Underholdende & Hyggelige Oplevelsesgaver Til Veninde

Oplevelsesgaver til veninde: Måske har din veninde snart fødselsdag, og du brænder efter at forære hende noget lidt udover det sædvanlige. Der er mange gæster inviteret til festen, og du ved, at de fleste har dem har flere penge at gøre godt med end dig selv, og derfor vil de formentlig også kunne diske op med nogle gaver, som du overhovedet ikke kan hamle op med. What to do?

Oplevelsesgaver til veninde behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, og eftersom en oplevelse er så meget mere anderledes end en dyr designer taske eller et par højhælede sko, så bliver gaven slet ikke sammenlignet med de andres. 

Vil du gerne skille dig en smule ud fra de andre tøser, som har planer om at forkæle fødselsdagsbarnet? Så læs med her og bliv inspireret til nogle lette og overskuelige oplevelsesgaver til veninde.

36 Søde Oplevelsesgaver Til Veninde

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Oplevelsesgaver Til Veninde, Som Du Har Råd Til

Lad os starte ud med nogle relativt prisvenlige oplevelsesgaver, nemlig de klassiske tøse gaver som at få ordnet neglene med en lækker manicure. Der er flere negleklinikker rundt omkring i Danmark, og behandlingen tager fra 30 min. til en time. Din veninde vil også kunne købe neglelak af god kvalitet på samme negleklinik. 

I samme kategori har vi en spraytan, som i virkeligheden er langt hurtigere end at få ordnet sine negle, og resultatet ses med det samme. Denne oplevelsesgave foregår dog hos Royal Spraytan i Odense, så du må hellere sikre dig, at det ligger på vejen.

Oplevelsesgaver Til Veninde

Lidt Mere Fart Over Feltet

Lad os bevæge os væk fra tøse gaverne. Det kan jo være, at din veninde slet ikke bryder sig om at se ud som en af James Bonds flirter, men at hun har nogle helt andre interesser. En af de mere aktive oplevelsesgaver til veninde er en mulighed for at prøve klatring. Klatringen foregår i Nordeuropas største klatrehal, og der vil være en instruktør til stede, som starter med at give en grundig introduktion. 

Uanset om din veninde allerede har prøvet at klatre før, eller det er første gang, hun begiver sig i kast med denne sport, så vil hun blive udfordret og få rykket sine grænser. Når dagen er ovre, vil hun tænke på dig og sige ”sikke en god gaveide!”.

Oplevelsesgave Til Veninde
Lækre Oplevelsesgaver Til Veninde

Det er nu fint nok at klatre og komme i form. At bruge sine muskler og få styrket arme og ben. Men de fleste kvinder kan nu også godt lide at slappe af engang imellem og give sig selv lov til at tage lidt ekstra kalorier indenbords. 

For at være helt konkrete snakker vi om en af de oplevelsesgaver til veninde, som ligger allerbedst i maven. Det er nemlig en chokoladebrunch hos Peter Beier. En chokolade brunch består dog ikke udelukkende af chokolade, selvom navnet hentyder dertil. 

Vi kan blandt andet røbe, at der vil være mulighed for at prøve chokoladedyppede jordbær, flamberet grapefrugt med kakaonibs og skýr med hjemmelavet chokolademüsli. MUMS. Bestemt ikke en dårlig gave til at connecte med din veninde.

Oplevelsesgaver Til Veninder
Til Hende Den Fleksible

Af oplevelsesgaver til veninde er der simpelthen så mange at vælge imellem, og det har ikke været nemt at skulle begrænse denne tekst til kun at fortælle om nogle få. Her er dog den sidste oplevelse, som vi gerne vil nævne, og som ingen af de andre inviterede til festen overhovedet har overvejet at forære hende (de fleste ved nemlig ikke engang, at det eksisterer). 

Det er SUP yoga, som foregår oven på et SUP board midt ude på vandet – helt præcist ved Roskilde fjord. Din veninde behøver i virkeligheden ikke at have dyrket yoga nogensinde før i sit liv, for denne oplevelsesgave er både for trænede og for nybegyndere. Det er en alletiders måde at få en fornemmelse for sin egen kontrol, styrke og balance – og så gør det jo ikke noget, at man får et lille bad eller to i løbet af sessionen, når man falder i vandet. Både SUP board og våddragt følger med i prisen, og sessionen varer lige omkring 70 minutter.

Oplevelsesgaver Veninde
Blev Du Inspireret Til Nogle Gode Oplevelsesgaver Til Veninde?

Oplevelsesgaver er nogle af de bedste gaver, man kan give, fordi du er sikker på, at ingen andre forærer hende den samme gave. Selv hvis oplevelsen skulle være den samme, så er det jo ALDRIG helt det samme man oplever. Desuden gør det ikke så meget, at du ikke kender din venindes skostørrelse eller yndlingsfarve – for oplevelsesgaver tager man ikke på. Man bærer dem i hjertet.

Oplevelsesgave Til Veninder

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: