Oplevelsesgaver Mand: Hyggelige & Underholdende Oplevelsesgaver Til Mænd

Oplevelsesgaver Mand – Hvad skal man give manden i gave? Du har måske prøvet at stå i situationen, hvor du ikke ved hvad du skal give i gave til din far, din bror, din mand, din kæreste, din ven osv. For mange mænd får ikke lige lavet en ønskeseddel, som du kan vælge et ønske ud fra. Men bare rolig, her får du idéer til, hvad der altid er en god gave at give – nemlig en oplevelsesgave for mænd.  

Oplevelsesgaver til mænd kan man ofte købe i en oplevelsespakke, hvor pakken bare hedder oplevelsesgave til mand. I pakken kan den mand, du giver oplevelsesgaven til så selv vælge, hvilken oplevelse, som han vil bruge gaven på. Oplevelser i disse pakker til mænd, er oplevelser som passer til mænd – fx er det ikke lige i en sådan pakke, at du kan få en oplevelse til et make-up kursus eller lignende. Nej alle oplevelserne i oplevelsesgaven til mænd er passende til det mandlige køn.  

Oplevelsespakkerne for mænd er velegnede både fædre, bedstefædre, brødre, venner, fætre, kæresten osv. I en oplevelsesgave til mænd, er der helt sikkert en oplevelse, som matcher den mand, som du skal give gaven til. Det er den sikre gave, som vil blive en succes, da manden selv kan vælge sin oplevelse.   

Oplevelsesgaver for mænd er ikke kun noget, der bliver købt for at give i gave. Er i en vennegruppe, som godt kunne tænke jer at lave noget fedt sammen, så kan i også vælge at købe oplevelsesgaverne til jer selv. De vil fx passe perfekt til en herretur eller andet, hvor i har tid til at lave noget specielt sammen.   

En anden god ting ved oplevelsesgaver for mænd er, at gaven kan bruges, når man har tid. Du køber typisk ikke en oplevelsesgave, som skal bruges på et bestemt tidspunkt. Ofte kan oplevelsesgaven for manden bruges i op til to eller tre år efter at den er købt. Det er en fordel, da man helt sikkert kan finde tid til oplevelsen så. Nogle oplevelsesgaver til mænd kræver, at de bliver booket lang tid i forvejen og andre kan du nemt booke dag til dag. Det kommer lidt an på hvilken slags oplevelse til manden, der er tale om.    

Når man køber oplevelsesgaver til mænd, så er i sikre på at få en fed oplevelse, og måske endda med rabat. Oplevelsesgaver gør nemlig ofte oplevelsen billigere end hvis du bare havde købt oplevelsen med udbyderen.  

38 Hyggelige Oplevelsesgaver Til Mænd

1. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

2. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

3. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

4. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

5. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

6. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

7. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

8. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

9. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

10. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

11. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

12. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

13. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

14. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

15. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

16. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

19. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

20. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

21. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

22. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

23. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

24. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

25. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

26. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

27. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

28. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

29. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

30. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

31. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

32. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

33. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

34. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

35. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

36. Prøv Banecykling

Priser fra: 749 kr.

37. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

Hvorfor Købe En Oplevelsesgave Til Mand

Med en oplevelsesgave til mænd kommer, ham du giver gaven til, til at få en helt speciel oplevelse måske sammen med dig? I en travl hverdag kan man ofte snakke længe og meget om, at man skal lave noget sjovt sammen, men ofte får man det ikke gjort, fordi hverdagens travlhed presser på, og tager over. Derfor er oplevelsesgaver gode, da de “tvinger” jer til, at finde tid til oplevelsen. For det ville jo være en skam ikke at få den brugt, når den er købt.      

En anden god ting ved at købe en oplevelsesgave til manden er, at du slipper for at skulle ud og købe en gave, stå i kø, og være i tvivl om, om den t-shirt du har købt nu var den rigtige størrelse, eller om det nu var den der stod på ønskesedlen. Så er du en af dem, der ikke er vild med at skulle købe gaver, så er en oplevelsesgave til mænd oplagt. Specielt fordi der findes så mange gode oplevelsesgaver til mænd. Du køber bare oplevelsesgaven til manden på nettet, hvor nemt kan det være?    

Oplevelsesgaver Til Mand

5 Populære Oplevelsesgaver Til Mænd

Du kan finde oplevelsesgaver, som kan bruges i hele landet: Oplevelsesgaver mand København, oplevelsesgaver mand Aarhus, oplevelsesgaver mand Odense, oplevelsesgaver mand Aalborg, oplevelsesgaver mand Jylland, oplevelsesgaver mand Fyn, oplevelsesgaver mand Sjælland, oplevelsesgaver mand Bornholm og oplevelsesgaver mand udlandet.      

Her er 5 af de mest populære oplevelsesgaver til mænd:   

Ølsmagning   

Ølsmagning er en helt speciel oplevelse, som mange mænd vil blive meget glade for at få et gavekort til. Til en ølsmagning får han en unik viden om øl, og får også mulighed for at købe de lækre øl med hjem, som han kan nyde hjemme. En oplevelsesgave til ølsmagning mand er oplagt at købe sammen eller give en oplevelse, hvor det er for flere end en. Skal dig og gutterne lave noget sjovt sammen, så kan i også købe denne oplevelsesgave til jer selv, som i kan bruge en festlig lørdag aften.   

Svæveflyvning 

Vil du give en særlig oplevelsesgave til en mand? Så er denne mande-oplevelse i luften et godt bud. Men denne oplevelsesgave, som er oplagt for en mand, kommer man med på en svæveflyvning et sted i Danmark, hvor de passer ham. Udsigten fra et svævefly er helt fantastisk fordi man kan komme ret tæt på jorden, svævefly er samtidig afslappende og idyllisk, specielt når motoren slukkes og flyet bare svæver som en fugl. Så kender du en mand, som du gerne vil give en speciel oplevelse, så køb denne oplevelsesgave til manden.  

Ophold i fængslet Horsens 

Et ophold med overnatning på det gamle statsfængsel i Horsens, er en perfekt oplevelsesgave for en mand. Det gamle fængsel et lavet om til “hotel” men du kommer stadig til at sove i de gamle celler, og få fornemmelsen af, hvordan de har været for fangerne. Sammen med opholdet får du spændende historier og guides, som fortæller og flugtforsøg og andre historier fra fængslet. Når du har en overnatning i fængslet har du også fri adgang til fængselsmuseet. Opholdet er inklusiv mad. Dette er den perfekte oplevelsesgave for mænd, som skal prøve noget anderledes og lidt uhyggeligt.  

Gourmet Burger   

Burger, hvilke mænd vil ikke gerne have en stor, snasket og smagfuld burger med en god fadøl til. Får du mundvand ved tanken, så køb en oplevelsesgave til manden, hvor i kan tage ud og spise gourmet burger sammen. Det vil være populært, og noget, som i sikkert nemt kan finde tid til! Når du køber gavekort til burger spisning, så kan i måske komme til at smage en helt anden slags burger end den fra jeres sædvanlige burgersted – det er i hvert fald en oplagt mulighed for det.   

Gokart 

Dette er en oplevelsesgave med fuld fart på, og hvor konkurrencemennesket i en vil blive vækket til live. Skal du give en mand den perfekte drengerøvsgave, som han kan bruge med en kammerat eller med dig, så køb et gavekort til gokart Århus. Der findes gokartbaner i hele Danmark, så oplevelsesgaven kan han bruge hvor i landet, der passer bedst. Oplevelsesgaven er for manden, der har en indre racerkører i sig.  

Oplevelsesgaver Mand

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: