Oplevelsesgaver Til Venner: Underholdende & Hyggelige Oplevelsesgaver Til Vennerne

Oplevelsesgaver til venner: Det er svært at gå ind i en butik og købe en rigtig god gave til en virkelig god ven. Det er svært, fordi selv ikke den flotteste kjole eller det dyreste silkeslips er nok til at vise din ven, at han eller hun er den bedste. Bag et godt venskab ligger der oplevelser, som knytter én sammen. Og derfor er vi overbeviste om, at den bedste gave, du kan forære til en god ven er endnu en oplevelse. 

Oplevelsesgaver til venner kan deles, så du og din ven kan knytte et endnu stærkere bånd. Det behøver selvfølgelig heller ikke at være din allerbedste ven, for at du kan forære en oplevelsesgave til ham eller hende. Oplevelsesgaver er i det hele taget bare en mere spændende og kreativ form for gave, som alt fra bedste venner til bekendte vil få en hel masse ud af.

50 Udvalgte Oplevelsesgaver Til Venner

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Oplevelser er noget som alle kan sætte pris på, så hvis du har en eller flere gode venner, der trænger til at komme ud på sjov, så er et gavekort til DuGlemmerDetAldrig det helt rette. Dette gavekort give dem mulighed for selv at vælge mellem en af de mange forskellige oplevelser, som man finder hos DuGlemmerDetAldrig.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Hvis du synes at din gode ven trænger til at se verden en smule fra oven, så er der ikke mange gaver, der er bedre end Bridgewalking Lillebælt. Det er en smuk og enestående tur, der giver en udsigt, som man ikke finder magen til i hele landet. En oplevelse for livet.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
God kaffe er noget, som vi danskere går umanerligt meget op i og derfor er det oplagt, at man gerne vil lære mere om det. Et kaffekursus er en enestående gave til en ven, hvis kærlighed til kaffe strækker sig ud over det sædvanlige. Det er lærerigt og yderst spændende.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Til en førsteklasses vinsmagning bliver man guidet gennem vinens vidunderlige verden. Giv et gavekort til en vinsmagning til din vingalde ven, der vil sætte pris på at få udvidet sin horisont. Der bliver serveret vin fra hele verden og man kan lære en masse interessant ting, samtidig med at man fugter ganen. 

5. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Enhver der elsker at slappe af og lade sig forkæle vil sætte sotr pris på en tur til Ystad Saltsjöbad. Overrask en god ven med et gavekort enten som fødselsdagsgave eller måske bare fordi. Uanset hvad, så kan modtageren se frem til luksus og forkælelse i verdensklasse hos Ystad Saltsjöbad. 

6. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Har du en god ven, der elsker højder og smukke udsigter? Er vedkommende eventyrlysten og modig? Så skal du forkæle dem med en ballonflyvning, hvor man kan se Danmark fra oven. Det er en ganske unik og smuk oplevelse, som altid vil blive taget vel imod af ens venner. Bestil en ballonflyvning til din ven allerede i dag. 

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvem af os elsker ikke god mad og nu kan ud forære en du holder af et gavekort til et madkursus. Det er en perfekt gaveide til vennen, der har alt og som gerne vil lære mere om, hvordan man laver lækker og velsmagende mad. Der findes et hav af forskellige kurser, så se her hvad vi kan tilbyde.

8. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Har du og dine venner set Djævleræs i tv og ønsket, at det var jer, som sad bag rattet? Nu kan du forkæle en god ven med muligheden for at komme ud og kør Djævleræs på de samme baner som i tv. Federe gaver skal man lede længe efter. Den oplagte gaveide til en ven med benzin i blodet. 

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Gin er blevet vanvittigt populært blandt danskerne, men mange kender ikke forskel på god og dårlig gin. Dette kan du rette op på ved at forære en god ven et gavekort til en ginsmagning. Her vil han eller hun få lov at smage på en række lære gin fra hele verden. En god gave til ginentusiasten. 

10. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
En tur i Tivoli er noget af det hyggeligste og mest ikoniske man foretage sig i København. Derfor kan du med fordel forkæle en rigtig god ven med en tur i tivoli og hvis du er smart vælger du et Tivoli årskort, der er tjent ind igen efter meget få besøg. Det er altså en yderst betænksom gave. 

11. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Hvem af os elsker ikke en dejlig kold øl? Det er bare noget vi danskere ikke rigtigt kan være foruden og har du en god ven, der elsker øl mere end de fleste, så er en ølsmagning det helt rette. En ølsmagninger lad en udvikle sin viden om dejlig øl og samtidig er det bare hyggeligt. Så forkæl dine venner med en dejlig ølsmagning. 

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Hvilke sanser er vigtigst, når man er ude at spise? Det må vel siges at være smagssansen og derfor kan du nu overraske en ven med Dinner in the Dark, hvor man spiser i komplet mørke. I mørket bliver ens andre sanser skærpede, så derfor er Dinner in the Dark helt unikt og en perfekt gave til en god ven. 

13. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Ahh flødeboller. Den lette og søde lækkerbisken, som vi alle kender og elsker. Nu kan du forære din ven et gavekort til et flødebollekursus, hvor man lærer at lave lækre flødebolle fra bunden. Det er yderst interessant og meget blæret at kunne, så et flødebollekursus er perfekt til den der har alt.

14. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
En biograftur er noget som de fleste kan sætte pris på og derfor er biografbilletter altid et populært valg til gaver. Har du en ven, som elsker fim, så giv ham eller hende biografbilletter i fødselsdagsgave. Modtageren kan selv vælge hvilken film det skal være, så det er en meget alsidig gave. 

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
En rigtig helikoptertur er gaven, der gives når det simpelthen skal være noget helt specielt. Overrask en god ven med et gavekort til jul, fødselsdag eller bare fordi. Uanset hvad, så er en helikoptertur en perfekt gave, hvor man virkelig kan få sig en på opleveren. En højtflyvende gave i topklasse. 

16. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
En god dag sammen med en man holder af, kan altid blive bedre med et Cafébesøg for 2. Det er en glimrende begyndelse på en god dag eller en perfekt måde af afslutte en shoppingtur på. Så overrask en god ven med et Cafébesøg for 2. Det er en lille overraskelse, som vil kunne lokke smilet frem hos langt de fleste. 

17. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er noget af det bedste og hvis man kan dele det med en god ven, så bliver det bare endnu bedre. Så overrask en god bekendt med et gavekort til Luksus brunch for 2. Det er en betænksom gave, som langt de fleste vil kunne sætte pris på. Luksus brunch for 2 passer til både jul og fødselsdage. 

18. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Hvis man holder af at forkæle sig selv og sin krop, så er der ikke noget som føles bedre end en luksus ansigtsbehandling. Det er derfor også en af de mest populære gaver mellem veninder. Har du en god veninde, der vil sætte pris på den slags, så forær hende et gavekort til en luksus ansigtsbehandling. 

19. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.
Det er altid lækkert at komme ud og spise en god middag. Et par timer, hvor man ikke skal bekymre sig om andet end at spise lækker mad. Derfor er en dejlig 3-retters menu for 2 den perfekte gaveide til gode venner, der trænger til lidt kvalitetstid. Køb et gavekort til en 3-retters menu for 2 og overrask nogen du holder af. 

20. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
Når man er øm i hele kroppen og bare trænger til velvære, så er der ikke noget så godt som en skøn massage. Med en skøn massage, får man løsnet op i alle de ømme muskler. Forkæl en god ven med et gavekort til en skøn massage. Du kan være sikker på at han/hun vil blive yderst taknemmelig. 

21. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Har du en rigtig god ven, der trænger til at opleve de sødeste ting i livet, så er et gavekort til en chokoladebrunch hos Peter Beier en rigtigt god ide. Til en chokoladebrunch får modtageren rig mulighed for at gå på opdagelse i de lækreste sager, som de dygtige chokolatiers kan finde på.

22. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Danskerne elsker smørrebrød. Faktisk så meget, at det er noget man kender os på ude i det store udland. Derfor er det også vigtigt at man sørger for at nyde det i fulde drag. Med et gavekort til Højtbelagt hygge for 2 kan du forkæle en god ven med den delikat oplevelse. En herlig gaveide.

23. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Hvis du har en god ven, der elsker højder og som gerne tager imod en spændende udfordring, så er Urban High Roping det helt rette. Man kommer op i højderne og kan presse sig selv fysisk og mentalt. Det er en oplagt gaveide til de venner, der holder af udfordringer og spænding.

24. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
At flyve er en af de ting, som man bare aldrig bliver træt af. Det er lige magisk hver gang og med svæveflyvning er det endnu bedre. Giv et gavekort til svæveflyvning til vennen, der trænger til at få en oplevelse for livet. Lad dem opleve glæden ved at svæve frit som en fugl højt oppe i luften.

25. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.
At lære sin by at kende er noget, som alle bør bestræbe sig på. Hvis man så endda gør det sammen med folk, der har spændende fortællinger, ja så bliver det ikke bedre. Forær en god ven et gavekort il en Byvandring med Gadens Stemmer. Det er en oplevelsesgave, som man ikke glemmer igen.

26. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Når man jager vækker man noget af urmennesket og man mærker sin instinkter vågne. Mangler du en god gave til din bedste ven, så giv ham eller hende et Undervandsjagt kursus. Her lærer man at fiske under vandet og det er en helt anden oplevelse end at stå med en fiskestang.

27. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.
Har du en ven, der skal forkæles med fest, farver, mad og musik? Så er Wallmans Dinnershow den helt perfekte gave, hvor man får det hele på én gang. Oven i den lækre 4-retter menu får modtageren af gaven også et helt unik show. Det er med andre ord en oplevelse, som hænger ved længe efter at showet er forbi.

28. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Hvis du har en god ven med benzin i blodet og som du mangler en god gave til, så er du kommet til det rette sted. Med et gavekort til Kør sportsvogn på bane kan du give ham/hende en helt unik oplevelse. Der er fart over feltet og du kan være sikker på, at gaven bliver vel modtaget.

29. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
Go High klatrepark på Kragerup gods er en af de smukkeste og mest interessant oplevelser man overhovedet kan få. Forkæl vennen der har alt med et gavekort til denne unikke oplevelse, hvor man kommer helt op blandt trætoppene og får landets smukkeste udsigt. En helt perfekt gave til den klatrelystne.  

30. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.
Et krydstogt er nok en af de mest luksuriøse ting i verden og man kan faktisk opleve det lige i nærheden. Forær en god ven et Minicruise til Oslo for 2, så han/hun kan tage sin partner med på en lækker tur. Det er hyggeligt og smukt, og naturligvis er servicen på skibet i top. 

31. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.
Hvem af os har ikke drømt om at gå amok i en pølsevogn? Pølser og hotdogs er jo noget af det bedste i hele verden. Derfor skal du forkæle en god ven med et gavekort til at gå amok i en pølsevogn. Det er hyggeligt, velsmagende og desuden en sjov gave, som skiller sig ud fra mængden. 

32. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas for 2 er den oplagt gave til vennen, der har alt. Uanset hvor meget man har i sit liv, så har man altid plads til tapas. Et gavekort til tapas for 2 er altså det helt rette, hvis du gerne vil forkæle en du holder af med en velsmagende oplevelse, der kan deles. 

33. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Når hverdagen presser på og man trænger til at komme lidt væk fra det hele, så er en 3 dages miniferie på Comwell Hotels lige det man står og trænger til. Overrask en god ven med et gavekort, så han/hun kan tage sin bedre halvdel med på en hyggelig miniferie. 

34. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
København er en smuk by og den fortjener at blive oplevet på den bedst mulige måde. Derfor kan ud med fordel forære et gavekort til GoBoat København til en ven, der skal besøge byen. Her får man rig mulighed for at sejle rundt i kanalerne og se København fra dens bedste side. En hyggeligt sejleoplevelse.

35. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Med en Food Walk får man rig mulighed for at opdage en masse lækre spisesteder og det er en enestående gaveide til vennerne der har alt. Hvem kan ikke sætte pris på en lækker kulinarisk oplevelse? Undervejs får man fortællinger om både byen og maden man spiser. Vanvittigt hyggelig oplevelse, som man ikke glemmer foreløbig.

36. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.
I vores lille privilegerede verden har vi ofte svært ved at sætte os ind i hvordan andre har det. Derfor kan man få en lærerig og spændende oplevelse med et gavekort til en Guidet tur med en hjemløs. Giv gaven til en god ven, der vil sætte pris på at lære mere om livet på gaden.

37. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Som pilot for en dag bliver det simpelthen ikke meget vildere, for her får man rent faktisk muligheden for at flyve et rigtigt fly. Det er den helt perfekte gave til vennen der har alt og som skal have en gave ud over det sædvanlige. Så køb et gavekort til pilot for en dag her på siden.

38. Prøv Banecykling

Priser fra: 749 kr.
Hvis man går op i cykelsport, så kender man naturligvis også alt til det traditionsrige seksdagesløb. Har man selv lyst til at prøve at køre på de professionelle cykelbaner, så er dette den perfekte gaveide. Overrask en god ven med et gavekort til ”prøv banecykling”. Det helt rette til den cykelglade.

39. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Surfing har altid været smart og trendy, men hvis det skal være rigtigt sjovt, så skal det være Kitesurfing. Giv en god ven mulighed for at prøve kræfter med board og drage med et kitesurfing kursus, hvor man lærer alt hvad der skal til. Det er en gave, som er både sjov og måske er det starten på en ny hobby. 

40. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Vores egen verden er fed, men den virtuelle er endnu vildere. Med Virtual Reality kan man selv prøve, hvordan det føles at være inde i spillet og det er en mulighed man ikke skal lade gå fra sig. Et gavekort til ”prøv virtual reality” er altså den perfekte gaveide til vennen, der elsker spil og den nyeste teknologi. 

41. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Her er gaven til vennen, der gerne vil prøve kræfter med dykning, men som ikke helt ved hvor de skal starte. Med et prøvedyk i Kattegatcentret får man prøvet det hele og lærer, hvordan man får mest muligt ud af dykning. Det er med andre ord den perfekte gave til vennen der har alt. 

42. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
En god pizza er noget, som vi alle kan sætte pris på, men det er de færreste, der kan lave dem så godt som hos pizzeriaet. Derfor kan du nu overraske en god ven med et pizza kursus, hvor man selv lærer alle de små hemmeligheder bag en pizza i verdensklasse. En rigtig sjov gaveide.

43. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Dette er lige noget for enhver, der elsker at klatre og komme lidt op i højderne. Med klatring København kan du overraske en ven med en rigtig god oplevelse, der udfordrer fysisk og mentalt. Det er en spændende gave, som måske endda kan være begyndelsen på en herlig ny fritidsinteresse. 

44. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.
Har du en ven, der drømmer om at flyve og som elsker spændende oplevelser? Så er flyboard lige præcis den gave, som du har ledt efter. Køb et gavekort til ”Prøv Flyboard” og overrask en god ven. Det er en sjov og spændende oplevelse, som helt sikkert vil blive tage vel imod.

45. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Ridning er en dejlig beskæftigelse, der giver tid til at finde ro og nyde kontakten med dyret. Et gavekort til ridning i Dyrehaven er en god gave til dyrevenner, der elsker heste. En smuk oplevelse, der med fordel kan deles med sin bedre halvdel. Bestil gavekortet allerede i dag og glæd en god ven. 

46. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.
Hvis du har en god ven eller veninde, der er interesseret i at blive model, så har vi her den perfekte gaveide. Model for en dag er en oplevelsesgave, hvor man lærer om hvordan modeller bliver valgt og hvad der kræves. Derudover bliver man stylet og deltager i sit helt eget photo-shoot. Det er en fed oplevelse og en god gave.

47. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Står du og mangler en perfekt gaveide til en rigtig drengerøv, så er en tur i F16 simulator den helt perfekte løsning. Her får man lov til at slå sig løs som en ren Maverick i en simulator magen til dem, som forsvaret anvender i uddannelsen af piloter. En utroligt sjov oplevelse og den perfekte gaveide.

48. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Hvis man har is i maven og ikke er bange for højder, så er Big Swing en oplevelse, som man aldrig glemmer igen. Forkæl en du holder af med et gavekort til den særlige Big Swing, der med sine 34 meter burde kunne udfordre selv den vildeste adrenalin junkie. Big Swing er den perfekte gaveide til en god ven.

49. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.
De fleste kvinder og piger ved hvor meget pæn makeup betyder, så hvor lækkert kunne det ikke være at lære mere fra de bedste? Med et makeup kursus kan du give en god ven eller veninde muligheden for at blive vejledt i smuk makeup af dygtige instruktører. Hvad mere kan man ønske sig?

Oplevelsesgaver Til Venner Som Nærmest Kun Er Bekendte

Du er inviteret til fødselsdag hos en ven, som du måske ikke har haft kontakt med de sidste ti år. Jeres liv er gået hver sine veje, men nu fylder han eller hun rundt, og du skal have en gave klar til fødselaren (hvis smag og behag du knap aner hvad er). Det kan også være en ven, som du altid snakker med, når I støder på hinanden i 7-eleven, men derudover får I ikke tilbragt alt for meget tid sammen – man har vel hvert sit liv at leve. 

Hvilken gave kan du så tage med, når du er inviteret til fødselsdag hos denne ven, som nærmest kun er en bekendt?

En af de sikre oplevelsesgaver til venner, hvis smag og behag du ikke kender alt for godt, er en rundvisning samt ølsmagning på et af Danmarks specialbryggerier. Passion for øl er en oplevelsesgave, som nok især vil glæde de fleste mænd, som har smag for specialøl og interesserer sig for, hvordan ølprocessen egentlig foregår. Denne oplevelsesgave er desuden meget overkommelig rent prismæssigt.

En anden af de bedste oplevelsesgaver til venner, som du ikke vil bruge de helt store sedler på men stadig gerne give en anderledes oplevelse, er en tur til nordens første virtual reality lab. Virtual reality vil lade din ven opleve at svømme med hvaler under vandets overflade eller at se en kæmpe robot rasere en storby. Mulighederne er uendelige, og der er ingen tvivl om, at din ven vil få sig én på opleveren, selvom det hele sker under det samme tag.

Oplevelsesgaver Til Venner

Oplevelsesgaver Til Venner For Livet

Nu snakker vi om bedste venner for livet – gennem tykt og tyndt, stort og småt – besties! Sådan en ven som du slet ikke kan forkæle nok. En ven som du gerne vil vise, hvor meget han eller hun betyder for dig. Og det kan du gøre med en oplevelsesgave, der siger spar to til det hele. 

Wellness fra top til tå er en af de oplevelsesgaver til venner, som vil blive modtaget med kyshånd. I hvert fald af de fleste kvinder – og også af mændene, når først de går ud derfra med følelsen af at have fået en helt ny krop. Der er dømt luksus til hele kroppen med både massage, hudanalyse, pedicure og manicure.

Denne oplevelsesgave kan modtages på skønhedsklinikker flere steder i landet, og din ven vil virkelig forstå, at du synes at han eller hun har fortjent lidt luksus for at være sådan en fantastisk kammerat. 

En anden rigtig god gaveidé til den der ven, som du bare har haft hele livet, er en oplevelse som gør det slut med glemte minder. Der kan blive fremkaldt flotte foto tiles til væggen af billeder, som gavemodtageren helt selv bestemmer. Foto tiles er lavet af hårde skumplader, som kan monteres direkte på væggen uden at efterlade mærker. 

Du kan også bestille foto tiles på forhånd, så du selv vælger hvilke billeder af din vens liv, der skal op og hænge op hans eller hendes væg. Denne oplevelsesgave er i sandhed en gave for livet, og så vil den altid være et minde om jeres venskab.

Oplevelsesgave Til Venner
Hvilke Oplevelsesgaver Bør Jeg Ikke Forære Min Ven

Der kan være oplevelser, som ikke alle bryder sig om, og hvis du har en fornemmelse af, at din ven er sart på visse områder, så er det bedre at tage hensyn fra start af. En ridetur er f.eks. ikke den bedste ide, hvis din ven har heste skræk, og et besøg på en vingård er også en dårlig idé, hvis vennen ikke drikker alkohol. 

Derudover er der god chance for at finde mange gode oplevelsesgaver til venner, hvis bare du kigger efter.

Oplevelsesgaver Til Ven

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: