Søde, Hyggelige & Underholdende Oplevelsesgaver Til Par

Oplevelsesgaver Til Par – Er du på jagt efter den perfekte gave til din partner, så er du havnet det rette sted. En oplevelsesgave til par er nemlig den ultimative gave, hvis du vil glæde din partner og give noget anderledes. Det vil helt sikkert blive en succes.   

Der findes et hav af forskellige oplevelser for par, som man kan give hinanden i gave. Det handler bare om at finde ud af, hvad din partner og dig har allermest lyst til. Skal det måske være en romantisk middag for to eller skal i ud og stå på vandski sammen? Det er muligt at købe en oplevelsesgave for par i alle afskygninger.  

Du kan købe oplevelsesgaver til par som passer til hele landet, så lige meget hvor i befinder jer, så kan i helt sikkert finde en sjov par-gave med en oplevelse, som passer lige til jer.  

Når du skal købe en oplevelsesgave til par, så kan du enten vælge at købe en specifik oplevelse, så du altså på forhånd, når du køber gaven, har besluttet dig for, hvilken par oplevelse i skal have sammen. Men det er også en mulighed, at du køber en generel oplevelsesgave for par, hvor man får et gavekort på en valgfri oplevelse for par. Her vil der være en lang liste med opgaver, hvor din partner så kan vælge fra. Det gode ved dette er, at du ikke behøver at overveje længe, hvilken oplevelse der vil være den perfekte gave til din partner, og om der er noget, der ikke vil være en god idé. Her lader du din partner bestemme, hvad I skal lave sammen. Det eneste du har bestemt er, at I skal bruge en oplevelsesgave sammen som par, og på den måde få kvalitetstid sammen. Og det er da romantisk.   

Der findes mange forskellige oplevelser par. Se en række af de muligheder, der er, nedenfor. 

35 Søde Oplevelsesgaver Til Par

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
En ballonflyvning er en romantisk oplevelse for parret, der elsker at prøve nye ting. Det er ikke hver dag, man sætter sig op i en varmluftballon og svæver højt over trætoppene. Hvis du leder efter et helt unikt sted at fri til din kæreste, er det fuldstændigt uforglemmeligt at fri på en ballonflyvning.

2. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Hvis din kæreste fortjener en hyggelig overraskelse, så giv ham eller hende et cafébesøg for 2. Så kan din kæreste nemlig helt selv vælge, hvor I skal nyde et skønt måltid, en god kop kaffe eller noget helt tredje. På et cafébesøg for 2 er der lagt op til skøn kvalitetstid og forkælelse af smagsløgene.

3. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Leder du efter gaven, der vil slå benene væk under din udkårne? Så er et ophold på Ystad Saltsjöbad noget for dig. Der er lagt op til velvære i lange baner med ubegrænset adgang til spaafdelingen, lækker mad og skønne omgivelser. Hotellet ligger kun en spytklat fra stranden, hvor man kan gå romantiske ture eller tage en dukkert.

4. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.
Et tandemspring er en uforglemmelig oplevelse for det eventyrlystne par, der elsker at mærke adrenalinen pumpe i kroppen. Man glemmer hurtigt hverdagens stress og jag, når man svæver frit mellem skyerne og kan se det smukke landskab folde sig ud under en. Med instruktioner af erfarne instruktører kan nybegyndere sagtens være med.

5. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Inviter din kæreste med på en uforglemmelig helikoptertur, hvor I kan se jeres hjemby fra oven. På en helikoptertur får alle en vinduesplads, så der er ikke nogen, der går glip af den smukke udsigt. Det er en fantastisk oplevelse for parret, der ikke er bange for højder, og som nyder at mærke suset i maven.

6. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Har din kæreste en sød tand? Så tag ham eller hende med på et flødebollekursus! Her får man nemlig lov at smage på en masse lækre flødeboller, mens man lærer, hvordan man selv kan lave dem fra bunden. Et flødebollekursus er altså en hyggelig oplevelse, og så kan I jo invitere vennerne på hjemmelavede flødeboller bagefter.

7. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
De fleste af os har prøvet at sidde i en flyvemaskine, men de færreste har oplevet at glide lydløst gennem luften i en svæveflyver. Det er en helt unik oplevelse at svæve som en ørn og kunne nyde den smukke udsigt uden at blive forstyrret af motorstøj, grædende børn og snorken fra sidemanden.

8. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er den perfekte kombination af morgenmad og frokost, som de fleste ikke kan få nok af. Inviter din kæreste med på en skøn formiddag med lækker mad. Uanset om I er til æg og bacon, pandekager, det store ostebord eller noget helt fjerde, så vil I kunne finde en brunch, der passer til jeres præferencer.

9. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Hvis din kæreste er en vaskeægte fartbølle, så vil han eller hun helt sikkert elske at køre sportsvogn på bane. Her får man nemlig lov at race rundt på en racerbane i en lynhurtig sportsvogn. Man kan vælge mellem en AUDI R8 eller en Porche 911 Turbo S, og så er det bare at trykke speederen i bund.

10. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Forkæl din kæreste med en luksus ansigtsbehandling. Det er noget, de fleste kvinder vil nyde i fulde drag, men her kan mænd altså også sagtens være med. En luksus ansigtsbehandling er en skøn kombination af selve behandlingen med skønne produkter og en afspændende ansigts- og hovedbundsmassage. Det er velvære for krop og sjæl.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
En romantisk middag er en af de helt klassiske dates, som de fleste par har været på. Men hvorfor ikke pifte det traditionelle stævnemøde op? Dinner in the dark er et nyt og spændende koncept, hvor man nyder en tre-retters middag i bælgravende mørke. Inviter din kæreste på en sjov og udfordrende date, I sent vil glemme.

12. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Djævleræs er en oplevelse, der i den grad får adrenalinen til at pumpe og hjertet til at slå lidt hurtigere. Hvis din kæreste elsker fart og spænding, burde du helt klart invitere ham eller hende med på ”Kør Djævleræs”.  Her får man lov at køre 12 lynhurtige omgange på en vaskeægte racerbane.

13. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Et pizza kursus er en oplagt gave til parret, der elsker at lave mad sammen. På dette hyggelige kursus lærer man at lave den perfekte pizzadej, at håndtere en brandvarm stenovn, og så får man selvfølgelig lov at smage sin egen lækre kreation. Efter kurset er der ingen grænser for, hvor ofte man kan benytte sine nye kundskaber.

14. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Trænger du og kæresten til at prøve noget nyt? Så burde I overveje at prøve Urban High Roping. Her får man lov at klatre rundt 50 meter over jorden på de 28 forskellige baner i forskellig sværhedsgrad. Det hele afsluttes med fire kæmpestore svævebaner, der fører én sikkert tilbage på jorden.

15. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Man behøver ikke at rejse om på den anden side af jorden for at dykke med eksotiske fisk. I Kattegatcenteret kan man tage på prøvedyk og svømme rundt med hornfisk, makreller, rokker og den 2,5 meter lange havål. Du kan også se de store hajer helt tæt på – dog beskyttet af en glasvæg.

16. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Enhver god date er centreret om en lækker smagsoplevelse og en alkoholisk drik. Så hvorfor ikke invitere din udkårne på en ginsmagning? Der findes ufatteligt mange forskellige varianter af gin, og det samme gælder for dens trofaste følgesvend, tonic. til en ginsmagning lærer man både om ginnens historie og om de mange smagsvarianter og -kombinationer.

17. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.
Livet på Jorden er underlagt en masse forskellige naturlove, og en af disse er tyngdekraften. De færreste har oplevet at være fri for tyngdekraftens faste greb og svæve frit. Men netop dette er muligt i Taastrup, hvor man kan prøve Bodyflight i Vindtunnel. Sæt af fra jorden og udforsk himmelrummet.

18. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Er din kæreste en vaskeægte vandhund? Så er en date under vandet en helt oplagt idé. Og hvis det skal være ekstra udfordrende og spændende, så burde I helt klart prøve et undervandsjagt kursus. Efter en instruktion og gennemgang af sikkerhedsforanstaltninger, kan I kaste jer ud mellem tang og sten i jagten på den perfekte fisk.

19. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
På en smuk sommerdag er der intet bedre end at sejle rundt på Københavns kanaler med sin udkårne. På en tur med GoBoat København kan man nyde en lækker picnic på båden, mens man nyder den smukke udsigt over Danmarks hovedstad. Tag en lækker flaske vin med og nyd en hyggelig dag i godt selskab.

20. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
Fortjener din kæreste at glemme hverdagens stress og jag for en stund? Så giv ham eller hende en lækker massage. Du kan vælge alt fra hot stone massage til en chokoladebehandling. Hvis det skal være ekstra romantisk, kan du invitere din elskede med på en massage for 2, så I kan nyde den afslappende oplevelse sammen.

21. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
På en ridetur i Dyrehaven kommer man ud i den friske luft og kan nyde de smukke omgivelser – uanset om det er med sommerens farverige blomster i fuldt flor, med efterårsbladene som et tæppe under en eller med vinterens nylagte sne. Både nybegyndere og erfarne ryttere kan være med på en skøn ridetur.

22. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.
Flyboard er en helt unik oplevelse indenfor vandsport, hvor man står på et board, der skydes i luften af to kraftfulde jetdyser. Det voldsomme vandtryk kan få boardet helt op i otte meters højde, så der er garanti for et solidt adrenalinkick. De fleste begyndere svæver dog ikke mere end et par meter over vandoverfladen.

23. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Kaffe er noget, de fleste af os drikker hver dag. Men hvor meget ved du egentlig om kaffe? Tag din kæreste med på et kaffekursus og lær mere om den brune bønne samt det udstyr, der laver den om til den aromatiske varme drik. Man får også lov at smage på en masse forskellig kaffe.

24. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Køb et Tivoli Årskort til dig selv og din partner – så er der mulighed for ubegrænsede dates i et helt år. Mulighederne er mange: Tag på en hyggelig gåtur i den smukke have, nyd et lækkert måltid på en af de skønne restauranter, eller prøv de vilde rutsjebaner igen og igen.

25. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Leder du efter en helt særlig oplevelse for dig og din kæreste? Så er Big Swing et godt bud, hvis I altså ikke lider af højdeskræk. Man sætter af fra en platform i 40 meters højde og falder frit i 8 meter. Herefter er det bare at holde fast og nyde turen på den 34 meter lange gynge.

26. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Tag din kæreste med på et kitesurfing kursus og få vind i håret og saltvand på huden. Når man kitesurfer, drives man frem den såkaldte drage, der fanger vinden. På et kitesurfing kursus er der altså fart over feltet, og der er garanti for gode grin og sommerfugle i maven.

27. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvad er mere romantisk end at nyde et godt glas vin med den, man holder af? Tag din udkårne med på vinsmagning og lær mere om den aromatiske drik. Der findes nemlig uendeligt mange forskellige slags vin, som hver især passer til forskellige typer mad. Nyd en hyggelig aften i hinandens selskab. 

28. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Mange par har nydt en skøn formiddag sammen med æg, bacon, og hvad der ellers hører sig til en god brunch. Men hvad er endnu bedre end den klassiske brunch? En chokoladebrunch, selvfølgelig. På en chokoladebrunch hos Peter Beier får man chokoladedryppede jordbær, skyr med hjemmelavet chokolademüsli og meget mere.

29. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvis du og din kæreste sætter pris på at nyde et hjemmelavet måltid, så bør I prøve et madkursus. Her kan man lære at lave alt fra bøf og bajere og gourmet hotdog til fyldt chokolade og kage. Nyd en hyggelig dag sammen, hvor I lærer at lave jeres livret helt fra bunden.

30. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas er en særdeles romantisk spise, da man deles om de mange små fristelser, der er på bordet. Der er lagt op til, at man sidder længe ved bordet og snakker, mens man tager sine smagsløg på en udsøgt rejse. Tapasrestauranter er ofte enormt hyggeligt indrettet, så der er lagt op til en herlig aften.

31. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Uanset om du elsker Guinness, den bitre IPA eller den klassiske pilsner, så kan du få udvidet din horisont på en ølsmagning. Der findes mange forskellige slags ølsmagninger rundt omkring i landet, men fælles for dem alle er, at man får lov at smage på en masse spændende øl og lære mere om den gyldne drik.

32. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Synes din kæreste, at det er kedeligt at tage i biografen eller til minigolf? Så inviter ham eller hende med til ”Pilot for en dag”. Det er med garanti ikke kedeligt. Her får man lov at styre en flyvemaskine i op til 45 minutter med en erfaren pilot ved sin side.

33. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.
Tag din kæreste med på en blærerøvstur med fart over feltet i en Ferrari 458 SPIDER. Det bliver helt sikkert en uforglemmelig tur, når I accelererer fra 0-100 km/t på blot 3,4 sekunder. Det føles fuldstændigt fantastisk at svæve afsted på landevejen, mens man kan se de andre bilisters måbende ansigter i bakspejlet.

34. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.
Hvis du og din kæreste har en indre racerkører i jer, så burde I prøve at køre Lamborghini på bane. Her kan man suse afsted på banen i en Lamborghini Huracan, der har hele 610 hestekræfter. Her er der altså garanti for fart over feltet og det helt store sus i maven.

35. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.
Gokart Århus er en sjov oplevelse for parret, der elsker fart og spænding. Racehall har verdens største indendørs gokartbane, som man kan boltre sig på i hele 30 minutter. Så er det altså bare på med hjelmen og speederen i bund. Det er en helt vild oplevelse, I sent vil glemme.

