Søde & Personlige Oplevelsesgaver Til Studenten

Oplevelsesgaver Student – Han eller hun bliver snart student. Det skal selvfølgelig festes og fejres, og den dygtige og flittige student har fortjent en gave som belønning for det gode arbejde, han eller hun har gjort.  

Det kan være, det er din søn eller datter. Eller måske er det din fætter, kusine, ven eller veninde. Uanset hvor godt du kender studenten, kan det nu til tider godt være svært at finde en velegnet gave, som passer til personen. Det skal jo helst være en gave, som er noget særligt til den særlige person. 

For dig, der endnu ikke har fundet gaven til studenten, bør du overveje de mange muligheder inden for oplevelsesgaver student. Det er noget andet end at modtage et par nye bukser eller en buket blomster, og det behøver ikke nødvendigvis at koste meget mere.

35 Hyggelige Oplevelsesgaver Til Studenten

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

2. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

3. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

4. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

5. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

6. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

7. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

8. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

9. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

10. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

12. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

13. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

14. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

15. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

16. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

17. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

18. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

19. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

20. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

21. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

22. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

23. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

24. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

25. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

26. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

27. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

28. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

29. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

30. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

31. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

32. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

33. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

34. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

35. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

Gode Oplevelsesgaver Student

De fleste studenter har krudt i rumpen, fart over feltet og gå-på-mod, så det batter. Der skal ske noget, og de sidste års hårde studerende skal belønnes med at slippe tøjlerne – om ikke andet så i det mindste for en eftermiddag eller weekend. 

Derfor kan du som regel gå efter oplevelsesgaver student, hvor der er adrenalin og eventyr inkluderet. Denne type oplevelser plejer sjældent at slå fejl.  

Hvem kan for eksempel ikke lide at få sig en god gyngetur? Det kan de fleste. Men der skal nu alligevel lidt vovemod til for at kaste sig ud i en big swing fra 40 meters højde! Man kan sige, at det er en pendant til bungy jump, og så kan studenten jo få udlevet sin barnlige sjæl.

Hvis højderne skal sænkes en anelse, kan et prøvedyk i havet være en oplevelsesgave, som vil blive husket for altid – og måske endda blive til starten til en livslang hobby. Lad studenten få vejledning af en professionel instruktør, inden han eller hun springer i åbent hav og oplever en helt ny verden under overfladen.

Oplevelsesgaver Student

Oplevelsesgaven Til Den Rolige Og Fornuftige Student

Ja, de findes faktisk også, selvom der godt kan være langt imellem dem. Og selvom han eller hun netop er blevet student, betyder det jo ikke, at han eller hun er utålmodig efter at komme ud på et halsbrækkende eventyr. Det kan være en person, som foretrækker en intellektuel udfordring frem for et fysisk adrenalinsus, og så er det bare om at finde andre typer oplevelsesgaver student, som falder inden for den mere rolige kategori. 

Et årskort til Den Blå Planet kunne for eksempel være oplevelsesgaven til den dyreglade student, hvor han eller hun kan opleve tusindvis af fiskearter fra hele verden. Den Blå Planet er også et sted, hvor man kan opleve prisbelønnet arkitektur og stemningsfulde jazzkoncerter en gang om måneden.   

Oplevelsesgave Student
Oplevelsesgaver Student For Alle Pengene

Det er din søn eller datter, yndlingsnevø eller bedste ven, som skal fejres, og du har sparet sammen til at give ham eller hende en oplevelsesgave for livet. Her er det oplagt at sende studenten ud på en rejse. Og hvis du ikke er helt sikker på, hvor studenten gerne vil hen, så forær ham eller hende 5 overnatninger i hele verden. Så er der dømt luksushotel i et hvilket som helst land, som den unge skulle få lyst til at besøge.

Hvis studenten er heste- og naturglad, er en ridetur ved Kebnekaise Fjeldet næsten et must. Denne oplevelse er oven i købet praktisk, fordi rejsetiden til Sverige kun tager kort tid, selvom naturen synes at ligne noget fra en anden planet.

Oplevelsesgaver Til Student
Hvorfor Ikke Bare Gå Efter Et Gavekort Til H&M?

Okay, det er en klassiker, og der er bestemt ikke nogen tvivl om, at studenten vil få gavekortet brugt. Tøj kan man vel altid bruge noget mere af. Men helt ærligt: tror du, at du vil blive husket for et gavekort til H&M, når studenten fylder 30, 40 eller 50? Der går formentlig højst en måned eller to, og så har han eller hun glemt, om tøjet var en gave fra dig eller onklen, tanten eller naboen. 

Så hvad med at være lidt mere original? Bare for denne lejligheds skyld? 

Hvis der er flere inviterede til studenterfesten, vil du sikkert opdage, at tøj, smykker og gavekort til det samme, er den mest populære gave i selskabet. Og det er selvfølgelig brugbart, men ikke en mind-breaker. 

Oplevelsesgaver behøver som nævnt tidligere ikke nødvendigvis at koste kassen – men kan selvfølgelig gøre det, hvis du vælger at flotte dig på dagen. Og så er oplevelsesgaver student altså bare ikke noget, der bliver glemt fra den ene dag til den anden. Hvis overhovedet nogensinde.  

Oplevelsesgave Til Student

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.