Oplevelsesgaver Til Børn Som Resten Af Familien Ligeledes Vil Synes Om

Oplevelsesgaver Til Børn – Er du på udkig efter en speciel gave, som kan give et barn en helt speciel oplevelse, som de vil huske længe. Så er du havnet på den rette side. Her kan du nemlig læse mere om muligheden for at købe forskellige oplevelsesgaver til børn.  

En oplevelsesgave til børn er en gave til en oplevelse. Oplevelsen kan være alt muligt forskelligt. Der findes aktive oplevelsesgaver til børn, kulturelle oplevelsesgaver til børn, kulinariske oplevelsesgaver til børn, wellness-oplevelser til børn osv. Inden for hver kategori finder du 100-vis af forskellige oplevelsesgaver til børn.  

Der er oplevelsesgaver for børn at finde i hele Danmark. Du finder både oplevelsesgaver for børn i Jylland, oplevelsesgaver for børn på Fyn og oplevelsesgaver for børn på Sjælland. Man af de større byer i Danmark byder på forskellige oplevelsesgaver, men du finder dm i hele landet.  

Det gode ved oplevelsesgaverne til børn er, at de ofte gælder for flere personer, så de fx kan tage en forælder med til oplevelses. Måske er oplevelsen også noget, som forældre også gerne vil prøve. Hvem ved?  

24 Hyggelige Oplevelsesgaver Til Børn

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

3. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

5. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

6. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

8. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

9. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

10. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

11. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

12. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

13. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

14. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

15. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

16. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

17. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

18. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

19. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

20. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

21. Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 195 kr.

22. Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 105 kr.

23. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

24. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

Hvorfor Er Oplevelsesgaver Til Børn En God Ide

En oplevelsesgave til børn er en god ide, da det er anderledes. Børn er vant til at få en masse materielle ting og legetøj, som efter kort tid måske ikke er så spændende at lege med. Men en oplevelsesgave er noget andet. Her får barnet en oplevelse, som vil give grin og glæde, og som ikke lige vil blive glemt. Børn sætter stor pris på oplevelser, og vil med sikkerhed ikke være ked af ikke at få en materiel gave.  

Det gode ved at købe en oplevelsesgave til et barn, som du skal give en gave til, er også, at du ikke behøver at skulle ud i det store gaveræs, hvor du først skal have fat i en ønskeseddel, for dernæst at skulle ud og købe gaven og stå i lange køer, for igen at blive i tvivl om, om det nu er det rigtige du har købt osv. Det slipper du for, hvis du blot køber en oplevelsesgave til barnet.  

Så skal du snart købe en gave til din søn, din datter, din niece, din nevø, dit barnebarn eller andet, så er en børne oplevelsesgave et godt valg. 

Oplevelsesgaver Til Børn

10 Populære Oplevelsesgaver Til Børn

Her er 10 af de mest populære oplevelsesgaver til børn:  

Den blå planet for børn  

En oplevelsesgave til den Blå Planet er populært. Den blå planet er et sted, som børn elsker at besøge flere gange, og har barnet aldrig været der, så er det et sikkert hit at give denne oplevelsesgave til børn. Her får barnet en hel dag i havets tegn, hvor de kommer til at se hajer, alle slags fisk og søde oddere, og så kommer de til at lære en masse om havets rige. Denne oplevelsesgave til et barn passer stort set til børn i alle aldre.  

Bridgewalking Lillebælt for børn 

Dette er den perfekte oplevelsesgave til lidt større børn, som ikke er bange af sig. Det er en oplevelsesgave, som barnet ikke kan gøre alene, der skal gerne en voksen med. Inden du køber denne aktive oplevelsesgave til barnet, så er det en god ide at sikre hos forældrene, om denne oplevelse vil være ok eller måske for vild en oplevelse for barnet. En Bridgewalking oplevelsesgave er stille og rolig, men man skal være klar på, at højdeskrækken bliver sat på prøve.  

Flødebollekursus for børn 

Kender du et barn, som elsker at være i køkkenet, er vild med Den Store Bagedyst og jævnligt eksperimenterer i med forskellige madvarer – så er et flødebollekursus en god gave. Her lærer man at lave de perfekte flødeboller, prøver at lave forskellige varianter og lærer alt om de gode teknikker, for at få flotte flødeboller. Selvfølge får man også lov til at tage flødebollerne med hjem. Flødebollekursus for børn er hyggeligt og en sjov oplevelsesgave til og for børn. 

Prøv windsurfing for børn 

Dette er også en af oplevelsesgaverne for større børn. Men til gengæld er det så fedt! Så skal du give en gave til et barn, som elsker at prøve nye vilde ting, så er oplevelsesgaver til surfing en god ide. Windsurfing er sjovt, og der vil være professionelle instruktører, som tager sig godt af barnet og holder øje med sikkerheden på vandet.  

Køretur i Ferrari før børn  

Dette er oplevelsesgaven, som man nok ikke ved findes, men som vil give julelys i øjnene på mange børn. Mange ved hvad en Ferrari er, men har sikkert ikke prøvet en. Det kan man komme til med denne oplevelsesgave for børn til Ferrari. Den perfekte oplevelsesgave til børn med interesse for biler og fart. 

Madkursus for børn  

En oplevelsesgave til et madkursus er en sjov gave at få, som mange børn vil sætte pris på. Mange børn synes, det er sjovt at være med i køkkenet, og sikkert endnu sjovere, hvis de kan komme på deres eget madkursus, hvor de kan lære at lave lækre aftensmad retter. Dette er en god oplevelsesgave for børn, der godt kan lide at være i køkkenet og lave mad. Der findes et have af forskellige madlavningskurser for børn, som du kan købe som en oplevelsesgave til børn.  

Klatring for børn  

Dette er en sjov oplevelsesgave for børn, hvis du gerne vil give en oplevelsesgave, hvor man skal ud og være aktiv og røre sig. Klatring er udfordrende, men samtidig kan alle være med, da der de fleste klatrehaller er niveauer til alle aldre. Oplevelsesgaver til klatring for børn er sjovt at give en hel familie, så de kan få en hyggelig klatredag sammen som familie.  

En tur i tivoli  

Alle børn elsker en tur i tivoli. Og at pakke en oplevelsesgave ud med en tur til Tivoli, vil de fleste børn sikkert synes er fedt, da de på den måde er sikret en tur i Tivoli. En oplevelsesgave til Tivoli er for hele familien, så det kunne også være en god oplevelsesgave at give til alle ens børn juleaften fx Dette er en meget populær oplevelsesgave til børn. 

Dyrepasser for en dag i zoo 

Hvem kender ikke et barn som elsker dyr. Det barn vil elske dig for denne oplevelsesgave til zoo. Og det er ikke bare en oplevelsesgave til zoologisk have, det er også en oplevelsesgave hvor du kan prøve at være dyrepasser for en dag i zoo. Dette vil være drømme oplevelsesgaven for mange børn, som tit har beundret dyrepasserne i zoo. Måske kan de få lov at fodre en løve!  

Helikoptertur for børn  

Skal du give en helt særlig gave til et barn – måske en konfirmationsgave eller lignende, så er en oplevelsesgave til en helikoptertur en rigtig god ide. Oplevelsesgaven til børn med helikopter, er spændende, og indfrier mange børn ønske om, at kunne se hvor de bor oppe fra, se deres by og generelt bare prøve at føle sig som en fugl. Dette er en af de oplevelsesgaver for børn, som ikke lige bliver glemt.  

Oplevelsesgave Til Børn

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: