Oplevelsesgaver - Se Alle 100 Uforglemmelige Oplevelser

Oplevelsesgaver – Vi lever i en tid, hvor det er de færreste af os, der virkelig mangler materielle ting. Det kan ofte gøre det svært at købe gaver til andre, for det er ikke sjovt at købe en gave, der ender med at ligge ubrugt i en skuffe. Oplevelsesgaver er efterhånden blevet et populært valg til de klassiske gaver, og mange danskere foretrækker at få en oplevelse i stedet for en materiel gave. En oplevelsesgave er måske hurtigt brugt, men minderne har man for evigt, og man glemmer aldrig, hvem man fik gaven af.

Vi har lavet en guide til oplevelsesgaver, så læs med her på siden, hvis du overvejer at give en oplevelsesgave til en speciel person i dit liv.

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt, er den oplagte oplevelsesgave for hele familien. Giv eksempelvis mor eller far, mormor eller morfar billetter til bridgewalking så hele familien sammen kan tage på udflugt. Denne oplevelse forgår som du sikkert ved på toppen af den Gamle Lillebæltsbro i hele 60 meters højde. Udsigten & de mange fortællinger om den nært liggende historie er helt fantastisk. Bestil denne fantastiske oplevelsesgave.
Priser fra 229 DKK

Spaophold På Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er indbegrebet af luksus & emmer en fantastisk atmosfære af ro & afslapning. Dette 5-sternet hotel er beliggende med fantasstisk udsigt helt ned til vandet i smukke sydsverige, nærmere bestemt Ystad. Har i brug for kvalitetstid enten som ægtefolk eller bedste veninder er Ystad Saltsjöbaddet helt oplagte sted at tage hen. Du kan derfor lige så godt undlage at kigge efter flere oplevelsesgaver hvis dette er tilfældet.
Priser fra 3199 DKK

Tandemspring

Tandemspring er for mange noget de gerne vil opleve i deres liv, derfor vil det også være en oplagt oplevelsesgave at bestille som gavekort. Men for mange er det bestemt også noget de aldrig kunne drømme om at gøre, det er derfor vigtigt at du kender til personen glæde eller frygt ved højder inden du bestiller et gavekort til et tandemspring.
Priser fra 2295 DKK

Kaffekursus

Oplevelsesgaver kan være mange forskellige oplevelser, nogle der får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen, andre mere afslappende & nørdet som dette kaffekursus i København. Kender du en rigtig kaffe hipster, vil det være helt oplagt at give ham et gavekort til et kaffekursus næste gang i mødes. Bestil denne oplevelse.
Priser fra 295 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Bestil en skøn overnatning på enten et hotel eller en kro, opholdet er inklusiv en middag for 2. Du kan vælge mellem rigtig mange hoteller & kroer ved at bestil dette gavekort, så næsten uanset hvor i kunne ønske at tage hen vil der være enten et hotel eller en kro i nærheden hvor i kan benytte dette gavekort.
Priser fra 999 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Kør Ferrari på landevej, er en adrenalin oplevelsesgave med fart over feltet. Dette er helt sikkert en oplevelse som rigtig mange mænd går & drømmer om at prøve en dag. Så kender du en der har benzin i blodet eller blot en kærlighed for hurtige superbiler? Så er dette den helt rette gave til ham. Bestil dette gavekort.
Priser fra 895 DKK

Vinsmagning

Deltag i en vinsmagning med førende vinekspert. Aftenen byder på et utal af skønne vine, samt fortællinger om hver enkelt vin. Der er bestemt noget at lære for rutineret såvel som for nybegyndere. Måske du har en god ven, veninde, kollega eller kæreste som du kunne tænke dig at glæde med et gavekort til en vinsmagning.
Priser fra 349 DKK

Ballonflyvning

Ballonflyvning er på mange måder den perfekte oplevelsesgave. Det er hyggeligt, spændende & for nogle grænseoverskridende, men fælles for alle er at denne oplevelse er særlig & skiller sig ud fra alle oplevelsesgaver. Ved at flyve i luftballon bliver man et med fuglende & kan nyde den enestående udsigt.
Priser fra 2395 DKK

Afslappende Wellness

Afslappende wellness er noget alle kvinder fortjener, det kunne derfor være den helt perfekte oplevelsesgave til hende. Ved at glæde hende med et gavekort til denne oplevelse, kan hun se frem til dejlig afslappende wellness & et pusterum fra en hektisk hverdag. Glæd hende med et gavekort til afslappende wellness.
Priser fra 600 DKK

Kør Djævleræs

Kør djævleræs er den oplagte oplevelsesgave til manden med benzin i blodet. Uanset om du er en nær ven, søn eller kæreste vil det være genialt at give ham et gavekort til kør djævleræs. Er i en vennegruppe vil det være helt oplagt at i alle bestiller billetter til denne oplevelse & tager en hel dag ud af kalenderen.
Priser fra 1199 DKK

Ginsmagning Hos Njord Gin Distillery

Ginsmagning er en hyggelig & lærerig oplevelse, i vil få mulighed for at smage en masse forskellige gin samt få fortalt hemligheden bag en god gin. Uanset om i allerede er har en hel del viden omkring gin eller ej, er i meget velkommen til at deltage i denne ginsmagning. Smagningen er nemlig for alle & det vil være muligt at lære nyt samt få en hyggelig aften uanset hvor stor viden man har om gin. Så leder du efter en oplevelsesgave til en person du kunne tænke dig at tilbringe lidt ekstra tid sammen med er dette oplevelsesgaven.
Priser fra 399 DKK

Tivoli Årskort

Tivoli København er et helt fantastisk & fortryllende sted, kunne du tænke dig at glæde en med fri entré til Tivoli kan du bestille et Tivoli Årskort lige her. Måske du overvejer at give hele familien et Tivoli Årskort i gave, eller var det nærmere til dig & kæresten du overvejde at bestille et årskort til?
Priser fra 375 DKK

Ølsmagning For 2

Ølsmagning er et utrolig hyggeligt arrangement som samtidig er ganske lærrerigt hvis blot man har interessen for øl. Denne ølsmagning er for 2 personer, gavekortet kan benyttes i hele Danmark på et utal af fantastiske barer & bryghuse. Glæd en du holder af med et gavekort til en ølsmagning for 2. Bestil denne ølsmagning.
Priser fra 299 DKK

Dinner In The Dark

Dinner in the dark er en madoplevelse udover det sædvanlige. Alt det der kendetegner en god middag er til stede, der er blot en enkel men bemærkelsesværdig ting som mangler. Denne ene ting er lyset, for det specielle ved dinner in the dark er at du sidder & spiser i komplet mørke. Du kan intet se ikke engang din egen kaffel, eller for den sags skyld hvad der er på gaflen. Bestil et gavekort til dinner in the dark.
Priser fra 1195 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Social Foodies er et fantastisk sted, hvor der både laves & sælges en masse søde sager. Netop de søde sager kan du være med til at lave når Social Foodies åbner dørene & inviterer til flødebollekursus. Dette er et utrolig hyggeligt arrangement for både børn & voksne. Et flødebollekursus er den oplagte oplevelsesgave til hende.
Priser fra 299 DKK

Gourmetburger For 2

Hvem elsker ikke at spise en skøn middag med sin kæreste, bedste ven, veninde eller familie? Dette gavekort er den perfekte oplevelsesgave hvis du gerne viil glæde ham eller hende med en middag. Nyd en gourmetburger & hinandens gode selvskab, ved at bestillle dette gavekort til en gourmetburger for 2.
Priser fra 299 DKK

Biografbilletter

Hvem elsker ikke at gå i biografen? Næsten alle elsker at gå i biografen, der er få oplevelsesgaver som passer til “alle” mennesker, men en tur i biografen er måske den mest alsidige gave. Uanset hvem du skal give en oplevelsesgave kan du fint give personen biografbilletter. Uanset hvilken film genre han eller hun normalt ønsker at se, kan du fint købe disse biografbilletter da personen selv kan vælge mellem de mange film der kører i biografen. Bestil biografbilletter som gave lige her.
Priser fra 159 DKK

Helikoptertur

Helikoptertur, er formentlig et ord der står på manges bucket liste. For hvem har da ikke en drøm om at se verden lidt fra oven i en helikopter? I hvert fald kan du glæde en du holder af med et gavekort til en helikoptertur over det danske land såvel som det svenske. Bestil et gavekort til en helikoptertur.
Priser fra 699 DKK

Cafébesøg For 2

Hvilken kvinde såvel som mand vil ikke elske at få et gavekort til et cafébesøg for 2? Uanset hvordan du kender personen vil en oplagt oplevelsesgave til ham samt hende være et gavekort til et cafébesøg for 2. Gavekortet kan bruges et utal af steder rundt om i det danske land, på nogle af landets hyggeligste caféer.
Priser fra 249 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge er en naturskøn madoplevelse fra øverste skuffe. Der er virrkelig kælet for detaljerne så oplevelsen føles så autentisk & vildmarks-agtig som overhoved muligt. Maden er helt fantastisk & yderst elegant på en lidt rustik måde. Inviter personen i dit liv, venner, eller familie med på denne oplevelse.
Priser fra 995 DKK

Luksus Brunch For 2

Der findes intet bedre om morgen end en luksus brunch & godt selvskab. Ved at købe dette gavekort til en du holder af, kan i sammen tilbringe tid sammen imens i nyder en luksus brunch et smukt sted i Danmark. For som du måske har bemærket er dette gavekort gyldigt skønne steder i hele Danmark.
Priser fra 299 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

En hver kvinde fortjener en luksus ansigtsbehandling, dette er en skøn oplevelsesgave som hun helt sikkert vil blive utrolig glad for at modtage. Giv hende mulighed for en totalt afslappende stund, væk fra hverdagens pulserende & nogle gange stressende rytme. Bestil et gavekort til en luksus ansigtsbehandling.
Priser fra 499 DKK

Romantisk Ophold På Kragerup Gods

Et romantisk ophold er som bekendt godt for et parforhold & måske i særdeleshed dette romantiske ophold på Kragerup Gods. Der er i hvert fald igen tvivl om at omgivelserne & personalet på Kragerup Gods er helt i særklasse. Der findes mange romatiske ophold men dette bør i virkelig opleve. Bestil dette romantiske ophold.
Priser fra 1550 DKK

3-Retters Menu For 2

Oplevelsesgaver kan være mange ting eksempelvis en 3-retters menu for 2, netop dette er denne oplevelsesgave. Hvis du leder med lys & lygte efter en fantastisk oplevelsesgave til ham eller hende, har du måske netop fundet den. For hvem vil ikke blive rigtig glad for at få et gavekort til en 3-retters menu for 2?
Priser fra 599 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Du har måske tidligere hørt om oplevelsesgaven bodyflight i vindtunnel & tænkt det lyder satme cool. Hvis dette er tilfældet, vil vi klart anbefale dig at bestille en ekstra billet eller to & inviterer nogle gode venner eller kollegaer med til bodyflight i vindtunnel. At være vægtløs er noget helt særligt som bør opleves sammen med skønne mennesker. Denne vindtunnel & oplevelse finder sted i Taastrup på Sjælland.
Priser fra 445 DKK

Skøn Massage

Skøn massage forbindes gerne med nydelse & afslapning, hvilket er en god beskrivelse af denne oplevelse. Vi kan alle have brug for en dag eller i hvert fald et par timer hvor vi slapper helt af & intet tænker på. Dette giver denne oplevelsesgave fri mulighed for, glæd ham eller hende med et gavekort til skøn massage.
Priser fra 395 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Peter Beier er begyndt at arrangere noget så fancy som en chokoladebrunch. Så er du på jagt efter en oplevelsesgave til personen der elsker chokolade, er dette helt sikkert en glimrende gave. Få nogle hyggelige timer i hinandens selvskab i mens i nyder noget af verdens bedste chokolade.
Priser fra 149 DKK

God Bøf For 2

Oplevelsesgaver er en fuldstændig perfekt gave til både ham & hende. Særligt måske et gavekort til en god bøf, som kan nydes flere steder i Danmark. Det er måske særligt mænd der virkelig værdsætter en god bøf, derfor kunne det være helt oplagt at give ham et gavekort til en god bøf for 2.
Priser fra 495 DKK

Weekendophold På Falkenberg Strandbad

Oplevelsesgaver kan sagtens være afslappende & skabe et fri rum hvor man kan slappe af. Dette er præcis den slags oplevelsesgaver for et weekendophold på Falkenberg Strandhotel, er afslapning & velvære i ordets bedste forstand. Her vil der være fri lejlighed til at slappe af & få en pause fra hverdagen.
Priser fra 2779 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Højtbelagt hygge, er en kanon oplevelsesgave som ikke blot er pokkers hyggelig, men som også byder på lækre højtbelagte rugbrødder. Denne hyggelige middag vil være en perfekt oplevelsesgave til ham eller hende som du ønsker at tilbringe lidt ekstra tid sammen med. Bestil højtbelagt hygge. 
Priser fra 399 DKK

Urban High Roping

Urban high roping, er en fantastisk adrenalin fyldt oplevelsesgave, som får pulsen til at stige betragteligt. Denne oplevelse forgår 50 meter over jorden & byder på mere end 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad. Denne oplevelsesgave kan være den perfekte weekendudflugt for hele familien, det vil helt sikkert blive en sjov dag.
Priser fra 395 DKK

Luksus Ansigtsbehandling Til Mænd

Ansigtsbehandlinger er oftest til kvinder, men denne luksus ansigtsbehandling er til mænd. Dette er klart en af de mest afslappende oplevelsesgave for mænd på denne liste. Leder du efter en oplevelsesgave til manden der kunne trænge til at slappe af? så er denne ansigtsbehandling til mænd den helt rette gave.
Priser fra 499 DKK

Faldskærmsudspring

Faldskærmsudspring er den ultimative adrenalin oplevelsesgave, det er en oplevelse som de fleste har på deres bucket liste & derfor er det en helt fantastisk gave. Hvem vil ikke blive glad for at få en gave som de vil kunne huske & fortælle om resten af deres liv? Bestil et gavekort til faldskærmsudspring lige her.
Priser fra 2899 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Kvalitetstid er den bedste tid i verden & netop mere af dette kan du få sammen med en du holder af ved at glæde personen med en miniferie for 2 med morgenmad & middag. Dette gavekort kan benyttes rundt om i hele Danmark på en lang række skønne hoteller & kroer. Bestil en miniferie for 2 lige her.
Priser fra 1499 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Leder du efter oplevelsesgaver til en person med benzin i blodet? Så behøver du ikke længere at lede. For med oplevelsen kør Lamborghini på bane er der for alvor fart over feltet, mange hestekrafter & ekstra meget adrenalin i hele kroppen. Det er muligt at køre Lamborghini på bane i Jylland samt på Sjælland.
Priser fra 1995 DKK

Kro, Middag & Vin For 2

Kroophold med middag & vin for 2, dette er en af de mange hyggelige oplevelsesgaver på denne liste. Kvalitetstid er hvad dette ophold emmer af, gavekortet giver adgang til rigtig mange hyggelige kroer rundt omkring i Danmark. Det eneste i skal gøre er at bestemme jer for hvilket i ønsker at vælge.
Priser fra 1199 DKK

Gourmetophold På Kragerup Gods

Kragerup Gods har de perfekte omgivelser & har derudover strålende gourmetmad. Alt dette kan i opleve ved at bestille dette gavekort til et gourmetophold på Kragerup Gods. Uanset om i trænger til at komme lidt væk fra hverdagen eller ej, er dette gourmetophold strålende. Inviter eventuelt nogle af jeres gode venner med.
Priser fra 2300 DKK

Romantisk Middag For 2

Hvem vil ikke elske at blive inviteret på en romantisk middag? Alle vil naturligvis gerne inviteres på en romantisk middag, derfor vil det være en unik gave at give til personen i ens liv. Gavekortet gælder til en lang række skønne resturanter rundt om i Danmark. Bestil dette gavekort til en romantisk middag.
Priser fra 699 DKK

Svæveflyvning

Svæveflyvning er bestemt en af de bedste oplevelsesgaver i verden. Oplev verden lidt fra oven helt uden moter, uden støj eller andet forstyrrende. Helt der oppe hvor fuglende flyver frit & hvor udsigten næsten er overvældende, kan du svæve rundt i en svæveflyver. Bestil et gavekort til prøv svæveflyvning.
Priser fra 300 DKK

Eksklusiv Vinsmagning

Leder du efter en oplevelsesgave til personen der elsker vin & godt selvskab? Så er denne eksklusive vinsmagning den helt perfekte gave at give. Aftenen vil byder på en masse gode samtaler & smagninger af skønne vine fra sydens sol. Glæd personen du holder af med et gavekort til en eksklusiv vinsmagning.
Priser fra 599 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Denne Oplevelse er ikke ene & alene en byvandring rundt i København’s mange smukke gader. Dette er en byvandring med gadens stemmer, som byder på ægte & ærlige historier om et liv på kanten af samfundet. Du vil møde de mennesker som længe har levet et barskt liv, samt få mulighed for at spørge guiden om alt.
Priser fra 149 DKK

Voksen Entrébillet Til København Zoo

Der er mange danskere som har gode minder fra Københavns Zoo enten fra den gang da de var børn eller nu som voksen. Uanset om du har gode minder fra København’s Zoo, bør du helt bestem besøge zoo ofte. Derfor vil en god oplevelsesgave være en voksen entrébillet til København Zoo. Bestil entrébilletter lige her. 
Priser fra 195 DKK

Barn Entrébillet Til København Zoo

At være barn i København Zoo, er som at træde ind i en helt ny & spændende verden. Her er eksotiske dyr, som man ellers kun ser i tv’et over alt & så er det i København Zoo at du kan opleve de søde pandaer. Glæd et barn med en Entrébillet Til København Zoo. Dette er den perfekte oplevelsesgave til børn.
Priser fra 105 DKK

Undervandsjagt

Undervandsjagt nær Århus i Østjylland, er bestemt blandt de bedste oplevelsesgaver på denne liste. Det er en rigtig adventure oplevelse at dykke ned på havets bund med en harpun & kniv for at jage fisk. Nyd roen under havets overflade & koncentrer dig ikke om andet en at få pulsen ned & søge efter fisk. Bestil dette undervandsjagtkursus.
Priser fra 399 DKK

Wallmans Dinnershow

Ny sæson, nyt show, ny fest. Der er garanti for en god aften når byens største dinnerparty, byder på latter, fest & farver. Måske i skal fejre noget specielt eller blot trænger til en aften fuld af magi, spænding & overraskelser. Der er lagt op til en aften udover det sædvanlige, ved at bestille et gavekort til Wallmans Dinnershow.
Priser fra 1298 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Kør sportsvogn på bane, mærk suset de mange hestekræfter & motorlarmen. Du kan frit vælge mellem 2 sportsvogne, begge med en acceleration & power der overgår de flestes fantasi. Der er tale om en Audi R8 med en voldsom V8’er eller en hårdt pumpet Porsche 911 Turbo S med hækmotor. Bestil dette gavekort.
Priser fra 999 DKK

Faldskærmsudspring

Oplevelsesgaver er nok noget som de fleste forbinder med fart, action & spænding. Alt dette er netop hvad et faldskærmsudspring er indbegrebet af, det er en adrenalin oplevelse udover det sædvanlige. Der vil være 20 minutters instruktion samt 20 minutters flyvetur inden faldskærmsudspringet.
Priser fra 2199 DKK

Kro Eller Hotelophold For 2 Personer

Hvem vil ikke elske at få et kro eller hotelophold i gave? Tid med de mennesker vi holder absolut mest af, er da den bedste gave man overhovedet kan modtage. Alle har fantastiske minder fra en kro eller et hotel i Danmark, så hvorfor ikke få endnu flere? Bestil dette gavekort til skønne minder i Danmark.
Priser fra 799 DKK

Privat Helikoptertur

Se Danmark fra oven ved at bestille en privat helikoptertur med HeliCompany. Helikopteren flyver jer helt derop hvor udsigten er fuldstændig enestående, panorama udsigten fra en helikopter er fenomenal. Glæd ham eller hende du holder af med en privat helikoptertur. Bestil gavekortet lige her.
Priser fra 2250 DKK

Luksus Massage

Luksus massage er afslapning i verdensklasse, frigiv alle tanker i takt med at dine muskler løsnes op af den dygtige massør. Efter ganske kort tid vil man være helt afslappet & man vil gå derfra som et helt nyt menneske med masser af overskud. Glæd hende du holder af med et gavekort til luksus massage.
Priser fra 500 DKK

Hotstone Massage

Hotstone massage er ligeledes utrolig afslappende & som navnet antyder er varme sten det bærende element i denne massageform. Det er utrolig afslappende at ligge på maven med varme sten på ryggen, det føles som om de gennem varmer hele kroppen & får den til at blive helt afslappet.
Priser fra 599 DKK

Go High Klatrepark

Go High Klatrepark på Kragerup Gods, er nok verdens største udfordring hvis man har højdeskræk. Oplevelsen forgår nemlig helt oppe i trætoppene 28 meter over jorden. Oplevelsen varer 4-6 timer & byder på 5 kilometer klatrepark med 3,5 kilometer svævebane. Go High Klatrepark er opdelt i 6 sværhedsgrader.
Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Bestil et minicruise til Oslo. Dette minicruise inkluderer 2 nætter med DFDS Seaways for 2 personer fra København til Oslo tur/retur. Jeres flydende hotel med skiftende udsigt, vil byde på frisk havluft & kvalitetstid med din kæreste. Forkæl ham eller hende med et minicruise til Oslo. Bestil gavekortet lige her.
Priser fra 995 DKK

Ølsmagning Hos Taphouse

Ølsmagning hos Taphouse i København er næste oplevelsesgave. Ølsmagning er for alle over 18 år, høj, lav, mand, kvind det er lige meget alle kan få noget ud af en ølsmagning. Uanset om du har været til mange eller få smagninger tidligere er der masse at tage med hjem fra en ølsmagning. 
Priser fra 175 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

En hver dreng/mands største drøm må være at gå amok i en pølsevogn. Altså spise & drikke alt det man overhovedet kan, netop dette er hvad denne oplevelsesgave tilbyder. Det er et spis alt hvad du kan gavekort til en pølsevogn. Inviter en god ven eller kollega med til en sjov oplevelse som i efterfølgende kan grine af.
Priser fra 349 DKK

Tapas For 2

God mad med spanske rødder er tema for denne middag, der er lagt op til en lækker middag. Alt du skal stå for er at inviterer et dejligt meneske med til en hyggelig aften. Gavekortet gælder til en række skønne steder i Danmark, så uanset hvor i bor vil der være en resturant tæt på jer. Bestil et gavekort til tapas for 2.
Priser fra 499 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Vi kan alle nyde godt af en pause fra en hektisk & stressende hverdag. Dette er gavekortet som giver jeg mulighed for at ta’ 3 dage ud af kalenderen, pakke bilen & køre mod et af de mange skønne Comwell Hotels i Danmark. Ved at klikke på knappen nedenfor kan du se hvor i kan nyde en 3 dages miniferie.
Priser fra 1999 DKK

Spaophold På Marienlyst Strandhotel

Oplevelsesgaver kan sagtens være afslappende, dette er i hvert fald tilfældet med denne oplevelsesgave. Der er nemlig tale om et spaophold på Marienlyst Strandhotel, et super lækkert hotel beliggende med udsigt direkte til havet. Strandhotelets omgivelser er helt ideelle & sænker pulsen allerede ved ankomst.
Priser fra 2645 DKK

Spaophold På Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad danner rammerne for denne oplevelsesgave, der er nemlig tale om et skønt spaophold. Falkenberg Strandbad er et af de absolut smukkeste steder i Danmark & det perfekte sted at ta’ hen hvis man ønsker at slappe af. Inviter din højt elsket kæreste eller bedste veninde med på spaophold.
Priser fra 1945 DKK

Kør Djævleræs Hos Fun Race

Kender du en der har benzin i blodet som kun de færreste? Så er dette helt sikkert den perfekte gave til ham eller hende, for kør djævleræs er til de der ønsker fart & støjen fra en motor. Der vil blive kørt med høj fart imellem de mange forhindringer & konkurrenter på banen. Bestil et gavekort til kør djævleræs.
Priser fra 1199 DKK

