Oplevelsesgaver Tilbud: Spar Penge Når Du Køber Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver tilbud: Hvem går ikke i Netto for at finde nogle gode tilbud? Eller til januars-udsalg efter nytår, når vi ved, at de fede gadgets, som ikke lå under træet til os, nu er sat ned til halv pris! Vi elsker selvfølgelig tilbud, fordi vi får de samme gode produkter til en billigere – og måske MEGET billigere – pris. Og dét føles godt mod lommesmerter! 

Der er også masser af oplevelsesgaver tilbud at finde, hvis bare man holder øjnene en smule åbne.

36 Gode & Autentiske Oplevelsesgaver

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

De Uopnåelige Oplevelsesgaver På Tilbud

Måske tænker du, at det kun er oplevelsesgaver i stil med et gavekort til Sunset Boulevard, der kommer på tilbud, så du sparer en 20’er? Eller biografbilletterne hvor du kan spare 10 %, når du køber to billetter på samme tid? (Ikke at førnævnte tilbud er dårlige på nogen måde, for et tilbud er et tilbud, og hvis vi kan spare en 50’er, så gør vi det med glæde!).

Oplevelsesgaver tilbud på de ekstra dyre luksus oplevelser, som du troede, var uden for din rækkevidde eksisterer faktisk også! Det er selvfølgelig ikke hver uge eller hver måned, at du støder på 50.000 kroners rabat på en flyvetur op i atmosfæren med en MIG-31-Foxhound (sej, russisk jetjager). Men der er bestemt ingen tvivl om, at der pludselig fra den ene måned til den anden, kan være halv pris på en luksusovernatning på Villa Strandvägen tæt ved Ystad Saltsjöbad i Sverige, hvor du længe havde overvejet at tage på romantisk weekend med kæresten.

Oplevelsesgaver Tilbud

De Billige Oplevelsesgaver Tilbud Er Ligeledes Ventetiden Værd

Okay, så måske er de dyrere oplevelsesgaver (vi snakker i prisklassen fra 2.000 til 130.000 kr.) slet ikke noget, du går og har nogen som helst interesse i. Den nye iPhone fortjener langt mere dine store sedler, og derfor er det de mere prisvenlige oplevelsesgaver, vi skal snakke lidt om. 

Forestil dig at din nabo har fødselsdag, og selvom I ikke er hverken i familie eller plejer at gå i byen sammen, så synes du alligevel, at personen fortjener en lille anerkendelse. I dette tilfælde er oplevelsesgaver tilbud noget af det, du rigtig gerne vil finde frem til. 

Præcis som vi snakkede om med de mere luksuriøse oplevelsesgaver, så kan vi ikke forvente, at de kommer på tilbud en gang om ugen eller overhovedet en gang om måneden. Men eftersom tilbud er en kommerciel gevinst både for virksomhedsejere og forbrugere, så dukker de altså uden tvivl op fra tid til anden.

Oplevelsesgaver tilbud på cocktails for 2 ville for eksempel være den perfekte gave til en venlig nabo, som du måske gerne ville lære lidt bedre at kende. 

Man kan også forestille sig, at der dukkede et tilbud op på en entré til tivoli, og hvis juleudstillingen er oppe, eller fredags koncerten byder på noget godt, så er denne oplevelsesgave ideel – uden at du behøver at smadre din sparegris. 

Oplevelsesgaver På Tilbud
Sådan Får Du Fat I De Bedste Oplevelsesgaver Tilbud

Så nu har vi snakket om nogle af fordelene og mulighederne ved oplevelsesgaver tilbud. Vi mangler bare at svare på spørgsmålet til 1 million kr.: Hvordan finder jeg tilbuddet?

Du vil sikkert ikke bryde dig om svaret, for det er ikke helt så let og tidsbesparende, som det lyder. Men hvis du virkelig gerne vil finde oplevelsesgaver tilbud, så du kan benytte dig af dem, er du simpelthen nødt til at lede efter dem. Gå ind på vores hjemmeside med oplevelsesgaver en gang om ugen (også gerne en gang om dagen, hvis du vil være på den sikre side, men måske har du også et liv, du skal leve ☺), og kig dig hurtigt omkring. 

Du har garanteret allerede fået øjnene op, for nogle oplevelsesgaver, som du gerne vil forære til ham eller hende eller dem. Eller også er du blevet forelsket i nogle oplevelser, som du absolut selv må prøve – altså så snart de kommer på tilbud. 

Oplevelsesgave Tilbud
Vær Systematisk, Så Går Det Nok

Så der er altså ikke andet for end at gå ind på siden og tjekke priserne på oplevelsesgaver. Du kan dog godt skabe et system, så du gør det på en mere effektiv og tidsbesparende måde. Start for eksempel med at notere ned, hvilke oplevelsesgaver, det er, der interesserer dig at finde på tilbud. 

Derefter vælger du, hvor ofte du vil kigge efter oplevelsesgaver tilbud på hjemmesiden (hver 14. dag er helt sikkert overskueligt), og så tjekker du af på din liste, hver gang du har tjekket op på en oplevelse. Hvis du har mange oplevelser, kan du jo fordele dem ud på to dage. 

Oplevelsesgave På Tilbud

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0