Find De Bedste Oplevelsesgaver Til Ham Du Holder Meget Af

Oplevelsesgaver Til Ham – Hvad skal man give de mænd i gave? Du har måske prøvet at stå i situationen, hvor du ikke ved hvad du skal give i gave til din far, din bror, din mand, din kæreste, din ven osv. For mange mænd får ikke lige lavet en ønskeseddel, som du kan vælge et ønske ud fra. Men bare rolig, her får du idéer til, hvad der altid er en god gave at give – nemlig en oplevelsesgave til ham.  

I en oplevelsesgave som farsdagsgave er også oplagt, og din far vil elske det.  

Når du skal købe en oplevelsesgave til ham, så kan du enten vælge at købe en specifik oplevelse, så du altså på forhånd, når du køber gaven, har besluttet dig for, hvilken par oplevelse han skal have. Men det er også en mulighed, at du køber en generel oplevelsesgave til mænd, hvor man får et gavekort på en valgfri oplevelse for ham. Her vil der være en lang liste med opgaver, hvor ham du giver gaven så kan vælge fra. Det gode ved dette er, at du ikke behøver at overveje længe, hvilken oplevelse der vil være den perfekte gave til ham, og om der er noget, der ikke vil være en god idé. Her lader du ham selv bestemme, hvad han vil opleve.  

Oplevelsesgaver til ham er ikke kun noget, der bliver købt for at give i gave. Er i en venneflok, som godt kunne tænke jer at lave noget fedt sammen, så kan i også vælge at købe oplevelsesgaverne til jer selv. De vil fx passe perfekt til en herretur eller andet, hvor i har tid til at lave noget specielt sammen.  

Når man køber oplevelsesgaver til mænd, så er i sikre på at få en fed oplevelse, og måske endda med rabat. Oplevelsesgaver gør nemlig ofte oplevelsen billigere end hvis du bare havde købt oplevelsen med udbyderen. Det er en fordel.  

En anden god ting ved oplevelsesgaver for ham er, at gaven kan bruges, når man har tid. Du køber typisk ikke en oplevelsesgave til ham, som skal bruges på et bestemt tidspunkt. Ofte kan oplevelsesgaven til ham bruges i op til to eller tre år efter at den er købt. Det er en fordel, da man helt sikkert kan finde tid til oplevelsen så. Nogle oplevelsesgaver til ham kræver, at de bliver booket lang tid i forvejen og andre kan du nemt booke dag til dag. Det kommer lidt an på hvilken slags oplevelse til ham, som der er tale om.  

Der findes mange forskellige oplevelsesgaver til ham. Se mange af de mulighederne nedenfor.

38 Hyggelige Oplevelsesgaver Til Ham

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Giv en ballonflyvning til manden, der elsker højder og smukke oplevelser. På en tur i luftballon kommer man nemlig helt op i 500 meters højde, og man kan nyde synet af det danske landskab under sig, mens man flyver lydløst gennem luften. Det er en fuldstændig fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

2. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Skal du finde en gave til fartbøllen med benzin i blodet? Så burde du overveje at give ham et gavekort til ”Kør sportsvogn på bane”. Vælg mellem en Audi R8 eller en Porsche 911 Turbo S, og så er det ellers bare at hamre speederen i bund på den professionelle racerbane.

3. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Hos Urban High Roping kan man bevæge sig rundt på tynde reb i hele 50 meters højde. Det er en oplagt aktivitet for drengegruppen, der elsker at gøre noget aktivt sammen og mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen. Hos Urban High Roping er der lagt op til en sjov og udfordrende dag med sved på panden.

4. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.
Et tandemspring er en uforglemmelig oplevelse for manden, der skal prøve noget helt særligt. Man springer sammen med en erfaren tandem instruktør, så sikkerheden er helt i top. Så det er bare at mærke suset i maven under det frie fald og nyde den smukke udsigt, når faldskærmen har foldet sig ud. 

5. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Hvis din gode ven drømmer sig væk til tropiske have med eksotiske fisk, så vil han helt sikkert blive glad for et gavekort til prøvedyk i Kattegatcentret. Oplevelsen finder ganske vist sted i Danmark, men det glemmer man hurtigt alt om, når man forsvinder ind i en stime af hornfisk og kigger en haj lige ind i øjnene.

6. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.
Tag gutterne med på bodyflight i vindtunnel og mærk den unikke følelse af at svæve frit rundt i luften. Her ophæves tyngdekraften, så man bliver fuldstændigt vægtløs og kan bevæge sin krop på helt nye måder. Det er en fantastisk oplevelse, som I helt sikkert vil huske mange år fremover.

7. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Der er noget helt særligt ved mørket. Når synssansen sættes ud af spil, tager de andre sanser over, og man oplever verden på en helt anden måde. Dette er netop, hvad der sker, når man prøver Dinner in the dark. Her nyder man en 3-retters menu i mørke, hvilket både er udfordrende og helt unikt.

8. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.
At køre Ferrari på landevej er en vaskeægte drengedrøm. Tag din bedste ven, bror eller far med på en uforglemmelig tur i en Ferrari 458 SPIDER på hele 570 hestekræfter. Når I accelererer fra 0-100 km/t på blot 3,4 sekunder, kan I se de måbende blikke fra de andre bilister i bakspejlet.

9. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.
Hvis det ikke kan blive hurtigt og eksklusivt nok, så giv en køretur i Lamborghini på bane til en heldig mand. Han vil føle sig som en vaskeægte racerkører, når han trykker speederen helt i bund og styrer den legendariske bil med over 600 hestekræfter rundt på banens skarpe sving.

10. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Hvis du skal finde en gave til en mand, der sætter pris på hyggelige oplevelser, så er GoBoat København slet ikke noget dårligt bud. Her sejler man nemlig rundt på Københavns kanaler, mens man kan nyde et lækkert måltid mad på bådens picnicbord. Det kan både være en romantisk date med kæresten eller en skøn familieudflugt.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
De fleste har prøvet at sidde i et ganske almindeligt fly og nyde den storslåede udsigt. Dette er dog ingenting i forhold til at sidde i en svæveflyver, hvor man som en fugl glider lydløst gennem luften. Uden den irriterende motorlarm er der ro til at udforske landskabet og skyerne på himlen.

12. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.
Kom bagom storbyens facade på en byvandring med Gadens Stemmer. Her bliver man guidet rundt i København af en person, der selv har levet et barskt liv på kanten af samfundet – om det så er med hjemløshed, fængsel, stofmisbrug eller andet. Det er en lærerig oplevelse, der sætter perspektiv på tilværelsen.

13. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.
Flyboard er en helt unik form for vandsport, hvor man svæver op til otte meter over vandoverfladen. Boardet holdes oppe af vandtrykket fra to kraftfulde jetdyser, og så er det bare at holde balancen. En tur på flyboard er en perfekt gave til vandhunden, der elsker at mærke suset i maven.

14. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Giv en skøn omgang tapas for 2 til din en mand, der sætter pris på god mad. Uanset om du vil nyde de små, lækre anretninger på en romantisk date med kæresten eller blot tilbringe en hyggelig aften med din bedste ven, så er tapas for 2 en herlig og velsmagende oplevelse.

15. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Der findes mange måder at udforske havets bølger på, og kitesurfing er bestemt en af de fedeste. Det går bestemt ikke langsomt, når vinden først har taget fat i dragen, der er spændt fast på boardet. Inviter din eventyrlystne ven med på et kitesurfing kursus, og mærk vinden i håret.

16. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Kør Djævleræs med gutterne, og få en hylende morsom oplevelse sammen. Når man kører Djævleræs, kan det kun gå for langsomt. Når man først har trykket speederen helt i bund, handler det bare om at lave de fedeste hjulspind og vildeste overhalinger. Det er en fed oplevelse for rigtige drengerøve.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Ølsmagning er en anden oplagt aktivitet for drengegruppen, der nyder at tilbringe tid sammen. Her får man forkælet smagsløgene i godt selskab, og så får man lært en masse nyt om den gyldne drik. Uanset om du er til søde, syrlige eller bitre øl, vil der helt sikkert være noget, der falder i din smag. 

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
På en helikoptertur får man en unik mulighed for at se Danmarks smukke landskaber fra oven. Det er noget, der normalt er forbeholdt himlens fugle. Du kan give en helikoptertur i konfirmationsgave til den unge mand, der fortjener at få én på opleveren – eller til en anden heldig mand, der ikke er bange for højder.

19. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.
En vildmarksgourmet i Mols Bjerge er ikke som alle andre gourmet-oplevelser. Som navnet antyder, foregår denne middag nemlig ude i vildmarken. Man får selv lov at indsamle urter, og så lærer man at tilberede maden på forskellige primitive måder. Det er en perfekt oplevelse til naturelskeren, der sætter pris på et velsmagende måltid mad.

20. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Hvem drømmer ikke en gang imellem om at forsvinde væk fra hverdagen og komme ind i en helt anden verden? Netop dette er muligt med virtual reality. Når man først har fået brillerne på, er der ingen grænser for, hvor man kan bevæge sig hen, eller hvad man kan gøre.

21. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Ginsmagning er de seneste år blevet mere og mere populært – og med god grund. Den smagfulde drik findes nemlig i mange forskellige udsøgte varianter, og så kan ginnen kombineres med et hav af forskellige slags tonic. På en ginsmagning lærer man meget mere om ginnen, mens man smager sig igennem mange forskellige af slagsen.

22. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Mangler du en gave til en mand, der gemmer på et indre legebarn? Så vil han helt sikkert blive glad for et gavekort til Big Swing. Som navnet antyder, er Big Swing en kæmpestor gynge på hele 34 meter, så der er garanti for et gigantisk sus i maven, mens man svæver gennem luften.

23. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke pizza? Svaret er stort set ingen, og det med god grund. Kombinationen af en sprød bund, lækker tomatsovs og blød, smeltet ost er intet mindre end genial. På et pizza kursus kan man lære at lave den lækre spise fra bunden. Tag drengene med, eller inviter kæresten på et hyggeligt pizzakursus.

24. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Kender du en, der elsker at dykke? Så kan du gøre dykkerturen endnu mere spændende med et undervandsjagt kursus. Her får man lov at svømme rundt mellem tang og vandmænd, mens man leder efter det perfekte byttedyr. Det er både sjovt og spændende at se, hvem der fanger den første fisk.

25. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.
Tag vennerne med på Gokartbanen og se, hvem der er hurtigst. Der er lagt op til fart og spænding, og når man først har fået hjelmen på og sat sig godt til rette, kan man mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen. Gokart F1-style er en sjov oplevelse at dele med gutterne.

26. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Det er en fed følelse at bruge sin krop og udfordre dens styrke og udholdenhed. Klatring ser måske ikke så svært ud, når andre gør det, men det kræver muskler og teknik at svinge sig elegant fra sten til sten. Tag dine bedste venner med, og nyd en udfordrende eftermiddag i godt selskab.

27. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.
Hvis du har en god ven, der altid køber en hotdog med det hele, når I er i byen, så giv ham et gavekort til at gå amok i en pølsevogn. Så har I 2 timer til at spise alle de pølser, I overhovedet kan. Hvem vil ikke elske det?

28. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Det kræver mange års træning at få lov at flyve et F16-fly. Men med en F16-simulator føles det som om, man rent faktisk skyder gennem luften i et rigtigt fly. Man får en grundig instruktion i, hvordan man bruger de mange knapper, så man kommer til at føle sig som en rigtig jagerpilot.

29. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Et kaffekursus er en skøn gave til kaffeelskeren, der har lyst til at lære mere om det sorte guld. Her lærer man både om de forskellige kaffebønner, og så bliver man instrueret i flere forskellige måder at brygge dem på. Der er altså lagt op til kaffenørderi i lange baner.

30. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Mange drenge drømmer om at blive piloter, når de bliver store. Og selvom de færreste ender med at realisere den drøm, så kan alle prøve at blive pilot for en dag. Giv et gavekort til ”Pilot for en dag” til manden, der skal få lov at styre et fly i op til 45 minutter – helt selv. 

31. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
På Go-High Klatrepark på Kragerup Gods kan man klatre rundt under trætoppene i op til 28 meters højde. Det er en oplagt familieudflugt eller drengetur, hvor der er lagt op til en dag med sjov og spænding. Efter den vilde oplevelse kan man nyde en lækker picnic i godsets smukke omgivelser.

32. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Giv en skøn vinsmagning til manden, der elsker den smagfulde drik. Der findes mange forskellige vinsmagninger, hvor vinen kombineres med altså fra en lækker middag eller et ostebord til et godt slag petanque. Der er altså noget for enhver smag – så længe man har lyst til at smage en masse lækker vin. 

33. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er den perfekte gave til manden, der gemmer på en indre kok. Der findes et hav af forskellige madkurser, så der er noget for enhver smag – uanset om man ønsker at lære at lave indisk mad, sushi, fyldt chokolade eller flødeboller. Et madkursus er hyggeligt, lærerigt og særdeles velsmagende. 

34. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Biografbilletter er en af de helt klassiske oplevelsesgaver, som langt de fleste vil blive glade for at få. Modtageren kan nemlig helt selv vælge, om det skal være en hårrejsende gyserfilm, en romantisk komedie eller måske en spændende krimi. Tag din kæreste med på date, eller lad modtageren invitere en med i biografen.

35. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Et Tivoli Årskort er en ideel gave at give til manden, der har alt, og som måske ikke ønsker sig noget. Et Tivoli Årskort kan nemlig bruges til mange ting: Alt fra gåture i den smukke have til restaurantbesøg eller fede koncerter til Fredagsrock. Og så er der selvfølgelig en masse fede forlystelser for enhver smag.

36. Prøv Banecykling

Priser fra: 749 kr.
Et gavekort til banecykling er en anderledes gave, som de færreste vil forvente at få. Giv det til fritidscyklisten, der elsker at suse afsted på den tohjulede racer. Med et gavekort til ”Prøv banecykling” får man lov at cykle rundt på en rigtig banecykel i to timer, mens man prøver at slå sin egen rekord.

37. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.
Tag på en guidet tur med en hjemløs, og få et unikt indblik bag facaden på Smilets By. Her vandrer man rundt i Aarhus med en guide, der har levet et barskt liv på kanten af samfundet med hjemløshed, misbrug eller andet. Det er en lærerig oplevelse, der giver anledning til refleksion og nye perspektiver.

Idéer Til Oplevelsesgaver Til Ham

Til mænd er det meget populært at købe aktive oplevelsesgaver eller oplevelsesgaver som indeholder en form for alkohol smagning. 

Vil du købe en aktiv oplevelsesgave til ham så kan du købe en oplevelse til vandski, kajak, tur i racerbil, faldskærmsudspring, luftballon, lerdueskydning, paintball, gokart, sup board, speedbåd, klatring, bridgewalking og meget, meget mere.  

Er manden du skal give gaven til mere til en kulinarisk oplevelse så kan du købe oplevelser med ølsmagning, ginsmagning, whiskysmagning, brunch for ham, middag for to, tapas for to, hotdogs-spisning, gourmetmiddag, fiskebord for to og meget, meget mere.  

Forslagene er mange. Din opgave er bare, at finde den oplevelse, som du tror der vil passe bedst til ham, du skal give gaven til.  

