Find Underholdende & Hyggelige Oplevelsesgaver Til Ham, Hende & Par

Oplevelsesgaver er utroligt populære i dag, da det er de færreste af os, der virkelig står og mangler materielle ting. Det kan ofte gøre det svært at købe gaver til andre, for det ikke er sjovt at købe en gave, der ender med at ligge ubrugt i en skuffe. Oplevelser er efterhånden blevet et populært valg, når der skal købes gaver, og mange danskere foretrækker at få en oplevelse i stedet for en materiel gave. En oplevelsesgave er måske hurtigt brugt, men minderne varer for evigt, og man glemmer aldrig, hvem man fik gaven af.

En af grundene til, at oplevelsesgaver så pokkers populære, er, at de kan gives til enhver, uanset alder og køn. Der er altså en dejlig oplevelsesgave, der passer til alle, uanset om man elsker fart og spænding, eller om man vil have kulturelle og kulinariske oplevelser. Der er også oplevelser, der egner sig perfekt til en familieudflugt, mens andre oplevelser passer bedre til en polterabend. Det handler blot om at finde den oplevelse, som man selv synes lyder sjovest. 

Vi har lavet en guide til oplevelsesgaver, så læs med her på siden, hvis du overvejer at give en oplevelsesgave til en speciel person i dit liv. Det kan aldrig gå helt galt, og hvis du sørger for at vælge den helt rette oplevelsesgave, så kan du være sikker på, at gaven vil blive husket i lang tid. Gode minder er langt mere værd end alverdens nipsting og pyntegenstande.

57 Yderst Populære Oplevelsesgaver

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Bridgewalking Lillebælt er den oplagte oplevelsesgave for hele familien. Overrask din mor eller far, mormor eller morfar med billetter til Bridgewalking, så hele familien sammen kan tage på udflugt. Denne oplevelse foregår, som du sikkert ved, på toppen af den Gamle Lillebæltsbro i hele 60 meters højde. Udsigten og de mange fortællinger om broens historie er helt fantastisk.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Deltag i en vinsmagning med en førende vinekspert. Aftenen byder på et utal af skønne vine, samt fortællinger om hver enkelt vin. Der er bestemt noget at lære for rutinerede vinkendere såvel som for nybegyndere. Måske du har en god ven, veninde, kollega eller kæreste, som du kunne tænke dig at glæde med et gavekort til en vinsmagning.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Ballonflyvning er på mange måder den perfekte oplevelsesgave. Det er hyggeligt, spændende og for nogle også en smule grænseoverskridende. En ballonflyvning er en helt fantastisk og unik oplevelse, der adskiller sig fra andre oplevelsesgaver. Når man flyver i luftballon, bliver man et med fuglene og kan nyde den fuldstændigt enestående udsigt.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Inviter dit livs kærlighed, gode venner eller kollegaer med til et hyggeligt og lærerigt madkursus. Du kan finde et hav af forskellige madkurser, som er inspireret af forskellige kulturer fra hele verden. Der er lagt op til et brag af en aften med skønne mennesker, hvor I sammen skal lave velsmagende mad.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Der findes mange forskellige slags oplevelsesgaver. Nogle får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen, mens andre mere afslappende oplevelser, hvor man får tid til at nørde og fordybe sig i noget. Det sidste gælder blandt andet et kaffekursus, som man kan prøve mange steder i Danmark. Kender du en rigtig kaffe hipster, vil det være helt oplagt at give ham eller hende et gavekort til et kaffekursus. Det vil være en sjov og lærerig oplevelse.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Hvilken kvinde eller mand vil ikke elske at få et gavekort til et cafébesøg for 2? Uanset hvordan du kender personen, vil en oplagt oplevelsesgave være et gavekort til et cafébesøg for 2. Gavekortet kan bruges et utal af steder rundt om i det danske land på nogle af landets hyggeligste caféer.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Ystad Saltsjöbad er indbegrebet af luksus og emmer en fantastisk atmosfære af ro og afslapning. Dette 5-sternede hotel er beliggende med fantastisk udsigt helt ned til vandet i smukke Ystad i Sydsverige. Har I brug for kvalitetstid, enten som ægtefolk eller bedste veninder, er Ystad Saltsjöbaddet det helt oplagte sted at tage hen. Du kan derfor lige så godt undlade at kigge efter flere oplevelsesgaver og bestille et ophold på Ystad Saltsjöbaddet – det vil du ikke fortryde.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.
Vildmarksgourmet i Mols Bjerge er en naturskøn madoplevelse fra øverste skuffe. Der er virkelig kælet for detaljerne, så oplevelsen føles så autentisk og vildmarksagtig som muligt. Maden er helt fantastisk og yderst elegant på en lidt rustik måde. Inviter manden eller kvinden i dit liv, venner eller familie med på denne oplevelse.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Ginsmagning er en hyggelig og lærerig oplevelse. I vil få mulighed for at smage en masse forskellig gin og få fortalt hemmeligheden bag god gin. Uanset om du har stor viden omkring gin eller ej, kan ginsmagning være lige noget for dig. Smagningen er nemlig for alle, og det vil være muligt for både rutinerede og nybegyndere at lære nyt og få en hyggelig. Så leder du efter en oplevelsesgave til en person, du kunne tænke dig at tilbringe lidt ekstra tid sammen med, er ginsmagning en oplagt oplevelsesgave.

10. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Djævleræs er den oplagte oplevelsesgave til manden med benzin i blodet. Uanset om det er en nær ven, søn eller kæreste, vil det være genialt at give ham et gavekort til kør djævleræs. Er I en vennegruppe, vil det være helt oplagt, at I alle bestiller billetter til denne oplevelse og sammen tager en hel dag ud af kalenderen.

11. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Ølsmagning er et utrolig hyggeligt arrangement, som er ganske lærerigt, hvis blot man har interesse for øl. Et gavekort til ølsmagning kan benyttes i hele Danmark på et utal af fantastiske barer og bryghuse. Glæd en, du holder af, med et gavekort til en ølsmagning.

12. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Svæveflyvning er bestemt en af de bedste oplevelsesgaver i verden. Oplev verden lidt fra oven helt uden motor, støj eller andre forstyrrende elementer. Tag med svæveflyver helt derop, hvor fuglene flyver frit, og nyd den fantastiske udsigt. Det er en oplevelse, du sent vil glemme.

13. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Dinner in the dark er en madoplevelse udover det sædvanlige. Alt det, der kendetegner en god middag, er til stede – men én ting er ikke, som det plejer. Det specielle ved dinner in the dark er, at du sidder og spiser i komplet mørke. Du kan intet se – ikke engang din egen gaffel, eller for den sags skyld hvad der er på gaflen.

14. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.
Du har måske tidligere hørt om oplevelsesgaven bodyflight i vindtunnel og tænkt: ”Det lyder satme cool”. Hvis dette er tilfældet, vil vi klart anbefale dig at bestille en ekstra billet eller to og invitere nogle gode venner eller kollegaer med til bodyflight i vindtunnel. At være vægtløs er noget helt særligt, som bør opleves sammen med skønne mennesker. Denne vindtunnel og oplevelse finder sted i Taastrup på Sjælland.

15. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.
Denne oplevelse er ikke bare en byvandring rundt i Københavns mange smukke gader. Dette er en byvandring med Gadens Stemmer, som byder på ærlige historier om et liv på kanten af samfundet. Du vil møde mennesker, som længe har levet et barskt liv, og få mulighed for at spørge guiden om alt.

16. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Social Foodies er et fantastisk sted, hvor der laves og sælges en masse søde sager. Netop de søde sager kan du være med til at lave, når Social Foodies åbner dørene og inviterer til flødebollekursus. Dette er et utrolig hyggeligt arrangement for både børn og voksne. Et flødebollekursus er den oplagte oplevelsesgave til hende.

17. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
En helikoptertur er noget, der står på manges bucketliste. For hvem har da ikke en drøm om at se verden lidt fra oven i en helikopter? Glæd en, du holder af, med et gavekort til en helikoptertur over det danske land såvel som det svenske.

18. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Der findes intet bedre om morgenen end en luksus brunch i godt selskab. Ved at købe dette gavekort til en, du holder af, kan I tilbringe kvalitetstid sammen, mens I nyder en luksus brunch et smukt sted i Danmark. Dette gavekort kan nemlig bruges mange forskellige skønne steder i hele Danmark.

19. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.
Tandemspring er noget, som mange mennesker drømmer om at opleve mindst én gang i livet, og derfor vil det også være oplagt at bestille et gavekort til netop denne oplevelsesgave. Men for mange er det bestemt også noget, de aldrig kunne drømme om at gøre. Derfor er det vigtigt, at du kender personen, som du vil købe et gavekort til – en person med højdeskræk vil nok sætte større pris på at få en anden oplevelsesgave. Men hvis du kender en, der elsker fart og spænding, vil vedkommende helt sikkert glæde sig til at prøve tandemspring.

20. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
GoBoat København: Oplev Danmarks hovedstad fra kanalerne i egen båd. For netop nu er det muligt at leje en GoBoat og selv sejle rundt i skønne København. Lyder dette som den perfekte oplevelsesgave for dig og dine venner? Giv et gavekort til GoBoat til en, du holder af, og håb at du bliver inviteret med på sejltur.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Kør sportsvogn på bane – mærk suset, de mange hestekræfter og motorlarmen. Du kan frit vælge mellem to sportsvogne, begge med en acceleration og power, der overgår de flestes fantasi. Der er tale om en Audi R8 med en voldsom V8’er eller en hårdt pumpet Porsche 911 Turbo S med hækmotor.

22. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Enhver kvinde fortjener en luksus ansigtsbehandling. Dette er en skøn oplevelsesgave, som hun helt sikkert vil blive utrolig glad for at modtage. Giv hende en totalt afslappende oplevelse, væk fra hverdagens stress og jag.

23. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.
Bestil et minicruise til Oslo. Dette minicruise inkluderer 2 nætter med DFDS Seaways for 2 personer fra København til Oslo tur/retur. Jeres flydende hotel med skiftende udsigt vil byde på frisk havluft og kvalitetstid med kæresten. Forkæl ham eller hende med et minicruise til Oslo.

24. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.
Der findes mange forskellige oplevelsesgaver. En af dem er en 3-retters menu for 2. Hvis du leder med lys og lygte efter en fantastisk oplevelsesgave til ham eller hende, har du måske netop fundet den nu. For hvem vil ikke sætte pris på at få et gavekort til en 3-retters menu for 2?

25. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
Skøn massage er en oplevelse fuld af nydelse og afslapning. Vi kan alle have brug for en dag, eller i hvert fald et par timer, hvor vi slapper fuldstændigt af og ikke tænker på noget. En massage er en oplevelsesgave, der giver rig mulighed for total afslapning. Glæd ham eller hende med et gavekort til skøn massage.

26. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Peter Beier er begyndt at arrangere noget så fancy som en chokoladebrunch. Så er du på jagt efter en oplevelsesgave til chokoladeelskeren, er dette helt sikkert en glimrende gave. Få nogle hyggelige timer i hinandens selskab, mens I nyder noget af verdens bedste chokolade.

27. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Højtbelagt hygge er en kanon oplevelsesgave som ikke blot er pokkers hyggelig, men som også byder på lækre højtbelagte rugbrødsmadder. Denne hyggelige middag er en perfekt oplevelsesgave til ham eller hende, som du ønsker at tilbringe lidt ekstra tid sammen med.

28. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Urban high roping er en fantastisk oplevelsesgave, som får pulsen til at stige betragteligt. Denne oplevelse forgår 50 meter over jorden og byder på mere end 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad. Denne oplevelsesgave udgør den perfekte weekendudflugt for hele familien, og det vil helt sikkert blive en sjov dag.

29. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
God mad med spanske rødder er temaet for denne lækre middag med tapas for 2. Alt, du skal gøre, er at invitere et dejligt menneske med til en hyggelig aften. Gavekortet gælder mange skønne steder i Danmark, så uanset hvor i bor, vil der være en restaurant tæt på jer.

30. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Undervandsjagt nær Århus i Østjylland er bestemt blandt de bedste oplevelsesgaver på denne liste. Det er en rigtig adventure oplevelse at dykke ned på havets bund med en harpun og kniv for at jage fisk. Nyd roen under havets overflade, og koncentrer dig ikke om andet end at få pulsen ned og lede efter fisk.

31. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.
Kom helt tæt på det barske liv som hjemløs ved at deltage i denne guidede tur med en hjemløs. Turen ligger vejen forbi 8-10 opholdssteder, der alle har tilbud til udsatte i Århus. Byvandringen varer 1,5-2 timer og giver et indblik i det hårde liv på gaden med misbrug, alkohol, stoffer og uskrevne gaderegler.

32. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Food Walk er en hyggelig oplevelse i Århus, hvor man går fra det ene lækre spisested til det andet. Man nyder en masse god mad, imens man snakker og hygger sig med de andre deltagere. Inviter din gode veninde, ven eller kæreste med til food walk i Århus.

33. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.
Det er en ægte drengedrøm at gå amok i en pølsevogn, hvor man må spise og drikke alt det, man overhovedet kan. Med et ”spis alt hvad du kan”-gavekort til en pølsevogn kan du opleve netop dette. Giv en god ven eller kollega en sjov oplevelsesgave, som i efterfølgende kan grine af.

34. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Hvem elsker ikke at gå i biografen? Næsten alle nyder at se en god film i biografen, og det er en af de få oplevelsesgaver, som passer til stort set alle mennesker. Derfor er en tur i biografen måske den mest alsidige gave. Uanset hvem du skal give en oplevelsesgave til, er biografbilletter en sikker vinder. Modtageren kan nemlig selv vælge mellem de mange film, der kører i biografen. Køb et gavekort til biografbilletter i dag.

35. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
Go High Klatrepark på Kragerup Gods er nok verdens største udfordring, hvis man har højdeskræk. Det er nemlig en oplevelse, der foregår helt oppe i trætoppene 28 meter over jorden. Oplevelsen varer 4-6 timer og byder på 5 kilometer klatrepark med 3,5 kilometer svævebane. Go High Klatrepark har 6 sværhedsgrader.

36. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Tivoli København er et helt fantastisk og fortryllende sted. Kunne du tænke dig at glæde en, du holder af, med fri entré til Tivoli? Så kan du bestille et Årskort ved at klikke på linket nedenfor. Måske du overvejer at give hele familien et Tivoli Årskort i gave, eller fortjener din kæreste et Årskort? Tøv ikke med at bestille gaven, der bliver ved med at give.

37. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vi kan alle nyde godt af en pause fra den hektiske hverdag. Dette gavekort giver jer mulighed for at tage 3 dage ud af kalenderen, pakke bilen og køre mod et af de mange skønne Comwell Hotels i Danmark. Ved at klikke på knappen nedenfor kan du se, hvor I kan nyde en 3 dages miniferie.

38. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Prøv kræfter med kitesurfing i København hos Amager Kiteskole. Dette kitesurfing-kursus varer 2 timer og byder bl.a. på indledende øvelser på land. Undervisningen vil blive udført af en certificeret og erfaren kitesurfinginstruktør, som vil gennemgå de vigtigste teknikker og sikkerhedsregler.

39. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Har du endnu ikke prøvet Virtual Reality, eller er du helt betaget af denne nye verden? Så skal du helt afgjort bestille et gavekort til Virtual Reality. Her vil du få et indblik i denne nye moderne teknologi og naturligvis lov til at prøve den på egen krop.

40. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Kender du en, der vil elske at dykke i et stort akvarium i Kattegatcentret, eller kunne du måske selv tænke dig at prøve det? Så er det bare at få bestilt et gavekort eller to til prøvedyk i Kattegatcentret. Inviter din bedste ven eller kollega med til en fed oplevelse for livet i Kattegatcentret. 

41. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Pizza er en af danskernes livretter, som vi ofte bestiller hos det lokale pizzeria. Men hvorfor egentlig det, for der findes intet bedre end en hjemmelavet pizza. Kunne du tænke dig at lære at lave den perfekte italienske pizza? Så inviter nogle skønne mennesker med til pizzakursus.

42. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Har du siden barnsben drømt om at blive pilot? Nu kan du få din barndomsdrøm til at gå i opfyldelse – i hvert fald for en enkelt dag. For ved at bestille denne oplevelsesgave kan du blive pilot for en dag. Få lov til at sidde med i cockpittet, og lær alt om at flyve et fly.

43. Prøv Banecykling

Priser fra: 749 kr.
Prøv banecykling er oplevelsesgaven, der giver adgang til at prøve kræfter med banecykling i Ballerup Super Arena. På netop denne indendørs cykelbane har par nr. 7 i årtier har kæmpet for at leve op til favorit-værdigheden. Faktisk vil I få instruktion fra det tidligere ”Par nr. 7” Michael Sandstød og Jimmi Madsen

44. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Den perfekte oplevelsesgave for både børn og voksne er uden sammenligning klatring i København. Blocs & Walls er et mekka for folk, der elsker klatring. Der er 15 meter høje klatrevægge til de frygtløse samt 5 meter høje klatrevægge til de mere jordnære typer.  

45. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.
Flyboard ligner mest af alt noget fra en superheltefilm – sådan en film, hvor man tænker, at det må være lavet i et filmstudie. Men faktisk findes flyboard, modsat meget andet fra superheltefilm, i virkeligheden. For at det ikke skal være løgn, har du faktisk mulighed for at prøve et flyboard i København.

46. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Holder du af smuk natur, fred og heste? Så er du kommet til det rette sted. Køb et gavekort til ridning i Dyrehaven og få dig en dejlig oplevelse i dejligt selskab. Tag afsted sammen med en du holder af og det bliver bare endnu bedre. Det er en nødvendighed for alle, der elsker heste og smukke omgivelser.

47. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.
Hvis du altid har gået med en lille drøm om at blive den næste store topmodel, så skal man jo starte et sted. Nu kan du helt selv blive Model for en dag. En oplevelse, hvor du lærer meget mere om livet som model, samtidig med at du får et makeover og deltager i et personlig photo-shoot. En oplagt gaveide.

48. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
”Great balls of fire” jublede de i Top Gun og nu kan du selv få oplevelsen af at være jagerpilot. Med en tur i en F16 simulator, kan du få den mest livagtige og realistiske flyveoplevelse, uden at forlade landjorden. Det er en perfekt oplevelse enten til dig selv eller en du holder af.

49. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Big Swing er en gynge, som du aldrig nogensinde har oplevet den før. Der er meget langt fra de 36 meter, som Big Swing tilbyder og så ned til en lille gynge i baghaven. Her får du en oplevelse, der er for de virkeligt seje, som ikke lider af højdeskræk. Oplev suset med Big Swing, for du glemmer det aldrig.

50. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.
Alle der kan lide smuk makeup ved også hvor besværligt det kan være at lære, hvis man ikke har en dygtig instruktør. Derfor kan du nu forkæle dig selv med et Makeup kursus, hvor du lærer fra de bedste og får en masse gode tips til den perfekte makeup. En oplevelse, som enhver kvinde og pige vil sætte pris på.

51. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.
Ny sæson, nyt show, ny fest. Der er garanti for en god aften, når byens største dinnerparty byder på latter, fest og farver. Måske har I noget specielt at fejre, eller måske trænger I bare til en aften fuld af magi, spænding og overraskelser. Du kan glæde dig til en aften ud over det sædvanlige, når du har bestilt et gavekort til Wallmans Dinnershow.

52. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.
Hvis du er til fart og spænding, er det oplagt at prøve at køre Ferrari på landevej. Dette er en oplevelse, som rigtig mange mænd går og drømmer om at prøve en dag. Så kender du en, der har benzin i blodet eller blot en kærlighed for hurtige superbiler? Så er dette helt sikkert den helt rette oplevelsesgave til ham.

53. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.
Leder du efter en oplevelsesgave til en med benzin i blodet? Så behøver du ikke at lede længere. For med oplevelsen ”kør Lamborghini på bane” er der for alvor fart over feltet, ekstra mange hestekræfter og adrenalin i hele kroppen. Det er muligt at køre Lamborghini på bane i Jylland og på Sjælland.

54. Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 195 kr.
Mange danskere har gode minder fra Københavns Zoo – enten fra dengang de var børn eller nu som voksne. Uanset om du aldrig har været i Københavns Zoo før, eller om du kender stedet ud og ind, er en tur i Zoo altid en god oplevelse. Køb en voksen entrébillet til København Zoo som oplevelsesgave til dig selv eller en, du holder af.

55. Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 105 kr.
At være barn i København Zoo er som at træde ind i en helt ny og spændende verden. Her er eksotiske dyr, som man ellers kun ser i fjernsynet – I København Zoo kan du blandt andet opleve de søde pandaer. Glæd et barn med en Entrébillet Til København Zoo. Det er den perfekte oplevelsesgave til børn.

56. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.
Kunne du tænke dig at køre Gokart F1-Style på Europas største indendørs gokartbane? Dette er oplevelsesgaven med fart, adrenalin, spænding og højt humør. Inviter dine gode venner eller kollegaer med til en lille konkurrence hos Racehall Aarhus. Det er også en oplagt oplevelsesgave til far og søn.

Oplevelsesgaver Til Ham

Mange mænd kan godt lide god mad, og de færreste siger nej til en god bøf. Derfor er en kulinarisk oplevelsesgave en oplagt gave til manden i dit liv. Du kan også tage ham med til en ølsmagning, hvis han nyder en god specialøl fra tid til anden. Det er en perfekt gave, der giver ham mulighed for at udvide sin horisont, mens han får lov at smage en masse dejlig øl. Det kan jo være, at han finder sig en ny favorit.

Nogle mænd vil elske en adrenalinfyldt oplevelsesgave, og disse gaver kan både opleves sammen med kæresten eller en god ven. Der er heldigvis masser af forskellige adrenalinpumpende oplevelsesgaver på markedet. Man kan overraske manden i sit liv med et gavekort til en tur i sportsvogn. Der er både Lamborghini og Ferrari, så man kan vælge sin favorit. Men skal det være endnu mere ekstremt, så kan man give ham et tandemspring, så han kan få en vild oplevelse for livet. 

Men bare fordi man er en mand, så er der jo ingen, der siger, at man ikke kan nyde wellness. Så et gavekort til en spadag kan bestemt også være noget, der frister selv granvoksne håndværkere, der trænger til at koble af og blive forkælet.

Læs mere om: oplevelsesgaver til ham.

Oplevelsesgaver Til Ham

Oplevelsesgaver Til Hende

Du føler måske, at det kan være svært at finde den helt rigtige gave til en vigtig kvinde i dit liv. I så fald er det oplagt at give hende en oplevelsesgave. Et oplevelsesgavekort er nemlig ikke alene yderst betænksomt, men det er også en gave, der kræver lidt omtanke. Hun vil sætte pris på, at du har lagt tid og energi i at finde den perfekte gave til hende. At du så ovenikøbet giver hende en oplevelse, som hun virkelig kan nyde, er bare toppen af kransekagen.

