Oplevelsesgaver Til Ældre: Glæd De Kære Ældre Mennesker Med En Sød Oplevelsesgave

Oplevelsesgaver til Ældre: At skulle finde en gave til bedsteforælder eller en anden person oppe i årene kan være en udfordring. Typisk ønsker de sig ingenting. Men selvom de ikke ønsker sig noget, så vil vi jo gerne give dem en gave for at vise, at vi holder af dem og tænker på dem.  

En oplevelsesgave til ældre er en god idé, hvis du skal give en gave til en, som ikke ønsker sig noget. Og også hvis du skal give en gave til en, som bare ikke vil have flere materielle ting, fordi huset allerede er fyldt godt op.  

Med en oplevelsesgave til ældre vil de få en dejlig oplevelse, som de vil kunne huske på længe. Det vil helt sikkert for mange blive sat mere pris på end en anden tilfældig gave.  

Den ældre person, som du skal give gaven til, vil garanteret blive overrasket over, at få en oplevelsesgave i gave. Det er jo en moderne gave, på en måde. Det at du nu kan købe alle mulige oplevelsesgaver, hvor du får en æske med gaven er moderne. Men igennem tiden har man selvfølgelig også givet oplevelser i gave, f. en tur i skoven, tivoli eller andet. Men når du køber en oplevelsesgave til en ældre person i dag, så vil du få en fin æske med, hvor der står lidt om oplevelsen, du har købt. Det gode ved dette er også, at der så vil stå en fysisk ting fra dig på gavebordet. Mange vil helt sikkert blive positive, når de ser oplevelsesgaven og tænke: “sikke en god idé”.   

Der findes 100-vis af oplevelsesgaver, som også vil passe til ældre. Alt efter hvordan deres helbred er, vil der være en gave, som passer til dem. Der findes mange aktive oplevelsesgaver, som du skal overveje, om det vil være noget for personen. Og ellers findes der også mange madoplevelser for ældre, som de fleste kan være med til. 

36 Søde Oplevelsesgaver Til Ældre

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Derfor Er Oplevelsesgaver Til Ældre En God Idé

Oplevelsesgaver er en god idé af mange grunde. Ikke nok med, at du med stor sandsynlighed kommer til at give en gave, som fx din bedsteforælder eller forælder ikke har ønsket sig, så slipper du også for selv, at skulle ud og købe en gave og stå i lange køer. De fleste oplevelsesgaver til ældre mennesker kan nemlig købes online.  

Det er både muligt at købe en specifik oplevelse, hvor du på forhånd har bestemt, hvad den du giver gaven til skal opleve. Men det er også muligt at købe generelle oplevelsesgaver, hvor den ældre, du køber gaven til, selv kan vælge imellem en række spændende og lækre oplevelser. Mange foretrækker at købe en specifik oplevelsesgave til ældre personer, da det er mere overskueligt for dem, at oplevelsen er bestemt på forhånd. Når du køber en oplevelsesgave til en specifik oplevelse for ældre, så viser du også, at du har lagt tanker i, at finde den rette oplevelsesgave til personen, som du holder af.  

Oplevelsesgaver Til Ældre

5 Populære Oplevelsesgaver Til Ældre

Der findes både aktive oplevelsesgaver for ældre, kulinariske oplevelsesgaver for ældre, ferie oplevelsesgaver for ældre, kulturelle oplevelser for ældre og wellness-oplevelser for ældre. Find den oplevelse, som passer bedst til personen du skal glæde med gaven.  

Herunder ser du de fem mest populære oplevelsesgaver til ældre.  

Kroophold for to  

Skal du fx give en oplevelsesgave til bedsteforældre, som er et per, så er en gave til et kroophold for to i Danmark en meget fin gave. Der findes mange smukke kroer i Danmark, hvor man kan opleve en idyllisk stemning og få lækker kro-mad – det er en oplevelse, som de fleste ældre personer vil sætte virkelig stor pris på, og helt sikkert vil blive nydt i fulde drag.  

 Middag for to med vin  

En middag for to med vin til ældre er også en god forkælelsesgave. Til en middag for to, kommer man til at få serveret lækker mad med dertilhørende vin. Det er en eksklusiv oplevelse, som den eller de ældre personer, som du giver gaven til, måske ikke ofte selv bruger penge på. Derfor er det en perfekt oplevelsesgave for to ældre.  

Storbyferie  

Skal du give en helt særlig gave til en ældre person, som du holder af. Eller de kan fx også være en ældre kollega. Så er en oplevelsesgave til en storbyferie oplagt. Det er en af de dyrere oplevelsesgaver for ældre, men hvis i er mange der går sammen om gaven, eller hvis gaven fx skal gives til en bryllupsdag eller lignende, hvor det gerne må være noget særligt, så passer denne oplevelsesgave til ældre godt.  

Guidet tur i by  

I blandt andet København og Aarhus findes der flere forskellige guidede ture, hvor du fx kan komme rundt og opleve de gamle bydele samtidig med at du får fortalt spændende historier fra gammel tid. Kender du en bedsteforælder, som det ville være oplagt for? Så køb denne oplevelsesgave. Det er en god idé, hvis personen der skal have oplevelsesgaven er godt gående. Måske er det en oplevelse du kan gøre sammen med den person, som du giver gaven til. Det ville gøre turen hyggelig, og så kan i snakke om den senere sammen.  

Whiskysmagning  

Kender du en person, som virkelig sætter pris på whiskey, og synes det er lækkert og noget helt særligt, så kan du nu købe et oplevelsesgavekort til en whiskysmagning til personen.  Her kommer man til at smage på mange forskellige lækre whiskyer, og efter smagningen, har man mulighed for at købe nogle af de populære flasker med hjem. Dette er den perfekte oplevelsesgave for ældre, som kan lide at få en god smagsoplevelse, og som sætter pris på det.  

Oplevelsesgave Til Ældre

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: