Søde Og Hyggelige Oplevelsesgaver Til Baby Samt Resten Af Familen

Oplevelsesgaver Til Baby – Søde, bløde, buttede baby, som griner så sødt og slet ikke kan lade være med at undre sig over denne utrolige verden. Sådan en uimodståelig sag har da fortjent en gave, der går ud over det sædvanlige. Men hvor mange puslespil har de andre gæster taget med til fødselsdagen? Og dukker, biler og bolde er vist også allerede taget, så hvad skal du nu finde på?

Kan oplevelsesgaver til baby være sagen? 

Det mener vi bestemt, og vi har set lidt nærmere på, hvilke oplevelser en helt lille størrelse egentlig kan få glæde af, selvom forståelsen endnu ikke er så stor.

9 Hyggelige Oplevelsesgaver Til Baby

1. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

2. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

3. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

4. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

5. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

6. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

7. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

8. Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 195 kr.

9. Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra: 105 kr.

Oplevelsesgaver Til Baby Som Er Ideelle

Den første oplevelse, vi nævner, er måske ret åbenlys, og du vil nikke på hovedet og sige ”Nåh ja, selvfølgelig!”. For hvad er det nu, som alle børn – store og små – bliver fascinerede af, og slet ikke kan lade være med at observere, studere og interaktion med? Det er selvfølgelig pelsede, fjeret og skællede dyr. Alle typer dyr for at sige det rent ud har det med at blive til midtpunkt for barnets opmærksomhed. Og tit opstår der endda en helt anden og ny slags kommunikation mellem barnet og dyret. 

En af de bedste oplevelsesgaver til baby er selvfølgelig en rigtig dejlig tur i zoologisk have. Hvis barnet bor tæt på zoologisk have, kan det jo være en alletiders oplagt gavemulighed, at forære barnet et årskort til zoologisk have! For selvom baby er så lille, at han eller hun endnu ikke kan tale, så er det helt sikkert, at der vil lyde glædesudbrud, hver gang dagen skal tilbringes i zoo. 

Oplevelsesgaver til baby skal nemlig opleves gennem alle sanserne – og tænk at røre ved en kamel!

Oplevelsesgaver Til Baby

Hygge Oplevelser Til Baby

Alle forældre ved jo nok, at en tur i zoologisk have kræver tid og kræfter, som ikke altid er til stede, selvom man gerne ville. Derfor foreslår vi nu en helt anden type oplevelsesgave, som baby kan opleve helt uden hjælp fra mor og far. 

Vi snakker om et abonnement til Fairytale

De fleste babyer bliver fanget af fortællingens verden, og når historierne er fortalt specielt til børn – med lydeffekter og sjove stemmer – så er dette en af de oplevelsesgaver til baby, som hjælper barnet rigtig meget på vej i sin intellektuelle udvikling. 

Mor kan sætte en lydbog på for baby, mens hun laver mad, eller far kan sætte de klassiske børnehits på, så baby kan øve sig i at vrikke de små buttede hofter. Fairytale er en oplevelsesgave til børn i alle aldre. 

Oplevelsesgaver Til Babyer
En Normal Oplevelse For Dig – En Stor Oplevelse For Baby

For babyer er alt i denne verden nyt. Måske har han eller hun levet 1, 2 eller 3 år, og der dukker konstant nye ting og oplevelser op, som forundrer og fascinerer. 

Noget så enkelt som at tage en tur i biografen kan derfor være en af de oplevelsesgaver til baby, som virkelig gør indtryk. Lad forældrene om at finde den rette film – Vi ved jo godt, at babys opmærksomhedskapacitet sjældent holder længe. Men der findes faktisk biograffilm for de mindste, og her kan det blive til en festlig event, hvor mange børn møder op og deler oplevelsen. 

Oplevelsesgaver Baby
Tag Baby Med Til En Anden Planet

Der er noget mystisk, hyggeligt og spændende ved at være på besøg i Den Blå Planet. Du får lov til at gå rundt inde blandt akvarierne og se på disse svømmende væsner, som lever en helt anden form for liv end os. Denne mystik, som omsvøber de voksne ved en tur i akvariet, kan babyer også sagtens føle, og derfor er en tur til Den Blå Planet en af de bedste oplevelsesgaver til baby. Det gør ikke noget, at babyen endnu ikke kan gå eller tale, for udsigten fra klapvognen er så fascinerende og anderledes, at gråden først starter, når sulten begynder at melde sig.

I Den Blå Planet findes børne akvariet, hvor man kan få lov til at stikke hænderne ned i det lave vand og røre ved de glatte fisk. Denne oplevelse vil være meget stor i en lille babys verden.

Oplevelsesgave Til Baby
Oplevelsesgaver Til Baby Eller Legetøj

Det er egentligt ikke svært at finde gaver til en baby, for de kan lide det meste legetøj – for en periode da. Men babyer vokser, og når først puslespillet er blevet lagt de første 20 eller 30 gange, så bliver det til sidst lagt på hylden sammen med det andet legetøj.

En oplevelsesgave derimod bliver man aldrig træt af. Det sker kun en enkelt gang – og det huskes for livet.

Oplevelsesgave Baby

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0