Oplevelsesgaver Til Ham

Hvorfor Købe En Oplevelsesgave Til Ham

Der er mange gode ting ved at købe en oplevelsesgave til ham.  

Når du køber en mande-oplevelsesgave, så sikrer du, at ham du giver gaven til kommer ud og lave noget sjovt, som han måske ikke plejer at gøre. De gode ved at købe en oplevelsesgave til ham er også, at mange af de oplevelser man kan købe er til to personer, så du kan jo planlægge at oplevelsen skal bruges sammen med dig.  

Med en oplevelsesgave til ham kommer, ham du giver gaven til, til at få en helt speciel oplevelse måske sammen med dig. I en travl hverdag kan man ofte snakke længe og meget om, at man skal lave noget sjovt sammen, men ofte får man det ikke gjort, fordi hverdagens travlhed presser på, og tager over. Derfor er oplevelsesgaver gode, da de “tvinger” jer til, at finde tid til oplevelsen. For det ville jo være en skam ikke at få den brugt, når den er købt.   

En anden god ting ved at købe en oplevelsesgave til ham er, at du slipper for at skulle ud og købe en gave, stå i kø, og være i tvivl om, om den t-shirt du har købt nu var den rigtige størrelse, eller om det nu var den der stod på ønskesedlen. Så er du en af dem, der ikke er vild med at skulle købe gaver, så er en oplevelsesgave til manden oplagt. Specielt fordi der findes så mange gode oplevelsesgaver til mænd. Du køber bare oplevelsesgaven til ham på nettet, hvor nemt kan det være?   

En oplevelsesgave til mand, oplevelsesgave til far, oplevelsesgave til bror, oplevelsesgave til osv. Sikrer en masse gos kvalitetstid og en oplevelse sammen. Det er altid rart at have en fælles oplevelse, som man i lang tid, kan grine sammen af eller kan referere til.  

Mange der køber oplevelsesgaver til deres mandlige bekendtskaber, kommer til at købe flere af dem, fordi de oplever, at det er meget populært. Mange tænker ikke over at det er muligt at give oplevelsesgaver til ham i gave, men nu ved du det! Og så kommer du garanteret til at gøre det mange gange.  

Måske du tænker, at det er over dit budget, men oplevelsesgaver til ham fås i alle prisklasser, så du kan sagtens være med, det lover vi. 

Oplevelsesgave Til Ham

10 Populære Oplevelsesgaver Til Ham

Der findes både populære oplevelsesgaver for ham i København, oplevelsesgaver for ham i Aarhus, oplevelsesgaver for ham i Odense, oplevelsesgaver for ham i Aalborg, oplevelsesgaver for ham i Jylland, oplevelsesgaver for ham på Fyn, oplevelsesgaver for ham på Sjælland, oplevelsesgaver for ham på Bornholm og oplevelsesgaver for ham i udlandet.   

Her er 10 af de mest populære oplevelsesgaver til ham:  

Bodyflight i vindtunnel

Skal han prøve noget vildt? Så er en oplevelsesgave til ham til bodyflight øverst på listen. Til bodyflight i vindtunnel oplever man hvordan det er at svæve og være helt vægtløs. Det er lidt som at flyve i rummet. Så skal du give en gave til en, som elsker at prøve noget anderledes og er lidt af en drengerøv, så er denne oplevelsesgave til manden et godt, modigt valg. 

Helikoptertur  

En oplevelsesgave med en tur i helikopter er noget mange vælger. Det gør de, fordi det er noget de fleste godt kunne tænke sig at prøve. Mange køber en oplevelsesgave til ham i helikopter, og bruger det som en gave, hvor man selv skal med, så man kan få denne unikke oplevelse sammen. Du kan købe en helikoptertur til ham flere steder i Danmark, så i kan finde det sted, som passer jer bedst.  

Middag for to  

Er ham du skal give gaven til vild med lækker mad? Så er en oplevelsesgave til ham til middag for to noget for jer. Hvem er ikke vild med lækker mad? Nogle gange har vi ikke lyst til at gå ud og betale mange penge for en lækker middag, og derfor er det en rigtig god ide at give en middag i en oplevelsesgave. Når du køber en oplevelsesgave til en middag for to, så sikrer du dig nemlig, at du og ham du giver gaven til kommer afsted, og får en dejlig kulinarisk oplevelse sammen, hvis alt du skal bruge gaven sammen med ham. Og eller får han en god oplevelse med en anden.  

Ølsmagning  

Ølsmagning er en helt speciel oplevelse, som mange mænd vil blive meget glade for at få et gavekort til. Til en ølsmagning får han en unik viden om øl, og får også mulighed for at købe de lækre øl med hjem, som han kan nyde hjemme. En oplevelsesgave til ølsmagning for ham er oplagt at købe sammen eller give en oplevelse, hvor det er for flere end en. Skal dig og gutterne lave noget sjovt sammen, så kan i også købe denne oplevelsesgave til er selv, som i kan bruge en festlig lørdag aften.  

Gourmet Burger  

Burger, hvilke mænd vil ikke gerne have en stor, snasket og smagfuld burger med en god fadøl til. Får du mundvand ved tanken, så køb en oplevelsesgave til ham, hvor i sammen skal ud og spise gourmetburger sammen. Det vil være populært, og noget, som i sikkert nemt kan finde tid til! Når du køber gavekort til burgerspisning, så kan i måske komme til at smage en helt anden slags burger end den fra jeres sædvanlige burgersted – det er i hvert fald en oplagt mulighed for det.  

Kør Ferrari  

Her er drengerøvsgaven gange tusind! En ferrari-tur for ham i oplevelsesgave er en gave, som ved mange mænd vil give store julelys i øjnene. Med en ferrari-tur kommer adrenalinen helt i top, og man oplever hvordan de mange hestekræfter kan trække bilen afsted på få sekunder. Vil du give din kæreste, far eller bror en oplevelse, som du ikke lige plejer at få, så er en oplevelsesgave til ham kør ferrari oplagt.  

Ginsmagning  

En oplevelsesgave til ginsmagning til ham er populært. Og specielt er det populært hos par. Så er du på jagt efter en gave til din partner, hvor meningerne er, at i skal lave noget hyggeligt sammen, så er en ginsmagning oplagt. Her kommer i til at smage på mange forskellige lækre gin, og kommer til at smage dem i forskellige opblandinger. I vil opleve, at der er stor forskel på de forskellige gin. Og sidst på aftenen, så er i helt sikkert i en god stemning, og det kan være et godt springbræt til at fortsætte en hyggelig aften i byen.  

Weekendtur til fodboldkamp  

Her er også en drenge oplevelsesgave, som du vil blive meget populær på, hvis du giver i gave. Mange oplevelsesgaver til fodboldkampe går til England, hvor i udover en fantastisk fodboldoplevelse, også kommer ud og mærker den engelske fodboldkultur og de engelske fans, hvor det ikke går stille for sig.  

Kroophold for to 

Skal du give en god romantisk gave til ham, fx din kæreste, så er et kroophold en god ide. Et kroophold er idyllisk og byder ofte på rigtig lækker mad og god stemning. Så har du og din kæreste brug for en oplevelse sammen, så køb en oplevelsesgave til ham til kroophold. Mange kroer er gemte perler, som vi ikke besøger ofte. Derfor er en oplevelsesgave med kroophold for to et populært valg.   

Svæveflyvning

En oplevelsesgave til ham til svæveflyvning er også en populær gave. Måske er det ikke noget, man lige går og tænker over, at man kan give i gave til ham, men det er samtidig det fedt ved det. Så vil du gerne give en anderledes oplevelsesgave til ham, så er en tur i svævefly et godt valg. 

Oplevelsesgaver Ham

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: