Oplevelsesgaver: Din Guide Til Intet Mindre End 4000+ Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er utrolig populære i den tid vi lever i lige nu, hvor det er de færreste af os, der virkelig mangler materielle ting. Det kan ofte gøre det svært at købe gaver til andre, for det er ikke sjovt at købe en gave, der ender med at ligge ubrugt i en skuffe. Oplevelsesgaver er efterhånden blevet et populært valg til de klassiske gaver, og mange danskere foretrækker at få en oplevelse i stedet for en materiel gave. En oplevelsesgave er måske hurtigt brugt, men minderne har man for evigt, og man glemmer aldrig, hvem man fik gaven af.

En af de ting som gør oplevelsesgaver så pokkers populære er det faktum, at de kan gives til enhver, uanset alder og køn. Der er altså en dejlige oplevelsesgave, der passer til alle. Uanset om man elsker fart og spænding, eller om man vil have kulturelle og kulinariske oplevelser. Der er også oplevelser, der egner sig perfekt til en familieudflugt, ligesom der er oplevelser, der passer bedre til en polterabend. Det handler blot om at finde det, man selv synes lyder sjovest. 

Vi har lavet en guide til oplevelsesgaver, så læs med her på siden, hvis du overvejer at give en oplevelsesgave til en speciel person i dit liv. Det kan aldrig gå helt galt og hvis du sørger for at vælge den helt rette oplevelsesgave, så kan du være sikker på, at det en gave som bliver husket i lang tid frem. Gode minder er mere værd end alverdens nipsting og pyntegenstande.

5 Udvalgte & Yderst Populære Oplevelsesgaver
Middag Oplevelsesgaver
Middag
Velvære Oplevelsesgaver
Velvære
Action Oplevelsesgaver
Action
Ophold Oplevelsesgaver
Ophold
Kursus Oplevelsesgaver
Kursus
Vores Bestsellers 2020

Tandemspring

Tandemspring er for mange noget de gerne vil opleve i deres liv, derfor vil det også være en oplagt oplevelsesgave at bestille som gavekort. Men for mange er det bestemt også noget de aldrig kunne drømme om at gøre, det er derfor vigtigt at du kender til personen glæde eller frygt ved højder inden du bestiller et gavekort til et tandemspring.
Priser fra 2195 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt, er den oplagte oplevelsesgave for hele familien. Giv eksempelvis mor eller far, mormor eller morfar billetter til bridgewalking så hele familien sammen kan tage på udflugt. Denne oplevelse forgår som du sikkert ved på toppen af den Gamle Lillebæltsbro i hele 60 meters højde. Udsigten & de mange fortællinger om den nært liggende historie er helt fantastisk.
Priser fra 229 DKK

Kaffekursus

Oplevelsesgaver kan være mange forskellige oplevelser, nogle der får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen, andre mere afslappende & nørdet som et kaffekursus et skønt sted i Danmark. Kender du en rigtig kaffe hipster, vil det være helt oplagt at give ham et gavekort til et kaffekursus næste gang i mødes.
Priser fra 249 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Kør Ferrari på landevej, er en adrenalin oplevelsesgave med fart over feltet. Dette er helt sikkert en oplevelse som rigtig mange mænd går & drømmer om at prøve en dag. Så kender du en der har benzin i blodet eller blot en kærlighed for hurtige superbiler? Så er dette den helt rette gave til ham.
Priser fra 895 DKK

Vinsmagning

Deltag i en vinsmagning med førende vinekspert. Aftenen byder på et utal af skønne vine, samt fortællinger om hver enkelt vin. Der er bestemt noget at lære for rutineret såvel som for nybegyndere. Måske du har en god ven, veninde, kollega eller kæreste som du kunne tænke dig at glæde med et gavekort til en vinsmagning.
Priser fra 299 DKK

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er indbegrebet af luksus & emmer en fantastisk atmosfære af ro & afslapning. Dette 5-sternet hotel er beliggende med fantasstisk udsigt helt ned til vandet i smukke sydsverige, nærmere bestemt Ystad. Har i brug for kvalitetstid enten som ægtefolk eller bedste veninder er Ystad Saltsjöbaddet helt oplagte sted at tage hen. Du kan derfor lige så godt undlage at kigge efter flere oplevelsesgaver hvis dette er tilfældet.
Priser fra 3199 DKK

Ballonflyvning

Ballonflyvning er på mange måder den perfekte oplevelsesgave. Det er hyggeligt, spændende & for nogle grænseoverskridende, men fælles for alle er at denne oplevelse er særlig & skiller sig ud fra alle oplevelsesgaver. Ved at flyve i luftballon bliver man et med fuglende & kan nyde den enestående udsigt.
Priser fra 2395 DKK

Madkursus

Inviter dit livs kærlighed, venner eller kollegaer med til et hyggeligt & lærrerigt madkursus. Du finder et hav af forskellige madkurser som er inspireret af kulturer verden over. Der er lagt op til et brag af en aften, med skønne mennesker, hvor i sammen skal lave velsmagende mad. 
Priser fra 945 DKK

Afslappende Wellness

Afslappende wellness er noget alle kvinder fortjener, det kunne derfor være den helt perfekte oplevelsesgave til hende. Ved at glæde hende med et gavekort til denne oplevelse, kan hun se frem til dejlig afslappende wellness & et pusterum fra en hektisk hverdag. Glæd hende med et gavekort til afslappende wellness.
Priser fra 400 DKK

Kør Djævleræs

Kør djævleræs er den oplagte oplevelsesgave til manden med benzin i blodet. Uanset om du er en nær ven, søn eller kæreste vil det være genialt at give ham et gavekort til kør djævleræs. Er i en vennegruppe vil det være helt oplagt at i alle bestiller billetter til denne oplevelse & tager en hel dag ud af kalenderen.
Priser fra 1199 DKK

Ginsmagning

Ginsmagning er en hyggelig & lærerig oplevelse, i vil få mulighed for at smage en masse forskellige gin samt få fortalt hemligheden bag en god gin. Uanset om i allerede er har en hel del viden omkring gin eller ej, er i meget velkommen til at deltage i denne ginsmagning. Smagningen er nemlig for alle & det vil være muligt at lære nyt samt få en hyggelig aften uanset hvor stor viden man har om gin. Så leder du efter en oplevelsesgave til en person du kunne tænke dig at tilbringe lidt ekstra tid sammen med er dette oplevelsesgaven.
Priser fra 199 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Bestil en skøn overnatning på enten et hotel eller en kro, opholdet er inklusiv en middag for 2. Du kan vælge mellem rigtig mange hoteller & kroer ved at bestil dette gavekort, så næsten uanset hvor i kunne ønske at tage hen vil der være enten et hotel eller en kro i nærheden hvor i kan benytte dette gavekort.
Priser fra 1199 DKK

Tivoli Årskort

Tivoli København er et helt fantastisk & fortryllende sted, kunne du tænke dig at glæde en med fri entré til Tivoli? Så kan du bestille et Årskort ved at klikke på knappen. Måske du overvejer at give hele familien et Tivoli Årskort i gave, eller var det nærmere til dig & kæresten du overvejde at bestille et årskort til?
Priser fra 399 DKK

Ølsmagning

Ølsmagning er et utrolig hyggeligt arrangement som samtidig er ganske lærrerigt hvis blot man har interessen for øl. Dette ølsmagning, gavekortet kan benyttes i hele Danmark på et utal af fantastiske barer & bryghuse. Glæd en du holder af med et gavekort til en ølsmagning.
Priser fra 129 DKK

Dinner In The Dark

Dinner in the dark er en madoplevelse udover det sædvanlige. Alt det der kendetegner en god middag er til stede, der er blot en enkel men bemærkelsesværdig ting som mangler. Denne ene ting er lyset, for det specielle ved dinner in the dark er at du sidder & spiser i komplet mørke. Du kan intet se ikke engang din egen kaffel, eller for den sags skyld hvad der er på gaflen.
Priser fra 1195 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Social Foodies er et fantastisk sted, hvor der både laves & sælges en masse søde sager. Netop de søde sager kan du være med til at lave når Social Foodies åbner dørene & inviterer til flødebollekursus. Dette er et utrolig hyggeligt arrangement for både børn & voksne. Et flødebollekursus er den oplagte oplevelsesgave til hende.
Priser fra 299 DKK

