Oplevelsesgaver Senior: Glæd De Skønne Ældre Mennesker Med Oplevelser

Oplevelsesgaver Senior: +70, +80, +90? Hvor mange år fylder han eller hun, som skal have en gave, der skiller sig ud fra mængden? Oplevelser bliver man aldrig for gammel til – og da slet ikke, hvis de er gode!

Oplevelsesgaver senior kan være en meget speciel måde at sige til en ældre person, at du holder af ham eller hende. Det er noget andet end en pakke chokolade eller nogle fine blomster (hvilke selvfølgelig også er dejlige gaver til enhver tid!). For oplevelsesgaver er lig med en særlig og anderledes dag i livet, og det kan vi jo allesammen have brug for, uanset alder.

36 Personlige Senior Oplevelsesgaver

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

3. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

4. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

6. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

8. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

13. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

17. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

22. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

25. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

26. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

27. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

28. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

29. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

30. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

31. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

32. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

34. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

35. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

36. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

Hvad Kan Oplevelsesgaver Senior Være?

Når nu vi snakker senior, skal vi jo selvfølgelig tage hensyn til fysiologien, som i en hvis alder går hen og bliver mere delikat. Det vil sige, at vi hellere må holde os fra alt, hvad der hedder skydiving, windsurfing og øl-yoga. Så længe vi har det på plads, kan vi sagtens finde gode, spændende og rare oplevelser, som den højere alder også kan være med til. 

Prøv med et årskort for pensionister til  Zoologisk Have i københavn. En tur i Zoologisk Have kan altid være underholdende (Så længe vejret holder til det). Og især hvis børn og børnebørn er inviteret med, kan denne oplevelsesgave være en helt særlig besked til den gamle, om at du og familien elsker at tilbringe tid sammen med ham eller hende. Der bliver kigget på kendte og ukendte dyr (De andre gæster i haven kan nu også være ganske underholdende at kigge på til tider), og ved middagstid tager alle sig en velfortjent pause ved at af havens mange frokostborde, hvor mad og drikke bliver serveret. 

Din bedstemor (eller mor?) kan uden tvivl godt bruge en massage eller to til de ømme lemmer, som ikke er helt så unge længere, som hun stadig føler sig i sindet. Måske kan en Afslappende Wellness til Hende være en hårdt tiltrængt gave, som hun vil nyde hvert eneste minut af?

Hvis du synes, at oplevelsesgaver senior skal indebære en god gang forkælelse, så er denne oplevelse bestemt en eftermiddag værd.

Oplevelsesgaver Til Senior

Hvad Hvis Senior Er En Vildbasse Trods De Mange År På Bagen?

Er din mor, far, bestemor eller bedstefar en krudtugle, som absolut ikke er enig i, at +70 betyder onsdags-bingo og søndagskaffe med naboen? Så lad os tænke i nogle mere kreative baner og finde nogle oplevelsesgaver senior, som får det grå skæg til at slå krøller af begejstring.

Det kan jo være, at seniorparret skal have en gave begge to og gerne en, som de kan nyde i fællesskab. Så send de to festaber af sted til ølsmagning for to. Dette kræver selvfølgelig, at de begge er glade for smagen af øl, men så længe dette er på plads, er der garanteret en sjov eftermiddag for de to glade krudtugler. Fordelen ved denne oplevelsesgave er også, at der findes ølsmagning flere steder i hele landet, så det vil ikke være nødvendigt, at de gamle skal rejse langt for at få glæde af lige netop denne oplevelse.

Oplevelsesgaver Senior
Den Klassiske Og Økonomiske Oplevelsesgave Til De Gamle

Måske er du på udkig efter oplevelsesgaver senior, som ikke koster kassen – det er vi i øvrigt mange der går efter! Og her findes der selvfølgelig også en del gode oplevelser at vælge imellem. Oplevelsen behøver jo ikke at være noget fra en anden verden, for at være en fantastisk oplevelse! 

Vi vil gerne foreslå noget så klassisk som et cafébesøg for 2. Lad de to gamle få en tur i byen ved et af de udendørs caféborde, hvor bylivet kan observeres i takt med, at kaffen bliver drukket. Eller tag selv af sted sammen med din yndlings-senior, i hvis selskab du elsker at tilbringe tid. Oplevelsesgaven kan på denne måde blive til en slags dobbeltfejring af fødselsdagen, jubilæet eller andet. 

Hvis stilen skal være i seniors smag, er det jo også oplagt at skifte cafébesøget ud med Danmarks Bedste Smørrebrød for 2. Gebisset løber jo nærmest i vand ved tanken om det højbelagt smørrebrød ved det pænt dekorerede frokostbord. Denne oplevelsesgave er desuden tilgængelig flere steder fra i landet.

Oplevelsesgave Til Senior
Oplevelsesgaver Senior Eller Ej

Nu har du i hvert fald fået lidt inspiration til, hvilke oplevelser senior kan få glade af. Men er det ikke nemmere med en flaske god cognac eller en pæn skjorte? 

Vores erfaring er, at jo ældre man bliver, des færre ting og sager behøver man. Det er sandt at sige i denne alder, at det, der betyder mest, er den gode oplevelse! 

Senior Oplevelsesgaver

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.