En spadag kan være en romantisk gave, der er oplagt at give til kæresten, og mange kvinder vil sætte pris på en rolig og afslappende dag med wellness og champagne. Oplevelsesgaver til par er også blevet ufatteligt populære, og I kan også vælge at bruge en dag på for eksempel at tage et madlavningskursus sammen. Så længe hun kan fornemme, at du sørger for at bevare fokus på hende, så vil hun elske gaven. Hvem af os nyder ikke at være verdens centrum, bare engang imellem?

Om det er en gave, som I kan nyde sammen, eller du køber en solo-oplevelse til hende, betyder ikke så meget. Du skal blot sørge for at give hende en oplevelsesgave, der stemmer overens med hendes interesser og smag. Hvis hun er helt tosset med fart og adrenalin, så er det nok ikke en spadag, der er det mest oplagte. Så burde man måske nærmere overveje, om ikke hun skulle have en tur i en helikopter eller noget lignende.

Læs mere om: oplevelsesgaver til hende.

Oplevelsesgaver Til Hende

Oplevelsesgaver Til Par

Hvis et par skal have en chance for at nyde noget kvalitetstid sammen, kan det være oplagt at vælge en oplevelsesgave. I princippet kan to veninder vælge mange af de samme oplevelser som par, for en dag med wellness behøver ikke at være romantisk – det kan også sagtens være en venindeaktivitet. Der er altså enormt mange forskellige muligheder, når det kommer til oplevelsesgaver for par, da man kan finde alt fra kulinariske oplevelser til de mere hurtige og adrenalinfyldte af slagsen. Her spiller personlig smag altså en stor rolle, og der vil helt sikkert være en oplevelsesgave, der passer perfekt til jer.

Har du en kæreste, som du savner, så kan du overveje at købe en oplevelsesgave til par, som I kan nyde sammen. Den behøver ikke koste en formue – du kan for eksempel vælge at købe et gavekort til en lækker brunch, som I kan nyde sammen. Derefter kan I eventuelt gå en hyggelig tur, men den del er naturligvis valgfri. Når man køber en oplevelsesgave til par, er det vigtigste, at man får en lækker oplevelse, hvor der er masser af tid til hinanden. Med en oplevelsesgave til par vil I få en dejlig dag sammen, og måske får I lyst til at gentage succesen.

Her på siden kan du finde alt indenfor oplevelsesgaver til par, så der er virkelig lagt op til, at I kan få en hyggelig dag sammen. Uanset jeres smag eller budget, så kan du helt sikkert finde noget, der passer til jer.

Oplevelsesgaver Til Par

Oplevelsesgaver Til Børn

Flere og flere forældre vælger at give deres børn oplevelsesgaver, og det kan være en god løsning – især hvis børnene har mange onkler, tanter og bedsteforældre, som giver dem legetøj til både jul og fødselsdage. Det er en rigtig god måde at skabe mere samvær på i familien, og det er helt sikker noget, der vil kunne give børnene en masse gode minder.

Oplevelser som biografture kan være en god idé, hvis du gerne vil overraske dine børn med en mindre gave, som I kan nyde i hverdagen. Denne oplevelsesgave kunne for eksempel også bruges som adventsgaver, hvis dine børn har fået lidt for meget juleslik. Oplevelsesgaver er alle pengene værd, og det er en form for gave, som børn sjældent forventer. Du kan altså være sikker på, at det bliver en rigtig god overraskelse. 

Der findes også mange oplevelsesgaver, som er lavet specielt til børn eller familier, men mange andre oplevelsesgaver er også velegnede til børn. Du skal blot være opmærksom og læse oplevelsesbeskrivelsen grundigt, hvis du vil være sikker på, at oplevelsen er egnet til børn. Der kan f.eks. være højde- eller aldersbegrænsninger ved nogle aktiviteter. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte udbyderen af oplevelsen og spørge dem, om oplevelsen er børnevenlig.

Læs mere om: Oplevelsesgaver til børn.

Oplevelsesgaver Til Børn

Oplevelsesgaver København

Danmarks dejlige hovedstad er det oplagte sted, hvis man gerne vil have adgang til et stort udvalg af spændende og interessante oplevelser. Der findes noget for enhver smag, og man kan altså være helt sikker på at finde noget, som vil interessere modtageren. Uanset om en oplevelse skal være fyldt med historie, få adrenalinen til at pumpe eller bare være velsmagende, så er der noget at finde i København. Det kan altså godt betale sig at få udvidet sin horisont og lære mere om vores vidunderlige hovedstad.

Hvis man f.eks. er historisk interesseret, så kan man gå i fodsporene på Flammen og Citronen. Det er et unikt indblik i besættelsestidens Danmark, som de fleste vil kunne finde spændende. Er man mere til de velsmagende oplevelser, er der noget så unikt som Dinner in the Dark, hvor man spiser i komplet mørke. Det er kun i København, at man finder dette unikke koncept, og det er virkelig et besøg værd. Men hvis man virkelig vil have en på opleveren, så skal du prøve et flyboard. Det er simpelthen så vanvittigt sjovt og unikt, at man ikke må snyde sig selv for det.

København er mulighedernes by, når det kommer til gode oplevelser. Faktisk er det værd at besøge byen blot for at opleve nogle af disse, så selv hvis du ikke bor på Sjælland, så bør du stadig tage et kig på oplevelsesgaver i København.

Oplevelsesgaver København

Oplevelsesgaver Århus

Danmarks næststørste by har, som man nok kan regne ud, en masse vidunderlige oplevelser, som man ikke finder magen til andre steder i landet. Århus er en vidunderlig by, som bare tigger om at blive udforsket af nysgerrige sjæle. Det samme gælder de mange spændende oplevelser, man kan prøve ved at købe et gavekort. Der er alt lige fra kulinariske oplevelser til spændende oplevelser, der får adrenalinen til at pumpe i hele kroppen. Så man behøver blot vælge det, der virker mest fristende. 

Man kan f.eks. komme til et lækker baristakursus hos La Cabra, hvor man lærer en masse blærede teknikker, så man ikke kun bliver bedre til at lave kaffe, men man lærer også at se tjekket ud imens. Der er også gavekort til ølsmagning på Aarhus Bryghus, hvilket sjovt nok også er en oplevelse, der kun foregår i Smilets By. Skulle det være fart og spænding, der lokker, så kan man prøve at give den gas i en vaskeægte Ferrari, og det endda på åben gade. Den er god nok, du kan komme til at nyde fornemmelsen af at folk kigger efter dig, mens du kører en vaskeægte sportsvogn igennem byen.

Dette er kun et lille udvalg af de mange unikke og fede oplevelser, som man kan finde i Århus. Så hvis du er bosat i eller omkring Århus, så kan du med fordel bestille et gavekort til en dejlig oplevelsesgave. Enten til dig selv eller til en, du holder af.

Oplevelsesgaver Århus
De Forskellige Typer Af Oplevelsesgaver

Der findes mange forskellige typer af oplevelser, og det handler naturligvis om at finde den helt rette oplevelsesgave til modtageren. Herunder kan du læse mere om nogle af de mest populære typer af oplevelsesgaver. Der er en masse forskellige kategorier, så hvis du har en speciel slags oplevelse i tankerne, så skulle den være til at finde.

Man skal naturligvis vælge en type oplevelse, der passer til modtagerens smag og temperament. F.eks. er et faldskærmsudspring måske ikke det rette til ens bedstemor eller ens ven, der ikke bryder sig om vilde adrenalinpumpende oplevelser. Modsat er en tur på museum måske ikke det rette til en fartglad adrenalin-junkie. Det er heldigvis sjældent, at man er så forkert på den, så hvis man bare tænker sig lidt om, så skal det nu nok gå.

