Sjove & Hyggelige Oplevelsesgaver Til Hele Familien

Oplevelsesgaver til hele familien er oplagte at give i gave fx til et vennepar eller dine voksne børn og børnebørn. Men det behøver nødvendigvis heller ikke at være en gave. Hvis i er en familie, som godt kunne tænke jer, at komme ud og prøve noget sjovt sammen, så er en oplevelsesgave for familien værd at kigge på.  

Når du køber en oplevelsesgave er der nemlig ofte penge at spare i forhold til, hvis i bare havde købt oplevelsen hos udbyderen. Så hvis I har tænkt jer, at I fx skal lave noget sjovt i ferien eller i en weekend, så kig de forskellige muligheder for oplevelsesgaver. Der findes både billige oplevelsesgaver til familien og de lidt dyrere. Prisen kommer meget an på, hvad I skal lave. Men en ting er sikkert, og det er, at det ikke behøver at være dyt før det er sjovt.  

Vil du give oplevelsesgaver i gave, så vil vi ikke stoppe dig. Det er nemlig en meget populær gaveide, som mange familier bliver rigtig glade for at få. For en børnefamilie i dag er det ofte tid sammen, som man mangler i hverdagen – og det er grunden til, at oplevelsesgaver for familier er blevet så populære. En oplevelsesgave sikrer nemlig, at man få en dejlig oplevelse med familie og bare har tid til at være sammen væk fra hverdagens travlhed.

Der findes flere forskellige kategorier indenfor oplevelsesgaver som passer til familier. Du kan finde en kulinarisk oplevelsesgave til familien, en aktiv oplevelsesgave til familien, en lærerig oplevelsesgave til familien og meget mere.

35 Hyggelige Oplevelsesgaver Til Familien

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

2. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

3. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

4. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

5. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

6. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

7. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

8. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

9. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

10. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

12. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

13. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

14. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

15. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

16. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

17. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

18. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

19. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

20. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

21. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

22. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

23. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

24. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

25. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

26. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

27. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

28. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

29. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

30. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

31. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

32. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

33. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

34. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

35. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

Derfor Er Oplevelsesgaver Til Familien En God Ide

Oplevelsesgaver til familier er gode, fordi man giver kvalitetstid i familiegaver. Det er noget familien vil sætte stor pris på.

Det gode ved oplevelsesgaver til familier er, at de ikke er bestemt til at foregå på en præcis dato. Mange oplevelsesgaver til familien kan man vælge at indløse lige præcis den dag eller weekend, hvor det passer allerbedst i kalenderen. Det er virkelig en fordel for familier.

Familieoplevelser er også en god ide, fordi man er sikker på at give en gave, som alle i familien med stor sandsynlighed bliver glad for, hvis man kan lide at få oplevelser med sin familie.  

Familie Oplevelsesgaver er også smarte, fordi man slipper for at skulle ud og købe en gave i en butik. Oplevelsesgaver til familier kan man bare købe online. Smart ikke?

Når familien skal bruge oplevelsesgaven, så er der mange der kombinerer oplevelsen med en ferie eller weekendtur, hvor de også skal lave andre ting. Mange tager også en madpakke med og gør en hyggelig tur ud af det. I kan bruge jeres oplevelsesgave lige sådan som det passer bedst i jeres familie. Måske vil i også invitere bedsteforældre eller andre med på oplevelsen. Mulighederne er mange.

Oplevelsesgaver til familien

5 Populære Oplevelsesgaver Til Familier

Der findes mange forskellige familieegnede oplevelsesgaver i Danmark. Der er oplevelsesgaver til familier i Jylland, oplevelsesgaver til familier på Fyn, oplevelsesgaver til familier og på Sjælland og også oplevelsesgaver til familier i udlandet. Overvej om I vil købe oplevelsesgaven til familien i det område hvor i bor, eller om i vil kombinere det med en ferie, hvor i er et andet sted i Danmark. Det er meget populært at gøre. 

 Herunder finder 5 populære oplevelsesgaver for familien. Husk at der findes 100-vis af andre oplevelsesgaver for familien, som måske også er noget for jer. Gå på opdagelse og find den oplevelse, som i helst vil have sammen som familie.

Eventyr Klatring for familien  

I Danmark findes der flere forskellige klatreparker med svævebaner osv. Som man kan komme og slå sig løs i en hel dag. Klatreparkerne foregår et stykke over jorden, hvor man bliver spændt fast med sele osv. Det er virkelig en hygge familieoplevelse, hvor de fleste i familien kan være med. Børn fra 3 år og opefter kan for det meste være med. I klatreparkerne findes der udfordringer til alle størrelser, og så er det også sjovt for de voksne. En oplevelsesgave til klatring med familien er klart at anbefale – specielt til familier der elsker at være aktive.

Sup surfing for familien 

Dette er også en perfekt oplevelsesgave til familier der elsker at være aktive sammen og gøre noget udfordrende. Sup-surfing kan stort set alle i familien være med til. Det er egnet til ca. Børn på 3 år og opefter. Har man små børn med, så kan børnene nemlig stå på samme board som en forælder. En dag på sup kursus er perfekt om sommeren, måske i løbet af sommerferien. Oplevelsesgaver til surfing med familien bliver mere og mere populært.

Flødebollekursus 

Er i en familie som kan lide at udforske og lave mad sammen? Så kan et flødebollekursus for familien lige være noget for jer. Det er sjovt og lærerigt, og så kommer i til at smage på en masse lækre flødeboller som i selv har lavet. At lave flødeboller kræver koncentration, fingersnilde og kreativitet. Det er en aktivitet, som er sjov for hele familien, da det også er sjovt at se på, når andre laver flødeboller. Så en oplevelsesgave til flødebollekursus med familien er et godt valg, til familier, som går op i at lave mad sammen.  

Østerssafari  

Man kan komme på Østerssafari i Danmark. Det lyder lidt vildt, og det er det også. Ved Vadehavet kan man finde lækre Østers når vandet trækker sig tilbage. Det er en helt speciel oplevelse, som både er sjov for store og små. Mange børn kan ikke lidt østers, men de fleste får lyst til at prøve at smage dem, når de selv har været med til at fange dem. Efter i har været ud og bruge oplevelsesgaven til østerssafari med familien, vil i få en lækker middag, hvor der indgår østers. Og det er ikke bare den klassiske østers, nej det er også tilberedte øster, og der er helt sikkert noget, som alle kan lide.

Bridgewalking Lillebælt 

Skal i på en bridgewalking på Lillebælt, så har i helt sikkert en sjov og nervepirrende dag i vente. Med oplevelsesgaven til bridgewalking med familien bliver i virkelig sat på prøve ale sammen, både store og små. Nogle gange er børnene måske de allersejeste, men hvem ved. Lige meget hvad, er det i hvert fald en sjov oplevelse, som man kun hører positivt omkring. Oplevelsen går ud på, at man skal gå over Lillebæltsbroen foroven, og der er altså langt ned. Men når i først har overvundet højdeskrækken og er ovre på den anden side, som får i en helt fantastisk følelse – og det vil være en familieoplevelse, som i vil kunne snakke og se tilbage på længe.

Oplevelsesgaver til hele familien

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: