Oplevelsesgaver Til Mormor: Glæd Din Kære Mormor Med En Sød Oplevelsesgave

Oplevelsesgaver til mormor: Hun er den sødeste i verden. Med et ansigt som et rynket æble og altid klar med et bolsje i lommen. Lyder det også som din mormor? Der er ingen person i verden, som har fortjent en god gave mere end vores helt egen og særlige mormor. 

Nu er du måske nået over alderen til, at du kan slippe af sted med at forære hende et hjemmelavet askebærger (det er også blevet politisk ukorrekt nu til dage, så det glemmer vi bare igen). Og hvis du skulle ud og købe en gave til hende i en butik, ville det også blive svært, for hendes ønskeliste er ikke meget længere end neglen på din lillefinger – hun har jo alt, hvad hun kunne mangle. Hun har haft 70+ år til at skrabe køkkengrej, pyntepuder og parfumer til sig. Ja, nu mangler hun altså gud bevar mig vel ikke flere ting. 

Oplevelsesgaver til mormor er derfor vores svar på den perfekte gave til en ældre sjæl, som vi åh så gerne vil forkæle.

36 Betænksomme Oplevelsesgaver Til Mormor

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Oplevelsesgaver Til Mormor Må Gerne Smage Sødt

Vi er uden tvivl enige om, at oplevelsesgaver til mormor ikke har noget med river rafting, kitesurfing og sportsvogne at gøre – selvom ordet ”oplevelser” let får tankerne til at flyde i disse retninger.

Vi skal med andre ord skrue helt ned for blusset (også selvom din mormor er en ældre dame med fut i sutskoene).

Hvis mormor er en slikmund med ikke bare én men mange søde tænder, så kan du med rette invitere hende på besøg på chokoladefabrikken Hotel Chokolat!  Du tager selvfølgelig med hende, og så kan I i fællesskab prøvesmage de delikate luksus-chokolader, mens i får fortalt chokoladens historie.

Oplevelsesgaver Til Mormor

Når Mormor Skal Slappe Helt Af

En af vores yndlings oplevelsesgaver til mormor er en Shiatsu massage. Det japanske navn Shiatsu er sammensat af ordene fingre og tryk, og lige netop ved hjælp af de helt rigtige tryk med fingrene, kan mormor få en meget blid og afslappende massage, som løsner op for alle de ømme spændinger, som en gammel dames krop kan være fuld af. Du kan jo tage med hende og holde hende med selskab i den time, som massagen foregår.

Oplevelsesgave Til Mormor
Oplevelsesgaver Til Mormor, Som Varer Et Stykke Tid

En oplevelse behøver altså ikke at være noget af den anden verden. For eksempel kan vi foreslå noget så basalt som et dameklip hos den professionelle salon-kæde Rodeo. Måske er mormors hår ved at være en anelse tyndt, og farven er med garanti blegnet væk for længst. Men hun vil uden tvivl – ligesom dig selv – blive overrasket over hvor stor (og positiv) en forskel frisøren kan opnå med mormors grå hår. 

Denne type oplevelsesgaver til mormor er en af de oplevelser, som varer ved – i hvert fald måneden ud. Og mormor vil uden tvivl få boostet selvværdet og nyde at kigge sig i spejlet – selvom hun bestemt heller ikke var utilfreds med sit udseende før klipningen. Men en klipning giver altid nyt liv til håret – og til personen som bærer det på sit hoved.

Oplevelsesgave Mormor
Oplevelsesgaven Til Mormor Når Du Gerne Vil Flotte Dig

Hvis du er ude på at trække de større sedler op ad pengepungen – eller måske er gået sammen om gaven med andre af mormors børn eller børnebørn – så foreslår vi, at du tager hende med på en miniferie. Ikke så langt. Bare en tur på et af Comwells hoteller, som ligger spredt på naturskønne områder rundt i Danmark. 

En 3-dages miniferie på Comwells Hotels er en af de oplevelsesgaver til mormor, hvor du selv kan være med hele vejen (eller måske skal morfar have æren af at gøre hende selskab?).

Miniferien inkluderer 2 overnatninger med morgenmadsbuffet og 3-retters middag. Der er mange hoteller at vælge imellem, men ens for dem alle er, at de ligger i naturskønne områder – tæt ved udvalgte kulturoplevelser.  

Oplevelsesgaver Mormor
Hvis Ikke Du Kan Bestemme Dig

Der er så mange oplevelsesgaver til mormor at vælge imellem, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvilken oplevelse hun bedst vil kunne lide. Hun er nemlig en meget bestemt dame. 

Så er der faktisk også en løsning, som letter dig for ansvaret med at tage beslutningen selv. Du kan nemlig forære hende et oplevelsesgavekort på et beløb, som du selv vælger. Med denne oplevelsesgave er du sikker på, at mormor får sig den oplevelse, som falder i hendes smag, og samtidigt går du uden om de lidt kedeligere og klassiske gaver som en ny lysestage, en potteplante eller en flot ny pyntepude til samlingen.

Hyggelige Oplevelsesgaver Til Mormor

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0