Gourmetburger For 2

Hvem elsker ikke at spise en skøn middag med sin kæreste, bedste ven, veninde eller familie? Dette gavekort er den perfekte oplevelsesgave hvis du gerne viil glæde ham eller hende med en middag. Nyd en gourmetburger & hinandens gode selvskab, ved at bestillle dette gavekort til en gourmetburger for 2.
Priser fra 299 DKK

Biografbilletter

Hvem elsker ikke at gå i biografen? Næsten alle elsker at gå i biografen, der er få oplevelsesgaver som passer til “alle” mennesker, men en tur i biografen er måske den mest alsidige gave. Uanset hvem du skal give en oplevelsesgave kan du fint give personen biografbilletter. Uanset hvilken film genre han eller hun normalt ønsker at se, kan du fint købe disse biografbilletter da personen selv kan vælge mellem de mange film der kører i biografen.
Priser fra 159 DKK

Helikoptertur

Helikoptertur, er formentlig et ord der står på manges bucket liste. For hvem har da ikke en drøm om at se verden lidt fra oven i en helikopter? I hvert fald kan du glæde en du holder af med et gavekort til en helikoptertur over det danske land såvel som det svenske.
Priser fra 599 DKK

Cafébesøg For 2

Hvilken kvinde såvel som mand vil ikke elske at få et gavekort til et cafébesøg for 2? Uanset hvordan du kender personen vil en oplagt oplevelsesgave til ham samt hende være et gavekort til et cafébesøg for 2. Gavekortet kan bruges et utal af steder rundt om i det danske land, på nogle af landets hyggeligste caféer.
Priser fra 249 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge er en naturskøn madoplevelse fra øverste skuffe. Der er virrkelig kælet for detaljerne så oplevelsen føles så autentisk & vildmarks-agtig som overhoved muligt. Maden er helt fantastisk & yderst elegant på en lidt rustik måde. Inviter personen i dit liv, venner, eller familie med på denne oplevelse.
Priser fra 995 DKK

Luksus Brunch For 2

Der findes intet bedre om morgen end en luksus brunch & godt selvskab. Ved at købe dette gavekort til en du holder af, kan i sammen tilbringe tid sammen imens i nyder en luksus brunch et smukt sted i Danmark. For som du måske har bemærket er dette gavekort gyldigt skønne steder i hele Danmark.
Priser fra 299 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

En hver kvinde fortjener en luksus ansigtsbehandling, dette er en skøn oplevelsesgave som hun helt sikkert vil blive utrolig glad for at modtage. Giv hende mulighed for en totalt afslappende stund, væk fra hverdagens pulserende & nogle gange stressende rytme.
Priser fra 499 DKK

3-Retters Menu For 2

Oplevelsesgaver kan være mange ting eksempelvis en 3-retters menu for 2, netop dette er denne oplevelsesgave. Hvis du leder med lys & lygte efter en fantastisk oplevelsesgave til ham eller hende, har du måske netop fundet den. For hvem vil ikke blive rigtig glad for at få et gavekort til en 3-retters menu for 2?
Priser fra 599 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Du har måske tidligere hørt om oplevelsesgaven bodyflight i vindtunnel & tænkt det lyder satme cool. Hvis dette er tilfældet, vil vi klart anbefale dig at bestille en ekstra billet eller to & inviterer nogle gode venner eller kollegaer med til bodyflight i vindtunnel. At være vægtløs er noget helt særligt som bør opleves sammen med skønne mennesker. Denne vindtunnel & oplevelse finder sted i Taastrup på Sjælland.
Priser fra 445 DKK

Skøn Massage

Skøn massage forbindes gerne med nydelse & afslapning, hvilket er en god beskrivelse af denne oplevelse. Vi kan alle have brug for en dag eller i hvert fald et par timer hvor vi slapper helt af & intet tænker på. Dette giver denne oplevelsesgave fri mulighed for, glæd ham eller hende med et gavekort til skøn massage.
Priser fra 425 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Peter Beier er begyndt at arrangere noget så fancy som en chokoladebrunch. Så er du på jagt efter en oplevelsesgave til personen der elsker chokolade, er dette helt sikkert en glimrende gave. Få nogle hyggelige timer i hinandens selvskab i mens i nyder noget af verdens bedste chokolade.
Priser fra 198 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Højtbelagt hygge, er en kanon oplevelsesgave som ikke blot er pokkers hyggelig, men som også byder på lækre højtbelagte rugbrødder. Denne hyggelige middag vil være en perfekt oplevelsesgave til ham eller hende som du ønsker at tilbringe lidt ekstra tid sammen med.
Priser fra 399 DKK

Urban High Roping

Urban high roping, er en fantastisk adrenalin fyldt oplevelsesgave, som får pulsen til at stige betragteligt. Denne oplevelse forgår 50 meter over jorden & byder på mere end 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad. Denne oplevelsesgave kan være den perfekte weekendudflugt for hele familien, det vil helt sikkert blive en sjov dag.
Priser fra 395 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Kvalitetstid er den bedste tid i verden & netop mere af dette kan du få sammen med en du holder af ved at glæde personen med en miniferie for 2 med morgenmad & middag. Dette gavekort kan benyttes rundt om i hele Danmark på en lang række skønne hoteller & kroer.
Priser fra 1699 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Leder du efter oplevelsesgaver til en person med benzin i blodet? Så behøver du ikke længere at lede. For med oplevelsen kør Lamborghini på bane er der for alvor fart over feltet, mange hestekrafter & ekstra meget adrenalin i hele kroppen. Det er muligt at køre Lamborghini på bane i Jylland samt på Sjælland.
Priser fra 2495 DKK

Svæveflyvning

Svæveflyvning er bestemt en af de bedste oplevelsesgaver i verden. Oplev verden lidt fra oven helt uden moter, uden støj eller andet forstyrrende. Helt der oppe hvor fuglende flyver frit & hvor udsigten næsten er overvældende, kan du svæve rundt i en svæveflyver.
Priser fra 345 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Denne Oplevelse er ikke ene & alene en byvandring rundt i København’s mange smukke gader. Dette er en byvandring med gadens stemmer, som byder på ægte & ærlige historier om et liv på kanten af samfundet. Du vil møde de mennesker som længe har levet et barskt liv, samt få mulighed for at spørge guiden om alt.
Priser fra 149 DKK

Voksen Entrébillet Til København Zoo

Der er mange danskere som har gode minder fra Københavns Zoo enten fra den gang da de var børn eller nu som voksen. Uanset om du har gode minder fra København’s Zoo, bør du helt bestem besøge zoo ofte. Derfor vil en god oplevelsesgave være en voksen entrébillet til København Zoo.
Priser fra 195 DKK

Barn Entrébillet Til København Zoo

At være barn i København Zoo, er som at træde ind i en helt ny & spændende verden. Her er eksotiske dyr, som man ellers kun ser i tv’et over alt & så er det i København Zoo at du kan opleve de søde pandaer. Glæd et barn med en Entrébillet Til København Zoo. Dette er den perfekte oplevelsesgave til børn.
Priser fra 105 DKK

Undervandsjagt

Undervandsjagt nær Århus i Østjylland, er bestemt blandt de bedste oplevelsesgaver på denne liste. Det er en rigtig adventure oplevelse at dykke ned på havets bund med en harpun & kniv for at jage fisk. Nyd roen under havets overflade & koncentrer dig ikke om andet en at få pulsen ned & søge efter fisk.
Priser fra 399 DKK

Wallmans Dinnershow

Ny sæson, nyt show, ny fest. Der er garanti for en god aften når byens største dinnerparty, byder på latter, fest & farver. Måske i skal fejre noget specielt eller blot trænger til en aften fuld af magi, spænding & overraskelser. Der er lagt op til en aften udover det sædvanlige, ved at bestille et gavekort til Wallmans Dinnershow.
Priser fra 1298 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Kør sportsvogn på bane, mærk suset de mange hestekræfter & motorlarmen. Du kan frit vælge mellem 2 sportsvogne, begge med en acceleration & power der overgår de flestes fantasi. Der er tale om en Audi R8 med en voldsom V8’er eller en hårdt pumpet Porsche 911 Turbo S med hækmotor.
Priser fra 999 DKK

Go High Klatrepark

Go High Klatrepark på Kragerup Gods, er nok verdens største udfordring hvis man har højdeskræk. Oplevelsen forgår nemlig helt oppe i trætoppene 28 meter over jorden. Oplevelsen varer 4-6 timer & byder på 5 kilometer klatrepark med 3,5 kilometer svævebane. Go High Klatrepark er opdelt i 6 sværhedsgrader.
Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Bestil et minicruise til Oslo. Dette minicruise inkluderer 2 nætter med DFDS Seaways for 2 personer fra København til Oslo tur/retur. Jeres flydende hotel med skiftende udsigt, vil byde på frisk havluft & kvalitetstid med din kæreste. Forkæl ham eller hende med et minicruise til Oslo.
Priser fra 995 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

En hver dreng/mands største drøm må være at gå amok i en pølsevogn. Altså spise & drikke alt det man overhovedet kan, netop dette er hvad denne oplevelsesgave tilbyder. Det er et spis alt hvad du kan gavekort til en pølsevogn. Inviter en god ven eller kollega med til en sjov oplevelse som i efterfølgende kan grine af.
Priser fra 349 DKK

Tapas For 2

God mad med spanske rødder er tema for denne middag, der er lagt op til en lækker middag. Alt du skal stå for er at inviterer et dejligt meneske med til en hyggelig aften. Gavekortet gælder til en række skønne steder i Danmark, så uanset hvor i bor vil der være en resturant tæt på jer.
Priser fra 499 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Vi kan alle nyde godt af en pause fra en hektisk & stressende hverdag. Dette er gavekortet som giver jeg mulighed for at ta’ 3 dage ud af kalenderen, pakke bilen & køre mod et af de mange skønne Comwell Hotels i Danmark. Ved at klikke på knappen nedenfor kan du se hvor i kan nyde en 3 dages miniferie.
Priser fra 1999 DKK

GoBoat København

GoBoat København, oplev Danmark’s hovedstad fra kanalerne i egen båd. For netop nu er det muligt at leje en GoBoat & selv sejle rundt i skønne København, med dejlige mennesker. Lyder dette som den perfekte oplevelsesgave? Giv et gavekort til GoBoat til en du holder af & håb at du bliver inviteret med på sejltur.
Priser fra 449 DKK

Food Walk

Food walk er en hyggelig oplevelse i Århus, her går man fra det ene lækre spisested til det andet. Man nyder en masse god mad imens men bare snakker & hygger sig med de andre deltagere. Inviter din gode veninde, ven eller kæreste med til food walk i Århus.
Priser fra 499 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Du har måske tidligere nydt en lækker brunch på en fin cafe i indre by. Dette er ikke en sådan brunch, for her er maden tilberedt ude i vildmarken over bål. Vildmarksbrunch er helt sikkert en oplevelse der bør opleves, sammenlignet med en alminde lig brunch inde i byen er det noget helt andet, men bestemt en god oplevelse. 
Priser fra 275 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Kom helt tæt på det barske liv som hjemløs, ved at deltage i denne guidet tur med en hjemløs. Turen ligger vej forbi 8-10 opholdssteder, der alle har tilbud til udsatte i Århus. Byvandringen varer 1,5-2 timer & giver et indblik i hvor hård livet på gaden er med misbrug, alkohol, stoffer & udskrevne gaderegler.
Priser fra 99 DKK

Østerssafari

Kender du en der elsker østers eller blot en der godt kunne tænke sig at smage østers? Uanset hvad er denne oplevelsesgave glimrende, for dette er ikke blot en oplevelse hvor i skal smage østers men også selv på østersfangst. Østerssafarien finder sted ved Rømø & Lemvig.
Priser fra 175 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Peter Beier er kendt som værende et eksklusivt chokolade brand. Men har du nogensinde hørt om derees chokoladesmagninger? Hvis ikke bør du bestemt bestille billetter dertil & glæde din bedste veninde eller kæreste med en skøn chokoladesmagning i fantastiske omgivelser.
Priser fra 299 DKK

Pilot For En Dag

Har du siden du var barn drømt om en dag at blive pilot? Nu kan du få din barndomsdrøm til at gå i opfyldels i hvert fald for en enkel dag. For ved at bestille denne opllevelsesgave kan du blive pilot for en dag. Få lov til at sidde med i cockpittet & lær alt om at flyve et fly.
Priser fra 2195 DKK

Prøv Banecykling

Prøv banecykling, er oplevelsesgaven der giver adgang til at prøve kræfter med banecykling i Ballerup Super Arena. Det er netop på denne indendørs cykelbane at par nummer 7 i årtier har kæmpet for at leve op til favoriet værdigheden. Faktisk vil i få instruktion fra det tidligere ”Par nr. 7” Michael Sandstød & Jimmi Madsen
Priser fra 749 DKK

Kitesurfing Kursus

Prøv kræfter med kitesurfing i København hos Amager Kiteskole. Dette kitesurfing kursus varer 2 timer & byder blandt andet på indledende øvelser på land, alt undervisning vil blive udført af en certificeret & erfaren kitesurfinginstruktør. Instruktøren vil i jeres selvskab gennemgå de vigtigste teknikker & sikkerhedsregler.
Priser fra 539 DKK

I Fodsporene På Flammen & Citronen

Kom helt tæt på besættelsestiden i Indre by & Vesterbro, denne byvandring, følger i fodsporene på modstandfolkende, gennem det tidligere besatte København. Denne byvandring varer cirka 2 timer & bringer jer forbi 10-15 historiske steder fra besættelsestiden i indreby & Vesterbro.
Priser fra 199 DKK

Prøv Virtual Reality

Har du endnu ikke prøvet Virtual Reality, eller er du helt betaget af denne nye verden? Så skal du helt afgjort bestille dette gavekort så du kan prøve Virtual Reality. Her vil du få et indblik i denne nye moderne teknologi, samt naturligvis lov til at prøve den på egen krop.
Priser fra 175 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Kender du en der vil elske at dykke i et stort akvarie i Kattegatcentret, eller kunne du måske selv tænke dig at prøve dette? Så er det bare at få bestil et gavekort eller to til prøvedyk i Kattegatcentret. Inviter din bedste ven eller kollega med til en fed oplevelse for livet i Kattegatcentret. 
Priser fra 800 DKK

Eventyr På Limfjorden

Der er garanteret vind i håret & adrenalin i hele kroppen når de 2 store motorer med hver 300 hestekræfter startes & får båden til at sejle med voldsom fart. Oplevelsen inkluderer 1 times RIB-safari på Limfjorden, samt fortællinger fra området. Alt sikkerhedsudstyr er naturligvis ligeledes inkluderet.
Priser fra 350 DKK

Pizzakursus

Pizza er en af danskernes ynglings retter, men som oftest bestiller vi dem hos det lokale pizzaria. Men hvorfor enlig det, for der findes intet bedre en en hjemmelavet pizza. Kunne du tænke dig at lære hvordan man lære at lave den perfekte italienske pizza? Så inviter nogle skønne mennesker med til pizzakursus.
Priser fra 495 DKK

Kør Gokart F1-Style

Kunne du tænke dig at køre Gokart F1-Style på Europas største indendørs gokartbane? Dette er oplevelsesgaven med fart, adrenalin, spænding & højt humør. Inviter dine gode venner eller kollegaer med til en lille konkurrence hos Racehall Arhus. Dette ville ligeledes være en oplagt far & søn oplevelsesgave.
Priser fra 330 DKK

Klatring København

Den perfekte oplevelsesgave for både børn & voksne er uden sammenligning klatring i København. Blocs & Walls er et mekka for folk der elsker klatring. Der er 15 meter høje klatrevæge til de frygtløse, samt 5 meters høje klatrevæge til de der fortrækker lige at prøve kræfterne af. 
Priser fra 250 DKK

Prøv Flyboard

Flyboard ligner mest af alt noget fra en superheltefilm, sådan en film hvor man tænker det er da hvis lavet i et filmstudie. Men faktisk findes flyboard i modsætning fra meget andet i superheltefilm faktisk i virkeligheden. For at det ikke skal være løgn har du faktisk mulighed for at prøve et flyboard i København.
Priser fra 899 DKK

Oplevelsesgaver Til Ham

Mange mænd kan godt lide god mad, og de færreste siger nej til en god bøf. Det kan gøre en kulinarisk oplevelsesgave til et oplagt valg. Et godt alternativ kan også være at tage ham med til en ølsmagning, hvis han også nyder at få en god specialøl fra tid til anden. Det er en perfekt gave, der giver ham mulighed for at udvide sin horisont og samtidig få lov at smage en masse dejlig øl. Det kan jo være, at han finder sig en ny favorit.

Nogle mænd vil elske en adrenalinfyldt oplevelsesgave, og disse gaver kan naturligvis både nydes med kæresten eller en god ven. Der er heldigvis masser af forskellige adrenalinpumpende oplevelsesgaver på markedet. Det vil sige at man kan overraske manden i sit liv med et gavekort til en tur i sportsvogn. Der er både Lamborghini og Ferrari, så man skal bare vælge sin favorit. Men skal det være endnu mere ekstremt, så kan man jo også give ham et tandemspring, så han kan få en vild oplevelse for livet. 

Men bare fordi man er en mand, så er der jo ingen der siger at man ikke kan nyde wellness. Så et gavekort til en spadag kan bestemt også være noget, der frister selv granvoksne håndværkere, der bare trænger til at koble af og blive forkælet.

Oplevelsesgaver Til Ham

Oplevelsesgaver Til Hende

Du føler måske, at det kan være svært at finde den helt rigtige gave til en vigtig kvinde i dit liv, og så kan det være oplagt at købe en oplevelsesgave. Et oplevelsesgavekort er nemlig ikke alene yderst betænksom, men det er også en gave, der kræver lidt omtanke. Hun vil sætte pris på at kunne fornemme, hvor meget du har tænkt over hendes gave. At du så oven i købet giver hende en oplevelse, som hun virkelig kan nyde, er bare toppen af kransekagen.

En spa dag kan være en romantisk gave, hvis du giver den til din kæreste, og mange kvinder vil sætte pris på en rolig dag og afslappende dag med wellness og champagne. Oplevelsesgaver til par er også blevet ufatteligt populære, og I kan også vælge at bruge en dag på for eksempel at tage et madlavningskursus sammen. Så længe hun kan fornemme, at du sørger for at bevare fokus på hende, så vil hun elske gave. Hvem af os nyder ikke at være verdens centrum, bare engang imellem?

Om det er en gave, som i begge kan nyde sammen eller om det blot er en solo oplevelse, betyder ikke så meget. Du skal blot sørge for at købe en oplevelsesgave, der stemmer overens med hendes interesser og smag. Hvis hun er helt tosset med fart og adrenalin, så er det nok ikke en spa dag, der er det mest oplagte. Så burde man måske nærmere overveje om ikke hun skulle have en tur i en helikopter eller noget lignende.

Oplevelsesgaver Til Hende

Oplevelsesgaver Til Par

Hvis et par skal have en chance for at have kvalitetstid sammen, kan det være oplagt at vælge en oplevelsesgave. I princippet kan to veninder vælge mange af de samme oplevelser som par, for en dag med wellness behøver ikke at være romantisk. Den kan også sagtens være en veninde-aktivitet. Der er altså enormt mange forskellige muligheder når det kommer til oplevelsesgaver for par, da man kan finde alt fra kulinariske oplevelser til adrenalinfyldte. Så en personlige smag, såvel som den man skal dele oplevelsen med, har stor betydning her.

Har du en kæreste som du savner, så kan du overveje at købe en oplevelsesgave til par, som I kan nyde sammen. Den behøver ikke koste en formue, og du kan for eksempel også vælge at købe et gavekort til en lækker brunch, som I kan nyde sammen. Derefter kan I eventuelt gå en hyggelig tur bagefter, men den del er naturligvis valgfri. Det der er vigtigt når man køber en oplevelsesgave til par er, at man får en lækker oplevelse hvor det er jer, som er i fokus. Sørg altid for at i får en dejlig dag sammen, for så er det en succes.

Her på siden kan du finde alt indenfor oplevelsesgaver til par, så der er virkelig lagt op til at i kan få jer en hyggelig dag sammen. Uanset jeres smag eller budget, så kan du finde noget der passer til jer.

Oplevelsesgaver Til Par

Oplevelsesgaver Til Børn

Flere og flere forældre vælger at give deres børn oplevelsesgaver, og det kan være en god løsning, hvis børnene har mange onkler, tanter og bedsteforældre, som giver dem legetøj til både jul og fødselsdage. Det er en rigtig god måde at skabe mere samvær på i familien, og det er helt sikker noget, der vil kunne give børnene en masse gode minder.

Oplevelsesgaver som biografture kan være en god idé, hvis du gerne vil overraske dine børn med en mindre gave, som I kan nyde i hverdagen. Denne oplevelsesgave kunne for eksempel også bruges som adventsgaver, hvis dine børn har fået lidt for meget juleslik. Oplevelsesgave er alle pengene værd og det er en form for gave, som børn sjældent forventer. Du kan altså være sikker på, at det bliver en rigtig god overraskelse. 

Der findes også mange oplevelsesgaver, som er lavet specielt til børn eller familier, men mange af de almindelige oplevelsesgaver er også velegnet til børn. Du skal blot være opmærksom og læse oplevelsesbeskrivelsen grundigt, hvis du vil være sikker på, at den er egnet til børn. Der kan for eksempel være højde eller aldersbegrænsninger ved nogle aktiviteter. Hvis du er i tvivl, kan du også kontakte udbyderen af oplevelsen og spørge dem, om oplevelsen er børnevenlig.

Oplevelsesgaver Til Børn

Oplevelsesgaver Århus

Danmarks næststørste by har som man nok kan regne ud en masse vidunderlige oplevelser, som man ikke finder magen til andre steder i landet. Det er en vidunderlig by, som bare tigger om at blive udforsket af nysgerrige sjæle. Det samme gælder for de mange spændende oplevelser, man kan prøve ved at købe et gavekort. Der er alt lige fra kulinariske oplevelser til spændende oplevelser, der får adrenalinen til at pumpe i hele kroppen. Så man behøver blot vælge det, der virker mest fristende. 

Man kan f.eks. komme til et lækker baristakursus hos La Cabra, hvor man lærer en masse blærede teknikker, der ikke alene gør en bedre til at lave kaffe, men man kan også se tjekket ud imens. Der er også et gavekort til en ølsmagning på Aarhus Bryghus, hvilke sjovt nok også er en oplevelse, der er begrænset til at foregå i Smilets By. Skulle det være fart og spænding der lokker, så kan man prøve at give den gas i en vaskeægte Ferrari, og det endda på åben gade. Den er god nok, du kan komme til at nyde fornemmelsen af at folk kigger efter dig, mens du kører en fuldblods sportsvogn igennem byen.

Dette er kun et lille udvalg af de mange unikke og fede oplevelser, som man kan finde i Århus. Så hvis du er bosat i eller omkring Århus, så kan du med fordel bestille et gavekort til en dejlig oplevelsesgave. Enten til dig selv eller til en du holder af.

Oplevelsesgaver Århus

Oplevelsesgaver København

Danmarks dejlige hovedstad er det oplagte sted, hvis man gerne vil have adgang til et stort udvalg af spændende og interessante oplevelser. Der findes noget for enhver smag og man kan altså være helt sikker på, at finde noget som vil interessere modtageren. Uanset om en oplevelse skal være fyldt med historie, få adrenalinen til at pumpe eller bare være velsmagende, så er der noget at finde. Det kan altså godt betale sig at få udvidet sin horisont og lære mere om den vidunderlige by København er.

Hvis man f.eks. er meget historisk interesseret, så kan man gå i fodsporene på Flammen og Citronen. Det er et unikt indblik i besættelsestidens Danmark og noget de fleste vil kunne finde spændende. Er man mere til de velsmagende oplevelser er der noget så unikt som Dinner in the Dark, hvor man spiser i komplet mørke. Det er kun i København at man finder dette unikke koncept, og det er virkelig et besøg værd. Men hvis man virkelig vil have en på opleveren, så tag ud og prøv et flyboard. Det er simpelthen så vanvittigt sjovt og unikt, at man ikke må snyde sig selv for det.

København er mulighedernes by når det kommer til gode oplevelser. Faktisk er det værd at besøge byen blot for at opleve nogle af disse, så selv hvis du ikke bor på Sjælland, så bør du stadig tage et kig på oplevelsesgaver i København.

Oplevelsesgaver København
De Forskellige Typer Af Oplevelsesgaver

Der findes mange forskellige typer af oplevelsesgaver, og det handler naturligvis om at finde den helt rette oplevelsesgave til modtageren. Herunder kan du læse mere om nogle af de mest populære typer af oplevelsesgaver. Der er en masse forskellige kategorier, så hvis du har en specielt slags oplevelser i tankerne, så er det jo ret nemt.

