Oplevelsesgaver Til Forældre: Oplevelser En Oplagte Gave Til Forældre, Der Har Alt!

Oplevelsesgaver til forældre er noget, som mange af os har ledt efter uden egentlig at vide det. Måske er du ikke helt med på, hvad en oplevelsesgave er, men hvis du læser videre her, vil du snart opdage, at du aldrig mere kommer til at mangle inspiration til en god gave.

I danmark har vi det godt. Virkelig godt. Vi har råd til at købe den dersens lampe, lysestagen eller høretelefonerne med bluetooth. Og hvis vi ikke har råd i denne måned, så får vi det nok i den næste! Alt i alt er det jo skønt at kunne unde sig selv lidt forkælelse fra tid til anden, uden at budgettet falder helt til gulvet. Men sagen er, at det faktisk også bliver sværere for andre at finde gode gaver til dig uden at skulle af med de helt store beløb.

Især er forældre nogle komplicerede størrelser at finde gaver til. De er voksne mennesker, som har arbejdet hele livet, har sparet sammen og opbygget den livsstil, de godt kunne tænke sig. De har måske allerede arvet møbler, brugssting og lignende fra deres egne forældre og mangler i virkeligheden INTET i deres tilværelse.

Her er det, at oplevelsesgaver kommer os sønner og døtre til gavn!

Vi vil jo gerne give vores kære gamle en gave, som gør indtryk, som er kreativ, og som de ikke selv ville have tænkt på at købe sig til.

36 Yderst Populære Oplevelsesgaver Til Forældre

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Hvad Er Så Oplevelsesgaver Til Forældre

Den oplevelse, du vælger at købe til dine forældre, kommer selvfølgelig an på deres personlighed. Mange fædre vil være vilde med ølsmagning eller endda et kursus i ølbrygning. En unik prøvekørsel i en smuk rød Ferrari vil nok heller ikke være helt af vejen.

Massage er som regel altid en sikker vinder hos vores mødre, ligesom en tur på et dejligt hotel, hvor gaven kan deles mellem to eller flere.

Mulighederne er virkelig uendelige, og pointen er, at oplevelsesgaver til forældre bider sig fast i hukommelsen som gode minder og fantastiske oplevelser – hvilket ikke helt kan sammenlignes med et par bukser eller en pæn bluse for at sige det rent ud.

Læs ligeledes om: Gaver til forældre.

Oplevelsesgaver Til Forældre

Hvornår Er En Oplevelsesgave En God Ide

Tja, hvornår er oplevelsesgaver IKKE en god ide. Eftersom oplevelsesgaver findes i praktisk talt alle prisklasser, er der ikke noget i vejen for, at du kan bruge dem som både fødselsdagsgaver, jubilæumsgaver, bryllupsdagsgaver etc. Du vælger jo selv, hvor meget du vil af med til lejligheden.

Især til festlige lejligheder, hvor begge dine forældre har fortjent en gave, er det jo oplagt at finde på en oplevelsesgave, som kan deles. Noget i stil med en ballonflyvning eller et kursus i gourmet, som afsluttes med en lækker middag.

Oplevelsesgaver til forældre er jo egentlig også ideelle til at lave noget sammen med børn og evt. børnebørn, og igen bliver det, der kunne have været en kedelig og anonym gave, byttet ud med unikke og uforglemmelige oplevelser, som bringer familien lidt tættere på hinanden.

Oplevelsesgave Til Forældre

Hvilke Oplevelsesgaver Findes Der

Det er blevet ganske in og helt moderne med oplevelsesgaver, og det er ikke kun i hovedstaden men i hele Danmark (og udlandet), at oplevelserne står linet op og er klar til at blive købt.

Generelt i Danmark deler vi oplevelserne op i følgende kategorier: Kultur & Fritid, Rejse & Ophold, Adrenalin, Velvære, Eventyr og Mad & Gastronomi.

Nogle oplevelser krydser naturligt nok ind over hinanden i forhold til kategorier, og det er jo bare en dobbelt bonus.

Hvis du er helt på bar bund og simpelthen ikke kan bestemme dig for, hvilken oplevelsesgave til forældre, du skal vælge til dine gamle, så er der håb forude. En alternativ løsning ligger lige for hånden, og igen kan du bruge den mængde penge, som du synes er den rigtige til lejligheden: Du kan nemlig købe et oplevelsesgavekort.

Med et gavekort er du sikker på, at dine forældre får den dersens særlige oplevelse, som du jo gerne vil skænke dem, men du giver dem samtidigt også frit spil til at vælge noget, som de ved, de vil kunne lide at lave.

Oplevelsesgaver Til Dine Forældre

Oplevelsesgaver Til Andre

Det er selvfølgelig ikke kun dine forældre, som kan få glæde af en oplevelsesgave, og der findes bestemt mange andre forskellige oplevelsesgaver til både store og små. Prøv for eksempel at forære et flødebollekursus til din datter, eller tag nevøerne med på en riddlehunt (gådejagt). Så bliver du uden tvivl husket og kronet som den sjove onkel/tante for altid.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0