bare en bonus.

Hyggelige Pakkekalendere Til Børn
Pakkekalender Til Drenge
Pakkekalender Til Dreng
Pakkekalender Til Piger
Pakkekalender Til Pige

1. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 219 kr.

2. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 199 kr.

3. LEGO City Julekalender

Priser fra: 200 kr.

4. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 200 kr.

5. LEGO Harry Potter Julekalender

Priser fra: 270 kr.

6. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 270 kr.

7. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 200 kr.

8. LEGO City Julekalender

Priser fra: 170 kr.

9. LEGO Friends Julekalender

Priser fra: 180 kr.

10. LEGO Star Wars Julekalender

Priser fra: 240 kr.

Sådan Finder Du Den Bedste Pakkekalender Til Børnene

Selvom det kan lyde ret besværligt med en pakkekalender til de mindste, så er det faktisk ikke så svært som man umiddelbart kunne forledes til at tro. En pakkekalender til børn er jo relativt enkel, da den blot skal bestå af 24 små gaver, der kan gøre hverdagen i december ekstra hyggelig og sjov. Traditionen er som sagt blevet dyrket i mange år, så hvorfor snyde dine børn for den? Hvis det lyder overvældende, så husk på at en pakkekalendergave kan være noget så enkelt som en pixibog eller måske et par karameller. Mere kræver det altså ikke. Dette giver en som forælder meget frie hænder til at være kreativ og finde på noget rigtigt sjovt. Hver eneste dag bliver en lille juleaften og kan man ønske sig mere end det?

Det er naturligvis nemmest at lave en pakkekalender, hvis man ved hvad modtageren holder allermest af. Så en pakkekalender dreng kunne f.eks. indeholde et par LEGO-klodser eller noget andet, som han holder meget af. En pakkekalender pige kan indeholde noget sødt til hendes dukker eller flotte smykker. Børnene er ligeglade med prisen, så man skal ikke få grå hår over, hvor meget man giver for det. Det kan være så dyrt eller billigt som man ønsker. 

pakkekalender til børn

Spar Penge Når Du Laver En Pakkekalender

Julen varer længe, koster mange penge”. Det kan der vist ikke være nogen tvivl om og derfor er det i høj grad værd at overveje, hvordan man kan spare gode penge på gaver og ikke mindst pakkekalender gaver til børn. Skal man lave en pakkekalender til hele familien, så ruinerer man lynhurtigt sig selv, så det er som regel smartest at pakkekalender er forbeholdt de mindst. Det er trods alt også dem, der får mest glæde af en pakkekalender. En helt anden sag er det dog, hvis man ikke har børn, men blot skal lave til sin kæreste eller ægtefælle. Men er der børn, så fokuser på dem.

Der er masser af gode måder at sammensætte en god pakkekalender på, uden at det slår bunden helt ud af ens økonomi. Så længe man sørger for at være kreativ og finde på gode, men billige gaver, så vil en pakkekalender helt sikkert blive tag vel imod. Et godt tip er helt små gaver til hverdag, men med større adventsgaver om søndagen. På den måde kombinerer man to gode traditioner, og med lidt omtanke kan det sagtens gøres billigt. 

Det er altså primært ens egen opgave at gøre en pakkekalender til en økonomisk forsvarlig ting, og hvis man er bare en smule betænksom, så burde det heller ikke være noget større problem.

pakkekalender gaver til børn
Pakkekalenderen Skaber God Julestemning For De Mindste

Det er ikke nogen hemmelighed, at pakkekalenderen virkelig er noget, der kan få de mindst i familie op at køre. Julen nærmer sig og hver dag er en påmindelse om det, når de åbner deres pakkekalender. Man kan altså ikke undervurdere, hvor stor en indflydelse det har på den gode dejlige julestemning. Det er desuden også en rigtig god måde at gøre den lange 24 dage mere udholdelige på, så det ikke bliver alt for længe at vente.

Uanset om du skal lave en pakkekalender pige eller en pakkekalender dreng, så er det vigtigt at man sørger for at gøre pakkekalenderen varieret. Det er ikke noget ved, hvis man får det samme hver eneste dag. Så kunne man jo lige så godt nøjes med en almindelig chokoladekalender fra supermarkedet. Næh en pakkekalender er noget særligt og hvis man gør det ordentligt, så er det virkelig en af julens store oplevelser for børnene. Dyrt eller billigt gør ikke den store forskel for de små, for de har endnu ikke begreb om den slags, og det er lige præcis den slags, der gør at det er besværet værd. Den barnlige glæde. 

Så vis dig fra din kreative side, når du skal lave pakkekalender til børn. Køb små billige ting og husk endelig lidt lækkerier. Det behøver ikke altid være usunde sager, da der også er mange sunde ting at vælge imellem når det kommer til juleguf. Glæd dig til at se dine børns glæde hver morgen, når de åbner pakkekalenderen og oplev den søde julestemning, der spreder sig i hele huset. 

Glædelig jul.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0