Der er masser at vælge imellem, så man kan helt sikkert finde noget, der passer til modtageren. Desuden er der noget i enhver prisklasse, så man slipper for at skulle spise havregryn og pasta sidst på måneden. Find lige præcis den oplevelsesgave, som du har råd til, og som du tror, modtageren vil sætte mest pris på – så kan det praktisk talt ikke gå galt.

Oplevelsesgaver Black Friday
Biograf Gavekort

At gå i biografen er noget, som de fleste kan sætte pris på. Der er noget helt specielt ved at sidde i de bløde sæder med en stor spand popcorn på skødet og vente på, at lyset slukkes. Når dette sker, bliver man transporteret ind i en anden verden, og det er altså en af de ting, der aldrig bliver kedelig. Uanset om man er voksen eller barn, så er en biograftur lige sagen. Derfor er det også oplagt at give en oplevelsesgave biograf til en, man holder af. Del oplevelsen, og tag ind for at se en spændende film sammen. Det er altid sjovere at være to.

Men når det kommer til oplevelsesgaver, hvilke biografer kan man så benytte sit gavekort i? Man har jo ikke lyst til at dukke op i en biograf, hvor ens gavekort ikke kan anvendes. Heldigvis kan man se en liste over samtlige biografer, hvor gavekortet kan indløses, på siden hvor man bestiller. De er fordelt overalt i landet, så du skal blot finde en biograf tæt på dig, og så ellers se hvad der spiller for tiden. 

Et gavekort til oplevelsesgave biograf er en oplagt idé til enhver, der ikke ved, hvad de skal give i gave til personen, der aldrig ønsker sig noget. Et gavekort til en biograftur er nemlig en gave, som de fleste vil blive glade for.

Oplevelsesgaver Biograf
Kulinariske Gaver

De kulinariske oplevelsesgaver er den perfekte gave til madglade mennesker. En kulinarisk oplevelsesgave kan naturligvis være et gavekort til en lækker middag på en ekstra god restaurant. Her kan middagen sagtens være en oplevelse i sig selv, men der findes også andre typer af kulinariske oplevelsesgaver. Der er ganske unikke oplevelser som f.eks. Dinner i the Dark, hvor man indtager sin middag i komplet mørke, betjent af blinde tjenere. Det er altså en unik oplevelse med yderst velsmagende mad.

En kulinariske oplevelsesgave kan også være en lærerig aktivitet som vin-, ølsmagning eller lignende. Her får man også en ekstraordinær oplevelse med i gaven, og man får mulighed for at teste sine smagsløg og samtidigt lære noget. Det er en oplagt gave, hvis man gerne vil have udvidet sin horisont indenfor f.eks. øl eller vin, og med erfarne folk til arrangementet kan man være sikker på, at man er i kyndige hænder.  

Sidst, men ikke mindst, kan en kulinarisk oplevelsesgave også være et gavekort til undervisning indenfor en bestemt type madlavning. Her kan du være helt sikker på at blive bedre til at lave mad og samtidig have det sjovt. Uanset om det er noget så hyggeligt som flødeboller eller noget lidt mere avanceret, så er der noget for enhver smag, og det er en rigtig sjov oplevelse. De kulinariske oplevelser kan sagtens nydes alene, men det bliver endnu sjovere, hvis man tager en god ven med. 

Kulinariske Oplevelsesgaver
Wellness: Et Sikkert Hit

Wellness er et populært valg til personer, som elsker afslapning og velvære. Der findes mange forskellige typer af wellness oplevelsesgaver. Disse oplevelser kan strække sig over flere dages wellness ophold, men du kan også sagtens finde oplevelser, som kun varer et par timer – for eksempel en ansigtsbehandling eller lignende. Find det, der passer til dine præferencer, og som du naturligvis også kan få til at passe ind i din kalender. Ofte kan en travl hverdag nemlig komme i vejen for wellness og dets lige. Så hvis man har muligheden, så er det en god idé at koble lidt af.

Nogle wellness oplevelser er kombineret med en kulinarisk oplevelse, så man for eksempel først spiser en lækker middag, og derefter er det tid til wellness og selvforkælelse. Det kan nemt være opskriften på den perfekte eftermiddag eller aften, og samtidig vil der være mulighed for masser af kvalitetstid. Hvis man leder efter en god fødselsdagsgave til sin partner eller måske en gave til Valentinsdag, så er en wellness-gave noget af det bedste, man kan vælge.

I en tid, hvor vi arbejder mere og mere, er det vigtigt at tage vare på sig selv, så derfor skal man huske at forkæle sig selv med dejlige oplevelser. Et gavekort til en wellness-gave er altså noget af det bedste, man kan give sig selv eller en, man holder af.

Wellness Oplevelsesgaver
Adrenalin First!

Vinsmagning og ansigtsbehandlinger er måske de helt rette oplevelsesgaver for nogle, men ikke for alle. Mange mennesker kræver mere spænding, og her er oplevelser med adrenalinen det perfekte valg. Der findes mange forskellige typer af oplevelsesgaver, som er fokuseret på spænding og adrenalin. De virkelig eventyrlystne kan for eksempel prøve et faldskærmsudspring eller lignende. Det kræver is i maven og en god portion overvindelse at springe ud af et fly. Men når man først har gjort det, er det også blandt de største oplevelser i ens liv. 

Heldigvis kan man også sagtens finde mindre grænseoverskridende oplevelser, for en spændende oplevelse kan også handle om at opfylde en persons livslange drøm ved at give dem en tur i en Ferrari eller en helikoptertur. Disse oplevelser er utroligt spændende, men de ligger også i den lidt mere kostbare ende af oplevelsesgaverne. Er man lidt mere forsigtigt med sine penge, så kan man også prøve en tur i en flysimulator, der stadig er livagtig nok til, at man kan mærke adrenalinen pumpe.

Denne type af oplevelser vil med garanti være ufatteligt mindeværdig, men du skal naturligvis også huske at overveje, om modtageren har mod på at indløse gavekortet til oplevelsen. Hvis du tvivler på modtagerens mod, er det værd at være opmærksom på, at virtual reality giver nye muligheder for at prøve adrenalinfyldte oplevelser, hvor man stadig befinder sig i trygge omgivelser. Det er altså et glimrende alternativ til de mest ekstreme oplevelser, og så er det også nemmere at finde pengene til.

Oplevelsesgaver Med Adrenalin
Naturen Er Altid Skøn

Hvis du kender en person, som elsker friluftsliv, så kan en oplevelsesgave i naturen være den perfekte gave. Disse gaver er også ofte lærerige, og man får mulighed for at udvikle sine overlevelsesevne. Den danske natur er ganske unik, og vi har ting, som man ikke finder andre steder i verden. Det skal vi huske at sætte pris på, og det kan man f.eks. gøre ved at købe et gavekort til en af de mange oplevelser ude i det fri. Som med alle de andre oplevelsesgaver, er der noget for enhver smag og pengepung, så det er bare at vælge den helt rigtige oplevelse.

Der findes også oplevelser i naturen, som er velegnede gaver til børn. Disse oplevelser vil være pakket med læring, men derudover vil der også være mulighed for masser af hygge og nærvær rundt om et lejrbål, mens snobrødene bliver bagt. Der er også oplevelser, der lader børnene lære mere om dyr, såsom en hvalsafari eller sælsafari. Her kommer man til at opleve de vilde dyr i deres rette element, hvilket ikke alene er spændende, men også enormt lærerigt. 

Hvis man leder efter en oplevelsesgave i naturen, der retter sig mere mod det voksne publikum, så er der en ting, som er helt unik og som de færreste har oplevet: Sort Sol safari. Det er en oplevelse, man aldrig vil glemme, og man skal se, det før man rigtigt kan forstå, hvor unik og fascinerende Sort Sol safari er. Det er absolut en af de mest interessante naturoplevelser, man kan opleve i Danmark.

Oplevelsesgaver I Naturen
Luksus Er Altid Dejligt

Der findes ufatteligt mange forskellige oplevelser. Nogle oplevelsesgaver koster kun ganske lidt, men der findes også gaver i den helt anden ende af skalaen. Oplevelser som man gemmer til store begivenheder, og som man aldrig glemmer igen. Den slags oplevelser, som man kan give sin forlovede på hendes fødselsdag eller som ens mand skal have i julegave. Disse oplevelser er virkelig lækre og man kan mærke, hvordan der er kælet for selv den mindste detalje. 

Hvis du virkelig vil forkæle en person i dit liv og har penge til overs, så kan du vælge en af de luksuriøse oplevelsesgaver. Disse gaver kan for eksempel være helt unikke rejser til forskellige steder i verden, men de kan også være et længere ophold på en af Danmarks eksklusive kroer. Her vil man ikke alene komme til at bo på et lækkert værelse, men man bliver også trakteret af dygtige kokke, der laver himmelsk mad. Det er med andre ord en komplet oplevelse, der virkelig egner sig til livsnydere, der vil have noget ud over det sædvanlige.

Luksuriøse oplevelser egner sig desuden rigtigt godt som gaver til nogen, der har bryllupsdag eller rund fødselsdag, hvor man ofte giver lidt større gaver. Måske vil man give sine forældre en helt speciel gave, eller måske er det ens bedste venner, der skal mærke, at man tænker på dem. Muligheder er der i hvert fald nok af, så er det bare med at vælge den, som man synes bedst om, og som man naturligvis har råd til.

Luksuriøse Oplevelsesgaver

Hygge Er Det Nye

En oplevelsesgave behøver ikke at være grænseoverskridende eller unik for at være dejlig. Det er også udmærket at give en enkel og hyggelig oplevelsesgave som for eksempel en tur i biografen. Hvis du og din partner har glædet jer til at se en bestemt film, så kan man gøre en hel aften ud af en biograftur. Tag først ud at spise på en hyggelig cafe, og tag derefter biografen. Der skal ikke så meget til, men hvis man er opfindsom, så kan oplevelsesgaver sagtens kombineres på den måde. 

Mange af de hyggelige og små oplevelsesgaver er også relativt billige. Det gør dem til at oplagt valg, hvis du ikke har det højeste gavebudget. Især studerende, der som bekendt ikke svømmer i penge, vil kunne give dejlige gaver til en overkommelig pris. Det er desuden også en herlig måde at forkæle sig selv og en, man holder af, i hverdagen. 

Det er også vigtigt at huske på, at en lille oplevelsesgave også sagtens kan kombineres med andre hyggelige fornøjelser, som I selv kan planlægge, når dagen nærmer sig. Så vær kreativ, og få mest muligt ud af små hyggelige oplevelser. Ofte kan to billige oplevelser give en bedre samlet oplevelse end én dyr oplevelsesgave.

Hyggelige Oplevelsesgaver
Fordele Ved At Vælge Oplevelsesgaver

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en oplevelsesgave fremfor en mere traditionel gave. Det kræver stadig omtanke at vælge den helt rigtige oplevelsesgave, som passer til modtagerens personlighed og interesser, men hvis du får fundet den rette oplevelsesgave, kan du glæde dig over de fordele, som du kan læse mere om herunder. 

Vi har her på siden samlet en masse forskellige oplevelsesgaver, som helt sikkert vil kunne begejstre den heldige modtager. Der er ligegyldigt, om det er dine forældre eller bare en god kammerat – alle kan få glæde af en oplevelsesgave. Det er nemt og praktisk for dig, som giver, men det er også en gave, som alle kan bruge. Man skal som nævnt blot sørge for at vise omtanke, når man køber gaven. 

Vi skal herunder se nærmere på en række af de største fordele ved at vælge en oplevelsesgave frem for noget materielt. Der er naturligvis mange flere fordele end dem, vi remser op, men i vores optik er de nedenstående argumenter klart de bedste. Men du vil sikkert hurtigt opdage, at du selv kan finde mange flere lækre fordele ved at købe en oplevelsesgave til en, du holder af.

Forhandlere Af Oplevelsesgaver

Det Er En Personlig Gave

En oplevelsesgave er først og fremmest mere personlig end en traditionel gave. Traditionelle gaver er ofte materielle ting, som modtageren selv har skrevet på en ønskeliste, hvilket fjerner en stor del af omtanken bag gaven. Ønskelisten kommer nærmest til at fungere som en indkøbsseddel, og gavekøbet ender med at blive en pligt. Det er der ikke megen sjov ved, og det kan faktisk helt fjerne glæden ved at give gaver. Hvis alle køber noget fra ønskesedlen, så ved man jo også næsten, hvad man får i gave. Den eneste overraskelse er, hvem der giver hvilken ting fra listen. Det bliver der heldigvis gjort op med, hvis man vælger at tænke ud af boksen og giver en oplevelsesgave. 

Oplevelsesgaver er mere personlige gaver, for der findes så mange forskellige slags, at du med garanti kan finde en gave, som modtageren ikke havde forventet. Faktisk gør det ikke alene gaven mere personlig – det reintroducerer også overraskelseselementet ved at modtage gaver, hvilket mange voksne med garanti savner. En gave er ganske enkelt mere sjov, når den kommer som en overraskelse. Om ikke andet så kan du more dig over at se modtagerens overraskede mine, når der kommer en gave, som de absolut ikke havde forventet – uanset om det så er et gavekort til en vinsmagning eller et faldskærmsudspring. 

En oplevelsesgave kan altså bringe det sjove tilbage til gavegivningen, og dermed er det slut med den der kiksede udveksling af ”gaver”, som blot er valgt ud fra en nøje tilrettelagt liste.

Derfor Skal Du Købe Personlige Oplevelsesgaver
Fordi Personlige Oplevelsesgaver Viser Omtanke & Skaber Ægte Glæde 100%
Personlige Oplevelsesgaver
De Er Nemme At Bruge

Oplevelsesgaver er nemme at bruge, for modtageren kan selv bestemme, hvornår gavekortet skal indløses. Det er praktisk, fordi man kan glæde sig til oplevelsen, når det passer ind i ens eget skema, og man behøver ikke at bekymre sig om at få fri fra arbejde eller lignende. Faktisk er der ufatteligt stor frihed, når det kommer til oplevelsesgaver, men der er nogle få begrænsninger, som I skal være opmærksomme på.

For det første skal oplevelsesgaven bruges indenfor et bestemt tidsrum. Det kan for eksempel være et krav, at oplevelsen skal bruges inden for to år fra købsdatoen. For det andet er der visse oplevelser, som kun kan indløses på bestemte dage eller i bestemte tidsrum. Disse eventuelle vilkår kan du se, når du køber gaven. Man skal naturligvis også være sikker på, hvor man kan indløse gavekortet, da mange oplevelser er geografisk begrænsede. Men ligesom med de andre vilkår, så kan alt dette ses når man bestiller gaven. 

Hvis man sørger for at være opmærksom på disse ting, så kan man næppe finde en gave, der er mere praktisk og nem, end en oplevelsesgave. Kombineret med muligheden for at prøve en masse spændende oplevelser er det simpelthen en af de bedste gaver, man kan få.

Gode Ideer Til Oplevelsesgaver
De Skaber Gode Minder

Prøv at tænke tilbage – kan du huske, hvilke gaver du fik til din sidste fødselsdag? Du kan måske huske en enkelt gave eller to, men de fleste gaver ryger hurtigt i glemmebogen. Faktisk sker det alt for ofte, at man får en gave, som et eller andet sted er lidt ligegyldig, og så ryger den ellers om bag i skabet. Den bliver simpelthen ikke husket, og det er da synd og skam. Selv hvis man husker en specifik gave, så kniber det sikkert med at huske, hvem det var, man fik gaven af. Er der så egentlig noget ved at få gaver?

