Sjove & Personlige Oplevelsesgaver Til Manden Der Har Alt

Oplevelsesgaver Til Manden Der Har Alt – Du kender ham sikkert. Han er en flink fyr, som altid er godt klædt på. Han har alt det elektroniske legetøj, han kunne ønske sig, den lækre lænestol foran fjernsynet, den nyeste mobiltelefon – og nu har han altså fødselsdag, og du er inviteret med.

Måske er det din kæreste, din bror, din fætter, din far eller din kollega. Men uanset hvad, grunder du over, hvad søren du skal finde på at forære ham på den store dag. Han har jo i forvejen alt! 

Hvis du ved, at din pengepung aldrig vil kunne købe ham noget, som han ikke allerede har eller andre alligevel vil købe til ham, så fortvivl ej; Vi har nemlig gode ideer til oplevelsesgaver til manden, der har alt. 

38 Oplevelsesgaver Til Manden Der Har Alt

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

2. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

3. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

4. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

5. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

6. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

7. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

8. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

9. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

10. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

13. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

14. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

15. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

16. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

19. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

20. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

21. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

22. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

23. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

24. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

25. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

26. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

27. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

28. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

29. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

30. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

31. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

32. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

33. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

34. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

35. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

36. Prøv Banecykling

Priser fra: 749 kr.

37. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

38. Kør Formel 1

Priser fra: 11925 kr.

De Bedste Oplevelsesgaver Til Manden, Der Har Alt

Hvis han allerede har alt – altså inden for realistiske rammer – så har han måske også prøvet en del. Men oplevelserne her i livet bliver vi aldrig færdige med at prøve, og selvom han allerede har sprunget i faldskærm et par gange eller windsurfet som en proffessionel, så har han garanteret aldrig fået en tur i et svævefly eller prøvekørt en smuk rød Ferrari med V8-motor og hestekræfter så det batter.

Den heldige mand, som troede han havde alt, vil med garanti blive både overrasket og begejstret, når du forærer ham lige netop den oplevelse, han vil huske for livet. Den nye mobiltelefon bliver jo hurtigt til en gammel model, og den fede Playstation, skiftes ud med en ny version. Men oplevelsen – uanset om den varer en time eller en halv – den er for livet!

Oplevelsesgaver Til Manden Der Har Alt

Denne Type Oplevelse Bør Du Vælge

Mænd er måske mænd, men det er ikke nødvendigvis alle, der er lige vilde med adrenalin i form af hestekræfter eller vilde højder. 

Inden du vælger den perfekte oplevelse til ham, så tænk dig om og overvej, hvilken type mand den heldige gavemodtager er. Er han vild, følsom, rolig, intellektuel eller sportsglad? Måske er han en blanding af flere, og så er det endda endnu lettere at finde frem til den rette oplevelsesgave. Oplevelsesgaver til manden der har alt, kan være alt fra lækre fristelser for ganen i form af eventuelt en lækker bøf, ginsmagning på et ægte bryghus eller et kaffekursus og råd om, hvordan man brygger den bedste. Men det kan også være noget mere fysisk aktivt, hvor kroppen skal tages i brug. Hvor manden skal udfordres og prøve grænser af. Denne type oplevelsesgave kan være en svævebanetur i de svenske skove (hvor det jo er oplagt at kæresten og vennerne bliver inviteret med), eller for eksempel bow combat, hvor man får alt det bedste fra paintball – bare uden de blå mærker!   

Oplevelsesgaven Til Manden Der Har Alt
Oplevelsesgaver Til Manden Der Har Alt Kan Være Sociale

I modsætning til en typisk gave i form af ting og sager, man køber i en butik, så er oplevelsesgaver en oplagt mulighed for at lave et socialt event. Hvis I er flere, som går sammen om at købe en oplevelsesgave, så overvej at bruge den til at få den bedste eftermiddag, aften eller weekend, I længe har haft. Sammen. Der er virkelig et hav af muligheder for oplevelser, som man kan foretage sig sammen i en større eller mindre gruppe. Og hvis manden – den heldige gavemodtager – er en god ven, kæreste, søn eller kollega, så vis det endelig til ham ved at tilbringe tiden sammen med ham i en fælles oplevelse, som vil blive til et minde for livet.

Læs ligeledes: Gaven Til Manden Der Har Alt

Oplevelsesgave Til Manden Der Har Alt
Hvilke Oplevelsesgaver Er En Dårlig Ide Til Manden, Der Har Alt?

Det er næsten umuligt at fejle, hvis du vælger at forære ham en oplevelsesgave. Vi siger næsten umuligt – men ikke fuldkommen umuligt. Så hvilken oplevelsesgave vil det være en rigtig dum ide at bruge penge på, når han skal fejres med en fed oplevelse? 

Tandem kitesurfing kan for eksempel være et fail, fordi den mandlige gavemodtager ikke nødvendigvis har lyst til at have den nødvendige tætte fysiske kontakt med kitesurfing-instruktøren – til trods for at kitesurfing i sig selv kan være sjovt. Så tjek lige den praktiske info igennem, inden du køber. Dårlige oplevelsesgaver til manden, der har alt, kan også være en romantisk middag for to – hvis han lige har slået op med sin kæreste – eller et kursus i at dyrke en smuk blomsterhave – hvis manden ikke engang har en have og desuden ikke er specielt interesseret i den slags. 

Derudover er rammerne stort set frie, og med lidt sund fornuft finder du hurtigt et væld af spændende oplevelsesgaver til manden der har alt.

Bedste Oplevelsesgaver Til Manden Der Har Alt

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0