Søde & Hyggelige Oplevelsesgaver Til Kvinder, Se Dem Her!

Oplevelsesgaver til Kvinder: De er smukke, sensuelle, kærlige, stærke og så videre og så videre og så videre. Vi elsker kvinderne i vores liv. Selvfølgelig gør vi det. Det kan være kæresten eller konen, din mor, din søster, din datter eller veninde. Uanset hvad er det helt sikkert værd at tømme et par sedler ud af lommebogen for hendes skyld (om det så er store eller små sedler kan jo diskuteres).

Når hun så har fødselsdag, jubilæum eller andet, er det jo egentlig ikke særlig svært at finde en god gave til hende, er det vel? Hvem kunne det egentlig være lettere at finde gaver til end til kvinder? 

Kvinder elsker tøj, pynteting, ting der vækker minder, dejlige lugte og blomster. Så har vi fået den ting afklaret, og vi kan slutte artiklen og sige ”held og lykke med at finde en god gave til hende!”.

Men er det i virkeligheden så enkelt, og hvis det virkelig bare er det eneste, hun går og ønsker sig, burde hun så ikke allerede have de ting i overflod?

Oplevelsesgaver til kvinder er bestemt ikke noget, hun vil kunne opbevare i klædeskabet, men til gengæld vil hun kunne gemme denne type gave i hjertet – og er dette i virkeligheden ikke langt mere værd?

36 Hyggelige Oplevelsesgaver Til Kvinder

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Hvilke Oplevelsesgaver Til Kvinder Er "Fool Proof?"

Nu kan det jo lyde som om, at vi med titlen på denne tekst skærer alle kvinder over med én kam, sætter dem i samme boks og dermed ignorerer, at kvinder er mennesker og dermed alle er forskellige. 

Det ved vi selvfølgelig godt, og længere nede kan du læse om nogle mere specifikke oplevelsesgaver til kvinder, som måske kun nogle af dem vil synes om mens andre ikke. 

Dog kan vi nævne nogle stykker, som du med 99% sandsynlighed ikke går galt i byen med:

Hvem kan for eksempel sige nej til en 3-retter menu for 2? De fleste kvinder har både mund og mave, så hvis du vælger at tage hende med på en café eller en restaurant efter eget valg, er du ret sikker på, at hun bliver glad og med stor sandsynlighed mæt.

En af de oplevelsesgaver til kvinder som også er ret åbenlyse er en japansk lifting. Findes der overhovedet kvinder, som ikke kan lide at få massage? Japansk lifting kan både være massage i ansigtet, på ryggen, fødderne eller andet sted, hvor den heldige kvinde synes, hun har mest brug for det.

Oplevelsesgaver Til Kvinder

De Mere Specielle Oplevelsesgaver Til Kvinder

Hjælp hende til at gennemføre sit første 5 km løb. Det er selvfølgelig bare en måde at sige, at denne oplevelsesgave hjælper hende til at nå sine mål ved at ændre vaner og blive motiveret. Senza Paura i Katrup udarbejder bl.a. en skræddersyet løbeplan, så gavemodtageren endelig kan komme i lige så god form, som hun så længe har ønsket.

Inden for samme kategori kan vi også foreslå at forære hende en personlig træner fra en af Danmarks mange Fitness World træningscentre. Disse oplevelsesgaver til kvinder kan selvfølgelig også bruges til mænd, men hvis ikke vi er helt galt på den, er det oftere kvinder, som bekymrer sig om deres kroppe end mænd, og det kan der jo gøres noget ved.

Oplevelsesgave Til Kvinder
De Meget Tøsede Oplevelsesgaver Til Kvinder

Vi kan simpelthen ikke komme uden om dem, og selvom vi godt ved, at ikke alle kvinder går ind for en stereotype af et kvindebillede, så er der altså stadig mange, som gør. 

Bryn- og vippebehandling er helt klart en tøsegave, som i virkeligheden heller ikke er særlig dyr (man skal vel spare, hvor man kan). Denne afslappende behandling kan foregå på forskellige skønhedssaloner rundt om i landet og inkluderer både farvning og retning af bryn og vipper. 

Skal vi hoppe let og elegant videre til næste oplevelsesgave i vores tøsekategori? Spraytan, ja tak. Når du forærer hende en spraytan kan hun blive sund brun på ganske få minutter. Royal Spraytan i Odense har en top kvalitets airbrush pistol og en udsugningskabine, så alle elementerne er i orden. Der kan vælges mellem tre forskellige farvenuancer, og alle farvestoffer er selvfølgelig uden parabener og andre giftige kemikalier. Det er endda sikkert for gravide og ammende at få en behandling.

Oplevelsesgaver Kvinder
Stadig I Tvivl?

Hun fortjener selvfølgelig en oplevelsesgave, som passer helt i hendes smag, og hvis du stadig ikke er sikker på, om du vil købe den eller den anden af de ovennævnte oplevelsesgaver til kvinder – så led roligt videre! Der findes mange flere oplevelsesgaver på vores hjemmeside, end du kan forestille dig – og uden tvivl noget for enhver smag.

Oplevelsesgave Kvinder

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0