En oplevelsesgave er svær at glemme, for den skaber fantastiske minder, som bliver husket i mange år. Mange oplevelser er designet som oplevelsesgaver til par eller oplevelsesgaver til veninder. Disse gaver er især oplagte, hvis du har en kæreste eller en veninde, som du gerne vil forkæle med en anderledes og mere spændende gave. De kan også anvendes sammen med forældre eller hele familien. Det er en fantastisk måde til at tilbringe kvalitetstid på, og de minder, der skabes, er guld værd. 

Så hvis du gerne vil give dem, du holder af, en ganske særlig gave, som de ikke glemmer og som skaber fantastiske minder, så er du kommet til det helt rette sted. Giv en oplevelsesgave, og vær sikker på, at det er en af de gaver, der bliver husket langt ud i fremtiden.

Bedste Oplevelsesgaver
Du Er Garanteret Kvalitetstidstid

Vi har alle en travl hverdag. Arbejdede og pligter kan nemt fylde meget, og det kan også betyde, at vi glemmer hinanden. Manglen på kvalitetstids kan nemt give dårlig samvittighed, og det kan være én af grundene til, at man giver folk ekstra fine fødselsdags- eller julegaver. Desværre løser det sjældent problemet med den dårlige samvittighed, for det ændrer ikke på årsagen, som er manglen på tid.

En oplevelsesgave giver en fantastisk mulighed for at få kvalitetstid sammen med modtageren. Det virker måske mindre relevant, men husk på, at din tid er det mest dyrebare, som du kan give en anden person. Så hvis du f.eks. har haft en travl periode på arbejdet, hvor du har negligeret din partner en smule, så er det oplagt med en hyggelig oplevelsesgave, så I kan komme hinanden lidt mere ved. 

Måske kender du en vennepar, hvor begge parter arbejder meget og derfor ikke får tilbragt nok tid sammen. Måske går det endda ud over deres forhold, hvilket man som god ven ikke har lyst til at være vidne til. Så kan man med fordel give dem en lille gave, der giver dem mulighed for at pleje forholdet og få lidt kvalitetstid. Det er en gave, som de vil sætte pris på, for man er alt for ofte slem til ikke at forkæle sig selv med den slags ting. Uanset hvem man er, så vil man sætte pris på, at ens venner tænker på en og gerne vil sikre, at man har det godt.

Gode Oplevelsesgaver
Som Giver Kan Du Også Få Glæde Af Gaven

Der er mange grunde til, at en modtager vil blive glad for en overraskelsesgave, men en anden fordel er også, at du selv kan få glæde af gaven. Som tidligere nævnt er mange oplevelsesgaver lavet til par eller veninder, så du kan sagtens købe en gave, som dig og modtageren skal bruge sammen. Det vil med garanti blive en god overraskelse – du skal bare vælge, hvad I skal opleve sammen.

Dertil kommer det faktum, at oplevelser findes i alverdens prisklasser, så uanset hvad dit budget er, så kan du finde en gave som passer. Der er altså ingen grund til at købe gaver, der er dyrere end man har råd til, for med oplevelsesgaver er der et stort og varieret udvalg. 

I får altså rig mulighed for at tilbringe en dejlig dag sammen, hvor I kan komme til at opleve alt fra ture i helikopter til lækre middage på fine restauranter. Der er desuden masser af muligheder for, at I kan være kreative eller lære noget nyt. Så hvis du har en ven, som du måske ikke ser så tit, så er en oplevelsesgave det perfekte redskab til at få rettet op på dette. Hvem ville ikke nyde at få sådan en skøn overraskelse? Så giv personen en sjov oplevelsesgave.

Oplevelsesgaver Booking

Ofte Stillede Spørgsmål Om Oplevelsesgaver

Som du nok har opdaget, så er der virkelig mange forskellige oplevelsesgaver, og hvis man ikke ved, hvad man leder efter, så kan det godt blive noget uoverskueligt. Heldigvis for dig har vi masser erfaring i at vejlede vores kunder, så I får de bedste oplevelser og bliver så tilfredse som muligt. Så hvis du har spørgsmål angående oplevelsesgaver, er du velkommen til at kontakte os. Vi har også samlet en række af de mest stillede spørgsmål herunder, så måske kan du finde svar på dine spørgsmål der. 

Vi svarer bl.a. på spørgsmål om hvor gaverne kan anvendes, regler og betingelser for oplevelser, samt hvorfor man overhovedet bør købe oplevelsesgaver. Skulle dit spørgsmål ikke blive besvaret herunder, så er du velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at yde den bedste service og samler på tilfredse kunder, så derfor ligger det os meget på sinde, at du som kunde får den bedst mulige oplevelse. 

Herunder følger som nævnt de mest stille spørgsmål vedr. oplevelsesgaver. Så hvis du har spørgsmål, er der en god mulighed for, at du her kan finde det svar, du søger.

Ofte Stillede Spørgsmål Om Oplevelsesgaver
Hvor Kan De Bruges?

Noget af det bedste ved oplevelsesgaver er, at man kan finde dem overalt i landet. Naturligvis er der nogle specifikke steder og oplevelser, der er geografisk bestemt. F.eks. er bridgewalking på Lillebæltsbroen sjovt nok kun tilgængeligt ved Lillebælt. Det samme gælder for ophold på Ystad Saltsjöbad og så videre. De fleste gaver kan dog benyttes over hele landet, men det er altid en god idé at være opmærksom på, om den oplevelsesgave, man køber, er en af dem. 

Gaver som biografture, brunch for to og så videre spænder bredt, og derfor kan man være ret sikker på at finde et sted i nærheden, hvor de kan indløses. Men hvis vil man være helt sikker, så skal man lige sørge for selv at sikre sig, at det gavekort, man køber, kan anvendes i nærheden. Heldigvis kan man læse alt om dette, inden man bestiller gavekortet. Det er jo noget så irriterende at bestille en lækker oplevelse, for så blot at opdage, at den kun finder sted i Aalborg, hvis man er bosat i København. 

Der findes som sagt en del gaver, der er geografisk bestemte og det er ofte, fordi det er en helt unik ting. Måske er det et gavekort til et ganske specifikt hotel eller en historisk oplevelse, der finder sted på den oprindelige lokation. Herunder kan du læse mere om oplevelsesgaver i Århus og København, da det klart er de byer, der byder på de lækreste oplevelser.

Hvor Kan Oplevelsesgaver Bruges
Hvor Kan Man Købe Dem?

Svaret på dette spørgsmål er enkelt, for du kan faktisk finde en lækker oplevelse lige her på siden. Du går altså bare ind og finder den oplevelse, der frister dig, og som er i din prisklasse. Derefter skal du blot bestille gavekortet, og så bliver du sendt direkte videre til vores samarbejdspartner, hvor du kan købe din oplevelse. Det er simpelthen så nemt og overskueligt, at enhver kan finde ud af det. Vi har flere forskellige samarbejdspartnere, så der kan være mange penge at spare, afhængigt af hvor du vælger at købe din oplevelsesgave henne. Vær opmærksom på dette, når du skal vælge – man vil jo gerne have det så billigt som muligt.

Når du så har købet dit gavekort og fået det tilsendt, vil du på et tidspunkt nok gerne booke en tid til oplevelsen. Heldigvis er det mindst lige så nemt som at købe selve gavekortet. Det kan man nemlig gøre på den side, hvor man købet gaven. Når man aktiverer og indløser sit gavekort, vil man blive ledt gennem hele forløbet med booking af oplevelsesgaver. Enhver kan finde ud af det, selv hvis man normalt ikke er så IT-kyndig. Derefter skal man bare vente på, at den store dag oprinder, så man kan komme ud og få en på opleveren. Medbring blot dit gavekort, og aflever det ved oplevelsen.