Idéer Til Oplevelsesgaver For Par

Har du brug for hjælp, til at finde den helt rette oplevelsesgave for par? Så kig her. Her er nævnt bare nogle af de forskellige gaveoplevelser for par, som findes: 

Romantisk middag for par, Romantisk kroophold for par, minicruise til Oslo for par, hotelophold for par, slotsophold for par, Tapas for to, salsaundervisning for par, spa og wellness for to, sushi for to, Brunch for par, cafébesøg for to, vinsmagning for par, flødebollekursus for par, klatring for par, storbyferie for par, miniferie for par, ballonflyvning for par, tapas for to, Café og bio for par, to til golf, ølsmagning for to, cocktails for par og meget, meget mere.  

Lyder noget af det ligesom noget for dig og din partner? Så skynd dig at købe din oplevelsesgave for to.

Oplevelsesgaver Til Par

Hvorfor Købe En Oplevelsesgave For Par

Der er mange gode ting ved at købe en oplevelsesgave for par, som du kan give i gave til din partner.  

Når du køber en par-oplevelsesgave, så sikrer du, at du og din partner kommer til at lave noget sammen, som i måske ikke lige plejer at gøre i en travl hverdag. Du giver alt kvalitetstid sammen i gave, og det er populært, da det viser, at du gerne vil bruge endnu mere tid med din partner, og har lyst til at i skal have en oplevelse for par sammen.   

Med en oplevelsesgave til par kommer i til at få en helt speciel oplevelse sammen, som I måske ikke vil få, hvis det ikke blev købt som en oplevelsesgave. For når du køber oplevelsesgaven for par, så sikrer du, at I kommer til at få en oplevelse sammen. I en travl hverdag kan man ofte snakke længe og meget om, at man skal lave noget sjovt sammen, men ofte får man det ikke gjort, fordi hverdagens travlhed presser på, og tager over. Derfor er oplevelsesgaver for par gode, da de “tvinger” jer til, at finde tid til oplevelsen. For det ville jo være en skam ikke at få den brugt, når den er købt.  

En anden god ting ved at købe en oplevelsesgave til partner er, at du slipper for at skulle ud og købe en gave, stå i kø, og være i tvivl om, om den t-shirt du har købt nu var den rigtige størrelse, eller om det nu var den der stod på ønskesedlen. Så er du en af dem, der ikke er vild med at skulle købe gaver, så er en oplevelsesgave for par oplagt. Specielt fordi der findes så mange gode oplevelsesgaver for par. Du køber bare oplevelsesgaven for par på nettet, hvor nemt kan det være?  

En oplevelsesgave til kæresten, oplevelsesgave for kone, oplevelsesgave til mand osv. Sikrer en masse gos kvalitetstid og en oplevelse sammen. Det er altid rart at have en fælles oplevelse, som man i lang tid, kan grine sammen af eller kan referere til. Det knytter ekstra bånd mellem dig og din partner.  

Mange der køber oplevelsesgaver til par, kommer til at købe flere af dem, fordi de oplever, at det er meget populært. Og ikke nok med, at man giver sin partner en dejlig gave i en oplevelse for par, så giver du jo også dig selv en gave og en oplevelse. Det er da smart, ikke?  

Oplevelsesgave Til Par
10 Populære Oplevelsesgaver For Par

Du finder både populære oplevelsesgaver for par i København, oplevelsesgaver for par i Aarhus, oplevelsesgaver for par i Odense, oplevelsesgaver for par i Aalborg, oplevelsesgaver for par i Jylland, oplevelsesgaver for far på Fyn, oplevelsesgaver for par på Sjælland, Oplevelsesgaver for par på Bornholm og oplevelsesgaver for par i udlandet.  

Her er 10 af de mest populære oplevelsesgaver for par, som du finder forskellige steder i Danmark og i udlandet:  

Romantisk kroophold for par  

Har du og din partner en hel weekend, som I godt kunne tænke jer at bruge sammen, så er et romantisk kroophold for par et populært valg. Her kommer i helt væk fra hverdagen, og kan tilbringe en weekend i idylliske omgivelser sammen. Mange kroer er gemte perler, som vi ikke besøger ofte. Derfor er en oplevelsesgave med kroophold for par et populært valg.  

Hotelophold for par  

Skal du og din partner nyde en overnatning væk fra hverdagens travlhed? Så er en oplevelsesgave med et hotelophold for par oplagt for jer. Her får i tid til at nyde hinandens selskab uden forstyrrelser, i får lækker middag og morgenmad, og så kan I nyde alle faciliteter på hotellet i et helt døgn. Det er det perfekte afbræk i hverdagen, hvor i med sikkerhed bliver varmet godt op og kan nyde jeres oplevelsesgave for to sammen.  

Spa og wellness for par

En oplevelsesgave med spa og wellness er den ultimative luksus gave til din partner. Her får i i den grad et pusterum fra hverdagen, hvor i bare kan flyde væk og nyde den lækre spa og wellness oplevelse for to. Så har i brug for at blive forkælet godt og grundigt som par, så er oplevelsesgaver med spa og wellness for par et populært valg for mange. Det er også oplagt at give en veninde en spa og wellness oplevelse for to i gave, som i kan nyde sammen. Det er veninde-kvalitetstid i høj kaliber.  

Storbyferie for par  

Vil i gerne væk fra Danmark og have en oplevelse sammen, så er en oplevelsesgave for par til storby et godt valg. Vil i en romantisk weekend til Paris, en kulturel weekend til Prag, en aktiv ferie til Berlin – der er mange muligheder, når du køber en oplevelsesgave til storby for par. Oplevelsesgaver til storby fås i forskellige prisklasse og varighed. Det er både muligt at købe en oplevelsesgave for par til en weekendtur i en storby eller en oplevelsesgave for par til længere storbyferie.  

Middag for to  

Er du og din partner vilde med lækker mad, og kan godt lide at få gode madoplevelser sammen? Så er en oplevelsesgave til middag for par noget for jer. Hvem er ikke vild med lækker mad? Nogle gange har vi ikke lyst til at gå ud og betale mange penge for en lækker middag, og derfor er det en rigtig god ide at give en middag i en oplevelsesgave. Når du køber en oplevelsesgave til en middag for to, så sikrer du dig nemlig, at du og din partner kommer afsted, og får en dejlig kulinarisk oplevelse sammen.  

Vinsmagning for par  

Vinsmagning er en helt speciel oplevelse, som du og din partner kan få sammen, hvis i køber en oplevelsesgave for par til vinsmagning. Så vil du give din partner en speciel kulinarisk oplevelse, så er oplevelsesgaver for par til vinsmagning en god gaveidé. Til en vinsmagning får en unik viden om vin, og får også mulighed for at købe de lækre vine med hjem, som i så kan nyde sammen hjemme.  

Miniferie for par  

Vil du give en helt særlig gave til din partner, veninde eller mor, så er en oplevelsesgave til en miniferie for par et rigtig godt gavevalg. Oplevelsesgaver for par til miniferier er også meget populært at give i gave til fx bryllupper, sølvbryllupper, kobberbryllupper osv. Med en oplevelsesgave til en miniferie for par giver du nemlig en helt særlig gave som er en oplevelse, som du vil huske, og hvor de kan komme væk fra hverdagen og nyde hinandens selskab.  

Tapas for to  

Tapas er altid lækkert, og en rigtig hyggelig spise, som er oplagt for en middag for to. Med en oplevelsesgave til tapas for par kan i sammen drømme jer til det spanske tapas bord, og få god til at snakke og rigtig nyde kvalitetstiden sammen. Så en oplevelsesgave til tapas for par er en populær gave at give sin partner, veninde eller mor.  

Café og bio for par  

Skal du og din partner, veninde eller ven have en rigtig hyggelig aften, hvor i bare kan slappe af, nyde lækker mad og se en god film, så er en oplevelsesgave for par til café og bio oplagt. Dette er oplevelsesgaven som alle vil blive glad for, for hvem kan ikke lide at komme i biografen og nyde en lækker caféburger. Oplevelsesgaven for par til biograf og café er oplagt at give i gave til en veninde, din mor, din bror osv.  

Ballonflyvning for par  

Vil du give en oplevelsesgave for par, som er noget helt særligt, og hvor du og din partner virkelig kan få en speciel oplevelse sammen, så er en oplevelsesgave til ballonflyvning for to en mulighed. Giver du en oplevelsesgave til ballonflyvning, så kan du med stor sandsynlighed give en gave, som din partner ikke har fået før. Ballonflyvning er grænseoverskridende, smukt og en oplevelse, som i kan snakke sammen om længe. Det er ikke en oplevelse, som man lige glemmer. Oplevelsesgaven til ballonflyvning for par kan bruges enkelte steder i landet, så undersøg, hvor i kan bruge gaven henne, når den er købt. Mange gør en tur ud af det, tager madpakker med osv. Husk kameraet, så i kan få taget smukke billeder og forevige oplevelsen.

Oplevelsesgaver Par

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: