Sjove & Autentiske Oplevelsesgaver I Midtjylland Som Alle Vil Knuselske

Oplevelsesgaver Midtjylland – Danmark er så mangfoldigt og fyldt med overraskelser både mod nord og mod syd. Hvis du stikker snuden mod midtjylland, er der også en hel del at opleve, og det vil vi gerne fortælle lidt om. 

Oplevelsesgaver midtjylland er ikke kun til en ven eller noget familie, som bor i midtjylland. Det kan også være, at den heldige gavemodtager kommer fra et helt andet sted i Danmark og alligevel havde planlagt en tur til Århus eller Mols bjerge, og så er det jo kun mere end oplagt, at du sniger en oplevelsesgave med på turen.

33 Sjove Oplevelsesgaver I Midtjylland

1. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

2. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

3. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

4. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

5. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

6. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

7. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

8. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

9. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

10. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

11. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

12. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

13. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

14. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

15. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

16. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

17. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

18. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

19. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

20. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

21. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

22. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

23. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

24. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

25. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

26. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

27. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

28. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

29. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

30. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

31. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

32. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.

33. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.

Dejlig Golftur Med Havudsigt

Helt ude på snuden af Jylland – med udsigt til Kattegat – ligger naturskønne Grenaa. Hvis du kender en golfentusiast, som prøver golfbaner, hvor end han eller hun tager hen, så er denne oplevelsesgave bestemt uundgåelig, og en dag på golfbanen kan være hjerteligt velkommen. Golfbanen har åbnet deres øvebane op for alle – uanset om de er medlem af en golfklub eller ej, og efterfølgende kan man gå på café ”Hul 19”, hvor der kan købes mad og drikke. Det er selvfølgelig også oplagt at tage sin egen madkurv med og udnytte, at den hvide sandstrand kun ligger et stensmut derfra.

Oplevelsesgaver Midtjylland

Oplevelsesgaver Midtjylland Med Hajer

Til ham eller hende som alligevel befinder sig ved Grenaa er Kattegatcentret et hurtigt (eller længere) besøg værd. I dette store akvarie kan man nemlig få et prøvedyk i bassinet med hajer og andre fisk. Man får instruktioner om dykningen og selvfølgelig udleveret dykkerdragt, maske og iltflaske, og så er man klar til at dykke ned. Dykket kan også ske om natten, hvis man har lyst til at have en hyggelig, eller rettere uhyggelig, overnatning med hajerne.

Oplevelsesgave Midtjylland
Byd På Lækker Mad Og Drikke

Nogle gange ved man simpelthen ikke, hvad man skal forære. Du ved måske ikke, hvilken type tøj gavemodtageren kan lide, eller hvilke bøger han eller hun synes er spændende at læse – måske er det udelukkende film, der har interesse. Så når du gerne vil forære en gave, som du ved, gavemodtageren vil blive glad for og få nytte af, så er et cafébesøg for 2 såmænd slet ikke så ringe endda. Måske er det dig selv, der skal med på caféen, eller måske er det konen eller manden, der er den heldige. Én ting er i hvert fald sikker: de vil ikke gå sultne derfra.

Oplevelsesgaver i Midtjylland
Den Perfekte Oplevelsesgave, Når Du Ikke Har Så Meget At Gøre Godt Med

Du er såmænd ikke den eneste, det sker for. Nogle gange (og især sidst på måneden) løber pengene op, og så kan det være svært at diske op med en god gave, om det så er til fødselsdage eller jul. 

Vi er dog enige om, at det altid er tanken, der tæller, og at en oplevelse ikke behøver at være dyr for at hvile i hukommelsen det næste lange stykke tid. Derfor foreslår vi hermed en af de mest prisvenlige oplevelsesgaver midtjylland (som i øvrigt også kan bruges i mange andre steder af landet). Det er en biograftur for 1 samt en bio menu, så sulten ikke trænger sig på under filmen. Denne oplevelsesgave er god, især fordi gavemodtageren selv kan vælge filmen og bestemme hvornår, filmen skal ses.

Oplevelsesgaver til Midtjylland
En Af De Vildeste Oplevelsesgaver Midtjylland

Vi er mange, der drømmer om at skifte Skodaen ud med noget lidt større og stærkere. Måske også lidt rødere. Drømmer du nogensinde om at køre en Ferrari? Hvis du kender nogen, som altid snakker om hestekræfter og i det hele taget har benzin på hjernen, så er en køretur i en Ferrari 458 en oplevelsesgave, som personen aldrig vil glemme – og altid huske DIG for. 

Køreturen starter i Århus og fortsætter 10 km på landevejen. Der må også gerne være passagerer med ombord, så hele familien for eksempel kan nyde den vilde oplevelse med drøn i. 

Husk også på, at en sådan Ferrari koster cirka 4,8 mio på danske plader og derfor, sjovt nok, ikke er noget almindeligt syn at se her i Danmark.

Oplevelsesgave i Midtjylland
Oplevelser Hvor End Man Er

Uanset hvor turen går til i landet, er der rigtig mange oplevelser at vælge imellem. Oplevelsesgaver midtjylland er kun starten, og så snart du har købt den første oplevelsesgave og finder ud af, hvor glad gavemodtageren bliver, kan du slet ikke stoppe igen. Oplevelsesgaver bliver den gave, du altid finder frem – og du vil hurtigt finde noget til enhver lejlighed. Men pas på! Der er nemlig stor risiko for, at du også selv bliver fristet til at kaste dig ud i de mange oplevelser!

Oplevelsesgave til Midtjylland

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.