Hvor Kan Man Købe Oplevelsesgaver
Hvilke Regler & Betingelser?

Når det kommer til oplevelsesgaver regler, så er der naturligvis nogle ting, som man skal være opmærksom på. Først og fremmest har man altid 14 dages fortrydelsesret, så hvis man mod forventning skulle fortryde sit køb, så kan man få refunderet hele beløbet. Dette gør man på den side, hvor man købte gavekortet. Det er dog ikke muligt at fortryde, hvis man allerede har aktiveret gavekortet og booket tid til oplevelsen. Man kan læse meget mere om dette på de pågældende sites. 

Vi får tit spørgsmålet: ”Kan oplevelsesgaver byttes?”, og svaret er ja, det kan man sagtens. Dette skal blot gøres inden for gyldighedsperioden, der typisk varer 1 eller 2 år. Hvis den oplevelse, man gerne vil bytte til, er dyrere, så skal man naturligvis betale differencen. Men det er ganske nemt, og det er rart, at den der får et gavekort kan bytte til noget mere passende, hvis de ikke bryder sig om den oprindelige oplevelse. 

Er dine oplevelser udløbet, så er der desværre ikke så meget at gøre. Man har som kunde selv ansvaret for at få brugt sit gavekort inden for gyldighedsperioden. Men hvis du kan fornemme, at du får brug for forlængelse, så er dette muligt at få, men kun én enkelt gang.

Oplevelsesgaver - hvornår er pengene tabt? Selvom gyldighedsfristen på selve oplevelsen kun er f.eks. tre måneder, vil selve værdien af gaven stadig være der. Er der ikke aftalt andet, bevarer kortet sin værdi i op til tre år. Du kan dog godt aftale en kortere frist - den må bare ikke være urimeligt kort. Det betyder, at du har ret til at modtage din oplevelse, men at du kan risikere, at den er steget i pris. Er den f.eks. steget med 100 kr., må du lægge de 100 kr. oven i kortet for at modtage gaven.
Regler Betingelser For Oplevelsesgaver
Oplevelsesgaver Hvorfor?

Nogle personer er lidt skeptiske overfor oplevelsesgaver. Enten forstår de ikke helt konceptet, eller også foretrækker de at give eller få kontanter. Men hvis man først har benyttet et gavekort til en oplevelsesgave, så vil man i høj grad forstå, hvorfor det er blevet så populær en gave. Det er nemt, der kan være rigtigt mange penge at spare, og så er det en gave, som de færreste forventer at få. Man kan altså være ret sikker på, at man overrasker modtageren, hvilket jo er den halve fornøjelse ved at give gaver i det hele taget. 

Oplevelser er desuden et rigtigt godt valg til dem, der døjer med at finde på gode gaver. Vi kender jo alle til problemet med familiemedlemmer, der er dårlige til at ønske sig noget, og derfor er det rart at kunne give et gavekort til en oplevelsesgave. Så slipper man for at give noget, der ender med at ligge bagerst i skabet. 

Hvis man gerne vil have fantastiske oplevelser sammen med en speciel person, så er det en rigtig god idé at købe en oplevelsesgave. Ikke alene er der gode penge at spare med et gavekort, men kan også finde masser af god inspiration her på siden. Så svaret på spørgsmålet om, hvorfor man skal give oplevelsesgaver, er kort sagt: Det er nemt, det er billigt, og så er det en gave, som alle sætter pris på at modtage.

Oplevelsesgaver Hvorfor
Kan Man Få Tilbud & Rabatter?

Hvis man er heldig, så kan man hos vores samarbejdspartnere finde oplevelsesgaver tilbud. Det er naturligvis altid en god ide at se, om man kan finde en pris, der er endnu bedre, end man eller får den på siden. Det er jo i forvejen billigt, men hvem vil ikke gerne spare lidt ekstra? Det er ikke så svært at lave en hurtig søgning efter rabatter, så husk endelig at udnytte dette.

Når det kommer til studierabat, så kan det faktisk lade sig gøre nu og da, hvis man bare sørger for at lede efter dem. Lav en søgning på ”oplevelsesgaver studierabat”, så burde du kunne finde aktuelle rabatter og tilbud. Der kan være gode penge at spare, så det er altid et forsøg værd. Der er naturligvis ingen garanti for at man kan finde noget, men så er det jo heldigt, at priserne i forvejen er så billige. 

Skulle man dog være så heldig at finde en oplevelsesgaver rabatkode, så kan man bare glæde sig over det. Jo mere man sparer, des flere oplevelser kan man jo købe. Vil du spare gode penge på oplevelsesgaver, så se om der skulle være gode tilbud, og husk generelt at vælge den af vores samarbejdspartnere, der giver dig den bedste pris.

Oplevelsesgaver Tilbud Og Rabatkoder
Gode Råd Til At Vælge Den Rette Oplevelsesgave

En oplevelsesgave bliver kun en succes, hvis du finder den helt rigtige gave, som passer til modtagerens interesser. Der vil med garanti også være fantastiske oplevelser, som frister dig, men husk på, at det er modtageren, som kommer i første række. Den gave, der passer til ens far, vil måske ikke være den samme, som passer til ens bror. Modtagerens alder er også noget, der spiller en stor rolle, når man skal vælge en god oplevelsesgave til en man holder af.

Herunder har vi samlet nogle forskellige forslag til oplevelser for ham, hende, par og lignende. Det er naturligvis langt fra alle kvinder og mænd, som har samme smag med hensyn til oplevelser, men vi har alligevel forsøgt at give vores bedste bud på gode gaver, som måske kan inspirere dig.

Du kan helt sikker finde noget, der vil kunne tilfredsstille de fleste, men hvis du er i tvivl, så er det en god idé at tænke lidt over tidligere gaver. Hvad plejer modtageren at ønske sig? Hvad kan modtageren godt lide at foretage sig? Hvad har i tidligere haft af oplevelser sammen? Det lyder måske som logik for burhøns, men når man først sidder og kæmper for at finde den rette oplevelsesgave, så er det den slags ting, der kan gøre hele forskellen.

Sådan finder du en oplevelsesgave

Danske forhandlere af Oplevelsesgaver:

Der findes “kun” tre forhandlere af oplevelsesgaver i Danmark!
Vi har lavet en overskuelig liste med samtlige forhandlere nedenfor.
De sælger hver især mange hundrede forskellige oplevelsesgaver, så der er bestemt noget for en hver smag.

Læs med for at se de 3 danske forhandlere af oplevelsesgaver.

Danske Forhandlere Af Oplevelsesgaver
DuGlemmerDetAldrig Logo

DuGlemmerDetAldrig har siden 2014 solgt oplevelsesgaver til Danskerne. De har i dag næsten 400 forskellige oplevelser på deres hjemmeside, hvilket gør det super attraktivt at købe oplevelsesgaver hos netop dem.

 

GoDream

GO DREAM blev grundlagt i år 2007 og har siden da solgt intet mindre end 2 millioner oplevelser, hvilket gør dem til den klart bedst sælgende forhandler af oplevelsesgaver. Køb deres oplevelsesgaver online eller hos en forhandler

SmartBox

Smartbox er en stor international forhandler af oplevelsesgaver, som i længere tid også har leget på det danske marked. De har et kæmpe udvalg af oplevelsesgaver, ja faktisk kan du vælge mellem intet mindre end 3500 forskellige. 

Har Du En Bedre Oplevelsesgave?

Vi er overbeviste om, at vi har fundet de bedste oplevelsesgaver. Fortæl os endelig, hvis vi tager fejl. Indsend en oplevelsesgave via mail.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: