Oplevelsesgaver Til Guldbryllup: Glæd Guldbryllupsparret Med En Sød Oplevelsesgave

Oplevelsesgaver Til Guldbryllup: Wow, sikke en stor dag! 50 år sammen – og 50 to come! Guldbrylluppet er virkelig noget særligt, og de to gamle turtelduer (ja, man må altså godt kalde folk gamle, når de når til guldbryllupsalderen!) har virkelig fortjent at blive fejret af deres kære. 

Venner og familie ankommer til dagen – hvis der da bliver holdt en fest eller sammenkomst, ligesom der burde. Og alle har blomster, vin og gaver med til det smukke og hærdede guldbryllupspar. Hvad tager du selv med til de gamle? 

Vi har kigget lidt på oplevelsesgaver til guldbryllup, for selvom man når op i årene, så er man sjældent for gammel til at få nye, sjove, spændende og fantastiske oplevelser.

36 Søde Oplevelsesgaver Til Guldbryllup

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Oplevelsesgaver Til Guldbryllup Kan Være Vidt Forskellige

Nu er du nået så vidt, at du er blevet enig med dig selv om at forære parret en oplevelse. En god oplevelse, som de vil erindre (og erindre dig for, når de tænker på oplevelsen, selvfølgelig) resten af livet. Men hvilken oplevelse passer til +70 års-alderen? Det er i hvert fald ikke skydiving, vi skal ud i. Så langt er vi vist enige.  

 Oplevelserne kommer mest af alt an på, hvor raske og adrætte de to turtelduer er. Måske er de kommet på plejehjem eller får hjemmehjælper på besøg for at hjælpe dem med den personlige hygiejne – og i så tilfælde bør der bestemt skrues ned for aktivitetsniveauet i oplevelsen, der venter. 

Eksempler på oplevelsesgaver til guldbryllup, som er stress-niveau 0, kan være: en dag på Lousiana for to. Det spændende kunstmuseum Lousiana ligger i Humlebæk, og hvis guldbryllupsparret interesserer sig bare en lille smule for kunst, så er dette helt sikkert stedet, hvor de kan finde inspiration og få mættet åndens sult efter kreative input. Der er desuden frokost eller aftenbuffet inkluderet i en sådan oplevelse, så parret kan tage sig et hvil i smukke omgivelser og lade batterierne op.

En anden down-to-earth oplevelse for de mindre adrætte guldbryllupspar kan være en hyggelig biograftur for to. Hvornår har de to gamle måske sidst været i biffen? Denne oplevelsesgave er en af de mere overkommelige rent prismæssigt, og så sikrer du dig oven i købet (måske, i hvert fald) en smule velfortjent romance uden for parrets dagligdags rammer.  

Oplevelsesgaver Til Guldbryllup

Oplevelsesgaver Til Guldbryllup, Som Giver Luft Og Motion

Guldbryllupsparret er måske kun netop fyldt 70 år, og de er aktive med både det ene og det andet. De nyder deres ”gyldne år”, og de har ikke tænkt sig at blive siddende indendørs og trille tommelfingre foran fjernsynet, så længe de er i god fysisk stand og har mulighed for at se sig om i verden. 

Til denne type par kan det være oplagt at gå sammen om et par magiske nætter i Prag. Prag er ”Den gyldne stad” i Tjekkiet, og du kan være med til at forære de gamle et par dages hotelophold midt i byens kerne. Denne by som er fuld af kunst, kultur – og magi. 

Men hvis du hellere vil finde oplevelsesgaver til guldbryllup, som er mere lokale, så kan et golfkursus for to da også sagtens være sagen. Guldbryllupsparret behøver ikke at have nogen tidligere erfaring med golf, for dagens golfspil bliver indledt med en vejledende introduktion til både teknikker og golfspillets regler. Måske er guldbryllupsparret friske på en sådan dag med masser af udendørs luft og let motion?  

Oplevelsesgave Til Guldbryllup
Derfor Skal Du Give Oplevelsesgaver Til Guldbryllup

Godt spørgsmål! Hvorfor overhovedet vælge en oplevelsesgave, når nu butikkerne har så meget at vælge imellem? Kan man ikke bare gå en tur i Imerco eller i Frellsens chokolade i stedet? 

Jo da, chokolade er da altid en god ide. Og guldbryllupsparret bliver helt sikkert meget glade for de 17 pakker chokolade de i alt får foræret af naboer, venner og familie. Eller blomster eller vin. Men vil du virkelig gerne falde ind i mængden og give dem en gave til guldbryllupspar, som er næsten identisk med de andres? Eller vil du give de to gamle –om det så er dine bedsteforældre, forældre, venner eller naboer – noget som er specielt, og som vil give dem en, ja lige præcis, en god oplevelse! 

Dertil følger også, at jo ældre folk bliver, des flere ting har de, og des færre ting mangler de! Hvad kan du egentlig forære de to kærlighedsveteraner, som de ikke allerede har? (Udover spiselige sager, som de muligvis også har spisekammeret fuldt af). Hvad kan du give et par, som har samlet brugsting og pynteting sammen i +70 år? 

Vores svar på dette er en oplevelse. En oplevelse som de sjældent vil glemme! 

Oplevelsesgaver Til Guldbryllupsparret

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.