Spaophold På Kurhotel Skodsborg

Spaophold på Kurhotel Skodsborg, er en fantastisk oplevelse, som du bør opleve sammen med dit livs kærlighed.Der er lagt op til et prag af et spaophold, se blot på billedet hvor meget det emmer af luksus & skønne faciliteter. Glæd dit livs kærlighed med et spaophold på Kurhotel Skodsborg.
Priser fra 2400 DKK

Cidersmagning Hos Holm Cider

Smagninger er helt genneralt et kæmpe hit, dette gælder naturligvis også denne cidersmagning hos Holm Cider. Kunne du tænker dig en hyggelig aften, godt selvskab & riglige mængder cider? Så er dette lige oplevelsesgaven du leder efter, inviter en god ven, veninde eller din dejlige kærste med til denne oplevelse.
Priser fra 195 DKK

GoBoat København

GoBoat København, oplev Danmark’s hovedstad fra kanalerne i egen båd. For netop nu er det muligt at leje en GoBoat & selv sejle rundt i skønne København, med dejlige mennesker. Lyder dette som den perfekte oplevelsesgave? Giv et gavekort til GoBoat til en du holder af & håb at du bliver inviteret med på sejltur.
Priser fra 449 DKK

Ølsmagning Hos Aarhus Bryghus

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus er blandt de bedste oplevelsesgaver. Der er garanteret god stemning, hygge, godt selvskab & en masse ølsmagninger. Fanger dette din interesse eller kender du en som vil elske at modtage et gavekort til denne ølsmagning i Århus? Så er det da bare at få bestilt et gavekort.
Priser fra 129 DKK

Food Walk

Food walk er en hyggelig oplevelse i Århus, her går man fra det ene lækre spisested til det andet. Man nyder en masse god mad imens men bare snakker & hygger sig med de andre deltagere. Inviter din gode veninde, ven eller kæreste med til food walk i Århus. Bestil et gavekort til food walk.
Priser fra 399 DKK

Ginsmagning På Highlanders Bar

Århus er endnu en gang destination for en oplevelsesgave fra vores top 100 liste. Denne gang er det en ginsmagning på Highlanders Bar i Århus centrum. Gin er som bekendt blevet utrolig populært de seneste år, kunne du tænke dig at få større viden om denne alkohol, bør du deltage i denne ginsmagning i Århus.
Priser fra 199 DKK

Chokoladetapas Hos Peter Beier

Peter Beier er kendt som et eksklusivt chokolade brand. Men har du nogensinde hørt om deres chokoladetaps, hvis dette er tilfældet har det helt sikkert været positiv omtale. For deres chokoladetapas er helt fantastisk & bestem noget du bør opleve i selvskab med en god ven, veninde eller din højt elsket kæreste.
Priser fra 149 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Du har måske tidligere nydt en lækker brunch på en fin cafe i indre by. Dette er ikke en sådan brunch, for her er maden tilberedt ude i vildmarken over bål. Vildmarksbrunch er helt sikkert en oplevelse der bør opleves, sammenlignet med en alminde lig brunch inde i byen er det noget helt andet, men bestemt en god oplevelse. 
Priser fra 395 DKK

Kaffeskole Hos Bryg Coffee House

De fleste elsker en god kop kaffe fra den lokale kaffebar i byen, men det er helt sikkert de færreste der kan lave en lige så god kop kaffe. Men bare roligt, for det er bestemt muligt at lære at lave en glimrende kop kaffe. Bestille et gavekort til denne kaffeskole & lær at lave kaffe med undervisning fra dygtige baristaer. 
Priser fra 249 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Kom helt tæt på det barske liv som hjemløs, ved at deltage i denne guidet tur med en hjemløs. Turen ligger vej forbi 8-10 opholdssteder, der alle har tilbud til udsatte i Århus. Byvandringen varer 1,5-2 timer & giver et indblik i hvor hård livet på gaden er med misbrug, alkohol, stoffer & udskrevne gaderegler.
Priser fra 99 DKK

Rundvisning På Nyborg Destilleri

Guidet rundvisning på Nyborg Destilleri, med fortællinger om destilleringsprocesser & produktion. Derudover vil det være muligt at få en valgfri smagsprøve af deres whisky, rom eller gin. Det vil være muligt at tilkøbe flere smagninger når i er ankommet. Det er muligt at spise i resturanten efter rundvisningen.
Priser fra 150 DKK