Man skal naturligvis vælge en type oplevelse, der passer til modtagerens smag og temperament. F.eks. er et faldskærmsudspring måske ikke det rette til ens bedstemor eller til en ven, der ikke bryder sig om vilde adrenalinpumpende oplevelser. Modsat er en tur på museum måske ikke det rette til en fartglad adrenalin junkie. Det er heldigvis sjældent at man er så forkert på den, så hvis man bare tænker sig lidt om, så skal det nu nok gå.

Men der er som man kan se masser at vælge imellem, så man kan helt sikkert finde noget, der passer til modtageren. Desuden er der naturligvis noget i enhver prisklasse, så man slipper for at sidde i en situation, hvor man kun kan spise havregryn og pasta sidst på måneden. Find lige præcis den oplevelsesgave, som du har råd til og som du tror modtageren vil sætte mest pris på, så kan det praktisk talt ikke gå galt.

Oplevelsesgaver Black Friday
Biograf Gavekort

At gå i biografen er noget som de fleste kan sætte pris på. Der er noget helt specielt ved at sidde i de komfortable sæder, med en stor spand popcorn på skødet og vente på at solen bliver mørk. Når først dette sker, så bliver man transporteret ind i en anden verden og det er altså en af de ting, som aldrig bliver kedelig. Uanset om man er voksen eller barn, så er en biograftur lige sagen. Derfor er det også oplagt at man giver en oplevelsesgave biograf til en man holder af. Del oplevelsen og tag ind for at se en spændende film sammen. Det er altid sjovere at være to.

Men når det kommer til oplevelsesgaver hvilke biografer kan man så benytte sit gavekort i? Man har jo ikke lyst til at dukke op i en biograf, hvor ens gavekort ikke kan anvendes. Heldigvis kan man se en lister over samtlige biografer, hvor det kan indløses på siden hvor man bestiller. Der er noget overalt i landet, så du skal blot finde den biograf du gere vil bruge, og så ellers se hvad der spiller for tiden. 

Et gavekort til oplevelsesgave biograf er en oplagt ide til enhver, der ikke ved hvad de skal give i gave. Eller hvis man har et familiemedlem der er dårlig til at ønske sig noget. Vælg selv, for det er en gave som de fleste vil blive glade for.

Oplevelsesgaver Biograf
Kulinariske Gaver

De kulinariske oplevelsesgaver er det perfekte gave til de madglade mennesker. En kulinariske oplevelsesgave kan naturligvis være et gavekort til en lækker middag på en ekstra god restaurant. Her kan middagen sagtens være en oplevelse i sig selv, men der findes også andre typer af kulinariske oplevelsesgaver. Der er f.eks. ganske unikke oplevelser, som f.eks. Dinner i the Dark, hvor man indtager sin middag i komplet mørke, betjent af blinde tjenere. Det er en oplevelse, som desuden har yderst velsmagende mad.

En kulinariske oplevelsesgave kan også være en lærerig aktivitet som vin-, ølsmagning eller lignende. Her får man også en ekstraordinær oplevelse med i gaven, og man får mulighed for at teste sine smagsløg og samtidig måske lære noget. Det er en oplagt gave, hvis man gerne vil have udvidet sin horisont indenfor f.eks. øl eller vin, og med erfarne folk til arrangementet kan man være sikker på, at man er i kyndige hænder.  

Sidst, men ikke mindst, kan en kulinarisk oplevelsesgave også være et gavekort til undervisning indenfor en bestemt type madlavning. Her kan du være helt sikker på at blive bedre til at lave mad og samtidig have det sjovt. Uanset om det er noget så hyggeligt som flødeboller eller noget lidt mere avanceret, så er der noget for enhver smag og det er en rigtig sjov oplevelse. De kan sagtens nydes alene, men det er bare endnu sjovere, hvis man har en god ven med. 

Kulinariske Oplevelsesgaver
Wellness, Et Sikkert Hit

Wellness er et populært valg til personer som elsker afslapning og velvære. Der findes mange forskellige typer af wellness oplevelsesgaver. Disse oplevelser kan strække sig over flere dages wellness ophold, men du kan også sagtens finde oplevelser, som kun varer et par timer – for eksempel en ansigtsbehandling eller lignende. Find det, der passer til dine præferencer og som du naturligvis også kan få til at passe ind i din kalender. Ofte er det jo ens arbejde, der kommer i vejen for wellness og dets lige. Så hvis man har muligheden, så er det en god ide at koble lidt af.

Nogle wellness oplevelser er kombineret med en kulinarisk oplevelse, så man for eksempel først spiser en lækker middag, og derefter er det tid til wellness og selvforkælelse. Det kan nemt være opskriften på den perfekte eftermiddag eller aften, og samtidig vil der være masser af tid til kvalitetstids. Hvis man leder efter en god fødselsdagsgave til sin partner eller måske en gave til Valentinsdag, så er wellness gave noget af det bedste man kan vælge.

I en tid, hvor vi arbejder mere og mere er det vigtigt at tage vare på sig selv, så derfor skal man sørge for at forkæle sig selv med dejlige oplevelser. Et gavekort til en wellness gave er altså noget af det bedste man kan give sig selv eller en man holder af.

Wellness Oplevelsesgaver
Adrenalin First!

Vinsmagning og ansigtsbehandlinger er måske de helt rette oplevelsesgaver for nogen, men ikke for alle. Mange kræver mere spænding, og her er oplevelsesgaver med adrenalinen det perfekte valg. Der findes mange forskellige typer af oplevelsesgaver, som er fokuseret på spænding og adrenalin. De virkelig eventyrlystne kan for eksempel prøve et faldskærmsudspring eller lignende. Det kræver is i maven og en god portion overvindelse, at springe ud af et fly. Men hvis man først har gjort det, så er det også blandt de største oplevelser i ens liv. 

Heldigvis kan man også sagtens finde mindre grænseoverskridende oplevelser for en spændende oplevelse kan også handle om at opfylde en persons livslange drøm ved at give dem en tur i en Ferrari eller en helikoptertur. Det er naturligvis stadig utroligt spændende oplevelser, som dog også ligger i den lidt mere kostbare ende af oplevelsesgaverne. Er man lidt mere forsigtigt med sine penge, så kan man også prøve en tur i en flysimulator, der stadig er livagtig nok til at man kan mærke adrenalinen pumpe.

Denne type af oplevelsesgaver vil med garanti være ufatteligt mindeværdig, men du skal naturligvis også huske at overveje, om modtageren har mod på at indløse gavekortet til oplevelsen. Hvis du tvivler på modtagerens mod, er det værd at være opmærksom på, at virtual reality giver nye muligheder i forhold til adrenalinfyldte oplevelser, hvor man stadig befinder sig i trygge omgivelser. Det er altså et glimrende alternativ til de mest ekstreme oplevelser og så er det også nemmere at finde pengene til.

Oplevelsesgaver Med Adrenalin
Naturen Er Altid Skøn

Hvis du kender en person, som elsker friluftsliv, så kan en oplevelsesgave i naturen være den perfekte gave. Disse gaver er også ofte lærerige, og man får mulighed for at udvikle sine overlevelsesevne. Den danske natur er ganske unik og vi har ting, som man ikke finder andre steder i verden. Det skal vi huske at sætte pris på og det kan man f.eks. gøre ved at købe et gavekort til en af de mange oplevelser ude i det fri. Som med alle de andre oplevelsesgaver, så er der noget for enhver smag og enhver pengepung, så det er bare med at vælge det rigtige.

Der findes også oplevelsesgaver i naturen, som er velegnede gaver til børn. Disse oplevelser vil også være pakket med læring, men derudover vil der også være mulighed for masser af hygge og nærvær rundt om et lejrbål, mens snobrødene bliver bagt. Det kan også være oplevelser, der lader børnene lære mere om dyr, såsom et hvalsafari eller sælsafari. Her kommer man til at opleve de vilde dyr i deres rette element, hvilket ikke alene er spændende men også enormt lærerigt. 

Hvis man leder efter en oplevelsesgave i naturen, der retter sig mere mod det voksne publikum, så er der en ting, som er helt unik og som de færreste har oplevet. Sort Sol safari er en af den slags oplevelser, der bliver hos en, for man skal se det før man kan værdsætte det helt unikke. Absolut en af de mest interessante oplevelser ude i det fri.

Oplevelsesgaver I Naturen
Luksus Er Altid Dejligt

Der findes ufatteligt mange forskellige typer af oplevelsesgaver. Nogle oplevelsesgaver koster kun ganske lidt, men der findes også gaver i den helt anden ende af skalaen. Oplevelser som man gemmer til store begivenheder og som man aldrig glemmer igen. Den slags oplevelser, som man kan give sin forlovede på hendes fødselsdag eller som ens mand skal have i julegave. Disse oplevelser er virkelig lækre og man kan mærke, hvordan der er blevet kælet detaljerne. 

Hvis du virkelig vil forkæle en person i dit liv og har penge til overs, så kan du vælge at én af de luksuriøse oplevelsesgaver. Disse gaver kan for eksempel være helt unikke rejser til forskellige steder i verden, men de kan også være et længere ophold på én af Danmarks eksklusive kroer. Her vil man ikke alene komme til at bo på et lækkert værelse, men man bliver også trakteret af dygtige kokke, der laver himmelsk mad. Det er med andre ord en komplet oplevelse, der virkelig egner sig til livsnydere, der vil have noget ud over det sædvanlige.

Luksuriøse oplevelsesgaver egner sig desuden rigtigt godt som gaver til nogen, der har bryllupsdag eller måske en rund fødselsdag, hvor man ofte giver lidt større gaver. Det kan f.eks. være at man vil give sine forældre en helt speciel gave, eller måske er det ens bedste venner, der skal mærke at man tænker på dem. Muligheder er der i hvert fald nok af, så er det bare med at vælge den, som man synes bedst om og som man naturligvis har råd til.

Luksuriøse Oplevelsesgaver

Hygge Er Det Nye

En oplevelsesgave behøver ikke at være grænseoverskridende eller unik for at være dejlig. Det er også udmærket at give en enkel og hyggelig oplevelsesgave som for eksempel en tur i biografen. Hvis du og din partner har glædet sig til at se en specifik film, så kan man gøre en hel aften ud af en biograftur. Tag ud at spise først på en hyggelig cafe, hvorefter i kan tage i biografen og hygge jer. Der skal ikke så meget til, men hvis man er opfindsom, så kan oplevelsesgaver sagtens kombineres på den måde. 

Mange af de hyggelige og små oplevelsesgaver er også relativt billige. Det gør dem til at oplagt valg, hvis du ikke har det højeste gavebudget. Især studerende, der som bekendt ikke svømmer i penge vil kunne give dejlige gaver, som ikke koster ret mange penge. Det er desuden også en herlig måde at forkæle sig selv og en man holder af på i hverdagen. 

Det er også vigtigt at huske på, at en lille oplevelsesgave også sagtens kan kombineres med andre hyggelige fornøjelser, som I selv kan planlægge, når dagen nærmer sig. Så vær kreativ og få mest muligt ud af små hyggelige oplevelser. Ofte kan to billige oplevelser give en bedre samlet oplevelse end én dyr oplevelsesgave.

Hyggelige Oplevelsesgaver
Fordele Ved At Vælge Oplevelsesgaver

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en oplevelsesgave fremfor en mere traditionel gave. Det kræver stadig omtanke at vælge den helt rigtige oplevelsesgave, som passer til modtagerens personlighed og interesser, men hvis du får fundet den rette oplevelsesgave, så kan du glæde dig over de fordele, som du kan læse mere om herunder. 

Vi har her på siden samlet en masse forskellige oplevelsesgaver, som vi er helt sikre på vil kunne bringe glæde til den heldige modtager. Der er ligegyldigt om det er dine forældre eller bare en god kammerat. Alle kan få glæde af en oplevelsesgave. Det er nemt og praktisk for dig som giver, men det er også en gave som alle kan bruge. Man skal som nævnt blot sørge for at vise omtanke når man køber gaven. 

Vi skal herunder se nærmere på en række af de største fordele ved at vælge en oplevelsesgave fremfor noget mere alment. Der er naturligvis mange flere fordele end dem vi remser op, men i vores optik er de nedenstående argumenter klart de bedste. Men du vil sikkert hurtigt opdage, at du selv kan finde mange flere lækre fordele ved at købe en oplevelsesgave til en du holder af.

Forhandlere Af Oplevelsesgaver

Det Er En Personlig Gave

En oplevelsesgave er først og fremmest mere personlig end en traditionel gave. Traditionelle gaver er ofte materielle ting, som modtageren selv har skrevet på en ønskeliste, hvilket fjerner en stor del af omtanken bag gaven. Ønskelisten kommer nærmest til at fungere som en indkøbsseddel, og gavekøbet ender med at blive en pligt. Det er der ikke megen sjov ved og det kan faktisk helt fjerne glæden ved at give gaver. Hvis alle blot anvender ønskesedler, så ved man jo også næsten hvad man får i gave. Det eneste der er overraskende, er hvem der giver hvilken ting fra listen. Det bliver der heldigvis gjort op med hvis man vælger at tænke ud af boksen og giver en oplevelsesgave. 

Oplevelsesgaver er mere personlige gaver, for der findes så mange forskellige slags, at du med garanti kan finde en gave, som modtageren ikke havde forventet. Faktisk gør det ikke alene gaven mere personlig – det reintroducerer også overraskelseselementet ved at modtage gaver, hvilket mange voksne med garanti savner. En gave er ganske enkelt mere sjov, når det kommer som en overraskelse. Om ikke andet så kan du more dig over at se modtagerens overraskede mine, når der kommer en gave, som de absolut ikke havde forventer. Uanset om det så er et gavekort til en vinsmagning eller et faldskærmsudspring. 

En oplevelsesgave kan altså bringe det sjove tilbage til gavegivningen, og dermed er det slut med den der kiksede udveksling af ”gaver”, som blot er valgt ud fra en nøje tilrettelagt liste.

Derfor Skal Du Købe Personlige Oplevelsesgaver
Fordi Personlige Oplevelsesgaver Viser Omtanke & Skaber Ægte Glæde 100%
Personlige Oplevelsesgaver
De Er Nemme At Bruge

Oplevelsesgaver er nemme at bruge, for modtageren kan selv bestemme, hvornår gavekortet skal indløses. Det er praktisk, fordi man kan glæde sig til oplevelsen, når det passer ind i ens eget skema, og man behøver ikke at bekymre sig om at få fri fra arbejde og lignende. Faktisk er der ufatteligt stor frihed i forhold til oplevelsesgaver, men der er nogle få begrænsninger, som I skal være opmærksomme på.

I forhold til oplevelsesgaver er det vigtigt at være opmærksom på, at oplevelsesgaven skal bruges indenfor et bestemt tidsrum. Det kan for eksempel være et krav, at oplevelsen skal bruges inden for to år fra købsdatoen. Derudover er der også visse oplevelsesgaver, som kun kan indløses på bestemte dage eller i bestemte tidsrum. Disse eventuelle vilkår kan du se, når du køber gaven. Man skal naturligvis også være sikker på, hvor man kan indløse gavekortet, da mange oplevelser er geografisk begrænsede. Men ligesom med de andre vilkår, så kan alt dette ses når man bestiller gaven. 

Hvis man sørger for at være opmærksom på disse ting, så kan man næppe finde en gave, der er mere praktisk og nem. Kombineret med muligheden for at prøve en masse spændende oplevelser er det simpelthen en af de bedste gaver man kan få.

Gode Ideer Til Oplevelsesgaver
De Skaber Gode Minder

Prøv ganske kort at tænke tilbage – kan du huske, hvad du fik gaver af folk til din sidste fødselsdag? Du kan måske huske en enkelt gave eller to, men de fleste gaver ryger hurtigt i glemmebogen. Faktisk sker det alt for ofte at man får en gave, som et eller andet sted er lidt ligegyldig og så ryger den ellers om bag i skabet. Den bliver simpelthen ikke husket, og det er da synd og skam. Selv hvis man husker en specifik gave, så kniber det sikkert med at huske nøjagtigt hvem det var, der gav en gaven. Er der så egentlig noget ved at få gaver?

En oplevelsesgave er svær at glemme, for den skaber fantastiske minder, som ikke bliver glemt i mange år. Mange oplevelsesgaver er designet som oplevelsesgaver til par eller oplevelsesgaver til veninder. Disse gaver er især oplagte, hvis du har en kæreste eller en veninde, som du gerne vil forkæle med en anderledes og mere spændende gave. De kan også anvendes sammen med forældre eller familien i helhed. Det er en fantastisk måde til at tilbringe kvalitetstid på og de minder, der skabes, er mere værd end guld. 

Så hvis du gerne vil give dem du holder af en ganske særlig gave, som de ikke glemmer og som skaber fantastiske minder, så er du kommet til det helt rette sted. Giv en oplevelsesgave og vær sikker på, at det er en af de gaver, der bliver husket langt ud i fremtiden.

Bedste Oplevelsesgaver
Du Er Garanteret Kvalitetstidstid

Vi lever alle med en travl hverdag. Arbejdede og pligter kan nemt fylde meget, og det kan også betyde, at vi glemmer hinanden. Manglen på kvalitetstids kan nemt give dårlig samvittighed, og det kan være én af grundene til, at man vælger at folk ekstra fine fødselsdags- eller julegaver. Desværre løser det sjældent problemet med den dårlige samvittighed, for det ændrer ikke på årsagen, som er manglen på tid.

En oplevelsesgave giver en fantastisk mulighed for at få kvalitetstid sammen med modtageren. Det virker måske mindre relevant, men husk på, at din tid er det mest dyrebare, som du kan give til en anden person. Så hvis du f.eks. har haft en periode på arbejdet, hvor du har negligeret din partner en smule, så er det oplagt med en hyggelig oplevelsesgave, så i kan komme hinanden lidt mere ved. 

Måske kender du en vennepar, hvor begge parter arbejder en masse timer og derfor ikke får tilbragt ret meget tid sammen. Måske går det endda ud over deres forhold, hvilket man som god ven ikke har lyst til at være vidne til. Så kan man med fordel give dem en lille gave, der giver dem mulighed for at pleje forholdet og få lidt kvalitetstid. Det er en gave, som de vil sætte pris på, for man er alt for ofte slem til ikke at forkæle sig selv med den slags ting. Uanset hvem man er, så vil man jo sætte pris på, at ens venner tænker på en og gerne vil sikre at man har det godt.

Gode Oplevelsesgaver
Som Giver Kan Du Også Få Glæde Af Gaven

Der er mange grunde til, at en modtager vil blive glad for en overraskelsesgave, men en anden fordel er også, at du selv kan få glæde af gaven. Som tidligere nævnt er mange oplevelsesgaver lavet til par eller veninder, så du kan også sagtens vælge at købe en gave, som dig og modtageren skal bruge sammen. Det vil med garanti blive en god overraskelses – så du skal bare vælge, hvad I skal opleve sammen.

Dertil kommer det faktum at oplevelsesgaver findes i alverdens prisklasser, så uanset hvad dit budget er, så kan du finde en gave som passer. Der er altså ingen grund til at købe gaver, der er dyrere end man har råd til, for med oplevelsesgaver er der et stort og varieret udvalg tilgængeligt. 

I får altså rig mulighed for at tilbringe en dejlig dag sammen, hvor i kan komme til at opleve alt fra ture i helikopter til lækre middage på fine restauranter. Der er desuden masser af muligheder for at i kan være kreative eller lignende. Så hvis du har en ven, som du måske ikke ser så tit, så er en oplevelsesgave det perfekte redskab til at få rettet op på dette. Hvem ville ikke nyde at få en overraskelse som den?

Oplevelsesgaver Booking

Ofte Stillede Spørgsmål Om Oplevelsesgaver

Som du nok har opdaget, så er der virkelig mange forskellige oplevelsesgaver og hvis man ikke ved hvad man leder efter, så kan det godt blive noget uoverskueligt. Heldigvis for dig har vi masser erfaring i at vejlede vores kunder, således at i får de bedste oplevelser og dermed også bliver så tilfredse som muligt. Så hvis du har spørgsmål angående oplevelsesgaver, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har dog også samlet en række af de mest stillede spørgsmål herunder, så måske kan du finde svar på dine spørgsmål herunder. 

Vi svarer bl.a. på spørgsmål om hvor gaverne kan anvendes, regler og betingelser for oplevelsesgaver, samt hvorfor man overhovedet bør købe oplevelsesgaver. Skulle dit spørgsmål ikke blive besvaret herunder, så er du velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at yde den bedste service og samler på tilfredse kunder, så derfor ligger det os meget på sinde, at du som kunde får den bedst mulige oplevelse. 

Herunder følger som nævnt de mest stille spørgsmål vedr. oplevelsesgaver. Så hvis du har spørgsmål, er der en god mulighed for, at du her kan finde det svar du søger.

Ofte Stillede Spørgsmål Om Oplevelsesgaver
Hvor Kan De Bruges?

En af de ting, der er mest fantastisk ved oplevelsesgaver er, at man kan finde noget overalt i landet. Naturligvis er der nogle specifikke steder og oplevelser, der er geografisk bestemt. F.eks. er bridgewalk på Lillebæltsbroen sjovt nok kun tilgængeligt ved Lillebælt. Det samme gælder for ophold på ystad saltsjöbad og så videre. Men der burde nok også være indlysende for langt de fleste. Der er dog gaver, som kan benyttes over hele landet, og derfor skal man lige være opmærksom på om den oplevelsesgave man køber, er en af dem. 

Gaver som biografture, brunch for to og så videre spænder bredt og derfor kan man være ret sikker på at finde et sted i nærhedens, hvor de kan indløses. Men hvis vil man være helt sikker, så skal man lige sørge for, at det gavekort man køber kan anvendes i nærheden. Heldigvis kan man læse alt om dette, inden man bestiller gavekortet. Det er jo noget så irriterende at bestille en lækker oplevelse, for så blot at opdage, at den kun finder sted i Aalborg, hvis man er bosat i København. 

Der findes som sagt en del gaver, der er geografisk bestemte og det er ofte fordi det er en helt unik ting. Måske er det et gavekort til et ganske specifikt hotel eller også kan det være en historisk oplevelse, der finder sted på den oprindelige lokation. Herunder kan du læse mere om oplevelsesgaver i Århus og København, da det klar er de byer, der byder på de lækreste oplevelser.

Hvor Kan Oplevelsesgaver Bruges
Hvor Kan Man Købe Dem?

Svaret på dette spørgsmål er noget så enkelt, for du kan finde en lækker oplevelse lige her på siden. Du går altså bare ind og finder den oplevelse, der frister dig og som er i din prisklasse. Derefter skal du blot bestille og så bliver du sendt direkte videre til vores samarbejdspartner, hvor du kan købe din oplevelse. Det er simpelthen så nemt og overskueligt, at enhver kan finde ud af det. Vi har flere forskellige samarbejdspartnere, så der kan være gode besparelser afhængig af hvor du vælger at købe. Vær opmærksom på dette, når du skal vælge. Man vil jo gerne have det så billigt som muligt.

Når du så har købet dit gavekort og fået det tilsendt, så vil du jo nok gerne booke en tid til oplevelsen. Heldigvis er det mindst lige så nemt som at købe gavekortet. Det kan man gøre på den side, hvor man købet gaven. Når man aktiverer og indløser sit gavekort, vil man blive ledt gennem hele forløbet med oplevelsesgaver booking. Enhver kan finde ud af det, selv hvis man normalt ikke er så IT-kyndig. Derefter skal man bare vente på at den store dag oprinder, så man kan komme ud og få en op opleveren. Medbring blot dit gavekort og aflever det ved oplevelsen.

Hvor Kan Man Købe Oplevelsesgaver
Hvilke Regler & Betingelser?

Når det kommer til oplevelsesgaver regler, så er der naturligvis nogle ting som man skal være opmærksom på. Først og fremmest har man altid 14 dages fortrydelsesret, så hvis man mod forventning skulle fortryde sit køb, så kan man få refunderet beløbet. Dette gør man på den side, hvor man købte gavekortet. Det er dog ikke muligt at fortryde, hvis man allerede har aktiveret gavekortet og booket tid til oplevelsen. Man kan læse meget mere om dette på de pågældende sites. 

Vi får tit spørgsmålet: ”kan oplevelsesgaver byttes?” og svaret er ja det kan man sagtens. Dette skal blot gøres inden for gyldighedsperioden, der typisk varer 1 eller 2 år. Hvis den oplevelse man gerne vil bytte til, er dyrere, så skal man naturligvis betale differencen. Men det er ganske nemt og det er rart, at den der får et gavekort kan bytte til noget mere passende, hvis de ikke bryder sig om den oprindelige oplevelse. 

Er dine oplevelsesgaver udløbet, så er der desværre ikke så meget at gøre. Man har som kunde selv ansvaret for at få brugt sit gavekort inden for gyldighedsperioden. Men hvis du kan fornemme, at du får brug for forlængelse, så er dette dog muligt én enkelt gang.

Oplevelsesgaver - hvornår er pengene tabt? Selvom gyldighedsfristen på selve oplevelsen kun er fx tre måneder, vil selve værdien af gaven stadig være der. Er der ikke aftalt andet, bevarer kortet sin værdi i op til tre år. Du kan dog godt aftale en kortere frist - den må bare ikke være urimelig kort. Det betyder, at du har ret til at modtage din oplevelse, men at du kan risikere, at den er steget i pris. Er den fx steget med 100 kr., må du lægge de 100 kr. oven i kortet for at modtage gaven.
Regler Betingelser For Oplevelsesgaver
Oplevelsesgaver Hvorfor?

Når det kommer til oplevelsesgaver, så er der en tendens til at flere og flere er skeptiske. Enten forstår de ikke helt konceptet eller også foretrækker de at give kontanter. Men hvis man først har benyttet et gavekort til en oplevelsesgave, så vil man i høj grad forstå, hvorfor det er blevet så populær en gave. Det er nemt, der kan være rigtigt mange penge at spare og så er det en gave, som de færreste forventer at få. Man kan altså være ret sikker på, at man overrasker modtageren, hvilket jo er den halve fornøjelse ved at give gaver i det hele taget. 

Oplevelsesgaver er desuden et rigtigt godt valg til dem, der døjer med at finde på gode gaver. Vi kender jo alle til problemet med familiemedlemmer, der er dårlige til at ønske sig noget, og derfor er det rart at kunne give et gavekort til en oplevelsesgave. 

Hvis man gerne vil have en god oplevelse sammen med en speciel person, så er det en rigtig gode ide at købe en oplevelsesgave. Ikke alene er der gode penge at spare med et gavekort, men kan også finde masser af god inspiration her på siden. Så svaret på spørgsmålet er kort sagt: Det er nemt, det er billigt og så er det en gave som alle sætter pris på at modtage.

Oplevelsesgaver Hvorfor
Kan Man Få Tilbud & Rabatter?

Hvis man er heldig, så kan man hos vores samarbejdspartnere finde oplevelsesgaver tilbud. Det er naturligvis altid en god ide at se om man kan finde en pris, der er endnu bedre end man eller får den på siden. Det er jo i forvejen billigt, men hvem vil ikke gerne spare lidt ekstra. Det er ikke så svært at lave en hurtig søgning efter rabatter, så husk endelig at udnytte dette.

Når det kommer til studierabat, så kan det faktisk lade sig gøre nu og da, hvis man bare sørger for at lede efter dem. Lav en søgning på ”oplevelsesgaver studierabat”, så burde du kunne finde aktuelle rabatter og tilbud. Der kan være gode penge at spare, så det er altid et forsøg værd. Men der er naturligvis ingen garanti for at man kan finde noget, så det er heldigt at priserne i forvejen er billige. 

Skulle man dog være så heldig at finde en oplevelsesgaver rabatkode, så kan man jo bare glæde sig over det. Jo mere man sparer, des flere oplevelsesgaver kan man jo købe. Vil du spare gode penge på oplevelsesgaver, så se om der skulle være gode tilbud og husk generelt at vælge den af vores samarbejdspartnere, der giver dig den bedste pris.

Oplevelsesgaver Tilbud Og Rabatkoder
Gode Råd Til At Vælge Den Rette Oplevelsesgave

En oplevelsesgave bliver kun en succes, hvis du finder den helt rigtige gave, som passer til modtagerens interesser. Der vil med garanti også være oplevelser som frister dig, men husk på, at det er modtageren, som kommer i første række. Det er vigtigt at du overvejer at en gave, der passer til ens far, måske ikke er det samme som passer til ens bror. Modtagerens alder er også en ting, der spiller en stor rolle når man skal være en god oplevelsesgave til en man holder af.

Herunder har vi samlet nogle forskellige forslag til oplevelsesgaver for ham, hende, par og lignende. Det er naturligvis langtfra alle kvinder og mænd, som har samme smag med hensyn til oplevelser, men vi har alligevel forsøgt at give vores bedste bud på gode gaver, som måske kan inspirere dig.

Du kan helt sikker finde noget, der vil kunne tilfredsstille de fleste, men hvis du er i tvivl, så er det en god ide at tænke lidt over tidligere gaver. Hvad plejer modtageren at ønske sig? Hvad kan modtageren godt lide at foretage sig? Hvad har i tidligere haft af oplevelser sammen. Det lyder måske som logik for høns, men når man først sidder og kæmper for at finde den rette oplevelsesgave, så er det den slags ting, der kan gøre hele forskellen.

Sådan finder du en oplevelsesgave

  • Det første trin når du vil finde en perfekt oplevelsesgave, er at benytte denne guide hos GaveAvisen.dk
  • Find en oplevelsesgave, vælg den du synes er mest spændende & klik på den. Du bliver nu automatisk ført direkte til forhandleren
  • Køb oplevelsesgaven enten som en Gave, et Gavekort eller en Billet
  • Køber du oplevelsesgaven som gave til en du holder af bør du pakke gavekortet smukt ind
  • Du er nu klar til at give oplevelsesgaven eller selv benytte den
  • God fornøjelse, vi håber at du snart vender tilbage & finder nye oplevelsesgaver

Danske forhandlere af Oplevelsesgaver:

Der findes “kun” 3 forhandlere af oplevelsesgaver i Danmark!
Vi har lavet en overskuelig liste med samptlige forhandlere nedenfor.
De sælger hver i sær mange hundrede forskellige oplevelsesgaver, så der er bestemt noget for en hver smag.

Læs med for at se de 3 danske forhandlere af oplevelsesgaver.

Danske Forhandlere Af Oplevelsesgaver

DuGlemmerDetAldrig har siden 2014 solgt oplevelsesgaver til Danskerne. De har i dag næsten 400 forskellige oplevelser på deres hjemmeside, hvilket gør det super attraktivt at købe oplevelsesgaver hos netop dem.

GoDream

GO DREAM blev grundlagt i år 2007 & har siden da solgt intet mindre end 2 milioner oplevelser, hvilket gør dem til den klart bedst sælgende forhandler af oplevelsesgaver. Køb deres oplevelsesgaver online eller hos en forhandler

SmartBox

Smartbox er en stor international forhandler af oplevelsesgaver som i længere tid også har leget på det danske marked. De har et kæmpe udvalg af oplevelsesgaver, ja faktisk kan du vælge mellem intet mindre end 3500 forkellige. 

Kildeangivelse

Marie Preisler, “Oplevelsesgaver Gør Lykke”, jv.dk, (besøgt: d. 24-11-2019, oprettet: d. 13-12-2013)
https://jv.dk/artikel/oplevelsesgaver-g%C3%B8r-lykke

“Oplevelsesgaver – En Slags Gavekort”, forbrug.dk, (besøgt: d. 24-11-2019)
https://www.forbrug.dk/artikler/forbrug/test-og-raad/forbrugerguides/gavekort-og-tilgodebeviser/oplevelsesgaver/

Marie-Louise Andersen, “Århusiansk oplevelsesvirksomhed har fordoblet omsætningen og vil nu til udlandet”, stiften.dk, (besøgt: d. 24-11-2019, oprettet: d. 24-03-2016)
https://stiften.dk/artikel/%C3%A5rhusiansk-oplevelsesvirksomhed-har-fordoblet-oms%C3%A6tningen-og-vil-nu-til-udlandet

Anne-Katrine Nørholm, “Gavekort: Det skal du huske, før du køber”, taenk.dk, (besøgt: d. 24-11-2019, oprettet: d. 21-11-2019)
https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/gavekort-og-tilgodebeviser 

“Oplevelser er danskernes store gavehit”, dr.dk, (besøgt: d. 24-11-2019 oprettet: d. 30-11-2010)
https://www.dr.dk/nyheder/indland/oplevelser-er-danskernes-store-gavehit

“Vilkår for indløsning afgavebokse skal oplyses tydeligt, før der indgås en aftale”, forbrugerombudsmanden.dk, (besøgt: d. 24-11-2019)
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/find-sager/markedsfoeringsloven/sager-efter-markedsfoeringsloven/kontraktvilkaar/vilkaar-for-indloesning-af-gavebokse-skal-oplyses-tydeligt/

Har Du En Bedre Oplevelsesgave?

Vi er overbeviste om at vi har fundet de bedste oplevelsesgaver. Fortæl os endelig hvis vi tager fejl. Indsend en oplevelsesgave via mail.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 543

Luk menu